Daume e da si meni ziv i zdrav, taj tvoj skor vec ko zna koji put turaju u ovu temu i vec je prezvakano pa da te uputim da ne bi opet se prezvakavala ista prica.......... Djodjo je svoj skor postigao na AMD 925 procesoru i nikako se ne moze porediti protiv GTX 560ti kartice na klokovanom I7 procesoru posto taj i7 enormno podize GPU skor, a ne znam zasto ste u opste poceli da poredite nvidiju i ati kartu kad u temi nije rec o tome, Djodjo je postigao za svoju platformu bolji skor od najboljeg skora na validaciji za njegov cpu i gpu i o tome je ovde rec
Momci pa zar ne vidite da se prave ludi ti gusteri zelembaci, to oni jednostavno ne mogu sebi samima da priznaju i tu pricu oko 925 procesora jednostavno ne zele da vide i preskacu kao da ne postoji
@Daume
Ako ce mo o podvalama i tebe sam druze ulovio kako mazes oci narodu Naime u mojoj temi o gtx295 i odradjenom bencu mafija2 gde se zalim na mali konacni skor ti postujes SLIKU, ponavljam SLIKU umesto benca gde tvoja 460-tka u LIVE-FEJMINGU postize daleko bolji skor mereno frapsom/sta vec i hvalis se sa tim , posle sam i ja napravio se lud kao i ti pa postovao i sto sliku gde gtx 295 nabija skoro duplo bolji skor u odnosu na 460gtx isto u live gamingu mereno frapsom, toliko o tvojoj validnosti decace
:: haha :: samo Vas citam i pitam se dokle ce t :: smorili ste svi na gomi :: ciji je veci, ko se bolje razume :: novac vlada svetom gospodo, zadnjih par hiljada godi :: ko ima para (u velikim kolicinama) uvek ima najbolje,najlep :: (vile,jahte,zene, .... kompjuter :: batalite se prezvakanih te :: nek se neko pohvali ( i dokumentuje slikama) da je k*ro 3-4 brazilke na gomili na karnevalu u riju pre mesec (i malo jace) dana pa da mu skinem ka :: ovo oko cega se vi prozivate ce ionako za 6 meseci na pregazi neki drugi prozivod (buldozer,traktor, i tako ta sranj :: e : :: `Ko prvi devojci, njegova devojk :: Ko poslednji devojci, njegova žena.` - Dušan Radovi : :
@toocool - apsolutno se slazem sa tobom!
Vidi se ko je zagrizeni Atijevac a ko nvidijac, jedni ne mogu druge da smisle a ni ubede, da je njihova strana pravi i jedini put , a ista prica je i sa intel vs AMD:)
Zar je uopste bitno toliko? Koliko para toliko i muzike , ko voli ati kupivace ati , ko voli nvidiju kupovace nju.
Ja sam moju 470 pazario polovnu od lika za 20 000 tada, jer je imala jos dve ipo godine garanciju.Prodao staru gtx 260 za 100 e i puko jos 100.A pre 260-ke sam imao neke ati kartice , sve u svemu nisam gadljiv na bilo sta, sto valja ,bio to ati ili nvidija ,a te price da je 560 zivi ocaj u odnosu na 6950, ili obrnuto.....
Jeste, podiže GPU score samo tako. Toliko ga podiže da bih mogao sa ovom i7-icom da guram DX11 naslove bez GPU-a. Samo se teši... Pročešljaj bench, slični rezultati se postižu i sa dual core-ovima...
@djordjo, ne znam šta da ti kažem, ako ti misliš da imaš extra skor, blago tebi. Ja u životu nisam ništa lažirao a ponajmanje me boli anakonda da lažiram rezultate jer ne ulazim u rasprave Nvidia/ATi niti me zanimaju. Ni sa jednom kartom ne merim u Frapsu, samo izbacujem screenshote sa framerate-om. Ako si imao duplo bolji score, verovatno si imao nižu rezoluciju. Validnost ili ne, ne vidim gde misliš da ti se nešto dokazujem? Laži sebe, mene nećeš...
:: Daume e da si meni ziv i zdrav, taj tvoj skor vec ko zna koji put turaju u ovu temu i vec je prezvakano pa da te uputim da ne bi opet se prezvakavala ista prica.......... Djodjo je svoj skor postigao na AMD 925 procesoru i nikako se ne moze porediti protiv GTX 560ti kartice na klokovanom I7 procesoru posto taj i7 enormno podize GPU skor, a ne znam zasto ste u opste poceli da poredite nvidiju i ati kartu kad u temi nije rec o tome, Djodjo je postigao za svoju platformu bolji skor od najboljeg skora na validaciji za njegov cpu i gpu i o tome je ovde re :: ::
Bilo je ovde u nekoj temi link sa rezultatima za igrice sa raznim procesorima, od mog athlona do onih bolesnih i7 i razlike su po par frejmova. Dakle, necu ovo morati dugo da menjam. Sto ne znaci da necu :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Jeste, podiže GPU score samo tako. Toliko ga podiže da bih mogao sa ovom i7-icom da guram DX11 naslove bez GPU-a. Samo se teši... Pročešljaj bench, slični rezultati se postižu i sa dual core-ovima.. :: :: :: @djordjo, ne znam šta da ti kažem, ako ti misliš da imaš extra skor, blago tebi. Ja u životu nisam ništa lažirao a ponajmanje me boli anakonda da lažiram rezultate jer ne ulazim u rasprave Nvidia/ATi niti me zanimaju. Ni sa jednom kartom ne merim u Frapsu, samo izbacujem screenshote sa framerate-om. Ako si imao duplo bolji score, verovatno si imao nižu rezoluciju. Validnost ili ne, ne vidim gde misliš da ti se nešto dokazujem? Laži sebe, mene nećeš.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Daume e da si meni ziv i zdrav, taj tvoj skor vec ko zna koji put turaju u ovu temu i vec je prezvakano pa da te uputim da ne bi opet se prezvakavala ista prica.......... Djodjo je svoj skor postigao na AMD 925 procesoru i nikako se ne moze porediti protiv GTX 560ti kartice na klokovanom I7 procesoru posto taj i7 enormno podize GPU skor, a ne znam zasto ste u opste poceli da poredite nvidiju i ati kartu kad u temi nije rec o tome, Djodjo je postigao za svoju platformu bolji skor od najboljeg skora na validaciji za njegov cpu i gpu i o tome je ovde re :: :: :: ::
Ma iz aksa su je smutili negde, morace ovo i na sud da ide!
Zavisi koliki je astal, da se ne ispreplicemo od silnih duzina, pa da ne preraste u gay seansu xD
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Snoopy-ka drugar moj..Obecao si mi da ces mi kupiti grafuljicu..Ja sad cekam i radujem se a ti nista : :: :: Nego deder ispljuni ti svoju anakondu na astal da je izmeris,vidis da je tema o merenju tj ciji je duzi : :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Majke ti kako p oovome sto si postovao moze bilo sta da se zakljuci a ponajmanje da je 460 jaca od 295, jedni sto mogu da vidim da je rez 1080p, podesavanja nigde ne vidim.
Nasmejao si me debelo i posle ovoga ja ulazim u igru stavljam sve na max na 1080p i fiziku palim, palim fraps i u igri trazim momenat gde je fps veliki, pravim screenshot i postujem tebi:
posle cega ti nista ne odgovaras, i majke ti sta moze i da li moze bilo sta da se iz ovih slika zakljuci o snaci obe karte kad su ovo samo trenutne vrednosti a benc je nesto sasvim drugo, i ko sad pokusava da podmece rezultate i maze oci ljudima????????
hvala @DexterMull :) konacno normalan komentar koliko para toliko i muzike
npr Porsche Carrera GT je do jaja dobar auto (ili Ferrari Enzo) ali je Bugatti Veyron ipak najbolji ne verujete ? pogledajte razliku u ceni :) Porsche Carrera GT = 0,000, Ferrari Enzo = 7,321 a Bugatti Veyron = ,700,000 i koliko covek treba da bude blesav da ne ukapira da sve ima svoju cenu sa razlogom (mozda mi primer sa automobilima nije bas najbolji ali moze da se uzme bilo koji drugi gde je lova pokazatelj, a dao bog ima primera oko nas na hiljade)
p.s. i dalje pratim raspravu, zivo me zanima da li ce da se zavrsi kao i sve ostale (sa malim licnim uvredama tipa neznalico,balavac, kad sam ja ovo radio ti si jos ono, itd-itd) ili ce mozda da se prosiri na spominjanje familije i prozivanjem na licni obracun kod O.K korala
`Ko prvi devojci, njegova devojka. Ko poslednji devojci, njegova žena.` - Dušan Radović
:: Vidi se ko je zagrizeni Atijevac a ko nvidijac, jedni ne mogu druge da smisle a ni ubede, da je njihova strana pravi i jedini put , a ista prica je i sa intel vs AMD: :: Zar je uopste bitno toliko? Koliko para toliko i muzike :: ko voli ati kupivace ati :: ko voli nvidiju kupovace nju
Kako koliki je astal?Pa zna se,onaj kraljevski :P Nemoj sad da se vadis ,izbaci ti lepo nama rezultat pa da mi vidimo ciji je duzi. Nemoj da Djokica pomisli da nesto muljas i da varas muahahahaha. Snoopy,prevarantu stari
Štangliranje
:: Ma iz aksa su je smutili negde, morace ovo i na sud da ide :: :: Zavisi koliki je astal, da se ne ispreplicemo od silnih duzina, pa da ne preraste u gay seansu x :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Snoopy-ka drugar moj..Obecao si mi da ces mi kupiti grafuljicu..Ja sad cekam i radujem se a ti nista : :: :: :: :: Nego deder ispljuni ti svoju anakondu na astal da je izmeris,vidis da je tema o merenju tj ciji je duzi : :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
Ti si pokazao da imaš mali fps. Niti si naveo da ga imaš tokom gameplaya, niti si rekao da su ti to rezultati sa benchmarkom. Povrh toga, nisam ni gledao da nadjem mesto sa visokim broj fpsa, samo sam učitao poziciju i izašao na ulicu. Nisam se javljao u toj staroj temi jer ne sedim po ceo dan na berzi, inače bih nastavio priču.
Niko ne maže nikome oči... Da ne dužimo ko je šta je, evo bencha iz Mafie 2 sa 560-icom: http://bit.ly/hjxhHZ
:: moji rezultati sa gtx 295 def, cpu 925@3. :: :: 1080p sve na max osim fizike i AA -83.6fp :: sa AA i bez fizike -62.3fp :: sa fizikom i iskljucenim AA -28.2fp :: sve upaljeno i fizika na max -25.6fp :: :: i zalim se zasto imam mali skor sa fizikom, nasta ti odgovaras :: :: @djordjo, imaš manje frejmova nego ja sa GTX460 1GB http://goo.gl/sBvg :: :: tema :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=2&topid=33981&forid=12&katid= :: :: Majke ti kako p oovome sto si postovao moze bilo sta da se zakljuci a ponajmanje da je 460 jaca od 295, jedni sto mogu da vidim da je rez 1080p, podesavanja nigde ne vidim :: :: Nasmejao si me debelo i posle ovoga ja ulazim u igru stavljam sve na max na 1080p i fiziku palim, palim fraps i u igri trazim momenat gde je fps veliki, pravim screenshot i postujem tebi :: :: http://img577.imageshack.us/f/mafia220110226.jpg :: :: posle cega ti nista ne odgovaras, i majke ti sta moze i da li moze bilo sta da se iz ovih slika zakljuci o snaci obe karte kad su ovo samo trenutne vrednosti a benc je nesto sasvim drugo, i ko sad pokusava da podmece rezultate i maze oci ljudima??????? :: :: AMD PII X4 925 @3.6, ga-neko njesra,4X1gb, 6950 1gb safir,f3 500gb + f3 1.5tb, cifta 750W modularac, televizorce VA2413wm :: :: ::
@Daum Sta bre muljas,sta to kacis,kakva je to podvala?Kacis tu lazne rezultate i falsifikujes konanac score.Uhvatio sam te na delu masni preverante jedan.Hoces Djokici da podvalis a?E nemoze,previse je on lukav za tebe.Sad ces da vidis kad izvadi keca iz rukava i pokaze ti sta je prava zver.. Djokicin je najduzi i tacka.
testa nece biti, vidim da ne pratite ali 295 crkla pre vise od mecec dana, 6950 dobijena u zameni za nju, mogu jedino da uradim test sa 6950 pa da izbacim njega
Mada jos bolje da se ljudi pitaju, dobro je za atmosferu :)
Moram vas napustit`, nemojte mnogo da se premeravate, moz` bit` opasno x)
:: Nije stigla,kakav sud..Ima da bijemo . :: :: Kako koliki je astal?Pa zna se,onaj kraljevski : :: Nemoj sad da se vadis ,izbaci ti lepo nama rezultat pa da mi vidimo ciji je duzi :: Nemoj da Djokica pomisli da nesto muljas i da varas muahahahaha :: Snoopy,prevarantu stari ::
Menjaj taj AMD,slabo je to.CPU ti usko grlo za kartu i dobijas manji rezultat. Zar sebi mozes da dozvolis tako nesto da ti bude kraci? Tvoj mora da bude najduzi,u to si me uverio.
Nego da te pitam.Kakav je osecaj igrati 3D Mark? 8============================D ~ ~ ~ ~
Pogledaj naslov teme, pogledaj moj prvi post, brzi sam od najboljeg sa zvanicnog sajta, to je max moje platforme koja daje klokovana prosecan rezultat u odnosu na ovu grafu na nekoj i7 platformi, full stop
:: Pogledaj naslov teme, pogledaj moj prvi post, brzi sam od najboljeg sa zvanicnog sajta, to je max moje platforme koja daje klokovana prosecan rezultat u odnosu na ovu grafu na nekoj i7 platformi, full sto :: :: test obe karte na jednoj takvoj platformi :: :: test 560 ti (105050), cpu i7-980X@4.6Ghz :: :: http://3dmark.com/3dmv/296325 :: :: test 6950 (oc- bruka) ,cpu i7-980X@4.6Ghz :: :: GPU skor za 4200 poena veci kod 6950, full sto :: :: http://3dmark.com/3dmv/296427 :: AMD PII X4 925 @3.6, ga-neko njesra,4X1gb, 6950 1gb safir,f3 500gb + f3 1.5tb, cifta 750W modularac, televizorce VA2413wm :: :: ::
Nvidia ATI sve je to isto i prave kinezi ili kosooki. Kada bi izbio treci svetski rat i ako im rakete i avioni rade kao sto proizvode delove za kompijutere sjebali bi ih ameri kao vaske. Meni je iskreno zao sto nema nesto proizvedeno na zapadu samo to bi kupovao. Istok mi se uvek gadio nekako. Sve od nase granice pa nadalje.
:: Nvidia ATI sve je to isto i prave kinezi ili kosooki. Kada bi izbio treci svetski rat i ako im rakete i avioni rade kao sto proizvode delove za kompijutere sjebali bi ih ameri kao vaske. :: Meni je iskreno zao sto nema nesto proizvedeno na zapadu samo to bi kupovao. Istok mi se uvek gadio nekako. Sve od nase granice pa nadalje.
Ma treba sve to Wlad0 pobiti , jel tako? Sta bre oni tu tebi nesto prave pa prodaju, jos i zaradjuju, a daju samo 2-3 godine garancije i slicno...
Na nekoj drugoj temi si rekao da bi zeleo da Japanci pocrkaju od radijacije , pa da pevas- radujes se.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.