Re: INTELOV PRVI 64-BITNI POKUŠAJ - NAJVEĆI FIJASKO u KOMPJ. INDUSTRIJI i `PREDMET SPRDNJE`
22.03.2012. 22:28
status: user broj poruka: 19084
dobro bre fet, pa zar je bitno cija je tehnologija, onaj ko ume da je iskoristi do maximuma nosi krunu, pa i Philips je izmislio i TV, CD-R i mnoge druge stvari pa nije najbolji, za Japance se uvek zna kakvi su im uredjaji i tehnologija koja je iskopirana totalno i samo usavrsena do savrsenstva, AMD ima najbrze serverske procesore na svetu (u RoadRunner superkompjuterima) pa sta? Intel je samo usavrsio tehnologiju do maksimuma sto AMD nije u mogucnosti, sta koga zabole sta je bilo u proslosti i ko je bio bolji neke tamo davne godine, kada su itanium procesori ugaseni itd.. nebitno, bitno je SADA!
:: `Journalist John C. Dvorak, commenting in 2009 on the history of the Itanium processor, said `This continues to be one of the great fiascos of the last 50 years` in an article titled `How the Itanium Killed the Computer Industry`.[7] Tech columnist Ashlee Vance commented that the delays and underperformance `turned the product into a joke in the chip industry.`[8] :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/Itaniu :: :: I rest my case. A sada odoh da se bavim slovom `K` u oznaci procesora kao `krucijelnim dokazom` AMD-ove `podmuklosti i malicioznosti`.. :: DEAR GOD... :: :: P.S. I sledeći put kad butujete svoj 64-BITNI WINDOWS 7, ZAHVALITE SE ZA TO AMD-u, kretenčine neznalačke, neupućene i kompleksaške. (mislim na ova dva dežurna fanboy debila, sa kojima se, provereno i dokazano, NE MOŽE na lep način :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
Re: Re: INTELOV PRVI 64-BITNI POKUŠAJ - NAJVEĆI FIJASKO u KOMPJ. INDUSTRIJI i `PREDMET SPRDNJE`
22.03.2012. 22:33
status: user broj poruka: 1886
Nije poenta šta je ko i koliko usavršio, nego je poenta to što KENJAJU KAO FOKE, DEZINFORMIŠU i LEČE KOMPLEKSE OVDE - umesto da budu objektivni i egzaktni kad iznose neke tvrdnje, procene i slično. Mislim, naravno, na dva dežurna neizlečiva Intel-mudžahedin-fanboja ovde.
Ako je ovo mesto gde će Intel-bolesnici da leče svoje komplekse i da konstantno teše sebe kako oni `ipak nisu platili previše za njihov procesor i ploču, jer, eto, imaju te i takve performanse, u odnosu na buđavi, radioaktivni, steam-powered AMD` - onda da se lepo ovo proglasi PRIVATNOM SUPPORT GRUPOM ZA LEČENJE FANBOJEVSKIH KOMPLEKSA, a ne da se zove PCBerza.
:: dobro bre fet, pa zar je bitno cija je tehnologija, onaj ko ume da je iskoristi do maximuma nosi krunu
Bem ti drzavu koja nema para za lekove zasluznim gradjanima PCB...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: E jebi ga..Nestalo lekova,sta ces. :: :: Ja bas nisam nesto upucen ali je ima online kupovina /medicinska usluga> :: Ono dodju pregledaju te ,prepisu dijagnozu i dobijes lekove :: A mozda ni lekovi ne pomazu?!Ko ce ga znati :: :: P.S.tortojed,drzi se teme,nemoj vise da trolujes :: :: ::
Ali Dex, onda pored uzivanja ozbiljno malo prelistaj linkove, imas i google. Videces da smrdi nesto... Svako ima svoje misljenje i glediste na ove stvari. Niko ne trazi da budes fanboj, samo realno sagledaj situaciju... Ja nisam stavio sve linkove, ima ih na tone po netu. Ali ono... Znam da nema vajde od ovih silnih postova, barem je nekima zabavno...
PCBerza u srcu!
:: Kokice i pivce i citam ovu komediju od teme, milina.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja gledam da mi bilo ko od njih istera sto manje para iz dzepa a da ja dobijem maximalno za taj novac, a to ko je kome drndo mamu ko ima reklame za ovo ili ono, neki marketing, ko je opsovao, ko je slagao, uzasno sam se potresao,
Ne svadjam se za stvarno bitne stvari u zivotu a kamoli za neke firme za koje me zabole...
Nastavite slobodno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
svaki dan odigras ujutru urbane zeke i nema nerviranja :P
:: Ma zabole mene i za AMD i za intel.. :: :: Ja gledam da mi bilo ko od njih istera sto manje para iz dzepa a da ja dobijem maximalno za taj novac, a to ko je kome drndo mamu ko ima reklame za ovo ili ono, neki marketing, ko je opsovao, ko je slagao, uzasno sam se potresao, :: :: Ne svadjam se za stvarno bitne stvari u zivotu :: a kamoli za neke firme za koje me zabole.. :: :: Nastavite slobodno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Bas tako, :: a ovako je na poslu kad smo vec kod zeceva :: prvih minut i kusur http://goo.gl/Ecx8 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
sta sad pljujemo po amd-u jer je uzeo instrukcije a ovamo cutimo sto je intel ispod zita lobirao i uslovljavao proizvodjace da se ugradjuju njegovi procesori kako bi odrzao svoj MONOPOL?! ako je neka kompanija vise lopovska i radi na stetu krajnjih kupaca to je sigurno Intel.. Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje, koliko god ono bilo pogresno...
pa kako sad AMD uzeo instrukije, nemoj da zbunjujes, intel je uzeo instrukcije, a sto se lobiranja tice, pa moze im se, a placao je penale za svoj monopol.. naravno da je intel vise lopovska kompanija od AMD-a, to je cinjenica, mislim ocigledno je, pa nije ni cudo obzirom na to koliko je mocan, zar ne? I kakvo je sada misljenje potrebno za tebe dragi kolega, a da bude korisno?
:: sta sad pljujemo po amd-u jer je uzeo instrukcije a ovamo cutimo sto je intel ispod zita lobirao i uslovljavao proizvodjace da se ugradjuju njegovi procesori kako bi odrzao svoj MONOPOL?! ako je neka kompanija vise lopovska i radi na stetu krajnjih kupaca to je sigurno Intel.. Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje, koliko god ono bilo pogresno.. :: :: ::
ovo ce shvatiti za SIGURNOOO onaj ko je postavio temu a ostali ce se mozda potruditi da shvate nekog ko ima 18 god i nabijen toliko `B.Petrovacke` (nadri pozitivne) energije koji je valjda u srednjoj skoli pa je trebalo da pise maturski a ne da valja svoje mudrolijie non-stop na PC-berzi
evo gledam i stvarno, suze ronim, a ne znam jel ove brojke predstavljaju nesto, ili..? :P
:: Jadnik :: Evo, mog rezultata sa 6850 pa gledajte i placite... :: http://imm.io/jSe :: :: P :: :: Nikakav program za editovanje slika nije koriscen, odmah da vam kazem.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
ili ti ovako ja ovaj forum koristim zasto zato sto(kao i svaki forum) ima svakojakih misljenja (sto je pozitivno) i sto je expresan u odgovorma ustvari dobra je forma site-a ali mi licno idu na VACZi forumasi sa xxx-postovima koji nista konstruktivno nisu odgovorili niti nista konstrukcijskii pitali da bi doprineli ovom forumu
Cek da vidis kad mi veceras budu stigle 680gtx i 7970 na uporedni test... ima da bude...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: evo gledam i stvarno, suze ronim, a ne znam jel ove brojke predstavljaju nesto, ili..? : :: :: :: :: Jadnik :: :: Evo, mog rezultata sa 6850 pa gledajte i placite... :: :: http://imm.io/jSe :: :: :: :: P :: :: :: :: Nikakav program za editovanje slika nije koriscen, odmah da vam kazem.. :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
Ma to cisto da se pohvali malo sa brojkama, ah, bilo pa proslo. :-)
:: evo gledam i stvarno, suze ronim, a ne znam jel ove brojke predstavljaju nesto, ili..? : :: :: :: :: Jadnik :: :: Evo, mog rezultata sa 6850 pa gledajte i placite... :: :: http://imm.io/jSe :: :: :: :: P :: :: :: :: Nikakav program za editovanje slika nije koriscen, odmah da vam kazem.. :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
Sta je tvoj problem? :) Mislis da je tajna sto sam iz B. Petrovca? Mislis da je tajna sto sam 1993? :) Nije brate, imas na netu i moje slike, posto sam suvlasnik jedne agencije... Ne znam sta je problem. Dodji slobodno do mene, ako hoces kaficu, ili sokic... ili batine... na sve sam raspolozen, ali ovo trece izbegavam jer kad bijem onda bijem. Ali to sam od dede nasledio, koji je bio prvo fudbaler u mladosti, posle se propio... umro je od vode. Ali sve starije generacije znaju mog dedu, a znaju ga po batinama. Ali kao moderna osoba, izbegavam takvo ponasanje.
A sta da kazem, za sve vas sladoledare, smesni ste do dna, to je zalosno koliko ste smesni. Tacno je istina, na ovom forumu je vecina usera sljam(cast izuzetcima, a ima ih), posto kad nemaju gde onda prete licno. A to je jako zalosno. Sta ces... Lep dan hejterima!
PCBerza u srcu!
:: ovo ce shvatiti za SIGURNOOO onaj ko je postavio temu :: a ostali ce se mozda potruditi da shvate nekog ko ima 18 god i nabijen toliko `B.Petrovacke` (nadri pozitivne) energij :: koji je valjda u srednjoj skoli pa je trebalo da pise maturski a ne da valja svoje mudrolijie non-stop na PC-berz :: :: :: misiiiilim ckode je cafa ima postove 323 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.