Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
DAli se isplati prelazak sa Gainward GTX 260 na GTX 460?
STRANA 3 OD 4  
SkyFire Drugar Torta sam bije bitku.. 13.06.2011. 21:30 #334545

status: user
broj poruka: 18472
...e dje ces junace bez glavnoga ti vojskovodje..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

No mene samo interesuje koliko su kavurma i cvarci ovih dana>?

Da preformulisem.Sta je tacno useru predlozeno osim sto se trolovalo i spamovalo?
Ima li neki konkretan predlog?

Sto se tice sajta za poredjenje koji ste dobili od glavnog vam junaka i vodje vase crvene armije zamolio bih bar ako se vodite kao nepristrasni (sto ni u koju ruku niste) bar se onda pravite da jeste i zaobidijte taj sajt jer veze nema sa mozgom!

Koje god poredjenje da izvrsis ATI u istoj klasi sa nV je svugde brzi.
A ono kad sam vide 4870X2 vs GTX295 tek sam umro od smeha.

Ne mora bas tako providno da bude

No i izmedju referentnih modela itekako ima razlike u kvalitetu i nV je uvek prednjacila kako sa dizajnom tako sa zavrsnom obradom i samim komponentama.
A druga stvar sad najvise ima non referentnih modela poput Hawk-a i to porediti sa referentnim 6850 ili ti nekim shit izdanjem je hilarious!

A samo poredjenje u snazi jos sa starim driverima..Hm ->

http://spedr.com/3bc2rwqV

A pored svega cini mi se da je i Dautovic nesto pominjao da je probao i jednu i drugu i da vece ubrzanje oseti na GTX 460 ..

@Mixer Philips
I treba da predjes.Uvek budi na strani naprednije tehnologije,pouzdanije i inovativnije pa i kvalitetnije .Jos ako ubodes dobar ratio perf/price u odredjenom segmentu tu price nema..
Trenutno je stanje da je bas upravo tako!

AMDizacija

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Green demon, we meet again... 13.06.2011. 21:43 #334554

broj poruka: 4420
Kad sam pisao zadnji post pomislih: samo ovom cirkusu jos Sky fali, i resih da to ne napisem.
Prosli put kad sam to uradio dosao si za 20s, ali dzaba...
Zanimljivo je to sto si sad i globalno poceo da gledas na sveopstu belosvetsku zaveru AMD protiv Nvidie.
Bio bih ti zahvalan ako bi nam malo pojasnio taj biser, koji si spoznao u sustini ljudskog bivstvovanja...
Cant wait !

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

zox036 .... 13.06.2011. 22:04 #334565

broj poruka: 128
da preskocim ove zajebancije izmedju crvenih i zelenih...
Nego kao prvo ti to lepo da prodas tu GTX260 pa onda kao budes to uradio reci ti nama sa koliko peseta raspolazes pa tek onda da pocne ova debata izmedju ovih gore sto se `vole` koju kartu da uzmes.
Iskreno receno u nizoj klasi ATI definitivno i neces pogresiti mada u u srednjoj klasi tu je podjednako kako se uzme koji model.Nisam ni u jednom taboru cak imam GTX570 ali ako nemas vise od 15K onda definitivno 6850 i to Asus-ovu(nema na Wlade pa rekoh malo da se podsetimo na njega u lepom slislu).
http://url.ie/bw7j
Ili ne znem ko ono bese ima Cyclone 6850 iz MSI koja se isto lepo pokazala.Nekome je ona ruzna i na kraju krajeva sta te briga kad se ne vidi.

TheBear Ta tema 13.06.2011. 22:05 #334568

broj poruka: 6502
gtx460 vs. 6850 je davno prevazidjena, bar sam ja tako mislio...

Opet cu ponoviti sve zavisi od procenata overkloka, ja sam lepo objsnio, sad ko je skapirao, skapirao je ko nije, jbg...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zox036 jesam slep... 13.06.2011. 22:06 #334569

Miskonius ima tu kartu Cyclone 6850

zox036 Re: Ta tema 13.06.2011. 22:10 #334571

Covek raslozice sa 15k koliko sam razumeo tako da stvarno ne znam sta drugo da mu preporucim.Da su te dve karte prevazidjene to vec zavisi kome sta treba.Ako mu bude zatrebalo vise fps nek kupi jos jednu za CF i zavrsena prica za relativno `male` pare.

:: gtx460 vs. 6850 je davno prevazidjena, bar sam ja tako mislio..
::
:: Opet cu ponoviti sve zavisi od procenata overkloka, ja sam lepo objsnio, sad ko je skapirao, skapirao je ko nije, jbg..
SkyFire Re: Re: Ta tema 13.06.2011. 22:12 #334572

Drugar kako ne znas :
Pa legendarni Hawk :
http://www.itsvet.com/proizvod/msi-geforce-gtx-460-1gb-gddr5-n460gtx-hawk/comp_comp_vga/24/2320

Dje ces to sa Hawkom porediti?Jes da je Asus ali ni to mu ne pomaze :)

AMDizacija

:: Covek raslozice sa 15k koliko sam razumeo tako da stvarno ne znam sta drugo da mu preporucim.Da su te dve karte prevazidjene to vec zavisi kome sta treba.Ako mu bude zatrebalo vise fps nek kupi jos jednu za CF i zavrsena prica za relativno `male` pare
:: :: gtx460 vs. 6850 je davno prevazidjena, bar sam ja tako mislio..
:: ::
:: :: Opet cu ponoviti sve zavisi od procenata overkloka, ja sam lepo objsnio, sad ko je skapirao, skapirao je ko nije, jbg..
mixer93 Re: Re: Ta tema 13.06.2011. 22:13 #334573

broj poruka: 4187
Meda je mislio na temu, a ne na same kartice kad je rekao da je tema prevazidjena.
Bravo skyfire! De je taj asus od MSI-a HAWK-a... :)

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Covek raslozice sa 15k koliko sam razumeo tako da stvarno ne znam sta drugo da mu preporucim.Da su te dve karte prevazidjene to vec zavisi kome sta treba.Ako mu bude zatrebalo vise fps nek kupi jos jednu za CF i zavrsena prica za relativno `male` pare
:: :: gtx460 vs. 6850 je davno prevazidjena, bar sam ja tako mislio..
:: :: Opet cu ponoviti sve zavisi od procenata overkloka, ja sam lepo objsnio, sad ko je skapirao, skapirao je ko nije, jbg..
zox036 Re: Re: Re: Ta tema 13.06.2011. 22:19 #334575

Ma necu da ispadne da sam `zelen` ko ti pa posle da me napadaju komunisti(crveni).I ja sam posedujem MSI GTX570 twin frozrII OC pa mi nekako bezveze da hvalim svog konja.Ma tu su te kartice Sky nema tu neke upecatljive razlike, jedino ako se ne racuna na komponente ili ti kakav je dizajn i kuler na njoj.Koliko para toliko FPS......

:: Drugar kako ne znas
:: Pa legendarni Hawk
:: http://www.itsvet.com/proizvod/msi-geforce-gtx-460-1gb-gddr5-n460gtx-hawk/comp_comp_vga/24/232
:: Dje ces to sa Hawkom porediti?Jes da je Asus ali ni to mu ne pomaze :
:: AMDizacija
:: :: Covek raslozice sa 15k koliko sam razumeo tako da stvarno ne znam sta drugo da mu preporucim.Da su te dve karte prevazidjene to vec zavisi kome sta treba.Ako mu bude zatrebalo vise fps nek kupi jos jednu za CF i zavrsena prica za relativno `male` pare
:: :: :: gtx460 vs. 6850 je davno prevazidjena, bar sam ja tako mislio..
:: :: ::
:: :: :: Opet cu ponoviti sve zavisi od procenata overkloka, ja sam lepo objsnio, sad ko je skapirao, skapirao je ko nije, jbg..
SkyFire Re: Re: Re: Re: Ta tema 13.06.2011. 22:25 #334581

Napadaju?Ko?Gde?Stvarno nisam primetio?
Proleti po neka musica ako si na to mislio ali to otresem odma` na zemlju :)
Tako je.Tu su negde,iza grma :)
Pa da ti kaJem nesto.Itekako se racunaju komponente.
Prvo HAWK- NAJKVALITETNIJE IZDANJE- (znas i sam) je jako tih.Drugo OC potencijal mu je izuzetan,definitivno u samom vrhu tj na samom vrhu.Trece hladna karta a cetvrto brate nVidia je.
Pouzdaniji driveri,bolja kompatibilnost sa igrama - SMOOTH GAMING :)
PhysX da ne pominjem ali obzirom da je izasao PhysX 3 i da ima nadolazecis naslova hm..Ne znam.Meni licno su odlicni efekti a i Daum je skoro dao kratku disertaciju o tehnoloskom napretku kod nVidia akceleratora kroz onu temu o igricama.
Nije sve jedno:
http://www.youtube.com/watch?v=Qx77Ao9H1ms

AMDizacija

:: Ma necu da ispadne da sam `zelen` ko ti pa posle da me napadaju komunisti(crveni).I ja sam posedujem MSI GTX570 twin frozrII OC pa mi nekako bezveze da hvali svog konja.Ma tu su te kartice Sky nema tu neke upecatljive razlike, jedino ako se ne racuna na komponente ili ti kakav je dizajn i kuler na njoj.Koliko para toliko FPS.....
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Ta tema 13.06.2011. 22:30 #334583

Ma sa ovim govorom si me jednostavno kupio u vas tabor!

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Napadaju?Ko?Gde?Stvarno nisam primetio
:: Proleti po neka musica ako si na to mislio ali to otresem odma` na zemlju :
:: Tako je.Tu su negde,iza grma :
:: Pa da ti kaJem nesto.Itekako se racunaju komponente
:: Prvo HAWK- NAJKVALITETNIJE IZDANJE- (znas i sam) je jako tih.Drugo OC potencijal mu je izuzetan,definitivno u samom vrhu tj na samom vrhu.Trece hladna karta a cetvrto brate nVidia je
:: Pouzdaniji driveri,bolja kompatibilnost sa igrama - SMOOTH GAMING :
:: PhysX da ne pominjem ali obzirom da je izasao PhysX 3 i da ima nadolazecis naslova hm..Ne znam.Meni licno su odlicni efekti a i Daum je skoro dao kratku disertaciju o tehnoloskom napretku kod nVidia akceleratora kroz onu temu o igricama
:: Nije sve jedno
:: http://www.youtube.com/watch?v=Qx77Ao9H1m
:: :: Ma necu da ispadne da sam `zelen` ko ti pa posle da me napadaju komunisti(crveni).I ja sam posedujem MSI GTX570 twin frozrII OC pa mi nekako bezveze da hvali svog konja.Ma tu su te kartice Sky nema tu neke upecatljive razlike, jedino ako se ne racuna na komponente ili ti kakav je dizajn i kuler na njoj.Koliko para toliko FPS.....
zox036 Re: Re: Re: Re: Re: Ta tema 13.06.2011. 22:33 #334584

Opet da ne ispadne da hvalim svoje.Ali definitvno tiha i hladna karta.Za overklok da ne pricam mnogo tu su me odusevili jer fabricki MSI nije dozvolio preko 1.1v da ide napon i na tom naponu prosli su svi testovi(940/1880/2300mhz) za nesto vise tu treba da se flesuje bios ali to me neinteresuje.Ali ja odoh u totalni off, sorry....
Lightning edition je babaroga medju karticama koje se mogu naci i kod nas ako ne kod onda kod Svabe(ne mora sve iz Amerike).

:: Napadaju?Ko?Gde?Stvarno nisam primetio
:: Proleti po neka musica ako si na to mislio ali to otresem odma` na zemlju :
:: Tako je.Tu su negde,iza grma :
:: Pa da ti kaJem nesto.Itekako se racunaju komponente
:: Prvo HAWK- NAJKVALITETNIJE IZDANJE- (znas i sam) je jako tih.Drugo OC potencijal mu je izuzetan,definitivno u samom vrhu tj na samom vrhu.Trece hladna karta a cetvrto brate nVidia je
:: Pouzdaniji driveri,bolja kompatibilnost sa igrama - SMOOTH GAMING :
:: PhysX da ne pominjem ali obzirom da je izasao PhysX 3 i da ima nadolazecis naslova hm..Ne znam.Meni licno su odlicni efekti a i Daum je skoro dao kratku disertaciju o tehnoloskom napretku kod nVidia akceleratora kroz onu temu o igricama
:: Nije sve jedno
:: http://www.youtube.com/watch?v=Qx77Ao9H1m
:: :: Ma necu da ispadne da sam `zelen` ko ti pa posle da me napadaju komunisti(crveni).I ja sam posedujem MSI GTX570 twin frozrII OC pa mi nekako bezveze da hvali svog konja.Ma tu su te kartice Sky nema tu neke upecatljive razlike, jedino ako se ne racuna na komponente ili ti kakav je dizajn i kuler na njoj.Koliko para toliko FPS.....
Mortificat Re: 13.06.2011. 22:49 #334586

broj poruka: 3519
Prelazak sa gtx 260 na gtx 460 sam odradio pre mesec dana, uzevši Hawk talon attack, istina, nema ga sad, ali još uvek ima Hawk, pa ti dečko trk u radnju. Ne samo iz razloga što je GTX 460 brži čip, već što lakše izlazi na kraj sa novijim naslovima, driverska podrška je bolja, odlično se klokuje, hladniji je(ovo sve mislim na referentnu kartu, još ako uzmeš neku sa nabudženim hlađenjem...)
Nema šta da čekaš, kako vreme bude prolazilo sve manje ćeš dobiti za GTX 260.

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

ribolovac Mali off 14.06.2011. 02:01 #334640

broj poruka: 1305
@Mortificat
Onaj lik sa bencha ubio procesor sa 1.46v, jel ti ova voltaza 1.42v za 24/7?

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

blacky1984 GTX 260 vs GTX 460 14.06.2011. 09:51 #334659

broj poruka: 23
Nacitah se raznih komentara ovde...razlika koja je sada izmedju ove 2 karte i nije tolko drasticna kolko papir kaze gledajuci perfomanse, ja sad koristim 2 gtx 260 ice usli i prezadovoljan sam Crysis 2 na 60 fps mo sekundi na 1650*1080 HD na monitoru 22 inca da nekazem da igram najnovije naslove uglavnom FPS igrara Stalker Metro 2033 i slicnih koje su veoma zahtevne i uzivam u igri bez lagova itd.
Da budem jasan 2008 godine ove karte sam platio oko 42000 dinara sto je bilo oko 440 E posto je tad euro bio manji a da bude stvar jos bolja posle 3 god vi ovu kartu poredite sa gtx 460 pa tu je sve jasno GTX 460 je GOVNO od grafe i to je to...meni se moj novac jos isplacuje igram sve zivo na max i drzacu ih dokle se ne istope mislio sam da ih prodajem ali kad sam video koliko su obescenjene reko sam pali...ko je mudo od vas vidim da vas ima dosta sto pricate o mid range kartama otvori dzep i uzmi gtx 580 pa onda pricaj sta je karta kakv GTX 460 to je za one sto igraju pes :DDD

zox036 Re: GTX 260 vs GTX 460 14.06.2011. 10:04 #334662

Ja nisam taj koji dize GTX460 u nebesa ali to sto pricas na papiru mi je totalno bezveze.Niko ne isprobava kartice na papiru vec u igricama.
http://url.ie/bwdz
To sto si napisao da imas 2xgtx260 je ok ali to ispade kao da ja kazem imam 2xGTX460 i uporedjujem je sa jednom GTX260.
Dobra je ta GTX260 ali dve jos bolje zamisli sad 2xGTX460......
Plus covek obnovi garanciju i dobiva `novu` tehnologiju, etc....

:: Nacitah se raznih komentara ovde...razlika koja je sada izmedju ove 2 karte i nije tolko drasticna kolko papir kaze gledajuci perfomanse, ja sad koristim 2 gtx 260 ice usli i prezadovoljan sam Crysis 2 na 60 fps mo sekundi na 1650*1080 HD na monitoru 22 inca da nekazem da igram najnovije naslove uglavnom FPS igrara Stalker Metro 2033 i slicnih koje su veoma zahtevne i uzivam u igri bez lagova itd
:: Da budem jasan 2008 godine ove karte sam platio oko 42000 dinara sto je bilo oko 440 E posto je tad euro bio manji a da bude stvar jos bolja posle 3 god vi ovu kartu poredite sa gtx 460 pa tu je sve jasno GTX 460 je GOVNO od grafe i to je to...meni se moj novac jos isplacuje igram sve zivo na max i drzacu ih dokle se ne istope mislio sam da ih prodajem ali kad sam video koliko su obescenjene reko sam pali...ko je mudo od vas vidim da vas ima dosta sto pricate o mid range kartama otvori dzep i uzmi gtx 580 pa onda pricaj sta je karta kakv GTX 460 to je za one sto igraju pes :DD
bosh re... 14.06.2011. 10:06 #334663

broj poruka: 1332
brate meni se jako svidja ta 260 i verovatno cu da je jednom pazarim jer imam 1280 monitor...a to da kazes da je 460 sranje....brate idi skoci sa mosta....:)))ja sa mojom 8600 igram sve i pes na max...tako da...ja sam uvek bio i ostacu za nVidiu...nznm zasto ali etoo bolje su grafe...ta 460 hawk je azdaja i svi su PREAZDOVOLJI sa njom...a to da se 580 muci sa metroom na ultra..pa i treba...mism treba kupovati grafe od 500e to im je cilj..ali za dansanje potrebe 460 ce odraditi posao..:)

moja azdaja!!!
biostar 8600gt 512 ddr2
ga m52s s3p rev 2.0
4x1gb ddr2
amd athlon x2 5000+ 2.6ghz
atx 400w

dautovic ... 14.06.2011. 10:31 #334668

broj poruka: 2856
Imao sam GTX260 koju sam spalio da bi u zameni dobio GTX460 tako da znam kakva je razlika.

Ako igras u FHD rezoluciji isplati se prelazak, ako igras na nekim manjim rezama i ne toliko, to je sa stanovista performansi.

Sa stanovista novca i trenutnog stanja trzsita polovnih komponenti ja bi to menjao ODMA, zasto? PA zato sto sada GTX260 tesko mozes prodati za vise od 80e i to ako je neki `bolji` model, a veoma dobru GTX460 MSI OC mozes kupiti novu za 13000din a polovnih 768 verzija ima za 90-95e.
Razunica je jasna ako si kadar da nekom uvalis tu 260icu za vise od 80e i pazaris ovu 460icu gore pomenutu, go for it!

frekfencija

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic ... 14.06.2011. 10:38 #334670

broj poruka: 9006
Ovaj bleki je garant neko mudo s ITsveta.

Nekad su se znači za vrhunske performanse uzimale dve karte od 220e a danas možeš za isti rang performansi da uzmeš dve karte od 130e, još malo pa duplo jeftinije... govno karte, govno cena, sve je govno osim mog govneta.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

imarkovic Re: ... 14.06.2011. 10:42 #334674

broj poruka: 19085
isplati se brate samo ako kupujes NOVU graficku, tj ako imas recimo GTS250 npr., ali prelazak sa GTX260 na 460, eto jedino tako kako si ti uradio, ja se igram u FULL-u na Full HD-u sa GTX260 i igracu se ko zna koliko dugo jos jer nisam ALAV jer NEMA POTREBE da prelazim na bilo sta jace..

:: Imao sam GTX260 koju sam spalio da bi u zameni dobio GTX460 tako da znam kakva je razlika
:: Ako igras u FHD rezoluciji isplati se prelazak, ako igras na nekim manjim rezama i ne toliko, to je sa stanovista performansi
:: Sa stanovista novca i trenutnog stanja trzsita polovnih komponenti ja bi to menjao ODMA, zasto? PA zato sto sada GTX260 tesko mozes prodati za vise od 80e i to ako je neki `bolji` model, a veoma dobru GTX460 MSI OC mozes kupiti novu za 13000din a polovnih 768 verzija ima za 90-95e
:: Razunica je jasna ako si kadar da nekom uvalis tu 260icu za vise od 80e i pazaris ovu 460icu gore pomenutu, go for it
:: frekfencij
blacky1984 ... 14.06.2011. 11:28 #334687

Pa vi uopste niste shvatili sha sam hteo da kazem a ti raicu idi izdrkaj na wc solju pre nesgo sto postujes komentar...
poenta je bila odnos vremena i perfomansi tada i sada vi se samo vodice sa cenom jer nemata dovoljno para da kupite ono sta zelite nisam tada iamao ni ja ali se sljakalo nista mi nije palo sa kruske skupljao itd i kupio sta hocu itd...danas se trziste dosta izmenilo viditie da ni ati nije toliko jeftin u odnosu na nvidia sad je to sve postalo slicno na 30 40 eura razlike ...

Moje pitanje za sve dali je danas gtx 460 ono sta je bila gtx 260 u svoje vreme? Moje misljenje da nije a i vreme pokazuje i pokazace sta ce biti gtx 460 za 3 godine...bice qurac...vec je proslo 1 godina i sta imate odma model 560 poenta jbg nvidia smatra da nije dovoljno ulozila u 460 i nabila svima karu koji su je kupili.

Slozicu se sa jednim od prethodih postova vezano za MSI hawk moj drug je uzo tu testirali smo je i slazem se ta karta je donekle pokazala da ima neki potencijal sa dobro resenom naponskom jedinicom i naravno hladjenjem i za MSI thumb up sve ostalo ne uzimaj cekaj da izadje gtx 560 koji je cak i tada bio u najavi na fraznim forumima neznam cesto pratim bench.rs i neke strane forume gde ljudi pisu referate o ovim i slicnim temama naravno sve u vezi racunara i perfomansi.

ja sam nov na pc berzi zamolio bih da imate razumevanja za moj nacin pisanja nezelim da vredjam nikoga ali zelim da se cuje i moje misljenje, sto je pravo svakoga, kome se to nesvidja neka uradi sta i gosn raic sa pocetka teksta!

Dexter013 @ blacky1984 14.06.2011. 11:41 #334697

broj poruka: 17101
Ja kapiram tebe sta govoris
karta od pre tri godine je malo slabija u odnosu na novu kartu.
I poredis taj odnos u sledece tri godine.
Jeste da je gtx260 odlicna karta za male pare,
a za gtx460 ce da vidimo sta kaze za 3 godine.

Bas zato sto si nov, imaj bar malo postovanja prema ljudima koji su ovde godinama.

Uvek kazi ne slazem se , ne delimo isto misljenje , mislim da gresis i slicno.

Nemoj odmah , moje misljenje da se cuje i da pritom vredjas.

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: ... 14.06.2011. 11:45 #334698

Sve zavisi i od toga kakve ce igre biti graficki zahtevne! Od pre 3 godine pa do sad i nije neka velika razlka u grafici, ili u enginu. A od sad pa za 3 godine, ce verovatno biti nekih vecih promena tako da nikako ne mozes uporediti bukvalno karte. Da ostane sve kako jeste, sto se tice zahtevnosti igara, 460ka je vise nego dovoljna za prosecnog gejmera.

:: Pa vi uopste niste shvatili sha sam hteo da kazem a ti raicu idi izdrkaj na wc solju pre nesgo sto postujes komentar..
:: poenta je bila odnos vremena i perfomansi tada i sada vi se samo vodice sa cenom jer nemata dovoljno para da kupite ono sta zelite nisam tada iamao ni ja ali se sljakalo nista mi nije palo sa kruske skupljao itd i kupio sta hocu itd...danas se trziste dosta izmenilo viditie da ni ati nije toliko jeftin u odnosu na nvidia sad je to sve postalo slicno na 30 40 eura razlike ..
:: Moje pitanje za sve dali je danas gtx 460 ono sta je bila gtx 260 u svoje vreme? Moje misljenje da nije a i vreme pokazuje i pokazace sta ce biti gtx 460 za 3 godine...bice qurac...vec je proslo 1 godina i sta imate odma model 560 poenta jbg nvidia smatra da nije dovoljno ulozila u 460 i nabila svima karu koji su je kupili
:: Slozicu se sa jednim od prethodih postova vezano za MSI hawk moj drug je uzo tu testirali smo je i slazem se ta karta je donekle pokazala da ima neki potencijal sa dobro resenom naponskom jedinicom i naravno hladjenjem i za MSI thumb up sve ostalo ne uzimaj cekaj da izadje gtx 560 koji je cak i tada bio u najavi na fraznim forumima neznam cesto pratim bench.rs i neke strane forume gde ljudi pisu referate o ovim i slicnim temama naravno sve u vezi racunara i perfomansi
:: ja sam nov na pc berzi zamolio bih da imate razumevanja za moj nacin pisanja nezelim da vredjam nikoga ali zelim da se cuje i moje misljenje, sto je pravo svakoga, kome se to nesvidja neka uradi sta i gosn raic sa pocetka teksta
Miskonius Ja sam ovde manje-vise rekao sta sam imao da kazem... 14.06.2011. 11:48 #334699

broj poruka: 4420
.. Ali Bleki poredi (kao neko u nekom od prethodnih postova) babe i zabe.
Ne mozes porediti grafike DirectX10 i DirectX11.

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

blacky1984 miskonis 14.06.2011. 12:09 #334717

Nemoze da se porede dx10 i dx11, zar je nemoguce porediti obe u dx10 u nekom bench programu i videti sta daje 1 i 2 pa izar je toliko bolji dx11 od 10 -etke, da, jeste daje malo vise zivosti i senki da u igrama tu se slazem a dali ti to sve mozes da vidish ako nemas neki extra dobar monitor da se zaista ta razlika moze uociti, nemozes i poenta mislish da si kupio nesto vrhunsko i da ocekujes neki do jaja prizor kad ono sve isto neka senka izgleda malo bolje poneka boja ili neki zid itd, ako je to nekom presudno onda podrzavam i slazem se meni nije za sada dx 10 pruza dobar ugodjaj, naravno koliko ce daleko otici dx 11 u nekim buducim igrama ja bih voleo da ode vise da bude zahtevniji ali da do izrazaja dodje ta razlika tako da zaista i bude uocljiva :D

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs