To su osetljive stvari, kad saznaš da ti dete duva kasno je za bilo šta. Treba razvijati na vreme zdrav odnos prema svemu.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: Voleo bih da mi odgovoris na pitanje, ako je marihuana to sto ti pricas da jeste i ako pospesuje imunitet, kada bi tvoja cerka ili sin tebi rekli tata ja duvam kako bi ti ti reagovao :: Posto pospesuje imunitet i nije stetna ti bi reko `pa duvaj sta to je ok samo nenoj da preterujes posto izaziva kratkotrajni gupitak pamcenja ali i to se da srediti kada smanjis duvanje, donesi i meni pa cemo da rolamo zajedno` :: Jel bi tako odreagovako kao roditelj i zrela osoba ::
A jel terba da odobri ako se ne daj Boze to dogodi njegovom detetu? Dakle posto ne bi pomogla zabrana treba dozvoliti i podrztii duuvanje jel?
:: Misliš da bi pomoglo da zabrani? :: :: To su osetljive stvari, kad saznaš da ti dete duva kasno je za bilo šta. Treba razvijati na vreme zdrav odnos prema svemu :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: :: :: Voleo bih da mi odgovoris na pitanje, ako je marihuana to sto ti pricas da jeste i ako pospesuje imunitet, kada bi tvoja cerka ili sin tebi rekli tata ja duvam kako bi ti ti reagovao :: :: Posto pospesuje imunitet i nije stetna ti bi reko `pa duvaj sta to je ok samo nenoj da preterujes posto izaziva kratkotrajni gupitak pamcenja ali i to se da srediti kada smanjis duvanje, donesi i meni pa cemo da rolamo zajedno` :: :: Jel bi tako odreagovako kao roditelj i zrela osoba :: :: ::
onoga stose decenijama provlaci kroz must be sekciju vezano za ovu plemenitu biljku.
Od cega su se tvoje kolege lecile ja ne znam ali to sigurno nije od ciste trave. Ako pogledas malo kroz istoriju sve do krstaskog rata Americkog senatora pocetkom 20 veka nema ni jedan podatak o stetnosti marihuane a jos manje o svrstavanju iste cak i unajblase oblike narkotika.
Sto se moje dece tice, da budem precizniji moje cerke(6 godina) ja joj sigurno rec necu reci ako mi bude rekla sve sto se desava vezano za konzumiranje bilo cega. A pre negoli dodje u kontakt sa bilo cim potrudicu se da je detaljno upoznam sa svim vidovima opasnsti i narkotika sa kojima sam ja upoznat, ali ako ona odluci da s`vremena na vreme dune dzoint mogu joj samo proveriti robu(da li je cista) i smotati sto da ne, ipak ja motam sa jednom rukom i perfektnog oblika :)))
Samo je to u pitanju, sigurno je bio nedovoljno aktivan, dodaj na to sigurno i alkohol, neredovno spavanje, poneka nelegalna supstanca, tu i tamo guarana i ostala čuda mešana sa alkoholom plus još u velikim količinama i naravno kad na sve to dodaš neuredan život i cigare mora jednog dana da pukne sistem. To je moglo da mu se desi bilo gde, u busu, na ulici, bilo je verovatno samo pitanje vremena.
Ja recimo igram igre još od kada je sega bila, dakle još od 95-6 godine igram i to bogami umem i da preteram po neki put i 6 sati dnevno, preko toga ne. Ali naravno uvek pazim da se dobro naspavam, da raznovrsno jedem i naravno ne pijem alkohol, kafu, ne pušim, čak ni guaranu ne uzimam i nikada nisam imao problema. Evo sad iz cuga mogu 40 sklekova da uradim.
Ali naravno zna se pored igara mora poneki put i da se zapne. Često pomognem nešto ćaletu ili sam nešto radim.
Sve u svemu nisu njega igre oterale u bolnicu, nego njegov način života. 18 godina je doba kada je čovek fizički veoma izdržljiv tako da mi je malo čudno da je infarkt došao iz čista mira.
A što se tiče gubljenja u igrama, kada te nešto iznervira samo opališ po psovci, što sočnije to bolje.
Re: Re: Re: Re: Druze vuce veoma mi je zao tog momka
23.04.2011. 16:33
status: user broj poruka: 9006
Ne bi mogao da ti kažem šta da radiš, zavisi od tebe i deteta, kakav pristup kod njega pije vodu i kakav ti umeš da izvedeš, to fuj to kaka ne pali uvek. Nekima je uspelo baš ono što si prokazao, dunu par puta sa svojim detetom i njima posle toga radnja nekako izgubi ekskluzivnost `jak mi fazon da duvam kad duva i moj matori`. Kad je marihuana u pitanju ne šteti toliko sam narkotik koliko hype.
Ti znaš jednog koji ima problema, možda zbog neumerenog duvanja, a možda i ne. Ja znam podosta koji nemaju baš nikakvih, duvali su u mladosti, posle se oženili, našli posao i prestali. Daleko od toga da je dobra stvar ali ima i mnogo gorih.
:: A jel terba da odobri ako se nedja boze to dogodi njegovom detetu :: Dsakle posto ne bi pomogla zabrana treba dozvoliti jel :: ::
Secam se davno jos sam redovno igrao CS u igraonici min 2h, a max 4h (neverovatno kako ti brzo prodje vreme...), a za vreme bombardovanja `99 sam po ceo dan visio u igraonici i pikao Starcraft, Quake II, Delta Force i Red Alert... dok je bilo struje, posle sam cekao sa ortacima ispred igraonice da dodje struja Jbg u svemu treba imati meru, valjda danas klinci sve manje imaju osecaj i meru... Ne valja ni kada imas mnogo para
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Re: Druze to sto si sada napisao je samo copy-paste
23.04.2011. 16:50
status: user broj poruka: 2929
To sto se decenijama provlaci je i dokazano i pokazano. Imna ljudi koji na zalost podrzavaju upotrebu marihuane, ako pak oni uspeju da dokazu da je to zdravo i ako nauka tako nesto prihvati ja cu poverovati i tu pricu. Ljiudi koji puse marihuanu na zalost nisu uspeli tako nbesto dokazu tako da jedino za sta ja imam da se uhvatiim je nazalost priznati naucni dokaz i kategorisanje marihuane kao opojne droge. Pored svog truda da se marihuana iskljici iz kategorije opasnih supstanci cdecenijama u nazad rezultata koje bi ptkrepili takve tvrnje na zalost ljudi koji su ljubitelji komzumitranja iste na zalost nema. Da se ja pitam ja bih najrigoroznije kaznjavao prozvodnju distribuciju i konzumiranje marihuane. Kazne su jako blage po meni nedovoljno ostre da bi napravile zeljeni efekat. :: onoga stose decenijama provlaci kroz must be sekciju vezano za ovu plemenitu biljku :: :: Od cega su se tvoje kolege lecile ja ne znam ali to sigurno nije od ciste trave :: Ako pogledas malo kroz istoriju sve do krstaskog rata Americkog senatora pocetkom 20 veka nema ni jedan podatak o stetnosti marihuane a jos manje o svrstavanju iste cak i unajblase oblike narkotika :: :: Sto se moje dece tice, da budem precizniji moje cerke(6 godina) ja joj sigurno rec necu reci ako mi bude rekla sve sto se desava vezano za konzumiranje bilo cega :: A pre negoli dodje u kontakt sa bilo cim potrudicu se da je detaljno upoznam sa svim vidovima opasnsti i narkotika sa kojima sam ja upoznat, ali ako ona odluci da s`vremena na vreme dune dzoint mogu joj samo proveriti robu(da li je cista) i smotati sto da ne, ipak ja motam sa jednom rukom i perfektnog oblika :)) :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
vutra apsolutno nije DROGA.. i apsolutno nije stetna .. mogu da kenjaje doktori sta hoce opste je poznato da nijednoj drzavi netrebaju napuseni mravi radnici .. jer je produktivnost na vutri 0% .. samo bi se seksali po halama i vrteli kotlice ...zato je zabranjena ..
stvara jedino psihicku (ne fizicku kao heroin ili met) zavisnos .. jer je lepo na njoj i pozelis ponovo .. a ako nema onda nema nije frka i nema nervoze ..
malo je zajebano objasniti svojoj deci i spreciti ih u necemu .. ali ako mi rodjena deca maznu stek .. pa kevu cu im *ebati bre :)
ovo su mi sve ortaci preneli .. losi momci iz kraja .. posto sam ja sportista (celav & nabildovan) i vodim zdrav zivot (do 23h) ..
i da apsolutno ponistava sve oblike stresa ..meni je Joga majstor preporucio (po uzoru na emisiju na BE92 - Jabuka na dan) joint na dan !!! ..
drugacije bi pricao. Imam ja bas dosta znanja iz ove oblasti kao i sve sto radim u zivotu volim da sve dobro ispitam i naucim pre negoli se upustim u isto.
Ali nije ovo ni vreme ni mesto za to, zivi bili druze pa cemo videti eventually who is right.
Poenta sa pocetka i dalje ostaje, a to je da ce te samo opseznom telesnom analizom doticnog momka i razgovorom sa njim na kraju doci do necega sto nema veze ni sa gaming-om ili marihuanom.
E Vuce, Vuce, nemas ti veze sa zivotom, daj mi samo jedan primer zasto je marihuana toliko losa da bi se povecale kazne za konzumiranje marihuane, a ne ukinule? Npr. alkohol je 10X gori od marihuane u svakom pogledu, nanosi 1000000X vise zla od marihuane, a legalan je
Upitno je ... jedno lici na komsiju a drugo na postara ...
salim se .. naravno .. jos sam single
:: Pa ako su tvoja valjda već jesi :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: :: :: malo je zajebano objasniti svojoj deci i spreciti ih u necemu .. ali ako mi rodjena deca maznu stek .. pa kevu cu im *ebati bre : :: :: ::
OK kako ti kazes. Mozda si ti u pravu, terba legalizovati driogu apslolutno. Ja bih mozda tako i uradio. Izabarao neko veliko parce zemlje od 10 hektara ogardio i u njega potrpaso sve narkomane i razne konzumente, dao ima toga koliko oce neka duvaju i nek se drogiraju dok god ne pocrkaju, Nakon par meseci bi postal.o dobro dkjubrivo i fino biu nikla neka zitarica na tih 10 hektara. Narkomani umrli sretni, drogiraili se koliko im volja i imas prorodno djubrivo proizvodnju hrane. Ucini sio dobro delo sto si im omogucio da se raduju a sa druge strane svetu si ucinio veliku uslugu. Aman o cemu mo ovde pricamo. Neko koje je citav zivot posvetio ucenju i dokazivanju necega peglao klupu 10tak godina da bi postao lekar nema pojma sta prica nego mrzi marihuanu pa zato tvrdi da je stetna.
:: E Vuce, Vuce, nemas ti veze sa zivotom, daj mi samo jedan primer zasto je marihuana toliko losa da bi se povecale kazne za konzumiranje marihuane, a ne ukinule? Npr. alkohol je 10X gori od marihuane u svakom pogledu, nanosi 1000000X vise zla od marihuane, a legalan je :: :: Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=176383 :: ::
Nisam siguran dal je Svajcarska upitanju uglavno milsim da ima par Evropskih zemalja gde su legalizovali drogu i tako smanjili broj narkomana i resili problem dilera i celog posla oko toga, ako hoces odes u ambulanti i oni ti daju sta zelis i ljudima valjda nije to tako zanimljivo pa je opao broj korisnika drasticno. Ne mogu da se setim gde sam gledao emisiju o tome ali sam bio prijatno iznenadjen rezultatima. Mislim da je jedini razlog sto i u ostalim zemljama nije tako je zato sto i sama drzava zaradjuje od distribucije droge i borbe protiv iste i ne isplati im se da to na taj nacin rese.
:: OK kako ti kazes :: Mozda si ti u pravu, terba legalizovati driogu apslolutno :: Ja bih mozda tako i uradio. Izabarao neko veliko parce zemlje od 10 hektara ogardio i u njega potrpaso sve narkomane i razne konzumente, dao ima toga koliko oce neka duvaju i nek se drogiraju dok god ne pocrkaju, Nakon par meseci bi postal.o dobro dkjubrivo i fino biu nikla neka zitarica na tih 10 hektara :: Narkomani umrli sretni, drogiraili se koliko im volja i imas prorodno djubrivo :: proizvodnju hrane :: Ucini sio dobro delo sto si im omogucio da se raduju a sa druge strane svetu si ucinio veliku uslugu :: :: E Vuce, Vuce, nemas ti veze sa zivotom, daj mi samo jedan primer zasto je marihuana toliko losa da bi se povecale kazne za konzumiranje marihuane, a ne ukinule? Npr. alkohol je 10X gori od marihuane u svakom pogledu, nanosi 1000000X vise zla od marihuane, a legalan je :: :: :: :: Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=176383 :: :: :: ::
Vuce ajde da ti kazem samo jednu stvar i da zavrsimo sa ovim
23.04.2011. 17:27
status: user broj poruka: 7285
Nikada u zivotu nesmes biti iskljuciv u vezi icega. Kako se kaze WHAT GOES AROUND COMES AROUND i nemoj sutra da imas dete pa da isti usled sudbine pocne koristiti prave droge a ne marihuanu. I onda to tvoje dete neko nazove smrdljivim narkomanom ili mu uputi ovo sto si ti nekom uputio bez prethodnog elementarnog znanja o tome sto napadas.
Ja mislim da bi u tom slucaju pojeo ove reci sa sve posvetom i poentom.
Mislim ogradjivati nekoga,zeleti mu da umre i da nadjubri zemlju a nemati pojma o materiji zbog koje mu to zelis je jako jadno i ne zrelo sa tvoje strane, da li ti znas koliko je dece zavrsilo na heroinu i ostlim opijatima upravo zbog ovakvog stava drustva i totalne neinformisanosti a da ne pricamo o totalnom ne postojanju osnovne ljudske osobine da pomognu drugom ljudskom bicu....
Ne valjaju ti tako kruti templarski stavovi vučino
23.04.2011. 17:42
status: user broj poruka: 9006
Ako zauzmeš krut stav to obično mnogo lepo funkcioniše dok nešto ne krene da te savija. Kad se to desi užasno mali broj ljudi ima dovoljno jak karakter koji ne puca - obično oni od kojih to ne bi očekivao... a često ni oni sami od sebe. Pošto sam dovoljno realan da bi video da tako nešto ne posedujem reko bolje da idem na onu fleksibilniju varijantu - drži um što otvorenijim, bulju uza zid i snalazi se kako znaš i umeš. Malo više moraš da se angažuješ ali dobro je za svakojake situacije, a nikad ne znaš jelte šta sutra donosi.
A to za doktore, sećam se da su isti ti nedavno trubili po medijima da se svi što pre vakcinišemo protiv svinjskog gripa... reko ujka Pera što prodaje vakcine valjda da nam tako kažu. A istovremeno njih i njihove familije ni motkom ne bi oterao pod špric, poserem im se i na zakletvu i na diplomu.
Teško da bi bilo koji član neke državne institucije smeo da podrži narkotike. Država od toga koristi nema a porez na njihovu prodaju ne ubira. Kad i kod nas krene legalizacija i dileri se registruju kao oporezovano pravno lice čija je roba podložna veoma masnom carinjenju mislim da ćemo imati priliku da posmatramo jedno divno globalno omekšavanje stavova.
Naravno da treba legalizovoati MARIHUANU, ali ne i ostala sinteticka sranja. Ne pravis razliku izmedju konzumenta marihuane i zavisnika koji je na koksu i heroinu ili necemu drugom. Vecina buducih doktora koje znam je probala travu, i povremeno je koristi. Sa druge strane imas i doktore koji ne daju svojoj deci da primaju inekcije kad su bolesna. Znaci nemoj da generalizujes stvari jer nikad generalizacija ne ispadne na dobro. Umesto sto si izneo neke uznemirujuce stvari, mogao si lepo da napises nesto o alkoholu i njegovoj legalnosti.
Re: Vuce ajde da ti kazem samo jednu stvar i da zavrsimo sa ovim
23.04.2011. 18:14
status: user broj poruka: 2929
Legalizovanje narkotika bi upravoi znacilo tih 10 hektara za ljude koji ovise o njemu. U tome je bila poenta. Zao mii je sto to shvaceno kao moja zelja nekome da umre. Onia koji pate treba pomoci, ovisniciu pate i ne treba im pogorsavati patnju i omoguciti da bolje pate. Zato mislim da je legalizacija losa.
:: Nikada u zivotu nesmes biti iskljuciv u vezi icega :: Kako se kaze WHAT GOES AROUND COMES AROUND i nemoj sutra da imas dete pa da isti usled sudbine pocne koristiti prave droge a ne marihuanu :: I onda to tvoje dete neko nazove smrdljivim narkomanom ili mu uputi ovo sto si ti nekom uputio bez prethodnog elementarnog znanja o tome sto napadas :: :: Ja mislim da bi u tom slucaju pojeo ove reci sa sve posvetom i poentom :: :: Mislim ogradjivati nekoga,zeleti mu da umre i da nadjubri zemlju a nemati pojma o materiji zbog koje mu to zelis je jako jadno i ne zrelo sa tvoje strane, da li ti znas koliko je dece zavrsilo na heroinu i ostlim opijatima upravo zbog ovakvog stava drustva i totalne neinformisanosti a da ne pricamo o totalnom ne postojanju osnovne ljudske osobine da pomognu drugom ljudskom bicu... :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Dosta sve zavisi od nečijeg sistema i njegove izdržljivosti, ali marihuana sigurno ne može da se isključi iz tog njegovog problema. Čak i ako mu je stvorila osećaj da nije više ni žedan, ni gladan ni umoran, dovoljno je to da potpomogne njegovom pucanju.
Sećam se kao klinac kad sam davne 2000-te bio budan 48 sati od čega sam 24 sata proveo neprestano igrajući Max Payne-a kako se pojavio. Više nikad, mada nisam pio tada niti uzimao bilo kakve supstance... Nisam pukao, ali to više nikad neću ponoviti.
Sa igrama treba biti umeren, mada treba naći drugu zanimaciju u životu da se to ublaži. Sex da smanjujem - Nikad! On me čini pozivitvnim!
Treba mu uvrteti u lobanju da je parazit, krembil i da to vreme koje trosi na igranje igrica utrosi kvalitetno. To pod uslovom da mu droga jos uvek nije pojela mozak?! Ako vec voli komp, nek nauci nesto pametno da radi na kompu.
Ne valja ni sex na prepad... Veliki je sok za organizam :-) Ali krenes lagano i ravnomerno saltas... Nema greske `)
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.