U paint, ili photoshop, file save as JPEG. Ako imas photoshop, ubaci fotku, pritisnes ctrl+alt+shift+s (tako ta neka kombinacija), biraj jpg, smanji kvalitet i eto ti :).
Pokreni MSI Afterburner, gde mozes da pratis razne parametre, izmedju ostalog i GPU usage pokreni Mafiu II, sa setovanjima koje zelis i gledaj sta se desava sa GPU usage kad frejmovi pocnu da padaju.
Aj pa javi
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Nema sanse da taj stariji i5 na defu moze izvuci max iz takve azdaje...
:: Pokreni MSI Afterburner, gde mozes da pratis razne parametre, izmedju ostalog i GPU usage pokreni Mafiu II, sa setovanjima koje zelis i gledaj sta se desava sa GPU usage kad frejmovi pocnu da padaju :: :: Aj pa jav :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Sad sam igrao mafiju i gpu usage je 95 i 97 % i veoma je stabilan fps medjutim kada sam u hodnicima i ispred vrata kod Joe Barbara onda mi padne oko 34 i 40 %
Sto se tice igre ubaci skidrow patch i trebalo bi da resi taj problem unutar zgrade. Apsolutno nema veze ni sa grafikom a ni sa CPU-om. Sto se tice CPU-a.Sa 2.8 Ghz na 3.8 ghz bi trebalo da dobijes 10 fps samo zbog visine kloka. Probaj .
Danas sam pravio neke testove, izmedju ostalog i mafia II benchmark na HD6770 i na GTX 560Ti. Stvar je u tome sto na full HD, na max. detaljima+ Physx HIGH = 55avg fps, ispod 42,43 nisu pali frejmovi, a idu do 80... A kako tebi ne radi na GTX 580...? Isto koristim SKIDROW verziju.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.