Uzeo si losu kartu(ponavljam, LOSU kartu, ne zato sto je slabija od 6950(a JESTE) nego sto ima tdr problem, skoro svaka(pogledaj iskustva na bench forumu i drugim forumima sirom neta) se enormno greje, driveri pucaju, ljudi su ogorceni, idi na nVidia forum! Kapiram da si zrtva terorisanja od strane nVidia trolcina ovde na pc berzi, ali na kraju krajeva nije sve tako crno, kartu mozes da preprodas, veruj mi da tih par desetina evrica koje ces biti u gubitku, vredi spasenih zivaca i samog osecaja koji pruza cinjenica da NISI medju zelenima i da nemas nVidiu. Tacka.
El tebe malo nindza kornjace izbacile iz lezista??? 560ti i to ASUS Direct CU se mnogo greje???
:: :: :: :: Uzeo si losu kartu(ponavljam, LOSU kartu, ne zato sto je slabija od 6950(a JESTE) nego sto ima tdr problem, skoro svaka(pogledaj iskustva na bench forumu i drugim forumima sirom neta) se enormno greje, driveri pucaju, ljudi su ogorceni, idi na nVidia forum :: Kapiram da si zrtva terorisanja od strane nVidia trolcina ovde na pc berzi, ali na kraju krajeva nije sve tako crno, kartu mozes da preprodas, veruj mi da tih par desetina evrica koje ces biti u gubitku, vredi spasenih zivaca i samog osecaja koji pruza cinjenica da NISI medju zelenima i da nemas nVidiu. Tacka.
to brate ni meni nije jasno, poznajem puno ali puno pismenih i normalnih ljudi koji REDOVNO mesaju jel sa jer i dok pricaju i dok pise, neverovatno.. mahinalno se to desi, nije strasno..
:: Sve razumem ali kad neko mesa JEL i JER, to mi nikada nije bilo jasno.. :: :: U kojoj selendri ti zivis :: Ili ako si u Beogradu , iz koje selndre si dosao u taj Beograd :: Imas bar 4 osnovne zavrsena a da ih nisi platio :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
To ne moze mahinalno, kao kada kazes DA slucajno umesto NE, ok je kada neko ne odvoji u brzini kada napise `neznam` ili slicno , ali ovo nema veze sa tim, zato se najezim kad vidim jer=jel
JELl bio neko juce? Nisam bio JER sam bio sprecen.
Jer bio neko juce? - > Nema smisla! Nisam bio JEL sam bio sprecen. - > Nema smisla!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: to brate ni meni nije jasno, poznajem puno ali puno pismenih i normalnih ljudi koji REDOVNO mesaju jel sa jer i dok pricaju i dok pise, neverovatno.. mahinalno se to desi, nije strasno.. ::
Zar je bitno dal se govori jel il jer. Ovede gde sam a to je leskovac tako se to mesa sve jedno sta kažeš. Vazno se razumemo. A inace ja mešam č i ć đ i dž i sta sad treba da me ubijete zbog toga.Inace i to sa jer i jel isto ne obracam pažnju. Ovde se govori prodamnica i aperacija pa sta.To nema veze sa skolama nego sa maternjim jezikom koji ucis od roditelja baba deda i ostalih iz tvog kraja.Tesko je nesto sto si usvojio ko dete da promeniš školom.
ok, glupo je ispravljati starije osobe, to je neko nepostovanje, i oni i ne mogu da se isprave kad celog zivota tako govore.. ali to se prenosi kapiras, neko pravilno izrazavanje je u pitanju.. odes negde u neku sredinu.. blam je malo..
:: Zar je bitno dal se govori jel il jer. Ovede gde sam a to je leskovac tako se to mesa sve jedno sta kažeš. Vazno se razumemo. A inace ja mešam č i ć đ i dž i sta sad treba da me ubijete zbog toga.Inace i to sa jer i jel isto ne obracam pažnju. Ovde se govori prodamnica i aperacija pa sta.To nema veze sa skolama nego sa maternjim jezikom koji ucis od roditelja baba deda i ostalih iz tvog kraja.Tesko je nesto sto si usvojio ko dete da promeniš školom :: :: :: ::
Aj da mlataram rukama uz zvukove UKA UKA, VODA, znaci zedan sam, razumeli smo se, sta je problem?
Niko ovde ne trazi neki knjizevni jezik , ali jel=jer meni licno ide na zivce, nek pise ko kako misli da treba...
JEL upitni oblik JER potvrdni-uzrocni
toliko tesko?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Zar je bitno dal se govori jel il jer. Ovede gde sam a to je leskovac tako se to mesa sve jedno sta kažeš. Vazno se razumemo. A inace ja mešam č i ć đ i dž i sta sad treba da me ubijete zbog toga.Inace i to sa jer i jel isto ne obracam pažnju. Ovde se govori prodamnica i aperacija pa sta.To nema veze sa skolama nego sa maternjim jezikom koji ucis od roditelja baba deda i ostalih iz tvog kraja.Tesko je nesto sto si usvojio ko dete da promeniš školom :: :: :: ::
tebra torima, mojne mi sad mešaš babe i beža, misim ono, ekstra vrh je kada neko bruka priča, znači ono, EeeKSTRA
Nije poenta biti savršeno pismen, to je i nemoguće kada govorimo o mlađariji, poenta je da ne kopaš oči SVIMA očiglednom nepismenošću.
Ne ti Simon72, bilo ko. I nemo` se ritaš, če ti vrasne praskovata. :p
:: :: JEL upitni obli :: JER potvrdni-uzrocn :: :: toliko tesko :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Zar je bitno dal se govori jel il jer. Ovede gde sam a to je leskovac tako se to mesa sve jedno sta kažeš. Vazno se razumemo. A inace ja mešam č i ć đ i dž i sta sad treba da me ubijete zbog toga.Inace i to sa jer i jel isto ne obracam pažnju. Ovde se govori prodamnica i aperacija pa sta.To nema veze sa skolama nego sa maternjim jezikom koji ucis od roditelja baba deda i ostalih iz tvog kraja.Tesko je nesto sto si usvojio ko dete da promeniš školom :: :: :: :: :: :: :: ::
Neam pojma gramatiku ni srpski al ne svatate da kad je nekom maternji jezik sa juga srbije tesko da može da govori književni jezik. Kad sam tamo 1992 otiso za beograd smejali se ljudi kad sam došo nazad u leskovac. A imam problema sa svim tim recima iskreno kažem. Treba bas da se skoncetrišem da bi potrefio sta ide jel ili jer i mnoge druge stvari. Do pre 20 godina sam govorio ko što reko prodamnica.Tako sam naucio. Ima masa tih reci koje sam naucio pogresno i ne ispravi se to tako lako a ja iskreno i ne želim da se opterecujem s tim. Meni je smesno recimo prenemaganje beogradjana u govoru al nikad to nisam nikom eko niti se nasmejao a smesno mi do zla boga. I nervira me to insistiranje na to gramatika. Iskreno nisam ni vido ko je to reko al su me iziritirali komentari. Izvinjavam se ako sam pretero al govoricu kako ocu. Ako nekom smeta nek me ne komentarise ili bilo kog drugog. Da su mene kometarisali u tom smislu ko ovde nebi obraco pažnju na to al nekakom mož nije prijatno. meni brate sve jedno :) Ko što reko nije ovo nikom posebno upuceno nego onako nemoj da se neko oseca pogodjenim iznosim svoj stav i nevidim potreba da se oko ovog raspravljamo jer jel i nije tema ovog posta :)
Nisam iz Beograda, nije poenta naglasak i prenemaganje Beogradjana ili zavijanje juznjaka, to nema veze sa vezom niti sam ja to bilo gde to spomenuo, poenta je da se mesaju dve totalno razlicite reci...
Nije stvar u pravopisu, i cepidlacenju, ali nesto osnovno da se bar ispostuje.
Swatka mawa k0ja ima pr0fil na fejsbuku je c001, jel je ona bas bas coo1, a onaj Mixzsha je jos kuulji, jel je bio juce na dejtu sa swatk0m maw0m, bexzi bwe , 0tk1D4ju skrozx kak1 su p4r njiju dvojedudedu.
Razumeli ste me , verovatno svi.
:: :: Swatka mawa k0ja ima pr0fil na fejsbuku je c001, jel je ona bas bas coo1, :: a onaj Mixzsha je jos kuulji, jel je bio juce na dejtu sa swatk0m maw0m, bexzi bwe , 0tk1D4ju skrozx kak1 su p4r njiju dvojedudedu :: :: Razumeli ste me , verovatno svi
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.