:: I bio najbolji pravnik na svetu? :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Brate, Seselj je doktorirao sa 23 godine, pa ti vidi.. :: :: :: ::
OGringo prvo si rekao sledece `pre je za spomenik on nego 90 procenata retarda cije biste krase parkove i trgove....`
ja sam odogovorio `tih 90 procenata su ili drzavnici ili prosvetitelji, ili ljudi koji su dali glavu u nekoj borbi ne bih ja to tako olako izjavljivao`
pa si ti replicirao `pre bih rekao da su to komunjare i lopovi... jos jedan dokaz da u Srbiji i dalje vazi da komsiji crkne krava... ne moze da se oprosti tudji uspeh pa to ti je... ljubomora jos jednom ste dokazali...`
moj zakljucak je da lupas kao `maksim po diviziji` i da nemas pojma o srpskoj istoriji Vuk Karadzic, Dositej Obradovic, Branko Radicevic, Milos Obrenovic, Nikola Telsa, itd-itd njihovi spomenici krase prestonicu nase drzave (i to na najbitnijim trgovima ili najvecim parkovima) i ti takve ljude nazivas komunjarama stidi se sto si Srbin (ako si uopste Srbin) a nemas pojma koje i kakvo ti je poreklo Bog sveti zna koliko jos ljudi ima koji su ucinili da ova zemlja bude to sto jeste a da nemaju ni spomenik ni ulicu (npr, skoro sam bio u Prokuplju i procitao u istorijskom arhivu o jednom borcu, zove se Milunka Savic, koga zanima neka poseti link http://bit.ly/mOKTzO i za tu zenu niko nije cuo niti ima spomenik niti ulicu)
sve u svemu OGringo, idi gledaj tenis i odusevljavaj se do mile volje, a srpsku istoriju ostavi nekom drugom da analizira i komentarise
:: pre bih rekao da su to komunjare i lopovi.. :: jos jedan dokaz da u Srbiji i dalje vazi da komsiji crkne krava... ne moze da se oprosti tudji uspeh pa to ti je.. :: ljubomora jos jednom ste dokazali..
Toothless, pa zar se ti raspravljaš sa ovakvim likom koji drka na dres crvene zvezde i takmiči se da bude najpametniji navijač u klasi do koeficijenta inteligencije 80?
Nećeš njemu objasniti da je nebo plavo a kamoli šta je istorija Srbije... Čovek bi da diže spomenike sportistima... c c c... __________________ Scourge of PCBerza
Ma ne raspravljam se ja sa njim uopste.Samo kazem zasto ga ja cenim.Cak se slazem sa njim da je jedan od nasih najvecih sportista.Samo sam komentarisao o tome zasto ga neko voli ili ne voli, cinjenica je da pokazuje Srbiju u pravom svetlu i niko to ne moze da ospori.
`Opinions are like assholes. Everybody`s got one and everyone thinks everyone else`s stinks.`
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve is
:: Toothless, pa zar se ti raspravljaš sa ovakvim likom koji drka na dres crvene zvezde i takmiči se da bude najpametniji navijač u klasi do koeficijenta inteligencije 80 :: :: Nećeš njemu objasniti da je nebo plavo a kamoli šta je istorija Srbije... Čovek bi da diže spomenike sportistima... c c c.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
na koji način lični uspeh sportiste, glumca, pevača, mislim na zabavljače uopšte, utiče na kvalitet života običnog čoveka? možda se ukine potreba za narodnim kuhinjama?
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X75
Mnoge javne ličnosti širom sveta sponzorišu javne kuhinje, jako dobar način da ubereš koji poen kod sirotinje raje a ne promeniš društveni poredak.
Stagnacija & dekadencija - just do it.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: na koji način lični uspeh sportiste, glumca, pevača, mislim na zabavljače uopšte, utiče na kvalitet života običnog čoveka? možda se ukine potreba za narodnim kuhinjama ::
Pa utice na duhovno zdravlje naroda, cela nacija se raduje zbog njega.Kada pogleda nas covek sva sranja na TV-u i onda vidi da jedan nas klinac jebe sve redom u svetu i pritom ponosno pokazuje odakle dolazi i koga predstavlja, ima covek bar necemu da se raduje.Meni i mom drustvu je ulepsao dan pobedom nad onim pacovom juce.I dobro je da najzad ljudi vezuju nasu zemlju za poznate sportiste a ne za divljake kako nas predstavljaju u svojim trash filmovima...Jel` dao sada 100 000 dolara za manastir Gracanicu? Stvarno ne vidim razlog zasto se ne bi radovali njegovim pobedama.Sto se mene tice, ne mora ni da nosi majcu Srbije da bih navijao za njega, drago mi je da je nas.
http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
:: na koji način lični uspeh sportiste, glumca, pevača, mislim na zabavljače uopšte, utiče na kvalitet života običnog čoveka? možda se ukine potreba za narodnim kuhinjama :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 :: ::
ne bi bili organizovani teniski turniri u Srbiji i ne bi imali ni to malo turista koji ostavljaju pare ovde.Imali bi `Krivi Stojko Open`.Jel nije dobro za nasu zemlju da bude poznata po sporistima?Sta sad, treba da mi bude krivo sto je uspeo i sto ima pare a ja nemam?Svaka mu cast, ti kad pobedis Nadala i Federera onda cemo tebi da se radujemo, ja cu prvi da ti cestitam.
http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
u pravu si toothless i ja se radujem kad omlati onog tarzana i jeste duhovna radost naroda, ali pojedinci bi da mu prave spomenike za zivota i stavljaju ga iznad ljudi o kojima sam vec pisao u prethonom postu mada, ko zna, mozda je u pitanju bila i decija radost :) kako god, samo neka mlati (posto smo u svim ostalim sportovima, sto se svetskog nivao tice, opasna truba)
Znam ja to, ali kod nas su vecite krajnosti, nema sredine.Opet cu ponoviti da mi je 100 puta draze da mom detetu bude uzor Nole i da mi na svakom kanalu i u svakim novinama bude prica o njemu nego o kojekakvim bolesnicima i budalama koji truju ovaj narod svojom nazovi muzikom i ostalim sranjima.Nije stvar u Noletu kao osobi, ne poznajem ga licno ali ko bre moze da omlati ovoliko teniskih asova za ovako kratko vreme?Da je srece da se svi sportisti ugledaju na njega i da pocnu da daju pare i da promovisu dusu,sarm,humor i dobrotu naseg naroda, mnogo bi nam bilo lakse, barem psihicki.On je pravi pokazatelj koliko smo mi kao narod jaki duhom, propagirao je Srpstvo i Srbiju kada je najteze, nije se odrekao svog naroda i zato ga svi vole.On je zivi dokaz da pare ne mogu sve i da mali i slabi mogu sve da izdrze i da budu najbolji uprkos svemu.Sada ima milione, i zasluzio je svaki cent jer je od drzave dobio kupanje u mulju i qrac u bulju, a on je i dalje dize u nebesa.Zelim mu da jos dugo godina izlazi na pobednicka postolja i da druga deca imaju takve uzore, a ne olos koji propagira drogu,alkoholi kriminal...
:: u pravu si toothles :: i ja se radujem kad omlati onog tarzan :: i jeste duhovna radost naroda, ali pojedinci bi da mu prave spomenike za zivota i stavljaju ga iznad ljudi o kojima sam vec pisao u prethonom post :: mada, ko zna, mozda je u pitanju bila i decija radost : :: kako god, samo neka mlati (posto smo u svim ostalim sportovima, sto se svetskog nivao tice, opasna truba :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: ::
:: Znam ja to, ali kod nas su vecite krajnosti, nema sredine.Opet cu ponoviti da mi je 100 puta draze da mom detetu bude uzor Nole i da mi na svakom kanalu i u svakim novinama bude prica o njemu nego o kojekakvim bolesnicima i budalama koji truju ovaj narod svojom nazovi muzikom i ostalim sranjima.Nije stvar u Noletu kao osobi, ne poznajem ga licno ali ko bre moze da omlati ovoliko teniskih asova za ovako kratko vreme?Da je srece da se svi sportisti ugledaju na njega i da pocnu da daju pare i da promovisu dusu,sarm,humor i dobrotu naseg naroda, mnogo bi nam bilo lakse, barem psihicki.On je pravi pokazatelj koliko smo mi kao narod jaki duhom, propagirao je Srpstvo i Srbiju kada je najteze, nije se odrekao svog naroda i zato ga svi vole.On je zivi dokaz da pare ne mogu sve i da mali i slabi mogu sve da izdrze i da budu najbolji uprkos svemu.Sada ima milione, i zasluzio je svaki cent jer je od drzave dobio kupanje u mulju i qrac u bulju, a on je i dalje dize u nebesa.Zelim mu da jos dugo godina izlazi na pobednicka postolja i da druga deca imaju takve uzore, a ne olos koji propagira drogu,alkoholi kriminal.. :: :: http://tiny.cc/rm4r :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve iste i jedna razlicita : :: :: :: u pravu si toothles :: :: i ja se radujem kad omlati onog tarzan :: :: i jeste duhovna radost naroda, ali pojedinci bi da mu prave spomenike za zivota i stavljaju ga iznad ljudi o kojima sam vec pisao u prethonom post :: :: mada, ko zna, mozda je u pitanju bila i decija radost : :: :: kako god, samo neka mlati (posto smo u svim ostalim sportovima, sto se svetskog nivao tice, opasna truba :: :: :: :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: :: :: ::
Ma to za spomenik je euforija naroda.Nismo odavno imali ovakve uspehe u sportu pa je narod zeljan hleba ali i igara.Cak i da mu naprave spomenik(sto je glupo za zivota), maznuce ga Ganciji posle 2 dana. :)
:: Ne treba da se dize spomenik , ne treba preterivati.. ::
Jedino što preostaje ovoj propaloj naciji jeste da se poistovećuje i nalazi `duhovnu radost` (ROFL) u pevaljkama, nekakvim klincima - udaračima loptica i sličnim budalaštinama...
Bici iskren......smucila mi se cela prica oko Djokovica i naroda koji je poceo da prati tenis zadnjih par godina podstaknuti uspehom nasih tenisera. Mrzim da gledam njegovu facu na vestima, antipatican mi je skroz i vidi se da je seljak u dusi ponasanjem na terenu. To Federer i Nadal ne dozvoljavaju sebi, kao ni drugi teniseri. Nazalost vidi se iz aviona odakle je. Vise bih voleo da Ana Ivanovic hara terenima kao on Tesko mi je da navijam za njega Ne bih rekao da on predstavlja naciju u najboljem svetlu u smislu da ni njegovi uspesi nam nece pomoci da prosecan covek sa zapada nauci gde se nalazi ta Srbija o kojoj se prica. A da ne pricam o njegovom caletu, uber seljacini koji je jedva docekao uspeh sina i koji mu sigurno uzima solidan deo osvojenih para. Ma i njega ce neko skinuti sa trona kad tad. Nemojte se ljutiti forumasi ali svako pa i ja ima pravo na misljenje
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850
Nemas ti veze ni sa tenisom ni sa sportom uopste ocigledno. Sta Federer i Nadal ne dozvoljavaju sebi? A kako bi nazvao ovakvo ponasanje, kad vec pljujes Djokovica za njegovo?
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
:: Bici iskren......smucila mi se cela prica oko Djokovica i naroda koji je poceo da prati tenis zadnjih par godina podstaknuti uspehom nasih tenisera. Mrzim da gledam njegovu facu na vestima, antipatican mi je skroz i vidi se da je seljak u dusi ponasanjem na terenu. To Federer i Nadal ne dozvoljavaju sebi, kao ni drugi teniseri :: Nazalost vidi se iz aviona odakle je :: Vise bih voleo da Ana Ivanovic hara terenima kao o :: Tesko mi je da navijam za njeg :: Ne bih rekao da on predstavlja naciju u najboljem svetlu u smislu da ni njegovi uspesi nam nece pomoci da prosecan covek sa zapada nauci gde se nalazi ta Srbija o kojoj se prica :: A da ne pricam o njegovom caletu, uber seljacini koji je jedva docekao uspeh sina i koji mu sigurno uzima solidan deo osvojenih para :: Ma i njega ce neko skinuti sa trona kad tad :: Nemojte se ljutiti forumasi ali svako pa i ja ima pravo na misljenj ::
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: A kako bi nazvao ovakvo ponasanje, kad vec pljujes Djokovica za njegovo :: :: :: :: :: Bici iskren......smucila mi se cela prica oko Djokovica i naroda koji je poceo da prati tenis zadnjih par godina podstaknuti uspehom nasih tenisera. Mrzim da gledam njegovu facu na vestima, antipatican mi je skroz i vidi se da je seljak u dusi ponasanjem na terenu. To Federer i Nadal ne dozvoljavaju sebi, kao ni drugi teniseri :: :: Nazalost vidi se iz aviona odakle je :: :: Vise bih voleo da Ana Ivanovic hara terenima kao o :: :: Tesko mi je da navijam za njeg :: :: Ne bih rekao da on predstavlja naciju u najboljem svetlu u smislu da ni njegovi uspesi nam nece pomoci da prosecan covek sa zapada nauci gde se nalazi ta Srbija o kojoj se prica :: :: A da ne pricam o njegovom caletu, uber seljacini koji je jedva docekao uspeh sina i koji mu sigurno uzima solidan deo osvojenih para :: :: Ma i njega ce neko skinuti sa trona kad tad :: :: Nemojte se ljutiti forumasi ali svako pa i ja ima pravo na misljenj :: ::
su dvojica naduvanih seronja i drago mi je što ih je Novak preslišao ove godine. Federer je već zreo za penziju, a ako počisti i Nadala još koji put zaredom, i on će moći u paketu sa Federerom. Više volim da gledam njega (ranije Sašu Đorđevića i Vanju Grbića) kako se skaču od radosti posle pobede, nego ovu dvojicu naduvanaca iz naslova i njima slične koji ne znaju da se raduju pobedi, ali zato samo što ne zaplaču kad izgube.
:: Ne bih rekao da on predstavlja naciju u najboljem svetlu u smislu da ni njegovi uspesi nam nece pomoci da prosecan covek sa zapada nauci gde se nalazi ta Srbija o kojoj se prica ::
Ma ko sa iole mozga uopšte procenjuje nacije na osnovu jeftine zabave kakva je sport??? Ko će to da više ili manje voli i `poštuje` Etiopljane zbog dugoprugaša, Jamajčane zbog sprintera, Hrvate zbog skijaša, Ruse zbog tenisera, Afro-Amerikanke zbog teniserki? Ovo samozaluđivanje je tipično za iskompleksirane male nacije koje se ubiše da ih `svet` primeti. Najgori provincijalizam, ako mene pitaš.
:: Ma i njega ce neko skinuti sa trona kad tad ::
Najsmešnije u celoj priči je to što on i nije na 1-om mestu tzv. ATP liste, a ima pavijana koji bi već da mu dižu spomenik... xD Mada, za naciju koja diže spomenike Rokiju i Bob Marliju, ni ovo ne bi bilo čudno.
U svakom smislu jedan od najboljih igraca u istoriji tenisa,da li je veliki covek moras da ga poznajes licno ovako je samo nagadjanje posto je uglavnom citav njegov zivot izreziran i isplaniran kada se pojavlju ispred kamera a iza kamera kakav je znaju samo njemu najblizi!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.