Jedni pricaju o igranju a drugi o grafici ? Dve razlicite stvari. Ljudi dzabe min fps 60, kad se ne igraju igre, nego se gleda grafika. Tu se stvara trenutno zadovoljstvo i vise gledas graficke elemente, nego sto uzivas u igrivosti. Ko kupuje da se odusevljava grafikom, trteba da ide na GTX580, ko zeli da se igra ide na GTX560 i 6950/70. Podrzavam i jedne i druge. Svako ima svoje zadovoljstvo
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Eeeee.Vidis sta je skroman covek. Prilagodjavam se situaciji druze.Ja nisam od tih ljudi koji se preseravaju nego shodno mogucnostima tako se i ponasam. Kad bude bolje vreme za mene napravicu opet besnu masinu. Za sad nista na vidiku. Ova masina za ove potrebe je ok a inace nije meni ni namenjena.Za sad je ja koristim dok se ne snadjem. P.S.Inace nije ni 4770 nego bedni 9500GT,mrzime da menjam tamo potpis na benchmarku. Kako se drzi?Nikako.Imam samo desktop i igram igre poput Alien Stars :)
Green,Green,Grass Of Home
:: Nego, ne shvatam kako tebe moze da zadovolji trenutni setup koji imas? :: :: Nemoj mi reci da AMD dobro radi kod tebe I to ni manje ni vise 7850+ i HD 4770. Kako li se jadna grafa drzi pored one azdaje od monitora :: :: :: :: @Scyte :: :: To AMD govori iz tebe.Samo se ti tesi :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home
Lost planet sam igrao 20 min i deinstalirao, jer je igra klasicno konzolasko G*vno. Slazem se da se o ukusima ne raspravlja, ali dzaba mu 32x bilo cega kad se meni ne svidja. Nikad ga ne bih igrao samo zato sto podrzava 32x AA, jer su mi drugi parametri u igrama daleko bitniji. A razliku izmedju x8 i x16 nikad video nisam.
:: Probao sam 32xAA u onom Lost Planet 2 Benchu. Nisam nikakvu apsolutnu razliku video izmedju 4xAA i 32xAA.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
@Domi Naravno da nisi video jer nisam ni ja Pogotovu ne u sintetici! Zato sam te i pitao koja je igra. Ja sam 32xAA pomenuo kao prednost a ne kao preku potrebu sto se opet odnosi na same afinitete i iskoriscenje date tehnologije tj hardvera.
@Crveni ATI i ne podrzava 16xAA ,osim ove poslednje serije mozda tako da to nisi mogao ni da probas :)
Presecam te, a spamer ? hehe, to mu dodje kao ono budala a koci? Kupi ti sli 570 pa igraj Lost Planet(divi se na 32xAA), a ja cu sa ovom mojom bedom slatko da izvrtim: Oba Mass Effecta, Diablo-ve, COD-ove , Dirt-ove, Oblivione, Battlefild-ove, Dead Space-ove, Starcraftove, itd, itd.
A za Ajfelov toranj.......Za*ole me rodjaci :))))
:: :: @Crven :: ATI i ne podrzava 16xAA ,osim ove poslednje serije mozda tako da to nisi mogao ni da probas : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
Nisam vec nece direktno.Pa napisao sam da moras da kopiras ceo link pa da pastujes da bi radilo.
Green,Green,Grass Of Home
:: Sta bi :: Da nisi pogresan link iskopirao l :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: http://www.wallpaperfx.com/view_image/hot-sexy-girl-in-red-1920x1200-wallpaper-1214.jp :: :: :: :: *****(Copy-Paste)********* :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa sta te sad ovo spopalo na IT forumu ? Nisi nista odavno `dohvatio` :)))
:: Nisam vec nece direktno.Pa napisao sam da moras da kopiras ceo link pa da pastujes da bi radilo :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: Sta bi :: :: Da nisi pogresan link iskopirao l :: :: :: :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: :: :: http://www.wallpaperfx.com/view_image/hot-sexy-girl-in-red-1920x1200-wallpaper-1214.jp :: :: :: :: :: :: *****(Copy-Paste)********* :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Danas sam gledao fps za Crysis DX10 x64bit 1900x1200 x16Q EVGA GTX580 SLI Imas na x16q Min 35, MAX 67 i ne znam koji je AVG pedeset nesto. EVGA GTX580 SLI referentna.
:: Danas sam gledao fps za Crysis DX10 x64bit 1900x1200 x16Q EVGA GTX580 SLI Imas na x16q Min 35, MAX 67 i ne znam koji je AVG pedeset nesto. :: EVGA GTX580 SLI referentna. :: ::
A sta bi sa Bad Company 3 ekskluzivom??? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: +1 :: :: Pričati da ima koristi od 32xAA je besmisleno :: :: Kupovao sam i ja razne grafike dok nisam shvatio koliko je to bacanje para i nepotrebno. Sad ne menjam grafiku dok ne bude potreba za tim, a u svakom slučaju ću za mesec dana verovatno da uzmem Xbox 360 a za PC ću da ostavim ekskluzivne naslove kao što su Diablo III i.... to bi bila otprilike jedna jedina ekskluzivna igra... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Razlike između 4x i 32x naravno da ima, ali ako ćeš da stojiš i gledaš jedno pored drugog, nije 32x AA nešto što će da ti poboljša doživljaj toliko da bi ga sad jurio po svaku cenu, to jes daleko je veća razlika između 0x i 4x nego između 4x i 32x :: :: :: :: A onda dok je crysis bio aktuelan mogao si komotno da kažeš da uzimaš neke besne kombinacije zbog jedne jedine igre, e sad šta je u ptanju, entuzijazam, idiotluk, perfekcionizam, kurčenje... sam će ga đavo znati :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ::
:: A sta bi sa Bad Company 3 ekskluzivom??? :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: +1 :: :: :: :: Pričati da ima koristi od 32xAA je besmisleno :: :: :: :: Kupovao sam i ja razne grafike dok nisam shvatio koliko je to bacanje para i nepotrebno. Sad ne menjam grafiku dok ne bude potreba za tim, a u svakom slučaju ću za mesec dana verovatno da uzmem Xbox 360 a za PC ću da ostavim ekskluzivne naslove kao što su Diablo III i.... to bi bila otprilike jedna jedina ekskluzivna igra... :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: Razlike između 4x i 32x naravno da ima, ali ako ćeš da stojiš i gledaš jedno pored drugog, nije 32x AA nešto što će da ti poboljša doživljaj toliko da bi ga sad jurio po svaku cenu, to jes daleko je veća razlika između 0x i 4x nego između 4x i 32x :: :: :: :: :: :: A onda dok je crysis bio aktuelan mogao si komotno da kažeš da uzimaš neke besne kombinacije zbog jedne jedine igre, e sad šta je u ptanju, entuzijazam, idiotluk, perfekcionizam, kurčenje... sam će ga đavo znati :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: ::
Doci ce bolje vreme, nije u redu da uvek budes u koraku ispred nas
Verujem da ce to biti azdaja kao i uvek, ali do tad ti predlazem da prodas kompletno taj PC i kupi konzolu neku, Xbox 360. Cisto da ne zardjas sa igrama.
:: Eeeee.Vidis sta je skroman covek. :: Prilagodjavam se situaciji druze.Ja nisam od tih ljudi koji se preseravaju nego shodno mogucnostima tako se i ponasam :: Kad bude bolje vreme za mene napravicu opet besnu masinu :: Za sad nista na vidiku :: Ova masina za ove potrebe je ok a inace nije meni ni namenjena.Za sad je ja koristim dok se ne snadjem :: P.S.Inace nije ni 4770 nego bedni 9500GT,mrzime da menjam tamo potpis na benchmarku :: Kako se drzi?Nikako.Imam samo desktop i igram igre poput Alien Stars : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: Nego, ne shvatam kako tebe moze da zadovolji trenutni setup koji imas? :: :: :: :: Nemoj mi reci da AMD dobro radi kod tebe I to ni manje ni vise 7850+ i HD 4770. Kako li se jadna grafa drzi pored one azdaje od monitora :: :: :: :: :: :: :: @Scyte :: :: :: To AMD govori iz tebe.Samo se ti tesi :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home ::
Aaaaaa... Mistake!!! Da sa battlefield 3... Pa znam kad izlazi, nego rece daum da mu je jedina ekskluziva diablo ove godine... zato pitam... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Mislis Battlefield 3 :: :: Koliko ja znam, pojavljuje se krajem ove godine :: :: :: :: A sta bi sa Bad Company 3 ekskluzivom??? :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: +1 :: :: :: :: :: :: Pričati da ima koristi od 32xAA je besmisleno :: :: :: :: :: :: Kupovao sam i ja razne grafike dok nisam shvatio koliko je to bacanje para i nepotrebno. Sad ne menjam grafiku dok ne bude potreba za tim, a u svakom slučaju ću za mesec dana verovatno da uzmem Xbox 360 a za PC ću da ostavim ekskluzivne naslove kao što su Diablo III i.... to bi bila otprilike jedna jedina ekskluzivna igra... :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: :: :: Razlike između 4x i 32x naravno da ima, ali ako ćeš da stojiš i gledaš jedno pored drugog, nije 32x AA nešto što će da ti poboljša doživljaj toliko da bi ga sad jurio po svaku cenu, to jes daleko je veća razlika između 0x i 4x nego između 4x i 32x :: :: :: :: :: :: :: :: A onda dok je crysis bio aktuelan mogao si komotno da kažeš da uzimaš neke besne kombinacije zbog jedne jedine igre, e sad šta je u ptanju, entuzijazam, idiotluk, perfekcionizam, kurčenje... sam će ga đavo znati :: :: :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: :: :: ::
Sta je slabo. Pa reci im javi EVGA karte su vam lose u Crossfire pustite nas Srbe da radimo rewiev da ljudi spale kompove pokusajavuci da stignu. Kako je reko ono Ne znaju Hrvati to da nameste lepo. Da to nije x8AA ni x16AA. Nego na x16Q. na 16:10. Tako je to kada stigne karta u celofanu. Da je doneo 30 komada u studio nasla bi se neka za 10-20% bolja. Covek nije rovac ni stakor da rovari po kutijama i trazi nego skine CELOFANCHIC ZLI sa kutije i pokaze. Preracunajuci to u jednu da kazemo da je AVG 35-40. X16Q. ATI 6970 tesko 50 na x8AA na 1920x1080. Veliki znak pitanja. Dodaj 8Q to je 35-40fps, dodaj x16 to je 25fps. pa 16q 15-20fps neigrivo a samo da je znaci ekstra ludi primerak. Neklokovane naravno. A krenuo sam od 50 na x8. A to ko ima kod AMD taj je znaci unakazio kartu od kloka. Obicnmo je oko 52 na x4AA kod ATI-a To ako je AV 15 A min fps sa AMD si onda u nokdaunu totalnom i na 5fps cesto. Pa ti vidi koliko je to slabo onda.
Ali sobrzirom da tesalacija vam obicno ne radi dok prikazujete moze se sve ocekivati. Ne da ne radi skroz nego se malo moduje kako zafali da ne bude providno bas. Mesta za prevaru se smanjuju sto se tice mene. Pre je bilo 100% pa onda 85% pa sada smo negde na 55% vec ali polako prostor se smanjuje. Na kraju cu kao Nostradamus da vas citam.
Da mi je da vidim taj cirkus kada stignu nove karte, prinosi se stolica, ploca, naapajanje, cooler za procesor, monitor, na hardu su instalirani vec programi. Jedan je za Nvidia drugi hard za AMD. I na fabricka podesavanja, koja odskoci ide sa strane. Koja napravi najbolji rezultata kaci se kao onaj koje sve treba da daju.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.