ako vec mozes da probas probaj, vidis da ljudi kukaju i na jedne i na druge, to ti je ponajvishe stvar srece, 6xxx serija se super skalira, neki qkaju na AMD drajvere, nekima se zapali nV zbog drajvera, jbg svi grese, ja bih LICNO probao 6870 CF, te price to je nV ili Intel ili Nokia su za uzrast do 7 godina :D
Bolje da uzme neko kasvetno napajanje, cini mi se da sam na benchu video dobar seasonic X760km za ok cenu, a sto se karte tice ja sam vise za GTX570, mada nije losa varijanta i da se naprafi neki SLI sa recimo GTX560 non ti
a da stavim dve reparirane gtx470 u sli? lol msm da su dve 560tice malo vise od 30k, i opet cu verovatno imati problem sa bottleneckom i microsttuteringom i drajverima... i jos napajanje od 750w...
Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H
Javlja se kod N vijije, i nije tacno da je najizrazeniji kod ATI !!! Ne razumem zasto se izmislja i pokusava da se laze javnost koja je informisana koliko toliko . Najveci microstuttering se javlja kod Fermi arhitekture u istoriji Grafickih kartica. Tako da je ovo sa dual ATI, cista farsa. Necu da pominjem lag sa n vidija 2xx serijom, to je posebna prica !!!
::Miicrostuttering je najizrazeniji kod ATI dual GPU sistema i ta ih boljka prati iz generacije u generaciju.
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
Zna li neko ima li realne razlike u performansama izmedju GTX570 Gainward GS ili Asus Direct II? Obe su vec klokovanem samo sto je asusova mnogo skuplja...
Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H
Sto li je skuplja, sta mislis? Idi na Asus i ne brini Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: Zna li neko ima li realne razlike u performansama izmedju GTX570 Gainward GS ili Asus Direct II? Obe su vec klokovanem samo sto je asusova mnogo skuplja.. :: :: Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H :: ::
:) ali obe imaju isti chip... e sad da li je asusovo hladnjenje toliko bolje? a ima i voltage tweak... Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H
Ja sam imao reklamu za Voltage Tweak, na GTX 465, koja radi na 85 C na difolt !!! Kakav crni Tweak(crni humor) Pusti marketing i sarenu lazu. Gledaj bolje hladjenje i to je to ! Bezi od tunel hladjenja ko djavo od krsta :)
:: :) ali obe imaju isti chip... e sad da li je asusovo hladnjenje toliko bolje? a ima i voltage tweak.. :: Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H :: ::
Pametno.Ne zato sto si uzeo nV kao sto ce vecina da pomisli (velika vecina nedovoljno upucenih) vec zato sto si napravio dobar izbor. Sto kaze Saxija ima i do srece ali ima i do samih karakteristika to potpisujem jer sam tome posvetio dobar deo svog vremena kroz odredjeni vremenski period-godine.
Eto bas me interesuje kako ce ti raditi GTX570 sa AMD-om :) Verujem da ce da te sluzi dobro.Bar ces da izbegnes microstuttering ako nista drugo. Asus DCUII,bolje hladjenje,kvalitetnija naponsa sekcija..
@Gliga
`Necu da pominjem lag sa n vidija 2xx serijom, to je posebna prica !!!`
Ti si posebna prica jer lupas i dalje kao nedozreo. Pazi kad necu ni traziti da mi pojasnis iznesene tvrdnje jer ti i ne znas sta je lag a sta stutterng a sta microstuttering a sta je glitch? Razumeo bih te da bar imas neko adekvatno znanje i da mozes da objasnis ali i ti si koliko vidim dobio muda pa sad resetas. Ja sam pomenuo prvi microstuttering znaci meni si rekao da lazem javnost? :( P.S.GTX590 skoro da i nema microsttutering dok 6990 ima u izobilju. http://www.youtube.com/watch?v=G47Usfk3AEw&feature=player_embedded
Bitno je da si ti iskren i da je ATI vrh a sto je istina daleko od toga to nikom nista. Stvarno ne znam ko je lazov i ko zeli zbog fanboyizma da ljude gurne stramputicom. (Ovo se generalno odnosi na sve koji se tako ponasaju)
Sky, pusti karte i lag. Ima nesto lepse u zivotu! Bitno je drugarstvo i zezanje. Karte dodju i prodju, ljudi ostaju. Mada sve manje :) Prsis se ovde ko macak na dzigericu,. Sto se mene tice bas me briga. Kupio sam kvalitetnu kartu , i ti si se slozio, sto mi je dosta znacilo. Takodje DVD radi savrseno i nema disk unutra. To necu da ti zaboravim. Batali me sa N vidijom i sa tim Sranj*ma, mene to ne zanima. Repliciraj drugima, na mene to nema efekta.
Sad ce da se javi Mortificat i da kaze kako sam ljubomoran na njega! Koliko ludaka ima nije mi ni smesno vise.
Mozes da pricas ti sta hoces. Ti mora da dodjes na svadbu, ko ce da peva :) Ti ces da budes pored pevacice i da rukovodis operacijom.
Prozivas druge na licnoj osnovi a onda kazes sve je to zezanje! Da li ti shvatas da si me direktno ispljuvao u ovoj temi deklarisajuci kao lazova?! Pa cekaj jel to lepo?Zasto bi ja lagao?Jel imam neke koristi od toga?Znas i sam kakav sam i opet teras mak na konac i to stvarno ne razumem. Da tvoja karta je super,stojim iza toga i Barts je drugaciji chip od Caymana ali ti to izgleda sve trpas u isti kos.
Sto sad Mortija pominjes nije mi jasno?Kakve on veze ima u ovoj prici?Ludak? I zbog cega je po tebi decko los?Cak se nisi udostojio ni da ga upoznas pa onda da meris vec si sebi dozvolio da se istripujes na prvu i da te takav utisak drzi sto je jako povrsno. Znajuci mene znas i sam da se nikad nebi druzio sa smradovima a ovde ih na ovom forumu ima itekako (i u to si upoznat) Spusti malo lopticu pa mozemo nastaviti tamo gde smo nekad stali,ovako to ne vodi nicemu.
Terajte se u paketu oboijica. Ocekujem Ban. Licno zelim da me admin banuje, i ne bih mu zamerio. Da se ne tripujem ovde vise. Mislim da je to najbolje resenje. Mislim da ima jos ljudi koji se slazu sa ovim mojijm predlogom.
Ocekivao sam zreliji odgovor . Ban?Nemas razlog da dobijes ban jedino ako sam ne prizeljkujes zbog svojih unutrasnjih potreba. Inace,nisam se razocarao ni najmanje,navikao sam. P.S.Da li to znaci da ne treba da dolazim na svadbu?
@Miso Molim te banuj me odavde !!! Nemam ja ovde vise sta da trazim. Samo cu da vam kvarim forum !!! Imam pametnija posla i nemam sta pametno da kazem. Pozdrav svim forumasima i sve najbolje u zivotu!!! 31.10.2011. 02:33
:: Ocekivao sam zreliji odgovor :: Ban?Nemas razlog da dobijes ban jedino ako sam ne prizeljkujes zbog svojih unutrasnjih potreba :: Inace,nisam se razocarao ni najmanje,navikao sam :: P.S.Da li to znaci da ne treba da dolazim na svadbu :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: ::
A sto si mene citirao a zoves Misu u pomoc? Nije valjda da zbog mene odlazis? Slomio sam ti srce?Bas sam bezobrazan,a bila je to nekad ljubav nezaboravna :) Uozbilji se,nemas 10 godina. `Ajd laku noc.
:: @Mis :: Molim te banuj me odavde !! :: Nemam ja ovde vise sta da trazim. Samo cu da vam kvarim forum !! :: Imam pametnija posla i nemam sta pametno da kazem :: Pozdrav svim forumasima i sve najbolje u zivotu!! :: 31.10.2011. 02:3 :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: Ocekivao sam zreliji odgovor :: :: Ban?Nemas razlog da dobijes ban jedino ako sam ne prizeljkujes zbog svojih unutrasnjih potreba :: :: Inace,nisam se razocarao ni najmanje,navikao sam :: :: P.S.Da li to znaci da ne treba da dolazim na svadbu :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: :: FrekFencija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Overklokuj taj Phenom na 3.6GHz u neces imati nikakav bottleneck...
:: Dal bi phenom II x4 bio ok za hd 6950 1gb,posto naleteo sam na vrlo dobru ponudu da zamenim moju hd 6870(sapphire)za sapphire 6950 1gb twin cooler,a doplata bi mi bila samo 20e,a cak bih i dobio 2 meseca duzu garanciju :: Msm da je to super ,20e za 15-20% kartu,taman za full hd kad uzmem dell ips,posto moje misljenje je(iz iskustva)da hd 6870 nece moci bash sve naslove u full hd na max :: :: E sad jedino phenom ii x4 955?Uzeo bih za njega xigmatek loki ili cooler master tx 3,cisto da sredim buku ovog sugavog boxa,oc me neshto ne interesuje,nisam pristalica toga,mozda bih clockovao samo ako je potrebno za ovu hd 6950 :: hval :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.