ovaj Zeleni predsednik. Upljuva smo se da mu objasnimo da nije do Crvenih drajvera, a on ni da se udostoji da prizna da se ispalio što je odmah opalio po katalistima.
P.S. Mogu da se kladim i da se karta sama pokvarila od sebe kada je shvatila ko ju je kupio.
Re: Re: Re: I ako sam ubedjen da to nema veze sa driver-ima
13.05.2011. 19:07
status: user broj poruka: 6502
Nisam znao da moze, meni nije hteo recim oza 6870 da instalira starije drajvere koji zvanicno ne podrzavaju kartu.
:: Sto sedrzis support list-a ko pijan plota :: :: Ja sam ih upravo probao na istoj karti i radi normalno, nisam rekao da ih koristi vec samo da proba cisto da skine sumnju sa drivera :: :: http://fwd4.me/01N :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Kako da proba 8.10 , drajver od pre tri godine, kad ne podrzava 5850 :: :: :: :: U svakom slucaju ako je sveze isntaliran Windows ne moze drajver tek tako da prouzrokuje BSOD :: :: :: :: :: probaj 8.1 :: :: :: To ati je AIO catalyst sa chipset-om i jedan od najstabilnijih catalysta :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mada ne bi bilo zgoreg da pomenes postupak pri prvom paljenju i koja je odnosno kako je prosla instalacija 7-ce :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Covek vas lozi stra se palite :))))))). Malo mu dosadno pa da se nasali.
:: ovaj Zeleni predsednik. Upljuva smo se da mu objasnimo da nije do Crvenih drajvera, a on ni da se udostoji da prizna da se ispalio što je odmah opalio po katalistima :: :: P.S. Mogu da se kladim i da se karta sama pokvarila od sebe kada je shvatila ko ju je kupio :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
e jbg, nisi morao da ga odas, sad je euforiji kraj
:: Covek vas lozi stra se palite :))))))) :: Malo mu dosadno pa da se nasali :: :: :: :: ovaj Zeleni predsednik. Upljuva smo se da mu objasnimo da nije do Crvenih drajvera, a on ni da se udostoji da prizna da se ispalio što je odmah opalio po katalistima :: :: :: :: P.S. Mogu da se kladim i da se karta sama pokvarila od sebe kada je shvatila ko ju je kupio :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: :: :: :: :: ::
ATI hey are like bus-es...They are red...They are too big and they have bad drivers.... ili tako nekako....izvinjavam se unapred na mom tarzan engleskom al ATI ostade ATI
Ne znam da li je on ozbiljan ili nas loži, ali ja prosto ne mogu da odolim da ga bocnem kad god mi se ukaže prilika za to. Uostalom, ne možemo uvek mi njega da ložimo.
Uspeo sam da pokrenem kartu! Sa 10.4 WHQL driverima se probudila. Preko njih sam na rizik prepeglao 11.5 i sad sve radi kako treba bez problema bar za sad. Probao sam malo Crysis Warhead,Metro 2033.. Znaci ni sa jednim drugim nisam mogao da dobijem boot log in odnosno ulazak u win! Problem je takav kakvim sam ga opisao. Hvala Bogu da nije karta jer bi zaista bilo greota jer je stvarno dobra ova MSI izvedba. Jedina zamerka je mali OC potencijal te je nisam zeleo ni da silujem pa sam je ostavio na default.
Kao što sam napisao da je mojoj Sapphire 6850 pomogao catalyst 10.10 da se probudi tako je tvom drugaru pomogao 10.4.
Prilikom svakog budućeg menjanja drajvera tvoj drugar nikako da ne koristi Driver sweeper jer isti briše mnogo više stvari nego Driver cleaner pro i samim tim će opet morati da upotrebljava Catalyst 10.4.
Može slobodno da koristi Driver cleaner pro jer isti ne pravi zvrčke ni meni.
:: Uspeo sam da pokrenem kartu :: Sa 10.4 WHQL driverima se probudila :: Preko njih sam na rizik prepeglao 11.5 i sad sve radi kako treba bez problema bar za sad :: Probao sam malo Crysis Warhead,Metro 2033. :: Znaci ni sa jednim drugim nisam mogao da dobijem boot log in odnosno ulazak u win :: Problem je takav kakvim sam ga opisao :: Hvala Bogu da nije karta jer bi zaista bilo greota jer je stvarno dobra ova MSI izvedba :: Jedina zamerka je mali OC potencijal te je nisam zeleo ni da silujem pa sam je ostavio na default :: :: Evo rezultat iz Warhead benchmark :: :: http://i55.tinypic.com/kb9myt.jp :: :: P.S.Nisam lozio nikog ,oni koji su to tako shvatili su sami sebe ispalili :: Zahvaljujem svima koji su konstruktivno ucestvovali i zeleli da pomognu :: :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Drago mi je da je reseno tebra. Zanima me koje drajvere si stavljao pre nego sto je karta proradila sa 10.4?
:: Uspeo sam da pokrenem kartu :: Sa 10.4 WHQL driverima se probudila :: Preko njih sam na rizik prepeglao 11.5 i sad sve radi kako treba bez problema bar za sad :: Probao sam malo Crysis Warhead,Metro 2033. :: Znaci ni sa jednim drugim nisam mogao da dobijem boot log in odnosno ulazak u win :: Problem je takav kakvim sam ga opisao :: Hvala Bogu da nije karta jer bi zaista bilo greota jer je stvarno dobra ova MSI izvedba :: Jedina zamerka je mali OC potencijal te je nisam zeleo ni da silujem pa sam je ostavio na default :: :: Evo rezultat iz Warhead benchmark :: :: http://i55.tinypic.com/kb9myt.jp :: :: P.S.Nisam lozio nikog ,oni koji su to tako shvatili su sami sebe ispalili :: Zahvaljujem svima koji su konstruktivno ucestvovali i zeleli da pomognu :: :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Nabadao sam od 8. do 10.2 ,do 10.4 koji je prokinuo konacno. Dodacu samo da sam i win dizao nekoliko puta.Sreca sama te to sada ide brze!
@Panta019 Sweeper ne zezne samo kod ATI vec i kod nVidia.Tacno je to sto pricas,nekad ume da bude medvedja usluga a nekad pak opet koristan .) Ja ga koristim u posebnim prilikama.
AMDizacija
:: Drago mi je da je reseno tebra. Zanima me koje drajvere si stavljao pre nego sto je karta proradila sa 10.4 :: :: :: :: Uspeo sam da pokrenem kartu :: :: Sa 10.4 WHQL driverima se probudila :: :: Preko njih sam na rizik prepeglao 11.5 i sad sve radi kako treba bez problema bar za sad :: :: Probao sam malo Crysis Warhead,Metro 2033. :: :: Znaci ni sa jednim drugim nisam mogao da dobijem boot log in odnosno ulazak u win :: :: Problem je takav kakvim sam ga opisao :: :: Hvala Bogu da nije karta jer bi zaista bilo greota jer je stvarno dobra ova MSI izvedba :: :: Jedina zamerka je mali OC potencijal te je nisam zeleo ni da silujem pa sam je ostavio na default :: :: :: :: Evo rezultat iz Warhead benchmark :: :: :: :: http://i55.tinypic.com/kb9myt.jp :: :: :: :: P.S.Nisam lozio nikog ,oni koji su to tako shvatili su sami sebe ispalili :: :: Zahvaljujem svima koji su konstruktivno ucestvovali i zeleli da pomognu :: :: :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: ::
Ali bukvalno ja bi krenuio odmah posle 2 neuspela drivera sa 10.04 to sam ti napisao.
Drugo ja koristim Driver Sweaper i Driver Cleaner, sa oba ocistim. I nikada mi nista nije zabrljao. Vec 5 verzija Sweepera sam imao.
Sta ce ako novi daju 2% poboljsanje u AA. Pa svaki za po 1-2%??? A davace najmanje jos godinu dana za tu kartu i ostale optimizacije.
Jer moze sada posle tog da se lepo instalira 11.5 ??? Ocigledno je u fabrici neki korak preskocen, zadnja provera, test neki da li radi ili tako nesto. Nesto sto je trebalo da je ozivi a sto si ti morao umesto onih kojima si platio da to urade. Tj fabrici.
Znao sam da moam da crtam :) Pa kako mislis da sam probao ako nisam poslednja 3 pokusao da instaliram odmah?! Posle njih i sa CD-a sto ide uz graficku.. Uz sve to instalirao sam sistem nekoliko puta jer iz safe moda nije moglo da se pristupi ni jednoj operaciji vezano za driver. Jedini koji je kartu doveo na operativni nivo je 10.4 pa sam pa sam preko njega na rizik da opet spuca prepeglao 11.5 i na srecu radi. Ako ubacim sam 11.5 nece kao sto sam vec probao. Programer nisam,inzinjer nisam.Zasto je to tako ne znam niti me interesuje. Poenta je da meni ljudi gledaju u oci z aono sto sam ja preporucio a to nije htelo da radi kako treba na samom pocetku onako kako je po svim propisima. Nasao sam resenje i sad radi,to je bitno. Inace nisam bio tu ceo dan,tek sam od veceras poceo da trazim driver posto ni na benchmarku mi nisu dali preciznan odgovor.Noacas takodje nisam spavao jer sam dosta vremena potrosio prvo sklapajuci masinu a onda i zajebancijom oko drivera i reinstalacijom windowsa!Eto to je cela prica!
AMDizacija
:: Trebao si odmah da sibnes najjnovije 11.5, ne znam sto si se patio sa starijim drajverima :: :: ::
hoces da kazes da nisi mogao iz safe mod-a da obrises sve repove vezano za drajver? registry baza?
:: Znao sam da moam da crtam : :: Pa kako mislis da sam probao ako nisam poslednja 3 pokusao da instaliram odmah? :: Posle njih i sa CD-a sto ide uz graficku. :: Uz sve to instalirao sam sistem nekoliko puta jer iz safe moda nije moglo da se pristupi ni jednoj operaciji vezano za driver :: Jedini koji je kartu doveo na operativni nivo je 10.4 pa sam pa sam preko njega na rizik da opet spuca prepeglao 11.5 i na srecu radi :: Ako ubacim sam 11.5 nece kao sto sam vec probao :: Programer nisam,inzinjer nisam.Zasto je to tako ne znam niti me interesuje :: Poenta je da meni ljudi gledaju u oci z aono sto sam ja preporucio a to nije htelo da radi kako treba na samom pocetku onako kako je po svim propisima :: Nasao sam resenje i sad radi,to je bitno :: Inace nisam bio tu ceo dan,tek sam od veceras poceo da trazim driver posto ni na benchmarku mi nisu dali preciznan odgovor.Noacas takodje nisam spavao jer sam dosta vremena potrosio prvo sklapajuci masinu a onda i zajebancijom oko drivera i reinstalacijom windowsa!Eto to je cela prica :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: Trebao si odmah da sibnes najjnovije 11.5, ne znam sto si se patio sa starijim drajverima :: :: :: :: :: ::
Yeap!Bilo koja operacija reinstal dobije poruku da driver nije nadjen u sistemu. Mogao sam samo manuelno da brisem ali tad bi napravio jos vecu papazjaniju!
AMDizacija
:: hoces da kazes da nisi mogao iz safe mod-a da obrises sve repove vezano za drajver? registry baza :: :: :: :: Znao sam da moam da crtam : :: :: Pa kako mislis da sam probao ako nisam poslednja 3 pokusao da instaliram odmah? :: :: Posle njih i sa CD-a sto ide uz graficku. :: :: Uz sve to instalirao sam sistem nekoliko puta jer iz safe moda nije moglo da se pristupi ni jednoj operaciji vezano za driver :: :: Jedini koji je kartu doveo na operativni nivo je 10.4 pa sam pa sam preko njega na rizik da opet spuca prepeglao 11.5 i na srecu radi :: :: Ako ubacim sam 11.5 nece kao sto sam vec probao :: :: Programer nisam,inzinjer nisam.Zasto je to tako ne znam niti me interesuje :: :: Poenta je da meni ljudi gledaju u oci z aono sto sam ja preporucio a to nije htelo da radi kako treba na samom pocetku onako kako je po svim propisima :: :: Nasao sam resenje i sad radi,to je bitno :: :: Inace nisam bio tu ceo dan,tek sam od veceras poceo da trazim driver posto ni na benchmarku mi nisu dali preciznan odgovor.Noacas takodje nisam spavao jer sam dosta vremena potrosio prvo sklapajuci masinu a onda i zajebancijom oko drivera i reinstalacijom windowsa!Eto to je cela prica :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: :: :: Trebao si odmah da sibnes najjnovije 11.5, ne znam sto si se patio sa starijim drajverima :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa zato su oni i jeftiniji. Radnici MSI-a idu ranije kuci bez prikljucivanja karte da prodje struja kroz nju da se testira. Ne mislim na njih samo ali mnogi to rade, mozda ne Sapphire uz ova dva vodeca ozbiljna. EVGA I ASUS. Samo se sklopi i u kutije pa neka radi a neku ti umesto radnika nateras da rade. Znaci hoces da kazes da je decko platio kartu koja se ne zna da li ce mocu da updejtuje driver vise ikada u zivotu. Razlike u driverima idu i do 6-7% poboljsanja od kada kupis kartu pa do posle godinu dana. Jbg narod nas ne shvata da kada je na zapadu nesto skuplje 5% mora da se zna zasto je a da bi bilo skuplje 20-30e od istog znaci mora da je sve savrseno i daleko daleko od onog jeftinijeg, podrska, dostava, pakovanje, performanse, klokovanje, garancija sve mora da je super da bi neko placao toliko vecu cenu a oni je drze godinama a cini mi se da sve vecu razliku prave i treba.
Ali ja sam citao takve probleme i sa Nvidia. Isto bas to Windows won`t boot after display driver install, black screen after install display driver,... I resili su ljudi razlicito od Windowsa opet(ti imas nov), do drugih drivera ili RMA.
Koliko samo pricate da treba da se driver skine lepo da se ne brljaju dva a ti preko njega Dva totalno daleka drivera. Bolje da si ostavio mozda 10.04 samo. Jadan narod sta trpi ovde stvarno. Znas kada bi se preko cimali tako, posle 3 pokusaja bila bi u radnji nazad da oni nameste. Zato su i toliko daleko od nas.
Ni u jednoj fabrici radnici ne idu kuci ranije.Ni u MSI-u,ni u Asus-u,nigde.Jedino moze da se desi da ostanu duze da zarade jos par centi za pirinac i sake.U svim fabrikama rade ovi isti ljudi: http://tiny.cc/s18cq
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Pa zato su oni i jeftiniji. Radnici MSI-a idu ranije kuci bez prikljucivanja karte da prodje struja kroz nju da se testira. Ne mislim na njih samo ali mnogi to rade, mozda ne Sapphire uz ova dva vodeca ozbiljna. EVGA I ASUS. Samo se sklopi i u kutije pa neka radi a neku ti umesto radnika nateras da rade. Znaci hoces da kazes da je decko platio kartu koja se ne zna da li ce mocu da updejtuje driver vise ikada u zivotu. Razlike u driverima idu i do 6-7% poboljsanja od kada kupis kartu pa do posle godinu dana. Jbg narod nas ne shvata da kada je na zapadu nesto skuplje 5% mora da se zna zasto je a da bi bilo skuplje 20-30e od istog znaci mora da je sve savrseno i daleko daleko od onog jeftinijeg, podrska, dostava, pakovanje, performanse, klokovanje, garancija sve mora da je super da bi neko placao toliko vecu cenu a oni je drze godinama a cini mi se da sve vecu razliku prave i treba. :: :: Ali ja sam citao takve probleme i sa Nvidia. Isto bas to :: Windows won`t boot after display driver install, black screen after install display driver,... I resili su ljudi razlicito od Windowsa opet(ti imas nov), do drugih drivera ili RMA :: :: Koliko samo pricate da treba da se driver skine lepo da se ne brljaju dva a ti preko njega Dva totalno daleka drivera. Bolje da si ostavio mozda 10.04 samo. :: Jadan narod sta trpi ovde stvarno. Znas kada bi se preko cimali tako, posle 3 pokusaja bila bi u radnji nazad da oni nameste. Zato su i toliko daleko od nas :: :: :: :: X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7 x64 Ultimate.. :: ::
Pa znam ali MSI je vise za ljude koji zele da ustede. Mentalitet je takav da svi pogledaju ASUS prvo i onda kazu imacu istu seriju samo 3.000 jeftinije ako uzmem Inno 3D. Zasto mora ASUS. Ja o tome ne vodim racuna stvarno i mene ASUS primami na kupovinu. Firma ASUS i onda mi je smesno kada mi neko kaze da promenim za nesto zasta u zivotu ali u zivotu ne bi dao pare. I to je u neku ruku agresivno poslovanje. Uvaliti nesto da bi doveo coveka u situaciju da kupi ono sto ne zeli. Nekom prevarom. Najbolja za to je uvaliti namerno neispravnmo kako bi se razbesneo i ispljuvao proizvodjaca i uzeo manje cenjene u svetu. Vidis kako se oni ponasaju, kupio si pokvaren ASUS i hoces opert njih. Pa na zapadu kada je neko veran nekom brandu on je cenjen i postovan a ne obigravaju krpleji Srpski oko njega. Nego se lepo ponasaju prema njemu, na mail mui stizu novi modeli ploca, novine, sve se uiradi da nastavi da kupuje top sto voli. A ovde bi te Srpska govna setala od Brenda do brenda da te svako opeljesi, prevari i onda kazu da batalis kompove da nisu za tebe jer se nerviras ako si prevaren. Poremecena nacija, nista vise.
Ili onaj kada je video Maximux 4 Gene Z shvatio da se Maximus 4 vise nece prodavati pa poludeo prica los MI je CPU. Meni, ja ga samo imam. A ljudi na njemu imaju u svetu sto nije ni video i sto moze da sanja samo na X4 965 BE CPU. Mozda je pomislio da cu sada da poletim da kupim tu Maximus 4 i stari Intel ili srednji SB posto se najaci jos nisu pojavili verovatno. Decko zeli na ludilo da dobije jos neki poklon high end grafike time sto navlaci ljude na kupovinu. Polako samo iza nas u red sto placamo to pa za tebe akop ostane neka losija. A ne mi sto placamo neispravno a vama za dzabe da daju ispravno. To ce prestati samo 5000e kaznom na sudu. Ali ako bas mora onda mora tako.
Vec sam po reakciji ljudi skapirao sta je vrh, ono sto ih razbesni pa pricaju gluposti to je znaci bas dobro. Ono sto savetuju i okace link, zaobidji u sirokom luku. Ja tako od sada. Kada ih nisam poslusao za monitor, plocu, tastaturu, H70 uradio sam najpametnije stvari. Delovi koji me najbolje sluze i napajanje naravno koliko kosta ne moze da ne valja. I memoriju predloze mi Mushkin ja kazem uzecu njega i uzmem Grey i posle vidim ljudi muce muku sa tim Mushkinom da ga nateraju na 1600MHz. Jedan se javlja pametnjakovic kaze JKA SAM REKAO DA 1600MHZ NA AMD MOZE SAMO AKO SE POVECA VOLTAZA ZA NB I NE ZNAM ZASTA JOS. EJ, MENI RADI 6 MESECI.
Sine,nisu nikakvi `krpelji srpski` krivi za stanje u ovoj zemlji vec govna sa zapada.Sto bi njima bilo u interesu da mi bolje zivimo?Jedva su rasturili Jugu a sada ce nama da pomognu.Napravili su slepo crevo Evrope od nas i sada sva govna bacaju kod nas.Svu robu sa najvecim % skarta i ostala sranja.Nisu ostale marke mnogo losije od Asusa ili EVGA,isti je qrac danas.Isto kao u auto-industriji, samo gledaj da prodas, a posle kada se pokaze fabricka greska-jebi ga!Cilj je samo drogirati mase reklamom i napraviti sto vise komada, a kvalitet isti kod svih.Samo sto jeftinije marke automobila prave tri puta vise vozila i odatle manja cena i veci broj reklamacija. http://tiny.cc/s18cq
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Pa znam ali MSI je vise za ljude koji zele da ustede. Mentalitet je takav da svi pogledaju ASUS prvo i onda kazu imacu istu seriju samo 3.000 jeftinije ako uzmem Inno 3D. Zasto mora ASUS. Ja o tome ne vodim racuna stvarno i mene ASUS primami na kupovinu. Firma ASUS i onda mi je smesno kada mi neko kaze da promenim za nesto zasta u zivotu ali u zivotu ne bi dao pare :: I to je u neku ruku agresivno poslovanje. Uvaliti nesto da bi doveo coveka u situaciju da kupi ono sto ne zeli. Nekom prevarom. Najbolja za to je uvaliti namerno neispravnmo kako bi se razbesneo i ispljuvao proizvodjaca i uzeo manje cenjene u svetu :: Vidis kako se oni ponasaju, kupio si pokvaren ASUS i hoces opert njih. :: Pa na zapadu kada je neko veran nekom brandu on je cenjen i postovan a ne obigravaju krpleji Srpski oko njega. Nego se lepo ponasaju prema njemu, na mail mui stizu novi modeli ploca, novine, sve se uiradi da nastavi da kupuje top sto voli. A ovde bi te Srpska govna setala od Brenda do brenda da te svako opeljesi, prevari i onda kazu da batalis kompove da nisu za tebe jer se nerviras ako si prevaren. Poremecena nacija, nista vise :: :: Ili onaj kada je video Maximux 4 Gene Z shvatio da se Maximus 4 vise nece prodavati pa poludeo prica los MI je CPU. Meni, ja ga samo imam. A ljudi na njemu imaju u svetu sto nije ni video i sto moze da sanja samo na X4 965 BE CPU. Mozda je pomislio da cu sada da poletim da kupim tu Maximus 4 i stari Intel ili srednji SB posto se najaci jos nisu pojavili verovatno. Decko zeli na ludilo da dobije jos neki poklon high end grafike time sto navlaci ljude na kupovinu. Polako samo iza nas u red sto placamo to pa za tebe akop ostane neka losija. A ne mi sto placamo neispravno a vama za dzabe da daju ispravno. To ce prestati samo 5000e kaznom na sudu. Ali ako bas mora onda mora tako :: :: Vec sam po reakciji ljudi skapirao sta je vrh, ono sto ih razbesni pa pricaju gluposti to je znaci bas dobro. Ono sto savetuju i okace link, zaobidji u sirokom luku. Ja tako od sada. :: Kada ih nisam poslusao za monitor, plocu, tastaturu, H70 uradio sam najpametnije stvari. Delovi koji me najbolje sluze i napajanje naravno koliko kosta ne moze da ne valja. I memoriju predloze mi Mushkin ja kazem uzecu njega i uzmem Grey i posle vidim ljudi muce muku sa tim Mushkinom da ga nateraju na 1600MHz. Jedan se javlja pametnjakovic kaze JKA SAM REKAO DA 1600MHZ NA AMD MOZE SAMO AKO SE POVECA VOLTAZA ZA NB I NE ZNAM ZASTA JOS. EJ, MENI RADI 6 MESECI :: :: X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7 x64 Ultimate.. :: ::
Dešavalo se to i meni kao da ne može da nađe inf fajl u toku instalacije drajvera. Kada takva poruka iskoči onda preko device managera instaliram drajver ručno sa lokacije gde je otpakovan i naravno instalacija uspe. Onda ponovim instalaciju drajvera preko Catalyst i opet instalacija uspe.
Ma jašta, puškom teraju zli zapadnjaci jadne Srbe da kradu šakom i kapom, da glasaju za koga glasaju, da ližu dupeta po `regionu` itd. Blago onom ko rano poludi...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.