Taj Box kuler stiti plocu od 180e. Neprocenljiv je. Iskoriceno je zadnje parche sleeva da bi mu bio dozvoljen ulaz u komp uopste. Sleeve je neka vrsta pasosa za moje kuciste bez toga ulaza nema. Ofarbao sam zice markerom da se ne vide zute, upleo ih i namestio. Sada sam majstor za to. A alat imam kitu kao i svaki Srbin, makazice za nokte mi sluze za to. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7
Ne ja ismevam one tower coolere od 6000 sa gumicama prikacenim ventilatorima. Svaka cast ako neko napravi ali moje resenje mora i lepo da izgleda a ne samo da ima performanse dobre.
:: Ne ja ismevam one tower coolere od 6000 sa gumicama prikacenim ventilatorima. :: Svaka cast ako neko napravi ali moje resenje mora i lepo da izgleda a ne samo da ima performanse dobre. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win :: ::
:: Bože me sačuvaj. Nije ono bio poduhvat, ono je bio fabrički VGA kuler, najnoviji Coolermasterov proizvod, uskoro izlazi na tržište :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Pazi kad on pokusava da cima i ismeva Raica i njegove poduhvate sa grafickama : :: :: :: ::
Vi se smejte ali imamo pomak. Jos je u fazi ispitivanja ali mogu da vam kazem da sam oborio temp NB za 6C sa ovim ventilatorchetom u toku koriscenja one peci. Dao sam 350e za kartu i budzim kulercice na nju. Sacuvaj boze, kao da sam hteo extrmno klokovanje neko. Zasto davati pare za IT opemu vise. Bolje ih pljackati. Dodjem sa makazama za secenje zice nocu sa onim za rezanje stakla i sklopim komp unutra, testiram ga, odradim par benchmarka neko bi mislio vredna radnik sredjuje racune nocu i izadjem oko 3-4 ujutru u taxci i odem kuci. Vratim prazne kutije na mesto i gotovo. Imao bi vremena i za cable menagment i da probam nekoliko modela. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.