ko je tebe slagao?Aj da si lupio pa ostao ziv nego ti stvarno verujes u te nebuloze.
Progulaj malo o novim LG 3D televizorima, monitorima itd itd...sto se kaze informiis se pre nego sto krenes da smaras...o garanciji i garantnim uslovima da ne pricam...
evo jedan primer: u mom DELL XPS laptopu koj je inace visoka klasa DELL lapova je LG monitor...pal-mal mislite o tome...
Ovde ima par spamera i trolova koji bi u potpis trebalo da stave nekoliko brendova i ustede sebi vreme na kucanju postova:
intel/nvidia/asus/dell/ itd itd...nastavite sami niz...
@Miskonius, nije on prvi on je mozda kapetan zna se ko je general...a to da ne valja LG ne shvataj ozibljno to je ono cisto baljezganje iz dosade da se nesto pise... Al najgore je sto ce neko ko ne poznaje dotice stvarno pomisliti da Lg ne valja i da niej stepenicu iznad pomenuti monitora u odredjenim segmenitima
P.S. Josjendom da skrenem paznju autoru teme, 8ms za gejming?
frekfencija
:: Sky ti je lepo objasnio ali ti ne slusas :: :: Porediti LG sa Samsung-om ili Viewsonic-om je smesno, ali sa Dell-om je vec umnobolno :: :: :: Pitanje za sve: STA VALJA OD LG-ja?? :: :: Neznaju ljudi ni zvaku zglavno da naprave :: :: Sve je to lepo na papiru, ali sam se u poslednje vreme nagledao LG monitora i mogu reci da ces se samo kajati ako predjes na njih, cak ce biti razlike i u odnosu na taj BF :: Tvoj monitor jeste stariji ali je bio top of the class u to vreme :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Hvala na odgovorima! Voleo bih da cujem jos misljenja, a i koliki je minus DELL-ovom modelu sto nema LED osvetljenje? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne zameri mi ali komentare, izvesnih clanova na ovom forumu uopste ne citam (ili se bar trudim)... Kada bih to radio, verovatno ne bi bilo teme gde ne bi ispala velika svadja, a stvarno kod tih ljudi necu da se stvori osecaj da su nesto posebno bitni...
Dautovicu ako vec hoces droge kreni sa marom za pocetak, nemo odmah na heroin - jel vidis kakve su nuspojave.
Koliko me pamcenje sluzi ja i ti nesto nismo iskopavali sekire, pa bi mogao malko da iskuliras a posebno onda kad nemas pojma o cemu pricas.
Prvo ko je kapetan a ko general stvarno nije na tebi da odredjujes, a ako vec tripujes da imas pravo glasa bar razmisli pre nego lanes, ja jesam dobar sa Sky-em ali sam isto tako dobar i sa DSS-om, da neces mozda da kazes da je DSS pukovnik u toj tvojoj imaginarnoj vojsci??
Drugo ja i Sky smo se mali milion puta sukobili, ali misljenjima a ne nadlajavanjem i psovkama kao vecina ovde.
Trece ako vec ne znas sta tih 8 MS znaci za IPS panel, koji moj djoku ih onda i spominjes :)
Ajde lepo pod cesmu pokvasi vrat,upali skupstinu na pola sata i doces sebi.
@Misko : Kad labude kupis bilo sta drugo kazce ti se samo, a to sto gledas domaca testiranja,posebno eminentnih ljudi u nas govori sve, imas google pa procitaj ali ne test Sveta Kompjutera i ostalih pilicara vec user review-e ljudi koji ih u stvari poseduju.
Kao sto sam rekao video sam dosta tih monitora u poslednjih godinu ipo, a za razliku od tebe imam i video sam i ostale tako da znam sta govorim.
Samo jos jedan primer kako ovde znanje odlazi u kanalizaciju,kad mi raspravljamo izmedju Dell-a i LG-a !!!!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ko je tebe slagao?Aj da si lupio pa ostao ziv nego ti stvarno verujes u te nebuloze :: :: Progulaj malo o novim LG 3D televizorima, monitorima itd itd...sto se kaze informiis se pre nego sto krenes da smaras...o garanciji i garantnim uslovima da ne pricam.. :: :: evo jedan primer: u mom DELL XPS laptopu koj je inace visoka klasa DELL lapova je LG monitor...pal-mal mislite o tome.. :: :: Ovde ima par spamera i trolova koji bi u potpis trebalo da stave nekoliko brendova i ustede sebi vreme na kucanju postova :: :: intel/nvidia/asus/dell/ itd itd...nastavite sami niz.. :: :: @Miskonius, nije on prvi on je mozda kapetan zna se ko je general...a to da ne valja LG ne shvataj ozibljno to je ono cisto baljezganje iz dosade da se nesto pise.. :: Al najgore je sto ce neko ko ne poznaje dotice stvarno pomisliti da Lg ne valja i da niej stepenicu iznad pomenuti monitora u odredjenim segmenitim :: :: :: P.S. Josjendom da skrenem paznju autoru teme, 8ms za gejming :: :: :: :: frekfencij :: :: :: Sky ti je lepo objasnio ali ti ne slusas :: :: :: :: Porediti LG sa Samsung-om ili Viewsonic-om je smesno, ali sa Dell-om je vec umnobolno :: :: :: :: :: :: Pitanje za sve: STA VALJA OD LG-ja?? :: :: :: :: Neznaju ljudi ni zvaku zglavno da naprave :: :: :: :: Sve je to lepo na papiru, ali sam se u poslednje vreme nagledao LG monitora i mogu reci da ces se samo kajati ako predjes na njih, cak ce biti razlike i u odnosu na taj BF :: :: Tvoj monitor jeste stariji ali je bio top of the class u to vreme :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Procitao sam negde da je Mitrovic izbacio Hrvoja iz Kursadzija kapiram da bi im jedan takav komicar sjajno dosao a? Pun si fora ko Borca semafora, stvarno treba imati mozak za to, iskreno pogledaj sta si ti u stanju da se setis za kratko vreme. Bravo! Kakve sekire, sekira nije ni bilo, bar s moje strane? opusti se i nemoj nekom prosecnom korisniku preporucivati IPS monior za 170e, ako neces da pomognes bar nemoj da odmazes...
Sta znaci na IPS panelu 8ms, pa pusti recimo neki FPS koji ima +60 FPS pa mi onda reci sta je 8ms na nekom socijalnom IPS monitoru...ako nisi ti video svojim ocima cemu onda rasprava?
frekfencija
:: Dautovicu ako vec hoces droge kreni sa marom za pocetak, nemo odmah na heroin - jel vidis kakve su nuspojave :: :: :: Koliko me pamcenje sluzi ja i ti nesto nismo iskopavali sekire, pa bi mogao malko da iskuliras a posebno onda kad nemas pojma o cemu pricas :: :: Prvo ko je kapetan a ko general stvarno nije na tebi da odredjujes, a ako vec tripujes da imas pravo glasa bar razmisli pre nego lanes, ja jesam dobar sa Sky-em ali sam isto tako dobar i sa DSS-om, da neces mozda da kazes da je DSS pukovnik u toj tvojoj imaginarnoj vojsci? :: :: Drugo ja i Sky smo se mali milion puta sukobili, ali misljenjima a ne nadlajavanjem i psovkama kao vecina ovde :: :: Trece ako vec ne znas sta tih 8 MS znaci za IPS panel, koji moj djoku ih onda i spominjes : :: :: Ajde lepo pod cesmu pokvasi vrat,upali skupstinu na pola sata i doces sebi :: :: @Misko : Kad labude kupis bilo sta drugo kazce ti se samo, a to sto gledas domaca testiranja,posebno eminentnih ljudi u nas govori sve, imas google pa procitaj ali ne test Sveta Kompjutera i ostalih pilicara vec user review-e ljudi koji ih u stvari poseduju :: :: Kao sto sam rekao video sam dosta tih monitora u poslednjih godinu ipo, a za razliku od tebe imam i video sam i ostale tako da znam sta govorim :: :: :: Samo jos jedan primer kako ovde znanje odlazi u kanalizaciju,kad mi raspravljamo izmedju Dell-a i LG-a !!! :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ko je tebe slagao?Aj da si lupio pa ostao ziv nego ti stvarno verujes u te nebuloze :: :: :: :: Progulaj malo o novim LG 3D televizorima, monitorima itd itd...sto se kaze informiis se pre nego sto krenes da smaras...o garanciji i garantnim uslovima da ne pricam.. :: :: :: :: evo jedan primer: u mom DELL XPS laptopu koj je inace visoka klasa DELL lapova je LG monitor...pal-mal mislite o tome.. :: :: :: :: Ovde ima par spamera i trolova koji bi u potpis trebalo da stave nekoliko brendova i ustede sebi vreme na kucanju postova :: :: :: :: intel/nvidia/asus/dell/ itd itd...nastavite sami niz.. :: :: :: :: @Miskonius, nije on prvi on je mozda kapetan zna se ko je general...a to da ne valja LG ne shvataj ozibljno to je ono cisto baljezganje iz dosade da se nesto pise.. :: :: Al najgore je sto ce neko ko ne poznaje dotice stvarno pomisliti da Lg ne valja i da niej stepenicu iznad pomenuti monitora u odredjenim segmenitim :: :: :: :: :: :: P.S. Josjendom da skrenem paznju autoru teme, 8ms za gejming :: :: :: :: :: :: :: :: frekfencij :: :: :: :: :: Sky ti je lepo objasnio ali ti ne slusas :: :: :: :: :: :: Porediti LG sa Samsung-om ili Viewsonic-om je smesno, ali sa Dell-om je vec umnobolno :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pitanje za sve: STA VALJA OD LG-ja?? :: :: :: :: :: :: Neznaju ljudi ni zvaku zglavno da naprave :: :: :: :: :: :: Sve je to lepo na papiru, ali sam se u poslednje vreme nagledao LG monitora i mogu reci da ces se samo kajati ako predjes na njih, cak ce biti razlike i u odnosu na taj BF :: :: :: Tvoj monitor jeste stariji ali je bio top of the class u to vreme :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ajd da ne tupimo, ima ovde korisnika koji poseduju doticni monitor pa nek se izjasne, ja nemam super vid kao neki tako da nazalost nisam primetio ni jedan ghosting u gamingu sa tim monitorom. E sad ako ti mozes da podelis oko na pola, pa da jos usto primenis trip kameleona i samim tim pokrijes sva cetiri coska istovremeno onda ti kapu skidam.
Bottom line kad te pusti vides da nema ghostinga a i nindze sa travnjaka ce da nestanu :)
Ljudi neizmerno vam hvala na konstruktivnim predlozima, sve sam blizi kupovini monitora... Hajde ozbiljno, nemojte da se svadjate ovde... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne mogu da lazem nisam video ovaj DELL o kom se prica uzivo ali sam video kako izgleda CS 1.6 na samsung IPS panelu sa 8ms, mislim da ima F u oznaci taj samsung...
To je kriticno, neprihvatljivo po svim standardima i svim dioptiriama, nebitno da li nosis tegle ili ne to je strasno!
E sad vodjen nekom logikom bez obzira sto je DELL u pitanju 170e-IPS-8ms ne moze na dobro da izadje, moguce da gresim al neka neko onda pomogne decku koji je napravio ovu temu i dokaze da nisam u pravu?
frekfencija
:: aj da je lalu izbacio pa jos nekako :: :: Ajd da ne tupimo, ima ovde korisnika koji poseduju doticni monitor pa nek se izjasne, ja nemam super vid kao neki tako da nazalost nisam primetio ni jedan ghosting u gamingu sa tim monitorom :: E sad ako ti mozes da podelis oko na pola, pa da jos usto primenis trip kameleona i samim tim pokrijes sva cetiri coska istovremeno onda ti kapu skidam :: :: Bottom line kad te pusti vides da nema ghostinga a i nindze sa travnjaka ce da nestanu : :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Upravo to i meni nije jasno... DELL-ov kvalitet, IPS panel, 23 inca i sve to 170e, a u2410 recimo 385e, a karakteristike iste, samo je jedan inc veci. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: E sad vodjen nekom logikom bez obzira sto je DELL u pitanju 170e-IPS-8ms ne moze na dobro da izadje, moguce da gresim al neka neko onda pomogne decku koji je napravio ovu temu i dokaze da nisam u pravu ::
ma ovde se stice utisak da mi neki branimo LG i pljuejmo dell...NE...ja vise nego cenim DELL, pa dao sam 700e za njihov laptop...
Samo poenta je da ti danas niko nece dati vise od onog sto si platio, i vodjen tim kako moze IPS monitor od 170e da bude dobar? mozda moze? ko ga ima neka kaze kako rade igre da resimo dilemu?
Eto i sam si uporedio i nije ti jasno kako moze za 170e? sta da ti kazem nisi glup umes i sam da saberes...
frekfencija
:: Upravo to i meni nije jasno... DELL-ov kvalitet, IPS panel, 23 inca i sve to 170e, a u2410 recimo 385e, a karakteristike iste, samo je jedan inc veci :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: E sad vodjen nekom logikom bez obzira sto je DELL u pitanju 170e-IPS-8ms ne moze na dobro da izadje, moguce da gresim al neka neko onda pomogne decku koji je napravio ovu temu i dokaze da nisam u pravu :: :: ::
Zaista mi ne ide u glavu cena i sve sto dobijas za nju... Jel taj DELL nema LED osvetljenje? U specifikacijama ga ne vidim... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: I gde je sad kad ti treba???? :: :: Ako mi kaze da je pecao ribu po ovom nevremenu ima da ga prijavim zeni oma! :: :: Sad jedino krabe rade i to one na dve noge sto beze od kise da im se ....carape ne pokvase :: :: Shvatam ja vas trip za cenu,ipak je ovo Srbija ali sa ovim monitorom nije to caka, e sad sta su to izmajmunisali pa je cena ovakva ja stvarno ne znam :: :: Evo cene sa Amazona( http://fwd4.me/08Wr ) a realno je jos skuplji + znate da u Serbistanu kad vi placate, dollar i evro su isto :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
A ti si kao isprobao svat tri monitora, i mirne duse mozes da kazes: `Dell od toga nema bolje !` ? Ma vazi... Sto se tice prozivki casopisa na koji sam se pozvao, s tim ces moci samo da se obrises. Kvalitet testiranja koji oni tamo sprovode je vrhunac sto se tice IT novinarstva u Srbiji, a bogami i sire. Citas li ti uopste Digital, jel imas ti neku osnovu kad nesto lupis? I gde si nasao da poredis Digital i SK (za koji cak ne moze da se kaze da je IT casopis), to je nebo i zemlja. Aj ti uradi neki review (bar na nivou SK) pa cemo onda nesto da pricamo, umesto sto pljujes po nekome ko posteno i odgovorno radi svoj posao. (i od cijeg tiraza i zivi) Ja sam lepo decku rekao da proba LG pa ako mu se ne svidi, da ga vrati. Btw ja sam mu i predlozio taj Dell isprva, ja ne robujem brendovima. A ta prica `LG je shit` to prodaj nekom drugom... :-D
:: :: @Misko : Kad labude kupis bilo sta drugo kazce ti se samo, a to sto gledas domaca testiranja,posebno eminentnih ljudi u nas govori sve, imas google pa procitaj ali ne test Sveta Kompjutera i ostalih pilicara vec user review-e ljudi koji ih u stvari poseduju :: http://goo.gl/ov8D4
Pratim ovaj forum redovno ali ne ucestvujem u diskusijama,al ovog puta zelim da dam svoje misljenje vezano za ovu kupovinu. Od kad se LG pojavio pazario sam 1999godine LG tv 54cm golden eye,solidno placen, ok slika,super dok nije crkao 2004godine.Naravno prosla garancija....
2003 godine kada sam kupovao novu konfiguraciju kupio sam monitor LG F700P u to vreme koliko se secam samo je sony-jev crt pro model od 17 inca bio skuplji od ovog LG.Slika na LG san snova-perverzija dok nije zveknuo 2007godine,opet prosla garancija...
Mozda sam ja baksuz?!? Inace sada mi na stolu stoji samsung 172v koji ima krs sliku u odnosu na crt F700P ali jos radi... Jedina svetla stvar (od LG) koja me i dalje sluzi je LG combo cd pisac/dvd citac isto kupljen 2003 godine.
Dok imam izbor drugih proizvodjaca necu razmatrati LG ni pod razno,osim ako ne dobijem garanciju od min 5 godina i cena bude za 30% niza od konkurencije... Inace postujem to sto planiras toliki novac da das za monitor,ne kupuje se to svaki dan a galvobolje od lose slike i bolne oci posle nekoliko sati gledanja nece ti niko nadoknaditi.
Da sam na tvom mestu mozda bi dao i 380e za taj dell,pa sacekao sa kupovinom graficke i ostalog dok ne nadomestim tih 80e sto sam spucao na monitor.Izbor je tvoj.
hmmm tvoj izbor, samo ne znam koliko tavko razmisljanje vodi necemu?koliko koristi tebi ili nekom drugom?
Meni su crkle 3 ati sapphire graficke karte pre isteka garancije, da li treba da mislim da su los brend? ne, mislim da su jedan od najboljih...
U doba kada je tehnika potrosna roba kada su odvano iza nas vremena kada su nasi roditelji kupovali tehniku koja je trajala decenijama, ti se zalis sto ti je CRT crkao posle 5 godina? garancije ne verujm da je bila vise od 24meseca? 2.5 puta je nadziveo garantovano...
Inace LG vec duze vreme na trzistu ima najbolje uslove garancije za svoje televizore i monitore.
A sto se predloga da uzme DELL od 380e tu se slazem ako ima para neka uzme, ali ovaj od 170e neka se prvo raspita i vidi ga uzivo na del(l)u pre upotrebe :)
frekfencija
:: Pratim ovaj forum redovno ali ne ucestvujem u diskusijama,al ovog puta zelim da dam svoje misljenje vezano za ovu kupovinu :: Od kad se LG pojavio pazario sam 1999godine LG tv 54cm golden eye,solidno placen, ok slika,super dok nije crkao 2004godine.Naravno prosla garancija... :: :: 2003 godine kada sam kupovao novu konfiguraciju kupio sam monitor LG F700P u to vreme koliko se secam samo je sony-jev crt pro model od 17 inca bio skuplji od ovog LG.Slika na LG san snova-perverzija dok nije zveknuo 2007godine,opet prosla garancija.. :: :: Mozda sam ja baksuz?! :: Inace sada mi na stolu stoji samsung 172v koji ima krs sliku u odnosu na crt F700P ali jos radi.. :: Jedina svetla stvar (od LG) koja me i dalje sluzi je LG combo cd pisac/dvd citac isto kupljen 2003 godine :: :: Dok imam izbor drugih proizvodjaca necu razmatrati LG ni pod razno,osim ako ne dobijem garanciju od min 5 godina i cena bude za 30% niza od konkurencije.. :: Inace postujem to sto planiras toliki novac da das za monitor,ne kupuje se to svaki dan a galvobolje od lose slike i bolne oci posle nekoliko sati gledanja nece ti niko nadoknaditi :: :: Da sam na tvom mestu mozda bi dao i 380e za taj dell,pa sacekao sa kupovinom graficke i ostalog dok ne nadomestim tih 80e sto sam spucao na monitor.Izbor je tvoj :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.