I da znate moja karta za vas nije taj GTX, tog GTX i ostalo. To je za vas Gospodin Punokrvni Fermi ASUS ENGTX580 DC II. Tako cete ga oslovljavati da ljudi ne pomisle da imam MSI neki GTX koji bilo ili GIGABYTE. :)
Ja mislim da ipak ti iskljucis komp dok spremas klopu, bezi bre, gde da radi svo to vreme bez tvog prisustva, neka, iskljuci ti to ipak.
BTW: Crysis obavezno modovani (EQM), da vidis moze li to tvoje cedo da potera to kako treba, sa svim u full-u.
:: Dobro ako ti to daje mir neka bude tako. :: Ako te to smiruje i ako ne vidis poentu da imas bas jak i lep komp onda OK :: :: I ti imas Fermi bese, pa da 460 je Fermi. Jel si proverio da nije bottleneck taj X6. Naklokuj da smanjis procenat usporavanja. Jbg nisu se setili da naporave mesta na ploci za jos jedan :: Da su zaposlili nase strucnjake da im kazu da je X6 bottleneck za Fermi :: :: Odlazim da spremam krmenadle sa chilli blago ljutim sosom i kukuruzom kuvanim i mesanom salatom od raznih zelenih salata a posle neka Igra pocne Crysis nemodoavni. DX10 x64 :: ::
:: Bas je dobar covece. :: :: http://i.imgur.com/b1Z3M.jpg :: :: I da znate moja karta za vas nije taj GTX, tog GTX i ostalo. :: To je za vas Gospodin Punokrvni Fermi ASUS ENGTX580 DC II :: Tako cete ga oslovljavati .. ::
ne bih da ti baksuziram, ali zamisli rikne ti graficka (ne daj boze) au sta bi onda radio, bas bi se razocarao, jel da?
:: Bas je dobar covece. :: :: http://i.imgur.com/b1Z3M.jp :: :: :: I da znate moja karta za vas nije taj GTX, tog GTX i ostalo. :: To je za vas Gospodin Punokrvni Fermi ASUS ENGTX580 DC II :: Tako cete ga oslovljavati da ljudi ne pomisle da imam MSI neki GTX koji bilo ili GIGABYTE. : ::
:: ne bih da ti baksuziram, ali zamisli rikne ti graficka (ne daj boze) au sta bi onda radio, bas bi se razocarao, jel da :: :: :: :: Bas je dobar covece. :: :: :: :: http://i.imgur.com/b1Z3M.jp :: :: :: :: :: :: I da znate moja karta za vas nije taj GTX, tog GTX i ostalo. :: :: To je za vas Gospodin Punokrvni Fermi ASUS ENGTX580 DC II :: :: Tako cete ga oslovljavati da ljudi ne pomisle da imam MSI neki GTX koji bilo ili GIGABYTE. : :: ::
Pa sta bi ti radio majke ti da ti rikne. Sta bi mogao da radim. Nemam bas puno opcija sem ona dva luda Caymana od 1GB u CF to je ista cena otprilike ili ista ova ili ROG Matrix doplata. Ne baksuzirajte mi molim vas. Taman sam se smiroop, prezadovoljan sam. Mislio sam da ce mi spakovati referentnu unutra a skinuti cool.er sa neke GTX570, da ce ko zna sta raditi, dati neku probanu, otkud znam. Taman sam se skrasio, gledao lampicom unutrasnojst da li se slaze sve. Mada i da prevare nesto kad tad bi se pokazalo a ja ih sigurno ne bi zvao da kazem da swu zeznuli. Milicija bi donela kartu i papir na kome pise koja je. I sliku kako izgleda sa neta. I tamn sam sve pregledao smirio se, lepo radi. NE BAKSUZIRAJTEEEE. Zato necu ni da joj pomerim klok nijednaput bas da nista ne bi izazvao. Onaj dovatio onu GTX570 drugi dan joj promenio BIOS, treci dan je trazio jos jaci BIOS, masakrirao je I zakljucuje kakva je. Pa ne moze to tako da traje. To je za rezultat, ekstremne mogucnosti. Ne vozis auto sa pedalom do poda 5 godina. Kolikoi platis toliko muzike. Zato sam i uzeo ovo, da bi imao na fabrickom kloku bez gejmer postavke onakve performanse 24/7 3 godine sa garancijom kao ona zgazena. I NE BAKSUZIRAJTEEEEE PLEASE. Ne znam sta bi radio, NE znam. Nemam predstavu verovatno prvih nedelju dana ne bi govorio nista dok se saberem.
Nego Wlado, cuo sam da ti je karta pocela da podbacuje u pojedinim igrama.
Ja bih rekao da je to zbog ostatak setup-a, previse je slab za takvu kartu.
Bolje uzmi I7-990x, rokni ga u startu na 5 GHz, ali onda ce ti karta biti usko grlo. Moraces da uzmes jos jednu u SLi da bi to sve radilo k`o podmazano.
Sve u svemu, ulozi jos jedno 1000e u PC, kad to budes uradio, javi se ovde da nam izneses svoje misljenje da li si zadovoljan kako radi, tj. da li Kriza radi u 120 FPS.
Molim, necu da baksuziram ali posle onoga osecam se kao da sam blindirao AUTO i ojacao ga metalnim sipkama i sada se vozim dok sam se u onom drmusao i landarao. U pojedinim igrama, ja na desktopu Dead Space 2, Crysius i Tomb Raider Anniversary. Dobro je da i u tim starim igarama imam 98-99% utilization. Vama je sve usko grlo, uvek imate neko usko grlo. Kada bi sve to imao disk bi bio suviose spor sve to bi trazilo brze podatke a on bi zajebavao. Tako da ne pricajte gluposti.
To je onaj mod sto ne znam da instaliram jel tako bese, sto ima neku proceduru???
Kupis SSD i nema vise uskog grla. Ali, pre toga obavezno pomenuti procesor kupi, karta ce ti zahvaliti na tome.
:: Vama je sve usko grlo, uvek imate neko usko grlo. Kada bi sve to imao disk bi bio suviose spor sve to bi trazilo brze podatke a on bi zajebavao. Tako da ne pricajte gluposti :: ::
Ja imam SSD ali taj nije dovoljno brz. To je samo Kingston V+ i suvise je mali. Treba najmanje od 512GB. Za igre, xexe. A koji da kupim OCZ IBIS ili REVO. Koji???
Pogledajte kako su isprstinjali one karte na slici. JOJ otrisci znaci prstice bi im papagajkama za to. Zar ne mogu rukavice da stave kada slikaju tako. UFFFF kako me to nervira.
Nista drugo me ne bi zanimalo. Jednostavno ROG karta je za ROG plocu i ne moze tu ni jedna druga da dodje. To je pravljeno jedno za drugo i to treba postovati. Nema tu sta da trazi Direct CU. Ona je za neke manje popularne ploce, a ne za punokrvni Crosshair i sl.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
OCz Ibiz 240 GB. Slobodno uzmi 2 komada, da mozes da instaliras sistem na jednom i igre na drugom.
:: Ja imam SSD ali taj nije dovoljno brz. To je samo Kingston V+ i suvise je mali. Treba najmanje od 512GB. Za igre, xexe :: A koji da kupim OCZ IBIS ili REVO. Koji?? :: :: :: Pogledajte kako su isprstinjali one karte na slici. :: JOJ otrisci znaci prstice bi im papagajkama za to. Zar ne mogu rukavice da stave kada slikaju tako. UFFFF kako me to nervira :: ::
:: Ja kad bih kupovao 580 samo bi na ovo isao :: http://www.guru3d.com/article/asus-gtx-580-matrix-review/ :: :: Nista drugo me ne bi zanimalo. Jednostavno ROG karta je za ROG plocu i ne moze tu ni jedna druga da dodje. To je pravljeno jedno za drugo i to treba postovati :: Nema tu sta da trazi Direct CU. :: Ona je za neke manje popularne ploce, a ne za punokrvni Crosshair i sl :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
Neka ROG karte ostavljam zna se kome. Neka oni uzmu to a nama nek ostave ove DCII primerke i naredne da njih ne cackaju. Neka uzimaju ROG karte ja sam zadovoljan sa ovom. MATRIX je overklokerski DirectCU. Ima Gamer klok DirectCU II primerka. A skuplji je 80E. Mars je ludilo karta a cista snaga dve spojene u jednu optimizovane bolje nego da ti spajas ali pricamo sve o glupostima koje ja ne osecam a te pare preko mi trebaju za druge stvari. Bitnije od dugmica za stajanje na stolu i manual = - ventilatora. I naponske koja izdrzava hladjenje na -200. Ne treba mi to. Nije to ploca na kojoj sve stoji i koja je najbitniji deo racunara. Zato sto ako pobrljavi ne zna sta je. Karta mi je najaci deo kompa daleko. Na tome se zaustavljam. Izlaze novi procesori, nova ploca koja ce biti pregledana lupom da se ne vidi otisak prsta ili da je vadjena iz kutije. To su bitnije stvari.
Kakav Matrix popece se prodavcima na glavu kada stigne da je testiraju i pipaju i ostavljaju otiske.
`Do nas je stigla ASUS ROG MATRIX...
To kada vidim znam napamet sta ce pisati. Da ova nedaj boze rikne i da kazu doplati 30e za Matrix rekao bi ne, odsta, kraj vise, nema, hocu istu. Dao sam koliko sam trebao iscimao se imam ono sto hocu, stvorio uslove najbolje znaci e sada karto imas 2 godine rada da me zadovoljis. Eto 2 godine sam joj dao zadovoljan cu biti. Radi odlicno, ispravna, prolazi testove, temp odlicna. Nema sta da joj se desi. Ne pomera se. Kada budem selio u drugo kuciste zvacu nekog strucnijeg i to je to.
Zato si skinuo plastike koje stite kartu od zracenja??? I sta je ono ispod karte a na SB-u sta si to postavio.
Ja bi ipak bio najzadovoljniji da udjem u prodavnicu i kazem dodajte mi tu DirectCUII a on krene da dohvati a ja kazem daj onu drugu. PLatim skinem celofan, pregledam i izadjem. To je prvo sto treba da se resi a za skorove cemo lako. I dalje mi nije objasnjeno zasto kuler ima celofan a graficka nema. To je pitanje za milion dolara.
Sta je to Turbina varijanta??? Ljudi o cemu pricamo ja da imam kes ne bi smeo da je kupim jer vama to jasno. Bilo sta tako. Gledajte me kada budem kupovao plocu. Nasta ce to da lichi. Nece moci kapara pa da je vidis. Ima vise razloga za to sto te serije nisu za mene. I ne zalim sto nemam. Znate kada bi zalio, 1. da imam vise kesa 2. da stizu u celofanu i da drzim u rukama dve kutije i izaberem kojku cu. Dotle ne zalim za takve stvari. Meni je to kao da me pitas oces da stavis 400 ili 550e na rulewtski sto. Najstvarnije.
Da samo imam vise kesa opet je ne bi kupio. Zasto bi rizikovao za toliko para da ja dam pare za nesto sto je prvo neko koristio ko nije dao pare. Nema razloga za to. Nisu samo karte u pitanju. Nema nijedan razlog da ja zalim sto nisam dao 550e za rizik za nesto otvoreno. I 450 je zato sto sam dobio pokvarenu pa da ne bi imao GIUGABYTE ili tako nesto. Ko hoce da rizikuje neka rizikuje ali da znaju isto da postoji karta od 300e bez celofana i ona od 400e sa celofanom ja bi dao 400e za onu sa celofanom. To proizvodjac treba da zna, apsolutno. Da ne govorimo o problemu da se ona gleda kao obicna GTX580 ukoliko se nesto desi. O tome da ne govorim. Lako zavrsis na MSI Twin Froze II bez obzira sta si hteo.
Mora da nam stvore bolje uslove, dok je njihov uslov dati nekom da joj vadi dusu am i gledamo pa prodati nama nek traze nekog drugog meni nece to prodati. Ja i o GTX580 I O Matrixu i o Marsu znam mnogo vise nego sto ce se ikada pojaviti na nasim sajtovima. Sve sto treba da znam znam jos pre nedelju dana. Tako da ovo nema uticaja na mene, samo me tera od toga jer ne znam koliko je stiglo primeraka, koje borjevbe imaju, nisu u celofanu. Kada izadje iz kutije ona je polovna, cena pada 25% kako izadje iz kutije. Jednom da li siu je drzao u rukama ili koristio nebitno. Cim izadje iz kutije prvi put nije nova za mene.
Turbina varijanta - http://goo.gl/RyCxf zasto se ti nama pravdas zasto ti hoces nesto sto HOCES, to je tvoja stvar.
:: Sta je to Turbina varijanta?? :: Ljudi o cemu pricamo ja da imam kes ne bi smeo da je kupim jer vama to jasno. :: Bilo sta tako. Gledajte me kada budem kupovao plocu. Nasta ce to da lichi. Nece moci kapara pa da je vidis. Ima vise razloga za to sto te serije nisu za mene. :: I ne zalim sto nemam. Znate kada bi zalio, :: 1. da imam vise kes :: 2. da stizu u celofanu i da drzim u rukama dve kutije i izaberem kojku cu :: Dotle ne zalim za takve stvari. Meni je to kao da me pitas oces da stavis 400 ili 550e na rulewtski sto. Najstvarnije :: :: Da samo imam vise kesa opet je ne bi kupio. Zasto bi rizikovao za toliko para da ja dam pare za nesto sto je prvo neko koristio ko nije dao pare. Nema razloga za to. Nisu samo karte u pitanju. Nema nijedan razlog da ja zalim sto nisam dao 550e za rizik za nesto otvoreno. I 450 je zato sto sam dobio pokvarenu pa da ne bi imao GIUGABYTE ili tako nesto :: Ko hoce da rizikuje neka rizikuje ali da znaju isto da postoji karta od 300e bez celofana i ona od 400e sa celofanom ja bi dao 400e za onu sa celofanom. To proizvodjac treba da zna, apsolutno :: Da ne govorimo o problemu da se ona gleda kao obicna GTX580 ukoliko se nesto desi. O tome da ne govorim. Lako zavrsis na MSI Twin Froze II bez obzira sta si hteo. :: :: Mora da nam stvore bolje uslove, dok je njihov uslov dati nekom da joj vadi dusu am i gledamo pa prodati nama nek traze nekog drugog meni nece to prodati :: Ja i o GTX580 I O Matrixu i o Marsu znam mnogo vise nego sto ce se ikada pojaviti na nasim sajtovima. Sve sto treba da znam znam jos pre nedelju dana. Tako da ovo nema uticaja na mene, samo me tera od toga jer ne znam koliko je stiglo primeraka, koje borjevbe imaju, nisu u celofanu. Kada izadje iz kutije ona je polovna, cena pada 25% kako izadje iz kutije. Jednom da li siu je drzao u rukama ili koristio nebitno. Cim izadje iz kutije prvi put nije nova za mene.
A to ma neki matal da karta stoji uspravno jer nije u kucistu, ne volim da stoji ukrivo....
:: Zato si skinuo plastike koje stite kartu od zracenja??? :: I sta je ono ispod karte a na SB-u sta si to postavio :: :: Ja bi ipak bio najzadovoljniji da udjem u prodavnicu i kazem dodajte mi tu DirectCUII a on krene da dohvati a ja kazem daj onu drugu. PLatim skinem celofan, pregledam i izadjem :: To je prvo sto treba da se resi a za skorove cemo lako. I dalje mi nije objasnjeno zasto kuler ima celofan a graficka nema :: To je pitanje za milion dolara. :: :: ::
A ta turbina. Ja kada pomislim na turbinu u glavi mi je nesto mnogo macno. To je bre nazubljeni toack od 1$ varijanta. Jeste lepsa dok je ne okrenes. Onda je uzas sa onim sto se vidi. To se uvek zakacinje kada je skidans. Kako tako ali zakacinjes. Kada pedalicu pomeris. GIGABYTE pedala je tako kreirana da je polomis lako. Sem ako nisu promenili. Obe ASUS karte su nekako lako izlazile iz slota kada povuces zadnji deo i pedalu ona je vec ispala vec a ona GIGABYTE malo zapinje pa onda polako polako. ASUS referentna i hop u rukama je. Kako su kreirani ti sistemi bolesno. Znas ti kako moze da napravi laksi sistem. Da ne poveruje covek za sve, za konektore. 24 pin 8 pin da bukvalno ulazi kao ono od zvucnika samo da bude sigurnije. Ali nece ovde postoje malecke sanse da neko ko ne zna polomi. Oni na to ciljaju.
Lepe su referentne samo kada bi doneli ljudima one EVGA zastite. Cudi me da ASUS to ne pravi.
Koje su vam ASUS karte najlepse od svih, ikada izasle, Stavite sliku. Samo ASUS. Nemoze EVGA, MSI, GIGABYTE I ostali.
pipao si kartu prsticima i umasnio je. Lepo se vidi na slikama. Sad ce Wlada da te napljuje.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
:: pipao si kartu prsticima i umasnio je. Lepo se vidi na slikama. Sad ce Wlada da te napljuje :: :: :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Trebace mi sledeci put neki program kojim je najbolji za ciscenje SSD Kingston za OS instalaciju. Ja nesto kao cistim ali sta ocistim pitaj boga i kako. Mislim kada reinstaliram sistem da znam da sam ga ocistio i spremio za Windows instalaciju lepo. Koji program znate i koja procedura. Oduvek me je to zanimalo. Koji program najbolje spremi disk za cistu instalaciju. Koji da koristim za SSD a treba mi neki posto hocu i ovaj drugi da ocistim. Kada predjem neke igre da ne instaliram nove. Filmove prebacim za cas na externi i ocistim i jedan i drugi. Sta vi koristite. Bas mene briga sta ce oni da rade sa kartom nek igraju ping-pong sa njom ako hoce. Necu da se dovuce taj primerak do mene nekako samo. Inace nek rade oni sta zele.
Ja sanjam da se nadjem na nekom predstavljanju necega da dosapnem nekom novinaru da ih pita pred svima kada ce da stavljaju celofan na proizvode i zasto to ne rade i da li su svesni vlaznosti vazduha i cega sve ne u toku transporta tih delova i koji je razlog sto samo stvari koje mogu da se klokuju nemaju celofan i koliko bi to kostalo firmu koji je razlog sto su njihovi skupi delovi otvoreni. Ja cu im kad tad postaviti to pitanje. Ja ili neko ko se pojavi kada predstave nesto, nekada. Znaci maticna ploca od 550e vam je dostupna kao ja kada oiz otvorene pakle cigara izvadim cigaretu i vratim je ako mi se ne pusi.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.