vec podosta godina imam isti monitor Samsung 913N u ona vremena je bio skup a sad ... :D najvise mi se dopada sto je 4:3 o karakteristikama i ostalo ne vredi da se prica, vreme ga pregazilo
Samsung 931bw, 1440x900, 2ms, 2000:1 (dinamicki), kupio pre otprilike cetiri godine, platio oko 250e.
+ Nije bilo nikakvih problema, ima i dvi i vga (source se menja jednim pritiskom na taster), fino izgleda, nema ghosting-a, pristojni horizontalni uglovi, rezolucija ok za dijagonalu, a opet dovoljno mala da mi ne treba preskupa grafa, slika pristojna, nema lako uocljivih razlika u odnosu na `razvijene` fotografije...
- Losiji vertikalni uglovi - promena kontrasta sa promenom ugla, otisci/prasina - mada ga retko pipam :) , kratak `vrat` pa sam morao da mu napravim stalak da bi mi bio u visini ociju, ponekad u odredjenim situacijama u grafickim programima pozelim vecu dijagonalu.
Zadovoljava moje potrebe i nadam se da necu morati da ga menjam bar jos par godina.
Samsung T220 od maja `09, nema probijanja svetla, boje odlicne, samsungov panel i da, ovaj monitor ima nosac za zid, znam jer ga ja imam, originalan samsungov....
-Ova kasika sto ulazi u monitor je samsungov nosac, ostatak do zida je standardni iz bilo koje radnje...
:: Da li ste zadovoljni vasim monitorom, da li vam odradjuje posao za ono sto vam treba, koju pozitivnu i negativnu stranu biste mu dodelili, koliko vas sluzi dugo, da li biste ga promenili za neki bolji i zbog cega... :: :: ___________________________________________________________________________ :: :: Trenutni monitor koji koristim je Samsung T220. Kupio sam ga Novembra 2008. godine i do dan danas me sluzi sjajno. Daje jako lepu sliku, iako je TN panel u pitanju. Boje su jako zivahne i prijatne su za oci, kontrast je savrsen, prelep dizajn, 2ms GTG... Placen je 240e :: :: Manu koju bih mu dodelio je blago probijanje osvetljenja koje se ne primecuje mnogo, ali ipak postoji. Nista strasno zbog cega bih zalio. Takodje, nema mogucnost da se kaci na zid. Nekome to znaci, meni ne. :: :: Menjao bih ga jedino za monitor sa IPS panelom minimum 24`` :: :: Sve u svemu, prezadovoljan sam njime. Ocena od 0-10 je 9 sto se tice mene ::
Plaćen oko 330 eura kad je izašao.Odličan monitor 2 ms slika dobra ali mislim da ga je vreme prešišalo.Međutim moraće da radi još neko vreme ,mislim uzeti samsung bx 2235.
dva komada, više od tri godine, rade kao i prvog dana. DVI, ni na jednom nije radio nakon kupovine, odneta oba u CT-ov servis, i sad sve radi. zadovoljan sam. svaki plaćen preko 300eu, kad je izašao.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i crkotina X7 X-750F
Do nedavno sam imao Philips 170c sa DVI ulazom, jako sam bio zadovoljan istim, koristio negde 3 godine. Vise od mesec dana imam SAMSUNG BX2231 LED, placen 18 000 din ukupno, zadovoljan na svu stranu. Ima 2xHDMI i vga ulaza. Do sad sve mi izgleda odlicno, sem dugmica, oni rade na senzorski princip, kao stari televizori. Po meni bolji su normalni dugmici, ali sta je tu je.
isti, isto placen :) radi sve ove godine bez greske,odlicna slika, ali sto kazes dolazi polako vreme da se menja...
:: :: Plaćen oko 330 eura kad je izašao.Odličan monitor 2 ms slika dobra ali mislim da ga je vreme prešišalo.Međutim moraće da radi još neko vreme ,mislim uzeti samsung bx 2235 :: ::
LG E2340 Slim,Full HD,dobar kontrast,LEDen,mozda malo veliki okviri za moj ukus,prasina se lepi ko moova na gomno,dobar prikaz za TN panel,shiny! Kupljen u decembru 2010,placen 170e
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.