Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Preporuka za graficku karticu do maksimalno 230 eura?
STRANA 3 OD 3
iraklije Re: Re: pa 01.05.2011. 15:42 #320305

status: user
broj poruka: 227
mislio sam celu tepsiju i jedno balonce jogurta :)

:: Ala tebe deru za burek i jogurt!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bojke1 Re: Re: Re: pa 01.05.2011. 21:50 #320380

broj poruka: 479
Hvala na savetu.Procitao sam ove linkove sto si okacio.Sto se tice samog odabira kartice videcu ovih dana sta cu uzeti.I ja sam sa sobom nisam raskrstio sta i kako.Znam da necu pogresiti bilo koju od ova dva modela da uzmem.Ali kad resim i prelomim bicu miran.Polako pocinje da me boli glava od citanja po raznim forumima.Jer koliko ljudi toliko cudi.

:: Matori,teska odluka to stoji.
:: Ja bih se isto bas bacio u dilemu
:: Obzirom da zaista cenim MSI i da u odnosu na neke druge izvedbe od Asus uzeo bi pre MSI u ovom slucaju bi me glava zabolela :
:: E sad,obzirom da sam i jednu i drugu kartu video nekako mi srce vise vuce ka Asus-u,cini mi se da je za nijansu odradjen kvalitetnije,mislim na tu CU izvedbu
::
:: User Daum je tu kartu uzeo,imao je istu dilemu kao ti pa smo obojica lupali glavu
:: Evo njegove teme
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=34388&forid=12&katid=
:: I user ribolovac je uzeo isto Asus CU i on moze da iznese svoja iskustva
:: Evo teme i sa bencha
:: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?255312-Asus-GTX-560-Ti-DirectCU-II-User-revie
:: Asus mene nikad nije razocarao a obzirom da se OC-om bavim dosta dugo godina uvek sam sa njim postizao odlican potencijal
:: E sad,moguce je da sam imao srece sa primercima (samo malo je cudno da koju god da sam Asus kartu imao ona je bila brutalna a kartica sam promenio kao carapa :) ) ,ili su kod tih Asus kartica,pogotovu kod non referentnih primeraka,probraniji chipovi sto i nije nemoguce,cak sam dolazio do slicne informacije itd..No nebitno.
:: I da uzmes i MSI i Asus neces nigde pogresiti.Razlike su mizerne i kod jedne i druge karte a ti kao manje napredan user to neces ni primetiti!Posto overklokovati neces cak ni to nije bitno.Ako budes isao na MSI idi na OC verziju
:: Evo malo i nekih bench testova za MSI
:: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?258869-MSI-N560GTX-TI-TWIN-FROZR-II-OC-3D-mark&p=2546039#post254603
:: Pozdrav
:: Štangliranje
:: :: Imam neku kombinaciju da je preko drugara nabavim za tu lovu.Tako da su mi cene za sva tri modela da kazem tu negde
:: ::
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: i jedna i druga su dobre ali ja sam ipak uzeo msi zbog boljeg kulera i nize temperature,a kartica nije bucna zadovoljan sam sta god da uzmes neces pogresiti sad je pitanje sta se tebi vise svidja msi ili asus,e i samo da te pitam gde ima asus za 21000 vidim sve su cene preko 22000?
Alphacore ... 02.05.2011. 01:42 #320450

broj poruka: 624
Ako vec neces pogresiti,recimo da ces vise biti u pravu ako uzmes 560-sticu

i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S

bojke1 Re: ... 02.05.2011. 12:12 #320499

Pa kako sada stvari stoje najverovatnije uzimam gtx 560.Samo nisam prelomio koji model.Asus-a mogu nabaviti za nekih 210 eura a msi 560 twin froz za sada nema na stanju tamo gde mogu da nabavim.Sacekacu par dana pa cu videti sta cu na kraju kupiti.
:: Ako vec neces pogresiti,recimo da ces vise biti u pravu ako uzmes 560-stic
:: i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S
bojke1 stigla 05.05.2011. 23:37 #321740

Stigao asus ipak.Tamo gde drugar nabavlja kartice nije bilo msi twin froz.Kartica ekstra izgleda pakovanje takodje.Tako da sam zavrsio sa kupovinom relativno brzo.Hvala svima na preporukama i savetima.
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs