:: Nema teorije, ono je nenadjebiva tema, kao i sam autor.. :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: MB:MSI 760GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan-Vanes :: Mouse:mx518 :: :: :: Ohoho, pa ova tema ima potencijal da bude legendarna kao ona Wladina sa 6970 x :: :: :: :: :: ::
Sto ne menja cinjenicu da si zasr`o. Ocekujem izvinjenje
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Nema teorije, ono je nenadjebiva tema, kao i sam autor.. :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: MB:MSI 760GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan-Vanes :: Mouse:mx518 :: :: :: Ohoho, pa ova tema ima potencijal da bude legendarna kao ona Wladina sa 6970 x :: :: :: :: :: ::
Wlado ja nemam te corsair ventove, kad sam kupovao h70, odmah sam ih poklonio i stavio ova sva scythe-a... oba su mi na fan kontroleru na 800 rpm minimalno i cuju se po malo kao huk ali meni to ne smeta....
odusevljen sam grafikom samo da jos probamo oc...:)
mislim da nisam nikoga vredjao pa isto molim i druge... hvala unapred...
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CFT600-14CS CHIEFTEC
:: Sto ne menja cinjenicu da si zasr`o. Ocekujem izvinjenj :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Nema teorije, ono je nenadjebiva tema, kao i sam autor.. :: :: :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: :: MB:MSI 760GM-E5 :: :: Chieftec Drago :: :: LC power 600 :: :: CpuCooler:Titan-Vanes :: :: Mouse:mx518 :: :: :: :: :: Ohoho, pa ova tema ima potencijal da bude legendarna kao ona Wladina sa 6970 x :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Wlado ja nemam te corsair ventove, kad sam kupovao h70, odmah sam ih poklonio i stavio ova sva scythe-a... oba su mi na fan kontroleru na 800 rpm minimalno i cuju se po malo kao huk ali meni to ne smeta... :: :: :: odusevljen sam grafikom samo da jos probamo oc...: :: :: :: mislim da nisam nikoga vredjao pa isto molim i druge... hvala unapred.. :: :: :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
:: @Daum,pokusaj makar malo da prikrijes tu ljubomoru sto ti viri iz usiju...kupio si pravu stvar i cepaj samo,ne obracaj paznju na komentare ove `napacene` raje..poz :: ::
ali ne znam bas koliko smem odmah na krenem na extreman oc sa ovim napajanjem... 48 A na 12 v... doduse do sad nije zastucalo na default taktovima grafe i proc klokovan na 4.4....
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CFT600-14CS CHIEFTEC
@Daum nemam nista protiv tebe,prijateljski ti kazem...mnogo je njih sa takvim stavom..nemoj da ti prsti budu brzi od mozga,ili je to jace od tebe da napises da je `retard` ? nemoj da se tvoja `gamerska` dusa hrani time..ruzno je to..sve najbolje adzem..
Graficka moze da stoji dok ne uzmes neki Enermax i Corsair napajanje. Nesto mocno i nedostupno. Gledam ja tako strane prodavnice ONLINE i mislim se mozda je i bolje ovako jer koje bi ja pare trosio ljudi da imam ovde da klupim sto i na zapadu. AUUUUU. Par stotina evra mesecno sigurno. Ovako je sada dosta ovo. Ne mogu da spavam vise mirno koliko para dajem potomcima vanzemaljaca. To mora da stane dok nam izbor ne bude jednak ceni koju placamo. Za ove pare mozemo da kupujmo sam vrh ponude a ne sredjne kao sto je sada slucaj. Mislim imacu ja Intel sigurno jednog dana ali verovatno ne skoro a velike su sanse da Srbija nece od toga uzeti porez posto nijedna stvar te skupe masine nece doci sa istoka. Njihovi alien prsti nece dirati te delove nego neko ko razmislja o trajanju i ko pravi sve kao shutlove koji traju ko zna koliko godina. Kineski bi se raspali pri drugom lansiranju.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
To je zato sto si hermafrodit priznaj :D Imas pussy umesto palamura
Štangliranje
:: Aj, ovaj put izvinjenje prihvaceno, ne volim to mesanje polova u kontekstu muskaraca, pa cisto da se zna. Mislim da niko ne voli, jelte :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Snupi , BRATE ! (ne pobratime) nego BRATE, izvinjavam se za ono sestro.. :: :: ::
:: @Daum nemam nista protiv tebe,prijateljski ti kazem...mnogo je njih sa takvim stavom..nemoj da ti prsti budu brzi od mozga,ili je to jace od tebe da napises da je `retard` ? nemoj da se tvoja `gamerska` dusa hrani time..ruzno je to..sve najbolje adzem. :: ::
Pa istina pogodio si. Ne znam imaju li na Kosovui ono sto mi treba da ih posetim. Zamislite ja na AMD a EVGA na terezaijama, ja CM kuciste a Corsair na Slaviji u prodavnici ne bi bilo spavanja dok ne bi imao. Ovako ovo isto samo skuplje, ne priivlaci me nimalo. Ja cak i ne pratim nista vezano za Intel dok je takva situacija, ne znam ni koje je leziste kada izaslo, ni koje je najnovije, ni koja serija ploca je za koji Intel. To bas ne pratrim dok ne budem mogao da kupim sta zelim. Preskacem tekstove o tome.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: To je zato sto si hermafrodit priznaj : :: Imas pussy umesto palamura :: :: Štangliranje :: :: :: :: Aj, ovaj put izvinjenje prihvaceno, ne volim to mesanje polova u kontekstu muskaraca, pa cisto da se zna. Mislim da niko ne voli, jelte :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Snupi , BRATE ! (ne pobratime) nego BRATE, izvinjavam se za ono sestro.. :: :: :: :: ::
Kako sluzi DirectCu???:) Jel naapajanje menjas??? Stigao je Enermax i Corsair ali u Hrvatsku, Bosnu, Makedoniju, Crnu Goru, Rumuniju, Bosnu, Italiju, Francusku, Nemacku, Austriju, Sloveniju, Spaniju, Portugaliju, Svajcarsku, pa sada gde je najblize i najzgodnije.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.