Cicijo, pazi, i nije bas sve tako. Jednostavno neko voli da ima to, fetish mu je, ispunjava ga, a ako ima kinticu, sto da ne. To isto kao da kazes da svako ko ima malo brzi sportski auto da treba bez izuzetka da go vozi po pisti i da tako zaradjuje pare ne bi li imalo svrhe sto ga je kupio, a kupio ga je da bi se igrao :) Razumes sta hocu da ti kazem? Lepo mu bre kad ga pogleda i to je to :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Koliko bre košta jedan takav PC?!?! :: :: Vidim da samo ta grafička košta 420€, matična je oko 330€, ... ono napajanje i kućište vuku sigurno 200€, ... onaj fancy hladnjak za memorije sa sve memorijama verovatno košta podebelo, centralni procesor verovatno neki besni i7 sa sve onim hladjenjem vuće možda 500€, .. :: :: I na kraju, vlasnik jednog takvog PC-a svrati na ovaj forum i postavi slike, jer verovatno NE ZNA ŠTA DA RADI sa takvim kompjuterom. To je tužno i žalosno. Kupiš PC od par hiljada evra i dokazuješ se njime po forumima jer nema drugu svrhu, osim igranja igrica kada se navodno vrati sa posla :: :: Još mi je zapalo za oko da je slikao Samsung Techwin NV11, VLUU NV11 kamerom kućište, Sony Alpha DSLR-A230 i čak Canon EOS 40D unutrašnjost .. :: :: Čovek se razmeće i fotoaparatima bre .. ::
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ne znam zasto cicija imas potrebu da kenjas toliko :: :: Sta te boli uvo na sta je neko potrosio pare?! Njegove su, moze da radi sta hoce sa njima :: :: Ne razumem toliku potrebu za hejtovanje :: :: ::
Pa sta decko hoce da igra sa svim AA. I mnogi bi jos to imali da ljudi koji su zasluzni za ASUS stvari ne primaju mito od MSI lobija. Zato ASUS nema zaradu. Od onih 15 dana kada je trebala da se pojavi proslo 5 meseci i treba cestitati ljudima koji nabavljaju MSI rade svoj posao. Dok oni koji rade za ASUS su potpuno podbacili i vi mozete izbrisati moj post ali ne mail kada posaljem ASUSU-u i mozete reci da sam lud ali to ne mnja cinjenicu da toga nema a ima nas koji necemo GTX570 a polovina od nas koji necemo i vise ce pristati na MSI. ASUSE RASCISTI SPIJUNE U REDOVIMA IO UDELI NAM NEREFERENTNOG CAYMANA POSLE 6 MESECI I DIRECTCU. Verovatno su rekli Srbija nema pare za DirectCu II, jedva ce skupiti za Twin Froze II :).
Mi volimo EVGA i cuva nas CIA uzeli smo skoro 10 miliona.
jebote WLADO pa jes`to ti, pa sto se ne predstavis??
:: Pa sta decko hoce da igra sa svim AA. I mnogi bi jos to imali da ljudi koji su zasluzni za ASUS stvari ne primaju mito od MSI lobija. Zato ASUS nema zaradu :: Od onih 15 dana kada je trebala da se pojavi proslo 5 meseci i treba cestitati ljudima koji nabavljaju MSI rade svoj posao. Dok oni koji rade za ASUS su potpuno podbacili i vi mozete izbrisati moj post ali ne mail kada posaljem ASUSU-u i mozete reci da sam lud ali to ne mnja cinjenicu da toga nema a ima nas koji necemo GTX570 a polovina od nas koji necemo i vise ce pristati na MSI. ASUSE RASCISTI SPIJUNE U REDOVIMA IO UDELI NAM NEREFERENTNOG CAYMANA POSLE 6 MESECI I DIRECTCU :: Verovatno su rekli Srbija nema pare za DirectCu II, jedva ce skupiti za Twin Froze II :) :: :: :: Mi volimo EVGA i cuva nas CI :: uzeli smo skoro 10 miliona :: ::
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
:: Pa sta decko hoce da igra sa svim AA. I mnogi bi jos to imali da ljudi koji su zasluzni za ASUS stvari ne primaju mito od MSI lobija. Zato ASUS nema zaradu :: Od onih 15 dana kada je trebala da se pojavi proslo 5 meseci i treba cestitati ljudima koji nabavljaju MSI rade svoj posao. Dok oni koji rade za ASUS su potpuno podbacili i vi mozete izbrisati moj post ali ne mail kada posaljem ASUSU-u i mozete reci da sam lud ali to ne mnja cinjenicu da toga nema a ima nas koji necemo GTX570 a polovina od nas koji necemo i vise ce pristati na MSI. ASUSE RASCISTI SPIJUNE U REDOVIMA IO UDELI NAM NEREFERENTNOG CAYMANA POSLE 6 MESECI I DIRECTCU :: Verovatno su rekli Srbija nema pare za DirectCu II, jedva ce skupiti za Twin Froze II :) :: :: :: Mi volimo EVGA i cuva nas CI :: uzeli smo skoro 10 miliona :: ::
provalili u njegovom 3. i 4. postu u scyterovoj temi za misa? Vise je nego ocigledno, sad pregledah temu
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Uh, tek sad vidim sta je komentara... :) Ovako sto se tice graficke da li lepo lezi u slotu i ostalog, naravno, inace ne bi mogao da je montiram, i ne bi radila kako treba... Sad sam situaciju malo popravio, jer su kod Corsaira kablovi veoma kruti, i oni malo vuku graficku... Evo postavio sam jos tri slike, samo se plasim da ciciji ne pozli kad bude video ssd i kojim je aparatom slikano... :) Inace muzicka karta je Asus Xonar Essence STX, a hladjenje je H70. P.S. Sky-u najvise hvala za sve...
@coa- moj ssd lepsi :P jedino ako tvoj nije 256gb :)
:: @Coa8 :: Nema na cemu.Zelim ti jos mnogo dobrih komponenti i u buducnosti i nastavi da uzivas jer taj osecaj realno ne moze nista da zameni . :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Pa sad ne mogu bas da procenim na kom si stepenu entuzijazma tj koliko si zaista entuzijast posto se ove stvari generalno vole i uziva se u tome svaki hebeni sekund :) Ako zagazis debelo u ove vode nema povratka.
Osecaj je definitivno neopisiv sa ljude koji su u toj sferi interesovanja . Inace definitivno se adrenalin luci hteo ili ne u poredjenju sa mnogim drugim stvarima koje coveka dovode do uzbudjenja :) To je jedna vrsta zadovoljstva koje coveka odrzava u spokoju!Neka milina,jednostavno lep osecaj pogotovu kad znas da iskoristis jednu takvu masinu i kada je sastavis da to sve radi kao jedan,da bude kompatibilno i sve lepo podeseno.
Zavisi Snoopy na sta si mislio ali zadrzimo se na ovom ovde,direktno vezano za hw .)
AMDizacija
:: Si siguran da ne moze? :: :: @coa- moj ssd lepsi :P jedino ako tvoj nije 256gb : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: @Coa8 :: :: Nema na cemu.Zelim ti jos mnogo dobrih komponenti i u buducnosti i nastavi da uzivas jer taj osecaj realno ne moze nista da zameni . :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: ::
Ako se zadrzavamo na hw, i tako tome materijalnom, jelte, onda ajde. Al zna se na sta sam mislio x)
Laku noc
:: Pa sad ne mogu bas da procenim na kom si stepenu entuzijazma tj koliko si zaista entuzijast posto se ove stvari generalno vole i uziva se u tome svaki hebeni sekund : :: Ako zagazis debelo u ove vode nema povratka :: :: Osecaj je definitivno neopisiv sa ljude koji su u toj sferi interesovanja :: Inace definitivno se adrenalin luci hteo ili ne u poredjenju sa mnogim drugim stvarima koje coveka dovode do uzbudjenja : :: To je jedna vrsta zadovoljstva koje coveka odrzava u spokoju!Neka milina,jednostavno lep osecaj pogotovu kad znas da iskoristis jednu takvu masinu i kada je sastavis da to sve radi kao jedan,da bude kompatibilno i sve lepo podeseno :: :: Zavisi Snoopy na sta si mislio ali zadrzimo se na ovom ovde,direktno vezano za hw . :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: Si siguran da ne moze? :: :: :: :: @coa- moj ssd lepsi :P jedino ako tvoj nije 256gb : :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: @Coa8 :: :: :: Nema na cemu.Zelim ti jos mnogo dobrih komponenti i u buducnosti i nastavi da uzivas jer taj osecaj realno ne moze nista da zameni . :: :: :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bas ti lepo izgleda komp ali ja ne bi mogao da se smirim niti odigram igricu niti bi prestajao da cunjam po netu i trazim resenja dok ne bi izvukao tu granu od 24 pin kabla nazad i uzeo 24 pin sleeve extension i sakrio kablove od napajanja VGA i tu uzeo extenzije i resio pitanje to zasto je kriva karta. Dotle mira ne bi imao. Osecao bi se iksto kao da mi fali procesor. Predpostavljam da na kucistu nije lepo pozicionirano nazad. Sve u svemu izgleda super a tek ces videti kako izgleda kada otklonis druge boje iz kompa.
Znaci to sve da mi poklone tako i da cekaju da im kazem hvala ja ne bi seo nego bi zagledao dalje komp i pitao se kako to da resim da se ne vidi i mozgao. I prvo bi pogledao performanse karte i ostalog kako radi uporedio a odmah pre ukjljuciovanja igri nastavio da trazim resenja za kablove da se ne vide ako moze a gde se vide da su crni i da su pod svetlom tesko uocljivi. Nije fora meni da vire murder mod sleeve kao paunovo perji iz graficke nego da se NE VIDE ili sto manje VIDE. Ja sam skinuo taj Zalman RC1000 za memoriju, kaznjavam sebe da jos vise zamrzim podrucije gde zivim. Kada nema dominator neka nema nista, a u pizdu ...
Mi volimo EVGA i cuva nas CIA uzeli smo skoro 10 miliona.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.