neznam da li da je prodam...bojim se da mi se ne pregreje pa crkne a da je prodam za 60evra za te pare mi se ni jedna ne svidja....evo na primer sad mi je temperatura 54 stepena a fan je na 45%...sta da radim
1. provetri kuciste 2. pronadji ljudski dual slot kuler za grafiku, moze u oglasima da se nadje za smesne pare, mozes da kupis i crknutu kartu i skines kuler. sad ce na mail da ti se javi gomila lesinara da ti ponudi kuler za 15-20 evra, odjebi ih. 3. teraj tako, nisu te karte bas toliko nezne kao sto mi kenjamo, moze da radi godinama na 80C i da joj nista ne fali 4. ako je prodas nekom preko 50e, idi u cosak 15minuta i stidi se ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Nedavno mi pade na um da bi na grafičku dobro legao cpu kuler za intela, nizak je pa bi uzeo najviše tri slota, sve što ti treba su četir dugačka M3 šrafa koja ćeš da provučeš kroz rebra i četir kraće opruge.
Ako imaš takav negde u šupi probaj, ništa te ne košta.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.