Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ko je...
STRANA 3 OD 5  
Alphacore ... 10.06.2011. 15:39 #333385

status: user
broj poruka: 624
KalifNS-posto si dugo na forumu nemoguce je da ne znas da je PCBeast = Sky,postoji na stotine takvih tema.Ako si zeljan rasprave i provociranja idi igraj basket negde...

i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Što se uopšte prepirete sa njim? 10.06.2011. 15:43 #333386

broj poruka: 6108
Nema svrhe to raditi. Čovek je stariji i iskusniji, a mi mlađi i neiskusniji treba u svakoj raspravi da popustimo.
Kako ono ide ona narodna poslovica?

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

KalifNS @Alphacore 10.06.2011. 16:25 #333399

broj poruka: 1017
E stvarno nisam znao. (Na forumu sam manje od 9 meseci)

A upravo sam zavrsio jedan jaci trening pa ne bi vise da se nastavljam na ovo.

:P

:: KalifNS-posto si dugo na forumu nemoguce je da ne znas da je PCBeast = Sky,postoji na stotine takvih tema.Ako si zeljan rasprave i provociranja idi igraj basket negde..
::
:: i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S
philaemos ... 10.06.2011. 17:16 #333418

broj poruka: 2743
Sky ima specificno vidjenje stvari, kao sto i mi svi imamo. Zato je tu forum da se raspravi o razlicitim stavovima, ali sta ste navalili svi na njega? Mrznju cuvajte za sebe ili saljite mu na mail, razvukli ste coveka kao vesticu u 16. veku.
Cesto se ni ja ne slazem sa njegovim stavovima, ali ovo je jako neukusno i ruzno.

Demon to some. Angel to others.

Mortificat Re: ... 10.06.2011. 17:26 #333428

broj poruka: 3519
+1

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

:: Sky ima specificno vidjenje stvari, kao sto i mi svi imamo. Zato je tu forum da se raspravi o razlicitim stavovima, ali sta ste navalili svi na njega? Mrznju cuvajte za sebe ili saljite mu na mail, razvukli ste coveka kao vesticu u 16. veku
:: Cesto se ni ja ne slazem sa njegovim stavovima, ali ovo je jako neukusno i ruzno
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
ribolovac Slazem se sa philaemos 10.06.2011. 17:30 #333431

broj poruka: 1305
Smanjite dozivljaj i raspravite se na mail ili licno ako uopste imate da raspravljate nesto. Ovo je bezveze raditi.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

Scyter Re: 10.06.2011. 17:42 #333439

broj poruka: 8138
Najsmesnije od svega je to sto se @SkyFire nosi sa svima njima.

Tuga...

maxxio SkajVikler fan klub 10.06.2011. 17:55 #333442

broj poruka: 665
Predlažem da se otvori počasni podforum, zatvoren za sve koji nisu članovi S.V. fan kluba, gde bi cenjeni SkajVikler mogao do mile volje da verbalno onaniše na temu `zašto je nVidia popularnija u Borči od ATI-ja, a Intel u Resniku od AMD-a`.
Kad već Wlada ima `svoju` temu...

gilopile ... 10.06.2011. 18:12 #333448

broj poruka: 9459
Neka, neka, iscupace se lepi Sky iz financijske krize, pa kad si dobavi par 580-ki, pa ce bude `Sky, molim te odradi neki test...kako ovo, kako ono...kuku...`, covek odvojio pola zivota vremena i zivaca da pomogne i podeli svoje dragoceno iskustvo, a vi tako

(c) 1982 Sinclair research Ltd

imarkovic Re: ... 10.06.2011. 18:24 #333451

broj poruka: 19085
slazem se sa tobom, lepo si ovo rekao. Sky je pre svega dobar i posten covek i naravno da nece nasesti na provokacije tipa `Ati=250eu. nVidia=250eu, a jeli reci ti meni sta bi ti pre uzeo` i `ti si fanboy, mi svi ostali nismo, ti si pristrasan, mi nismo jer mi nismo ljudi`.
Ljudi ako zelite nekog da provocirate(indirektno pretpostavimo), barem smislite adekvatan nacin kako biste to uradili osmisljeno i diskretno, bez klasicne providne i ocigledne direktne provokacije kao da vam neko smeta, jer samim tim otkrivate svoje lice, odnosno negativan stav i gubite puno nekih stvari od kojih smatram da znate i sami rezime..

:: Sky ima specificno vidjenje stvari, kao sto i mi svi imamo. Zato je tu forum da se raspravi o razlicitim stavovima, ali sta ste navalili svi na njega? Mrznju cuvajte za sebe ili saljite mu na mail, razvukli ste coveka kao vesticu u 16. veku
:: Cesto se ni ja ne slazem sa njegovim stavovima, ali ovo je jako neukusno i ruzno
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
Snoopy- - - 10.06.2011. 18:26 #333453

broj poruka: 6083
Od dve karte koje kostaju 250e, identicnih performansi i potrosnje, uzeo bih nvidiu u svakom trenutku :)
Lepse zvuci

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

raic Re: ... 10.06.2011. 18:28 #333455

broj poruka: 9006
Tako je, ni ja se ne slažem s tim razvlačenjem. Više sam bio za varijantu da ga nataknemo na jedan neomašćen...

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

imarkovic Re: Re: ... 10.06.2011. 18:36 #333459

broj poruka: 19085
hahha...na glogov kolac! ali mora da bude od gloga inace nema efekta

:: Tako je, ni ja se ne slažem s tim razvlačenjem. Više sam bio za varijantu da ga nataknemo na jedan neomašćen..
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Sky ima specificno vidjenje stvari, kao sto i mi svi imamo. Zato je tu forum da se raspravi o razlicitim stavovima, ali sta ste navalili svi na njega? Mrznju cuvajte za sebe ili saljite mu na mail, razvukli ste coveka kao vesticu u 16. veku
:: :: Cesto se ni ja ne slazem sa njegovim stavovima, ali ovo je jako neukusno i ruzno
:: ::
gilopile ... 10.06.2011. 18:44 #333463

I giljotina bi zavrsila pos`o. Zuuup i ciao!

raic Re: Re: Re: ... 10.06.2011. 18:49 #333469

Od gloga nego šta, da nećemo naopako na čamov?

:: hahha...na glogov kolac! ali mora da bude od gloga inace nema efekt
:: :: Tako je, ni ja se ne slažem s tim razvlačenjem. Više sam bio za varijantu da ga nataknemo na jedan neomašćen..
SkyFire Eh sad,dodjosmo i do-> `po kratkom postupku` 10.06.2011. 19:12 #333497

broj poruka: 18472
Ja sam pristao na egzorcizam i to svestan dok jos u meni vlada sveti duh -> `vasa forumaska realnost` sve dok se demon ne probudi i ja klonem i pozelenim

Ovo giljotina,kolci i sl mi je previse surovo.Molim da se drzite humanijih resenja shodno dobu u kojem zivimo

P.S.Sto se tice macevanja samo hrast dolazi u obzir..Camovina mekana ima da pukne ,previse mi je tvrd ..mislim ..mac..

AMDizacija

gilopile Re: Eh sad,dodjosmo i do-> `po kratkom postupku` 10.06.2011. 19:21 #333507

Mozda gasna komora? Injekcija? Mislim da je vise nego humano. Mada staro dobro kamenovanje do smrti je nezahebivo! U Iranu se i dalje praktikuje, ali samo nad zenama. I to se da resiti...stavimo ti periku, malo sminke i udri

http://goo.gl/3T721

:: Ja sam pristao na egzorcizam i to svestan dok jos u meni vlada sveti duh -> `vasa forumaska realnost` sve dok se demon ne probudi i ja klonem i pozelenim
:: Ovo giljotina,kolci i sl mi je previse surovo.Molim da se drzite humanijih resenja shodno dobu u kojem zivimo
:: P.S.Sto se tice macevanja samo hrast dolazi u obzir..Camovina mekana ima da pukne ,previse mi je tvrd ..mislim ..mac..
:: AMDizacija
raic Re: Re: Eh sad,dodjosmo i do-> `po kratkom postupku` 10.06.2011. 19:24 #333512

I meni se metod sviđa, može celo selo da se zanima egzekucijom. Smor je samo da gledaš, ništa ko kad i ti okrvaviš prste.

:: Mozda gasna komora? Injekcija? Mislim da je vise nego humano. Mada staro dobro kamenovanje do smrti je nezahebivo! U Iranu se i dalje praktikuje, ali samo nad zenama. I to se da resiti...stavimo ti periku, malo sminke i udri
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
gilopile Re: Re: Re: Eh sad,dodjosmo i do-> `po kratkom postupku` 10.06.2011. 19:29 #333517

Ih, nema bolje. Skupi se i mlado i staro celjade pa kad te izaspu kamenicama...To sto pljusti krv na sve strane je extra, a i dugo ce scena ostati u secanju - milina!

:: I meni se metod sviđa, može celo selo da se zanima egzekucijom. Smor je samo da gledaš, ništa ko kad i ti okrvaviš prste
:: :: Mozda gasna komora? Injekcija? Mislim da je vise nego humano. Mada staro dobro kamenovanje do smrti je nezahebivo! U Iranu se i dalje praktikuje, ali samo nad zenama. I to se da resiti...stavimo ti periku, malo sminke i udri
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Miskonius Stare Maje ... 10.06.2011. 19:32 #333520

broj poruka: 4420
... (ako se ne varam) su proces zrtvovanja sprovodile sledece:

1. ZRtvu dovedu do oltara (on je srecan to je velika cast za njega)
2. Svestenik mu na zivo raseca grudni kos i vadi srce koje jos kuca
3. Telo se baca niz one njihove stepenice i kada se skotrlja skroz u podnozje svestenici nizeg ranga mu deru kozu i donose je glavnom svesteniku.
4. Glavni svestenik se njome ogrce i spaljuje ono srce u slavu boga Sunca

Samo sugestija, nista vise...

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

SkyFire Re: Re: Eh sad,dodjosmo i do-> `po kratkom postupku` 10.06.2011. 19:32 #333521

broj poruka: 18472
Gasna komora i i injekcija ne dolazi u obzir jer postoji mogucnost da prezivim u obliku besnog demonskog SLIduha pa da celu vasu zajednicu bacim kletvu tj cini i da vas zavijem u Zeleno a to ne zelimo jel tako?

Sto se tice kamenovanja to moze samo u slucaju da me gadjate ATI grafickim kartama ali gadjajte direktno u glavu da se svest procisti i da konacno progledam crvenim ocima bez da mi naocare za to trebaju .Skeniram kao infrared
Perika i sminka nekako da i prodje ali muskulaturu je tesko sakriti Bice tu bacene mnoge sumnje.Morate to mudro da odradite,BEZ TRAGOVA

AMDizacija

:: Mozda gasna komora? Injekcija? Mislim da je vise nego humano. Mada staro dobro kamenovanje do smrti je nezahebivo! U Iranu se i dalje praktikuje, ali samo nad zenama. I to se da resiti...stavimo ti periku, malo sminke i udri
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: http://goo.gl/3T72
:: :: Ja sam pristao na egzorcizam i to svestan dok jos u meni vlada sveti duh -> `vasa forumaska realnost` sve dok se demon ne probudi i ja klonem i pozelenim
:: :: Ovo giljotina,kolci i sl mi je previse surovo.Molim da se drzite humanijih resenja shodno dobu u kojem zivimo
:: :: P.S.Sto se tice macevanja samo hrast dolazi u obzir..Camovina mekana ima da pukne ,previse mi je tvrd ..mislim ..mac..
:: :: AMDizacija
gilopile Re: Stare Maje ... 10.06.2011. 19:38 #333526

Auuu brate! Kakva morbidarija, jbt! Hebao sam ga sto je srecan!!

:: ... (ako se ne varam) su proces zrtvovanja sprovodile sledece
:: 1. ZRtvu dovedu do oltara (on je srecan to je velika cast za njega
:: 2. Svestenik mu na zivo raseca grudni kos i vadi srce koje jos kuc
:: 3. Telo se baca niz one njihove stepenice i kada se skotrlja skroz u podnozje svestenici nizeg ranga mu deru kozu i donose je glavnom svesteniku
:: 4. Glavni svestenik se njome ogrce i spaljuje ono srce u slavu boga Sunc
:: Samo sugestija, nista vise..
:: Phenom II X4 955 BE 3,2GH
:: Asus m4a88tv evo usb
:: Samsung F3 Spinpoint 1T
:: Mushckin 2x2 G
:: Msi 6850 Cyclon
:: Cooler Master 690 II Advance
:: Lc power Metatron 650
:: Lg 2243S-PF
raic Re: Re: Stare Maje ... 10.06.2011. 19:44 #333532

Imaj razumevanja, možda mu nesrećniku žena zvoca, čopor dečurlije mu pišti, mora da plaća alimentaciju a tašta iz prvog braka i dalje živi s njim. To ti je da odeš pod nož pevajući.

:: Auuu brate! Kakva morbidarija, jbt! Hebao sam ga sto je srecan!
gilopile Re: Re: Re: Stare Maje ... 10.06.2011. 19:50 #333539

E to je vec druga prica. Nesrecnik ima da pita `ima li jos?` - sve usi da mu klepecu i sa osmehom da se bez srca strmoglavi niz one stepenice!

:: Imaj razumevanja, možda mu nesrećniku žena zvoca, čopor dečurlije mu pišti, mora da plaća alimentaciju a tašta iz prvog braka i dalje živi s njim. To ti je da odeš pod nož pevajući
:: :: Auuu brate! Kakva morbidarija, jbt! Hebao sam ga sto je srecan!
Miskonius He, He... 10.06.2011. 19:51 #333540

broj poruka: 4420
Kod njih su se vodila svojevrsna takmicenja (oni su igrali nekakvu vrstu kosarke) i kapiten pobednicke ekipe bi bio zrtvovan...
Da,da...

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs