Dodjem na berzu i odmah mogu da procitam aktuelne teme VS i opet ista nerealnost ista prica istih ljudi.. Zanimljivo je da se ti isti ljudi deklarisu kao ozbiljni,nepristrasni a nastrojeni da lepe etikete ostalim userima o njihovim postenim stavovima da bi sad dosli na deo gde se postenje zanemaruje a NAMECE svoje misljenje po svaku cenu .Fanboyizam definitivno..
Povlacilo se pitanje o tome da se ekonomski userima ne predlaze nesto sto ne opravdava odnos cene/perf/kvalitet..
Prilozicu i ja jednu tabelu i ako ih ima stotine sirom neta tako da je realnost malo drugacije prirode..
Druga stvar ,sad vise niko ne pominje temperaturu..6970 se greje i do 90c neke i preko,sad to vise nije bitno,nije grejalica,nije przenica,furuna itd kako vec umete da opisujete..
Smesno da ne kazem jadno i sramotno je citati ovakve teme gde ni trunke realnosti nema,od toga ste pobegli jos davno..
I nek user uzme sta god zeli,ja sam za to da se postuje zelja svakoga i volja i ljubav,tj gde mu srce iste.Laze onaj koji kaze da je neutralan,svako malo vice naginje necem drugom..Ali nemojte svoje hireve na sugestivan nacin laznim uverenjima nametati userima jer nije lepo..
Ima 100-tine sajtova,niko nije glup,moze da se informise..Na kraju krajeva imate i nasa dva .)
I da,jos nesto,da vam cestitam protekle praznike i pozelim sve najbolje ...
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
`` Pominju mi familiju, terajum me dođavola`` ovde...Vas nema, jebiga. Guraju nam neke Tabele pod nos...
Nego Predsedniče šta bi sa našim GF110 SLI-em. Stvari i dalje stoje dosta slabo, i više nego slabo. Ima neki beta drajver, ja se ponadao, kad ono Patak. Doduše jeste rezolucija za tri monitora ali...
@FSamire Samo cu jos tebi odgovoriti.. Stize Asus Maximus IV Extreme na test,to cu dobiti od Asus-a i napravicu review.. CPU je 2600K. Takodje uz to stize setup GTX570 SLI pa mozda i GTX580 SLI,slagacu,jos nisam odlucio.. Bice testova pa cu okaciti.. Dirver jos nisu ispeglali za SLI na zalost :(
Furamo samo ultimate gaming platforme,ostala SICA me ne zanima :D
Poz..
@DonM7 Uzmi najjeftiniju sasvim sve jedno..
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
iskreno 20 evra gore dole mi nije problem, ali iskreno svako vuce na jednu stranu, ja sam oduvek imao ati i sada bih iskreno uzeo ati ali jednostavno zelim da cujem i tudja misljenja ali opet se ne mogu definitino odluciti :(
Kao sto je receno, nema razlike sem u nalepnici. Prvo sto treba da te vodi je koliko karta ima garanciju, to uklopis u cenu, a ako su sve iste, onda na kraju pogledas sta se daje u kutiji, dal neki dodatni kabal ide, tipa hdmi 1.4a, dodatni sticker za kuciste, i to :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: sky fire hvala na odgovoru :: uzecu verovatno gigabyte pa sam samo hteo i da cujem koja je razlika izmedj :: giga i saphire.. ::
Gigabyte i MSI daju tri godine garancije, Powercolor i Sapphire dve. Ako planiraš da ganjaš kartu duže obrati i na to pažnju. lakše ćeš posle da je utopiš.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Layout joj je savršen za Multi GPU. Biće jeftinija od Asus Maximus IV Extreme a i dalje opasno dobra ploča sa nenadmašni rasporedom slotova. Savršeno bi bilo kad bi mogle obe da se testiraju u istim ulovima...mislim ako postoji zvanična komunikacija sa predstavnikom ASUS-a.
`Only you can decide if `good enough`, is good enough for you to spend your money on. For us we`ll still take a GTX570 thank you.` taj bi se dao za nvidiu.. :)
I na kraju samo čoveka zbunite,ne postoji konkretan odgovor 570 ili 6970?Dolazim do zaključka da šta god pazarili sve nam je jedno :) Više volim AMD-AMD Radeon nego Intel-Nvidia,ali nisam gadljiv :)
AMD CPU + AMD GPU ili Intel + Nvidia GPU,Dosta ljudi fura i AMD + Nvidia GPU i nece da menjaju to je isti slucaj sa Intel + ATI.Dok nije AMD kupio ATI masa ljudi je isla na AMD + Nvidia. Vise stvar ukusa ,nego sto efektivno ima neki znacaj.
off topic - samire ti mi bese nudio kuler za gtx280 :D pa si kao picka dao neki levi br na koji nisi ni dostupan nikad :D koj si ti lik ja ne verujem,ni na mail nece odgovoris ccc,ljigav si u pm..jebem ti takvog coveka indijanca,strasnoo!!!
Ovo se ovde zove cirkus za dzabe :D
:: :: Pa gde ste vi Predsedniče.. :: :: `` Pominju mi familiju, terajum me dođavola`` ovde...Vas nema, jebiga :: Guraju nam neke Tabele pod nos.. :: :: Nego Predsedniče šta bi sa našim GF110 SLI-em :: Stvari i dalje stoje dosta slabo, i više nego slabo :: Ima neki beta drajver, ja se ponadao, kad ono Patak :: Doduše jeste rezolucija za tri monitora ali.. :: :: http://www.hardocp.com/article/2011/01/11/amd_69706950_cfx_nvidia_580570_sli_revie :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.