Ala gruva taj GTX pa to nije humano. Coa ima da ga nasviramo ,skocice jos 10-tak fps a to nije malo. Jos nisi shoot-ovao kasnije u toku igre,fps je jos veci.
koja snaga sunce ti poljubim..jos jedno veliko hvala! pogresio sam nema sta..rekao sam 30fps a ovo je citavih 40..jos kad bi hteo da odradis heaven 2.5 sa max detaljima..
bas onaj deo koji je adzem slikao (zadnje dve koje je postavio) je, cini mi se najzahtevniji deo u celoj igrici. to je deo kad se prvi put u igri boris sa onim monsterima. nek` te ne mrzi da postavis par screenshot-ova u toku pucnjave i dok ove nindza kornjace silaze sa platforme i napadaju... jerbo, cim prestane fajt, fps pocne osetno da raste
Mislis da kasnije u toku igre, tj. dalje u misiji imas veci fps? Ne verujem, mozda jedino manji... Ovaj pocetak je slab za grafiku... Ja tu sa mojom na pocetku mogu lepo da igram na high, ali onda kasnije u igri imam manji fps... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Ne,ne..Kad prodjes kroz ona vrata i kad krene radnja imas samo guscu deonicu kada lete oni monstrumi ali kasnije kako se igra odvija je veci fps. Najmanji fps je na samom pocetku to je ujedno i najnizi fps (najmanji minimalni) koji se ostvari.Sve posle je samo vise.
Ovo je sve na Very Hi 4xAA/16xAF :)
Ja sam slicne rezultate dobijao sa GTX 460 SLI a taj setup je poprilicno slicne snage sa GTX 580 tako da ovo sto je Coa odradio je kako treba.
Green,Green,Grass Of Home
:: Mislis da kasnije u toku igre, tj. dalje u misiji imas veci fps? Ne verujem, mozda jedino manji... Ovaj pocetak je slab za grafiku... Ja tu sa mojom na pocetku mogu lepo da igram na high, ali onda kasnije u igri imam manji fps... :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: ::
Pa moguce, nisam pratio sa nekim programom, ali sam onako odokativno rekao... :P Barem se meni cini, ali moguce da je tako. Ta scena kad se izlazi napolje odmah na pocetku, tu znam da je zahtevno, odmah udati svetlo i detalji i ukoci se manje vise... :) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Ne,ne..Kad prodjes kroz ona vrata i kad krene radnja imas samo guscu deonicu kada lete oni monstrumi ali kasnije kako se igra odvija je veci fps :: Najmanji fps je na samom pocetku to je ujedno i najnizi fps (najmanji minimalni) koji se ostvari.Sve posle je samo vise :: :: Ovo je sve na Very Hi 4xAA/16xAF : :: :: Ja sam slicne rezultate dobijao sa GTX 460 SLI a taj setup je poprilicno slicne snage sa GTX 580 tako da ovo sto je Coa odradio je kako treba.
Pa za te pare koje kosta karta, i treba da moze da igra na very high! Ako nece, jedino ti ostaje da se ubijes... Ili ako si pun ko brod onda jos jednu takvu pa da imas smoooooth gaming! AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
To bi trebalo da bude to.Inace uradi na Extreme ali na vrednostima na kojim se benchuje,po defaultu kako program sam podesi. Trebalo bi da imas preko 1000 poena.
eee to sam hteo da vidim,realan odnos izmedju R6850 i gtx580 a ne tamo neke igrice koja je vise za inv. optimizovanija,pa ispada da je karta troduplo bolja..posle ovoga su stvari jasne,bolja je 70-80% evo i dokaza http://goo.gl/yuit3
Najlepse od svega je to sto taj `slabasni` 955 Be, mat. ploca i 2 6850 zajedno kostaju duplo manje od Acine konfiguracije....
:: ok,pa to je to otprilike..evo jos dva linka koja ce potvrditi moju pricu i jos bolje pokazati odnose medju kartama. :: :: http://goo.gl/1jmwg R6850 c :: http://goo.gl/yjST3 vladina asus 697 ::
580 blago klokovanom Metro, pa sam imao oko 30-40FPs avg. i to bez DOF.
Scena koju Adzem spominje tu sam imao oko 20-30 FPS. Tesko da bi bilo kakav overklok pomogao opet bi padalo ispod 20 i to bez DoF u zahtevnijim scenama !
Ne moze nijedna single karta da izvuce potpuno igriv FPS u Metro-u sa svime popaljenim.
Posto sam Metro probao i na GTX 590 i na 6990, sa njima je u najzahtevnijim secanama, sve na maksimumu i DoF FPS oko 40, tak oda jedna GTX 580 tesko da bi izgurala neki pristojan FPS ako se sve postavi na maksimum.
GTX 580 je tek oko 5% bolja od jedne HD 6970 u Metro-u, nista ona posebno ne tera tu igru za svoju veliku cenu.
:: Računaš li tu i onog ko sedi ispred kompa kao popaljenog :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Ne moze nijedna single karta da izvuce potpuno igriv FPS u Metro-u sa svime popaljenim :: :: :: ::
Ali stvarno igru sam igrao na svakoj karti od GTX 570, GTX 580, 6950, 6970 do 6990 i GTX 590, bas taj prvi deo pocetak jer tu radim benchmark za test.
I tvrdim da GTX 580 i 6970 kao najjace dve single GPU karte kada je Metro u pitanju (GTX 570 je malo slabija od 6970 u ovoj igri !) ne mogu da isteraju na pocetku u onoj zahtevnijoj sceni preko 30 FPS na maksimumu.
I nije tacno da je kasnije igra sve manje zahtevna opet zavisi od dela, neki delovi znaju da budu dosta manje zahtevni ali ima i isto tako zahtevnih kao ona prva scena na pocetku o kojoj se ovde prica.
:: Računaš li tu i onog ko sedi ispred kompa kao popaljenog :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Ne moze nijedna single karta da izvuce potpuno igriv FPS u Metro-u sa svime popaljenim :: :: :: ::
tvoja prica se poklapa sa mojom..ali acini ss-ovi to demantuju..i ja sam prosto siguran da ne postoji single gpu karta koja moze izgurati metro2033 ne verujem da je aca nesto varao prilikom uzimanja ss-ova..bas me zanima gde zeka pije vodu..
Zeka pije vodu tamo gde meda piša, tako je bar u vicevima.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: tvoja prica se poklapa sa mojom..ali acini ss-ovi to demantuju..i ja sam prosto siguran da ne postoji single gpu karta koja moze izgurati metro2033 ne verujem da je aca nesto varao prilikom uzimanja ss-ova..bas me zanima gde zeka pije vodu. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.