Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahm? Pazi sad na casu :)
27.02.2011. 20:40
status: user broj poruka: 12057
Koga boli dupe šta je polu-provodnik kad može čip dobro da se NATEGNE. Ništa drugo nego komedija. Što ti kažeš, lep je ono grafik nacrtan, arhitektura znaš, broj cuda jedinica, gde je kontroler, memorija itd, a šta je to i kako radi....nateži i ćuti, onaj ko zna još manje od tebe, njega ćeš ubediti.
:: A sta ces ti debilu nabedjenom da objasnajvas...pa u jednom postu je 10 puta napisao `frevencija`...ja se komirao. Bukvalno ce sutra fizeri poceti da mi pricaju o arihtekturi procesora a ne zna sta je tranziztor, poluprovodik i ostale elemtarne stvari...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahm? Pazi sad na casu :)
27.02.2011. 20:46
status: user broj poruka: 2856
Ja njemu skidam kapu, dokon je da napise post na jednu A4 stranu i da sam sebe ubedi u to sto pise, nije svako u stanju to da uradi, i to je neki kvalitet.
Takvi kvaliteti trebaju ministarstvu spoljnjih poslova, tacnije pregovarckom timu za status Kosova, bili bi mi sad mirni da imamo takav kadar u svom timu, pa taj bi ubedio albance da nam daju sever Albanije i zapad Makedonije, nema zajebancije...
:: :: Koga boli dupe šta je polu-provodnik kad može čip dobro da se NATEGNE. Ništa drugo nego komedija. Što ti kažeš, lep je ono grafik nacrtan, arhitektura znaš, broj cuda jedinica, gde je kontroler, memorija itd, a šta je to i kako radi....nateži i ćuti, onaj ko zna još manje od tebe, njega ćeš ubediti :: :: :: :: A sta ces ti debilu nabedjenom da objasnajvas...pa u jednom postu je 10 puta napisao `frevencija`...ja se komirao. Bukvalno ce sutra fizeri poceti da mi pricaju o arihtekturi procesora a ne zna sta je tranziztor, poluprovodik i ostale elemtarne stvari...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahm? Pazi sad na casu :)
27.02.2011. 20:48
status: user broj poruka: 12057
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA.....True, true....
:: Takvi kvaliteti trebaju ministarstvu spoljnjih poslova, tacnije pregovarckom timu za status Kosova, bili bi mi sad mirni da imamo takav kadar u svom timu, pa taj bi ubedio albance da nam daju sever Albanije i zapad Makedonije, nema zajebancije...
Ja sad treba da razlazem neke osnovne stvari da bi bio shvacen jel tako?Ok. Da bi iz karte izvukao potencijal mora da je isprati dovoljno jak tj adekvatan CPU. To podrazumeva da CPU tj sistem bude stabilan da bi sve radilo onako kako treba. Kada su u pitanju markovi gde se najvise oseti sta i gde skripi i kada je CPU na samoj granici nekog kloka,nestabilan (ne prolazi test stabilnosti) kao takav nece moci da isprati setup tj graficku kartu.Pucace najpre na CPU testu.Otud i moj komentar da graficka rusi sistem.Pod tim okolnostima rada povecanjem vrednosti vcore test prolazi. U situaciji sa nVidia kartom nema potrebe za dodavanjem voltaze.. U slucaju kada je karta overklokovana potrebna je jos veca snaga CPU-a za potencijal. Kada je CPU nedovoljno jak a karta overklokovana desava se kontra efekat i dolazi do podbacaja rezultata.Imas raznih detalja,situacija i sl..Da li se to tebi uklapa i teoriju ne znam.Mozda sam se lose izrazio ali za sigurno nisam izneo teoriju vec nesto sto se desava u praksi. Takodje nisam zeleo ni da omalovazavam tebe niti bilo koga ko je skolovan za te stvari ali cu opet nagovestiti da je razlika izmedju poznavanja elemenata i rada u odnosu na ono sto dobijes u praksi.Imas semu u glavi,sve ti je jasno ali kad sednes i treba da setujes parametre u sistemu mozes samo da se ceses po glavi. Poznavanje tehnologije i pracenje se razlikuje od osnovnog znanja koje stices u skoli. Da bi nesto znao kako radi i kako se ponasa moras i da probas i da se sa tim sazivis..
Eto da ti dam jedan banalan primer.Imas platformu stabilnu kao stena.Jednog dana promenis bios i sistem ti totalno pobrljavi.Sta god da setujes jednostavno ne prolazi.Ostavis setovanje koje je bilo i tako te zeza jedno 5 dana dok 6-ti dan sve legne na svoje i radi kao i prvog dana kada je sve bilo kako treba bez promene biosa.Jedan od fenomena sa kojima sam se susretao a da ti ne pricam koliko sam toga doziveo. Analiziraj to..Mislim shvaras poentu.Ja sam i rekao da mnogo sto sta nema logicno objasnjenje ali se desava..E sad da li sam se ja dobro izrazio ili ne to je vec moja greska.
Inace voleo bih da povedem ove samoproglasene strucnjake koji ne znaju ni nos da obrisu a kamo li da rade sa hardverom,sraf da odvrnu je spansko selo da ne pricam dalje,neke sam i video na delu.Kad bi dosli na skup ili neku sesiju bila bi blejada.Stavis ih za kompjuter neke poslednje generacije bez dodira sa netom i informacijama pa da vidimo kako skolsko znanje pomaze tad.Da li ce tad da palamude i izigravaju majmune na forumu ili ce da zabiju svoj nos u dupe gde im je mesto.Dokazite se na delu a ne na recima gospodo!
A ovaj mali sto se koprca kao pavijancic ce da dobije svoje,ne zato sto pametuje i pravi se da nesto zna vec zato sto se previse kurci a giliptere nevaspitane ne podnosim organski. Doce cica na kolica,eh uvek bilo :)
:: U svom prvom odgovoru u ovoj temi citirao sam tvoj post #299151, koji sadrži citat Piškovog posta #299115 gde on konstatuje da si se, nehotice, nalupao kako 4870x2 `ruši CPU klok` i Ako je CPU na visokim klokovima uz odredjenu voltazu vec sam po sebi nestabilan grafika ce da obori sistem samo tako i pucace uvek na istom mestu (test za cpu) Isti koraci,isto setovanje,nacin poduhvata,sa nVidia-om prolazi opusteno. Upravo na to sam dao komentar da si u zabludi. :: :: Čitajući dalje i analizirajući tvoje komentare o stabilnosti sistema i kako pojedini blokovi sistema interaktuju, stiče se utisak da ne znaš tačno o čemu govoriš, odnosno, govoriš isključivo iz iskustva što nije dovoljno da ni približno objasniš šta se dešava. Ja ne tvrdim da znam zašto ti se desila pomenuta nestabilnost sistema sa 4870x2, ali mogu da pretpostavim nekoliko sasvim logičkih razloga-objašnjenja koji su u skladu sa teorijom. Tvoje objašnjenje nestabilnosti je krajne, ..., daleko od teorije. Otuda i moj predlog za tvoje dalje školovanje. Nemam ništa protiv da izneseš svoje mišljenje u vezi neke problematike, ali ti ovde već namećeš neke svoje teorije kao istinite. Što se tiče koji procesor treba izabrati za datu grafiku, što je u domenu ove teme, nemam komentara, jer ne pratim aktuelna dešavanja na polju GPU-a (ne zanima me). :: :: Windows-free with Fedora 13 :: :: == http://www.diy-audio-engineering.org = :: ::
Surova istina boli, i to se odmah uoči u reakcijama. Ljudi sa znanjem su gilipteri, dogovoreno.
Ja se ne koristim rečima kojima bi definisao ljude koji sebe zovu stručnjacima i teoretičarima a ne bi znali da objasne kako funkcioniše npr. pločasti kondenzator, kako se formira kapacitet itd.
Bezobrazluk za koji zaista moraš da budeš stručnjak. Uvek sam bio rad da pomognem svima koji žele da nauče, a isto tako sam se distancirao od onih koji sebe nazivaju stručnjacima a bave se najobičnijim glupostima.
Na prste pola ruke mogu da nabrojim ljudi koji ovde mogu da urade strukturno kabliranje jednog jednog objekta, uvedu kompletnu mrežu ili sastave i rastave serverske šasije, setuju portove na sviču, napravi domensku strukturu od 50 računara, setuju dozvole....
O kakvom znanju ovde pričamo, koje iskustvo ? Neozbiljnost do koske. Diže se u nebesa posao koje 12-godišnjak posle 5 minuta gledanja u ekran može sam da uradi a da te ništa ne pita, čak da te iznenadi.
Neozbiljnost..Heheh..Pa sta ,da necu da budem ozbiljan na jebenom forumu koji mi nista ne znaci u zivotu.Vi sto ganjate neke karijere i trazite neki respekt da bi zadovoljili svoj ego to je druga stvar,tj ona bolesna strana koja vas razdvaja od istine,realnosti i zivota van foruma.Poistovecujete se sa virtuelnim svetom. Cekate na zicer ko ce sta da napise da bi ga ismejavali.Uzivate u debilnim stvarima. Kultura i nivo.Ma daj molim te.A tek ako pocnem da pricam koliko je vas generalno providno i plitkoumno (cast izuzetcima) da vas zedne preko vode covek moze prevesti. Zelja za pomoci?Samo paravan za hranjenje svog ega.Sto vise pricaju o tebi ego raste kao kvasac.Prosipanje nekih definicija zarad ostavljanja utiska sirokom auditorijumu forumske zajednice a na delu kita.Ma davno sam ja tu vasu deciju skolu prosao.Meni ne da ste smesni nego ste zalosni.A da o pakosti pojedinaca ne pricam.Zlo usadjeno u coveku to je tek tuga i zalost.Kad naucite sta su medjuljudski odnosi onda mozemo da pricamo o nekoj ozbiljnosti!
@raic Ni ti nisi nista bolji.Pickica si prava,kad bar pises obrati se coveku licno.. Takodje spadas u `onu` grupu ljudi koji mozak ni najmanje ne ukljucuju iz razloga sto se kacis sa ljudima koje i ne poznajes zbog predrasuda koje si sebi navukao na forumu! Kad hoces da ispadnes zanimljiv bar to uradi sa stilom! Ima li jos ko ? :)
E to je jedino što si pogodio. Da, ja se hranim pomaganjem. I tebi ću svaki put kad budem modao. Ja se zadovoljim i lepo mi je kad pomognem. Nazovi to kako hoćeš. Ako to zoveš zlo, blago tebi onda.
Ziceri i nisu potrebni mnogi sami sebe ovde sateruju u ćošak usput koprcajući se. Ono što si gore odvalio, ali odvalio, `Covek da bi poznavao praksu ne mora da zna nista od elektronike (teorije)`....da nisi to napisao, ne bi se ni javljao. Lupio si kriminalno. To je bio zicer danas. To je ono što mene boli, nemoj sebe zvati stručnjakom sa ovakvim izjavama.
Bez ikakvih uvreda i najdobronamernije ti ovo pričam. Vidiš i sam da je to odmah zapalo mnogima za oko. Misliš da su svi u krivu ?
:: Zelja za pomoci?Samo paravan za hranjenje svog ega.Sto vise pricaju o tebi ego raste kao kvasac.Prosipanje nekih definicija zarad ostavljanja utiska sirokom auditorijumu forumske zajednice a na delu kita.Ma davno sam ja tu vasu deciju skolu prosao.Meni ne da ste smesni nego ste zalosni.A da o pakosti pojedinaca ne pricam.Zlo usadjeno u coveku to je tek tuga i zalost.Kad naucite sta su medjuljudski odnosi onda mozemo da pricamo o nekoj ozbiljnosti :: ::
Ja tebe mogu da nalozim i kad sedim na wc solji .Toliko mi se mozak umara veruj mi. Sta ces ti da kazes i kad ces i gde da odreagujes je kao cirkus smesno koliko je providno i to ne samo meni nego mnogima samo sto ti to niko nece imati muda da kaze :) Opet pokusavas da vrsis kontrolu nad situacijom :) Hranis se ti pomaganjem.Do neke mere ti i zelis da pomognes ali si jako dvolican i stalo ti je do foruma i kupujes poene kod ljudi hraneci svoj ego.Jos si ti druze slinav za mene jer nisi prosao zivotnu skolu. Meni ni najmanje nije bitno da li sam ja neki kurac na forumu ,ja cu da kazem Bane skidam kapu bolji si jer nemam komplekse.Ocekuje se neka titula i sl.Samo prozivanje sebe kao strucnjaka a sta se Bane desava na delu?Da te podsetim..Nebitno,ja nisam zlonameran covek a ovde svakako i dolazim da se zabavim a i nesto i ne pratim vise zbivanja a pola sam i pozaboravljao tako da ako nesto i provalim nije ni najmanje cudno. Strucnjak nisam a to sto tebe boli zovu se kompleksi . Ali zato sam ja tu da vas zabavljam i sluzim kao sredstvo da mozete da ispoljite svu negativnu energiju iz sebe.
:: :: E to je jedino što si pogodio. Da, ja se hranim pomaganjem. Ja se zadovoljim i lepo mi je kad pomognem. Nazovi to kako hoćeš. Ako to zoveš zlo, blago tebi onda :: :: Ziceri i nisu potrebni mnogi sami sebe ovde sateruju u ćošak usput koprcajući se :: Ono što si gore odvalio, ali odvalio, `Covek da bi poznavao praksu ne mora da zna nista od elektronike (teorije)`....da nisi to napisao, ne bi se ni javljao. Lupio si kriminalno. To je bio zicer danas. To je ono što mene boli, nemoj sebe zvati stručnjakom sa ovakvim izjavama :: :: :: Zelja za pomoci?Samo paravan za hranjenje svog ega.Sto vise pricaju o tebi ego raste kao kvasac.Prosipanje nekih definicija zarad ostavljanja utiska sirokom auditorijumu forumske zajednice a na delu kita.Ma davno sam ja tu vasu deciju skolu prosao.Meni ne da ste smesni nego ste zalosni.A da o pakosti pojedinaca ne pricam.Zlo usadjeno u coveku to je tek tuga i zalost.Kad naucite sta su medjuljudski odnosi onda mozemo da pricamo o nekoj ozbiljnosti :: :: :: ::
Dvoličan ? Ne, samo me nepravda boli. Ako te ne zanima da budeš tzv. kurac na forumu, šta tražiš na dva foruma sa preko 15 hiljada postova, na oba glumiš stručnjaka, a u stanju si da odvališ ovako. Dvoličan ? Ajde nemoj moolim te, nabijaš meni na nos nešto....a mnogo si gori.
Neću titulu, ne treba mi, ponavljam 56.000 put. Zašto sam ovde ponoviću ti opet ako treba.
:: Ja tebe mogu da nalozim i kad sedim na wc solji .Toliko mi se mozak umara veruj mi :: Sta ces ti da kazes i kad ces i gde da odreagujes je kao cirkus smesno koliko je providno i to ne samo meni nego mnogima samo sto ti to niko nece imati muda da kaze : :: Opet pokusavas da vrsis kontrolu nad situacijom :) Hranis se ti pomaganjem.Do neke mere ti i zelis da pomognes ali si jako dvolican i stalo ti je do foruma i kupujes poene kod ljudi hraneci svoj ego.Jos si ti druze slinav za mene jer nisi prosao zivotnu skolu :: Meni ni najmanje nije bitno da li sam ja neki kurac na forumu ,ja cu da kazem Bane skidam kapu bolji si jer nemam komplekse.Ocekuje se neka titula i sl.Samo prozivanje sebe kao strucnjaka a sta se Bane desava na delu?Da te podsetim..Nebitno,ja nisam zlonameran covek a ovde svakako i dolazim da se zabavim a i nesto i ne pratim vise zbivanja a pola sam i pozaboravljao tako da ako nesto i provalim nije ni najmanje cudno :: Strucnjak nisam a to sto tebe boli zovu se komleksi :: Ali zato sam ja tu da vas zabavljam i sluzim kao sredstvo da mozete da ispoljite svu negativnu energiju iz sebe.
Pa nisi ti carke imao samo samnom.Iste si ti price i probleme imao i sa drugim userima koji su te provalili. Meni pricas za broj postova ahahahaha.Pa ti si spucao za nepune 2 godine toliko koliko imas sad.Ja ovo vucem od ko zna kad. Posto vidim da te ovo boli zamolicu Zeljka da mi timer anulira i preimenovacu svoj nick u bax2003 :) Nepravda tebe boli?Pa ti si druze toliko nepravde naneo da se oprati ne mozes.Kakvu ti pravdu i dge trazis a jos bolje pitanje je za sta trazis pravdu?Za proseravanje na forumu?Ahahahaha.Vrh brate..Vrh.. Ono sto ti radi u podsvesti prizeljkuje tu titulu jer ako nisi poznat i ako ljudi o tebi ne pricaju ti i ne hrani ego i samim tim ti nemas sta da trazsi na ovom forumu.
Nego Bane da ja tebe ptiam nesto.Kad cemo na pice?
:: :: Dvoličan ? Ne, samo me nepravda boli. Ako te ne zanima da budeš tzv kurac na forumu, šta ćeš na dva foruma sa preko 15 hiljada postova. Dvoličan ? Ajde nemoj moolim te, nabijaš meni na nos nešto....a mnogo si gori :: :: Neću titulu, ne treba mi, ponavljam 56.000 put. Zašto sam ovde ponoviću ti opet ako treba :: :: :: Ja tebe mogu da nalozim i kad sedim na wc solji .Toliko mi se mozak umara veruj mi :: :: Sta ces ti da kazes i kad ces i gde da odreagujes je kao cirkus smesno koliko je providno i to ne samo meni nego mnogima samo sto ti to niko nece imati muda da kaze : :: :: Opet pokusavas da vrsis kontrolu nad situacijom :) Hranis se ti pomaganjem.Do neke mere ti i zelis da pomognes ali si jako dvolican i stalo ti je do foruma i kupujes poene kod ljudi hraneci svoj ego.Jos si ti druze slinav za mene jer nisi prosao zivotnu skolu :: :: Meni ni najmanje nije bitno da li sam ja neki kurac na forumu ,ja cu da kazem Bane skidam kapu bolji si jer nemam komplekse.Ocekuje se neka titula i sl.Samo prozivanje sebe kao strucnjaka a sta se Bane desava na delu?Da te podsetim..Nebitno,ja nisam zlonameran covek a ovde svakako i dolazim da se zabavim a i nesto i ne pratim vise zbivanja a pola sam i pozaboravljao tako da ako nesto i provalim nije ni najmanje cudno :: :: Strucnjak nisam a to sto tebe boli zovu se komleksi :: :: Ali zato sam ja tu da vas zabavljam i sluzim kao sredstvo da mozete da ispoljite svu negativnu energiju iz sebe.
Ma samo njega i možeš da čuješ da prosipa izraze ko što su `elitni forum`, `veliki eksperti` i naravno magičnu reč `entuzijasta`. Baš tako, u pitanju je čovek kome je forumašenje zadnja rupa na svirali.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Vidi matori. Moje kolege na poslu me poštuju kao osobu kao i znanje koje imam. Ne treba mi ništa ovde, jer mi je postovanje ovde samo jedan od hobija.
Dve godine ? Postujem prikane od 2005. Greška again.
Evo ja ću sada da ti se javim na mail da se dogovorimo. Ovde treba da se poštujemo i budemo iskreni. Ovde sam samo iz dobrih nemera.
U više navrata sam naglasio da broj postova treba da se ukine i zameni brojem koji je pohvaljen od strane ljudi kojim je pomogao. E to će biti onda za poštovanje. E onda će se možda i više ljudi javiti da pomogne.
:: Pa nisi ti carke imao samo samnom.Iste si ti price i probleme imao i sa drugim userima koji su te provalili :: Meni pricas za broj postova ahahahaha.Pa ti si spucao za nepune 2 godine toliko koliko imas sad.Ja ovo vucem od ko zna kad :: Posto vidim da te ovo boli zamolicu Zeljka da mi timer anulira i preimenovacu svoj nick u bax2003 : :: Nepravda tebe boli?Pa ti si druze toliko nepravde naneo da se oprati ne mozes.Kakvu ti pravdu i dge trazis a jos bolje pitanje je za sta trazis pravdu?Za proseravanje na forumu?Ahahahaha.Vrh brate..Vrh. :: Ono sto ti radi u podsvesti prizeljkuje tu titulu jer ako nisi poznat i ako ljudi o tebi ne pricaju ti i ne hrani ego i samim tim ti nemas sta da trazsi na ovom forumu :: :: Nego Bane da ja tebe ptiam nesto.Kad cemo na pice
E sad si bas preterao pa i ja sa mojih 50-tak postova moram da se umesam.
To sto on ne zna nista oko servera, domen kontrolera, v-lana, VPN-a, cisco rutera, kabliranja i ostalih nebitnih glupavih stvari iz elektronike ne cini ga manjim strucnjakom.
Ionako je u pravu. Gde si ti video da nekome to treba?
Ionako je vecina postova dokle mogu da nasviram CPU, GPU, itd....
Ja se njemu divim koliko je on najnovijeg hardvera provukao kroz ruke, uradio benchmarka a ja ko debil se mlatim i dalje sa soc370 i soc478, WIN NT i OS2.
Pametan je on, nije morao da slusa razne Obradovice, Popovice, Vrzice, Dimice, itd... Jos ako ste isli u Teslu ili Koncar, tek ste gubili vreme. Stoga smatram da bi ga vise trebao postovati ne samo ti nego i Raic i ostali.
Toliko od mene.
:: :: E to je jedino što si pogodio. Da, ja se hranim pomaganjem. I tebi ću svaki put kad budem modao. Ja se zadovoljim i lepo mi je kad pomognem. Nazovi to kako hoćeš. Ako to zoveš zlo, blago tebi onda :: :: Ziceri i nisu potrebni mnogi sami sebe ovde sateruju u ćošak usput koprcajući se :: Ono što si gore odvalio, ali odvalio, `Covek da bi poznavao praksu ne mora da zna nista od elektronike (teorije)`....da nisi to napisao, ne bi se ni javljao. Lupio si kriminalno. To je bio zicer danas. To je ono što mene boli, nemoj sebe zvati stručnjakom sa ovakvim izjavama :: :: Bez ikakvih uvreda i najdobronamernije ti ovo pričam. Vidiš i sam da je to odmah zapalo mnogima za oko. Misliš da su svi u krivu :: :: :: Zelja za pomoci?Samo paravan za hranjenje svog ega.Sto vise pricaju o tebi ego raste kao kvasac.Prosipanje nekih definicija zarad ostavljanja utiska sirokom auditorijumu forumske zajednice a na delu kita.Ma davno sam ja tu vasu deciju skolu prosao.Meni ne da ste smesni nego ste zalosni.A da o pakosti pojedinaca ne pricam.Zlo usadjeno u coveku to je tek tuga i zalost.Kad naucite sta su medjuljudski odnosi onda mozemo da pricamo o nekoj ozbiljnosti :: :: :: ::
Uhvatio si me na slabu tacku tj moju dobrotu. Neu da cepdilacim niti da teram mak na konac.Nisam taj tip. Postujem i cekam...Pozdrav.
@RacaBG
Nisi trebao da se mesas ali svima je data sloboda govora. Takodje to je tvoja procena tako da je necu reci da nisi ili jesi u pravu. Ono sto nebi zeleo da budes napadnut zbog mene jer to moze da se lako desi. Pozdrav.
:: :: Vidi matori. Moje kolege na poslu me poštuju kao osobu kao i znanje koje imam. Ne treba mi ništa ovde, jer mi je postovanje ovde samo jedan od hobija :: :: Dve godine ? Postujem prikane od 2005. Greška again :: :: Evo ja ću sada da ti se javim na mail da se dogovorimo. Ovde treba da se poštujemo i budemo iskreni. Ovde sam samo iz dobrih nemera :: :: U više navrata sam naglasio da broj postova treba da se ukine i zameni brojem koji je pohvaljen od strnae ljudi kojim je pomogao. E to će biti onda za poštovanje. E onda će se možda i više ljudi javiti da pomogne :: :: :: Pa nisi ti carke imao samo samnom.Iste si ti price i probleme imao i sa drugim userima koji su te provalili :: :: Meni pricas za broj postova ahahahaha.Pa ti si spucao za nepune 2 godine toliko koliko imas sad.Ja ovo vucem od ko zna kad :: :: Posto vidim da te ovo boli zamolicu Zeljka da mi timer anulira i preimenovacu svoj nick u bax2003 : :: :: Nepravda tebe boli?Pa ti si druze toliko nepravde naneo da se oprati ne mozes.Kakvu ti pravdu i dge trazis a jos bolje pitanje je za sta trazis pravdu?Za proseravanje na forumu?Ahahahaha.Vrh brate..Vrh. :: :: Ono sto ti radi u podsvesti prizeljkuje tu titulu jer ako nisi poznat i ako ljudi o tebi ne pricaju ti i ne hrani ego i samim tim ti nemas sta da trazsi na ovom forumu :: :: :: :: Nego Bane da ja tebe ptiam nesto.Kad cemo na pice ::
@RacaBG Ne radi se o tome da neko ne zna ništa. Boli to što neko ko se bavi stvarima za koje je potrebno bar sonovno teorijsko znanje, smatra da to nije neophodno. Igrati se nonstop sa frekvencijama i voltažama a tvrditi da ne treba ništa o tome teorijski znati je zaista pogrešno.
A silno grešiš što misliš da to što sam nabrojao nikemo ne treba. Raspitaj se malo koliko para zarađuju mrežni inženjeri. OStalo da ne pominjem.
@Equinoxe Mislim da je dovoljno sto sam ti skinuo kapu i dao priznanje da si strucnjak. Samim tim sam ti pokazao da sebe ne smatram nekom velicinom. Inace nisam nigde pomenuo da ne treba osnovno znanje samo sto ti mesas babe i zabe. Ispade po tebi da ljudi koji nemaju zavrsenu elektrotehnicku skolu ili fakultete ne treba da se bave sa hardverom?Bez ljutnje ali ja imam drugare koji mnogo vise znanja imaju i od mene i od tebe u okviru tog posla vezano za hardver pa nemaju nikakve skole.Da li me razumes? Ja sam se ogradio.Drugo je praktican radi i poznavanje komponente a drugo je znanje van svega toga.Inace kao sto rekoh ponovicu ljude sa tim skolama postujem iznad svega.
Ne znam o čemu ti pričaš, koga ovaj Raic ima da poštuje kad je ubedljivo najveći stručnjak na forumu, ima tri fakultetske diplome i IQ 180, para da ne zna šta će s njima, žene ga obožavaju a navodno ima i lični harem u Dubaiju gde na takve stvari gledaju blagonaklono, takođe ima i dve vile, jahtu, punu garažu egzotičnih kola, ergelu rasnih konja... a priča se i da leti ne sme da nosi kratke pantalone radi očuvanja javnog morala.
:: E sad si bas preterao pa i ja sa mojih 50-tak postova moram da se umesam :: :: To sto on ne zna nista oko servera, domen kontrolera, v-lana, VPN-a, cisco rutera, kabliranja i ostalih nebitnih glupavih stvari iz elektronike ne cini ga manjim strucnjakom :: :: Ionako je u pravu. Gde si ti video da nekome to treba :: :: Ionako je vecina postova dokle mogu da nasviram CPU, GPU, itd... :: :: Ja se njemu divim koliko je on najnovijeg hardvera provukao kroz ruke, uradio benchmarka a ja ko debil se mlatim i dalje sa soc370 i soc478, WIN NT i OS2 :: :: Pametan je on, nije morao da slusa razne Obradovice, Popovice, Vrzice, Dimice, itd.. :: Jos ako ste isli u Teslu ili Koncar, tek ste gubili vreme :: Stoga smatram da bi ga vise trebao postovati ne samo ti nego i Raic i ostali :: :: Toliko od mene ::
Svestan sam ja tvog poznavanje praxe u oblasti koja te interesuje, i ja za to skidam kapu. Ali molim te, nemoj sa onakvim izjavama. To kao kad bi se neko bavio budženjem motora za trke a jebe mu se za materijal i princip rada motora, sagorevanje, smeše itd.
Izvini, ipak su godine bavljenja elektronikom i ETS + VETS (ostavile na meni trag). Pokusao sam da budem ironican.
Ovo mi je previse, jako retko postujem ovde ali volim da citam.
A vidim da ni ti, a ni on niste shvatili sta sam hteo da kazem.
:: :: @RacaB :: Ne radi se o tome da neko ne zna ništa. Boli to što neko ko se bavi stvarima za koje je potrebno bar sonovno teorijsko znanje, smatra da to nije neophodno. Igrati se nonstop sa frekvencijama i voltažama a tvrditi da ne treba ništa o tome teorijski znati je zaista pogrešno :: :: A silno grešiš što misliš da to što sam nabrojao nikemo ne treba. Raspitaj se malo koliko para zarađuju mrežni inženjeri. OStalo da ne pominjem :: :: ::
Pa onda smo kolege iz branše i morali bi da se razumemo. Plus 11 godina rada sa računarima.
:: @Ba :: :: Izvini, ipak su godine bavljenja elektronikom i ETS + VETS (ostavile na meni trag) :: Pokusao sam da budem ironican :: :: Ovo mi je previse, jako retko postujem ovde ali volim da citam :: :: A vidim da ni ti, a ni on niste shvatili sta sam hteo da kazem :: :: :: :: :: @RacaB :: :: Ne radi se o tome da neko ne zna ništa. Boli to što neko ko se bavi stvarima za koje je potrebno bar sonovno teorijsko znanje, smatra da to nije neophodno. Igrati se nonstop sa frekvencijama i voltažama a tvrditi da ne treba ništa o tome teorijski znati je zaista pogrešno :: :: :: :: A silno grešiš što misliš da to što sam nabrojao nikemo ne treba. Raspitaj se malo koliko para zarađuju mrežni inženjeri. OStalo da ne pominjem :: :: :: :: :: ::
Ljudi koji ne postuju druge ne postuju prvenstveno sebe. Ovaj forum definitivno ima jednu veliku manu zato sto jedni prema drugima stvaramo predrasude i izgradjujemo misljenje o nekim licnostima na osnovu ponasanja,hardverskog opredeljenja i pisanja na forumu. Nebi zeleo nekog da uvredim ali to je jako primitivno. Stekao sam mnoge prijatelje svojim trudom i zeljom da ljudima ovde pomognem.I dan danas me mnogi cimaju,iskreno nekad i ne znam sa kim pricam pa moram da se izvinjavam i da pitam ko je ko. Prvo mora da se nauce sta su medjuljudski odnosi ,sve ostalo ce samo po sebi da legne na svoje pa i to da se pokaze ko koliko zna i sta ume kao osobina koja cini jednog kvalitetnog coveka.
@RacaBG Sad se izvlacis,uplasio si se Baxa :) @Bax Ne hvali se opet :)
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.