i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
nadam se de ti skyovo prdenje u prazno nije dalo konačnu odluku. moje misljenje je da je ati u debeloj prednosti zadnje dve generacije i ako sam vise naklonjen nvidiji. ti glupavi komentari da neciji tranzistori `prde u prazno` su krajnje ne ozbilji i na nivou ne kulturnog deteta od 3-7 godina.
Morticicat, u vezi tvoje opaske za PowerColor karte, mislim da nije bas korektno na osnovu jednog iskustva sa jeftinim verzijom 6850 generalno donositi zakljucak za brend kao takav. TUV/PowCol je izrastao u najveceg vendora za AMD karte i to nikako nije slucajno. Njihov PCS sistem hladjenjana nereferentnim kartama PCS dizajna se pokazao kao jedan od najboljih u klasi, u rangu ili cak iznad direct CU i twin frozr-a, sve je to lako proverljivo i svako sam moze da se uveri. Mislim da je PoverColor pacijentima trn u oku iz nekih drugih razloga, naime izasao je skoro sa nekim zanimljivim proizvodima dostupnim i na nasem trzistu, a koji doslovno razguzuju nVidia perjanicu gtx580, to je njima jadac. Bolje je davati odmerenije izjave, jer ovako samo dajes hranu dokazanim patoloskim trol njuskama koji bukvalno terorisu i siluju forum nVidijaskim smecem.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.