Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
gtx 680 494 evra. Aj kacite gde nadjete cene.
STRANA 3 OD 3
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 24.03.2012. 02:30 #408246

status: user
broj poruka: 18472
Ja i ne volim nikog da omalovazavam ,niti to radim a hardver ne mora da se poseduje da bi se postovao i da bi to bilo tvoje interesovanje,da bi nesto znao o njemu.

Bitan faktor koji donosi najvece znanje jeste licno iskustvo koje se najvise ceni ali nije jedini i odlucujuci .
Koliko se secam i ti si o tome davno pricao dok je sad na snazi sasvim druga prica.

Ja i nemam sta da priznam posto uvek stojim iza svojih reci sto se ne moze reci za mnoge ovde!

Covek ako poseduje neke moralne vrednosti i treba da stoji iza svojih dela,dobrih ili losih.

P.S.Malo pozitivnosti nije na odmet.

:: Evo upravo sam PRIZNAO da sam upao ono sto prebacih drugome... tebi se to nikad nece desiti..
::
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: ... 24.03.2012. 02:40 #408247

broj poruka: 12805
Recimo da je suludo da nagadjaš da li si u boljoj finansijskoj situaciji od mene ili ne. Niko to nije ni pominjao, niti sam govorio da jesam/nisam u boljoj od drugih. Ne interesuje me ni tvoja niti tudja situacija.

Ono što insistiram je da prestanu da troluju više kako je bacanje para nešto ili nije, jer je to do ličnog izbora i situacije i te stvari ne mogu da se generališu, zato i navodim da nekome jeste bacanje, a nekome i nije.

:: Pomalo preterujes sa insistiranjem na ovome nismo svi u istoj finansijskoj situacij..
:: Ja sam recimo vrlo verovatno u boljoj finansijskoj situaciji nego recimo ti pa mi je dati 500e na GPU bacanje para..
:: Sve je to relativno, a sem toga vrlo je nepristojno ljude kvrcati po pitanju para... nekako je previse snobovski..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: I opet dolazimo do istog problema. Nisu svi u istoj finansijskoj situaciji, pa shodno tome to što je svima vama bacanje para nekome nije
:: :: __________________
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: ::
Pisko Ebite se 24.03.2012. 07:27 #408251

broj poruka: 6670
Opet ste u prepucavanju.
Negativnom.
Što ja, nikad nisam
Javljam se o cenama, na čuvenoj fudzilli, prežvakavačkom sajtu sa hardwareglasinama, kanda čitaju naš forum, u kome se IPAK, u zadnjih godima sve vrti oko PARA, iako bi mi manje-više hteli da budemo pristojni (i ja priznajem da podbadam FunSky-a da neće imati to-i to, a to je ružno od mene, šta ću, vidim sad...)... ne možemo, jer to je ipak postalo u našoj stvarnosti, samo pitanje para. Da sam 20g mlađi ili manje, sigurno bi mi zagu nizula na najbrže i najbolje i čim bi imao toliko para, uzimao bi i uzimao - dok se ne umorim, kao i mnogi ovde na forumu, dok se ne opamete, izdovolje i nađu druge ciljeve. Tužna je činjenica da zbog stvarno ukupne loše finansijske situacije, mnogi (pa možda je to i dobro) neće ostvariti tu strast, da makar jednom - dva puta - poseduju nešto naj-naj u pitanju hardvera. Eto linka sa fudzille, koga mrzi, poenta je da ne vide uzmicanje amd-ati radeon-a u pitanju cena, zato, što su cene u stvarnosti, ispod novog Kuplunga, taman toliko koliko je ovaj brži, zato što su već u rafovima, i zato, što nvidija nema kartica u zalihama, tj. predviđa se da će se ovo što ima, rasprodati kao alva, a onda nastaje umetna nestašica - neznano koliko duga (dok se ne prilagodi proizvodnja i naštancaju novi primerci) koja sigurno neće doprineti padanju cena. Znači, poljoprivredne emisije rečnikom, cirka mesečak dana i koji dan pride možda.

EVGA LINK (evega link):

http://ity.im/0ru-X

Budale veruju u sreću.

mixer93 Re: 26.03.2012. 11:14 #408530

broj poruka: 4187
Evo cene u slovackoj...
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=q90-C3CHK0-S0UAY0YZ

imarkovic Re: Re: 26.03.2012. 11:19 #408532

broj poruka: 19084
ja uskoro idem u Zagreb na par dana, nadjite neku ok cenu i mogu da vam kupim par, naravno ako mi nadjete ono programce u pro verziji :P

:: Evo cene u slovackoj..
:: http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=q90-C3CHK0-S0UAY0Y
repsi re 26.03.2012. 12:21 #408543

broj poruka: 1276
tesko da ces tu naci ista povoljnije nego kod nas.. tek ovde kad te uvate u shemu nahebo si.. kapiram da im je pdv veci ali neopravdano je sve skuplje +30-50% chak nekad ...

btw javni se ako budes imao vremena :)

imarkovic Re: re 26.03.2012. 12:34 #408545

ti to meni?

:: btw javni se ako budes imao vremena :
repsi da 26.03.2012. 12:58 #408555

sorry ako sam te uvredio, nije mi bila namera :)

imarkovic Re: da 26.03.2012. 13:08 #408556

ma taman posla, boze sacuvaj nego ne razumem, kako da se javim? ako treba nesto tu sam

:: sorry ako sam te uvredio, nije mi bila namera :
Snoopy- Re: Ebite se 26.03.2012. 13:12 #408557

broj poruka: 6083
Pisko, kakav ti ovo spam? Neka reklama, skip add ovo-ono.. c c c

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: EVGA LINK (evega link)
:: http://ity.im/0ru-
:: Budale veruju u sreću.
repsi Re: Re: da 26.03.2012. 13:25 #408559

cisto iz prijateljske naravi sam to napisao.. ja sam tu pa ako treba nesto mogu izaci u susret (i ti si meni puno puta izasao u susret tu na forumu), okusit zagrebacku menzu, prespavat ili bilo sta.. odosmo u off..

:: ma taman posla, boze sacuvaj nego ne razumem, kako da se javim? ako treba nesto tu sa
:: :: sorry ako sam te uvredio, nije mi bila namera :
imarkovic Re: Re: Re: da 26.03.2012. 14:07 #408566

aaaaa, na to si ti ciljao:) nisam odmah skontao, pa moze, sto da ne, samo necu ja za to imati vremena najverovatnije, posto idem sluzbeno

:: cisto iz prijateljske naravi sam to napisao.. ja sam tu pa ako treba nesto mogu izaci u susret (i ti si meni puno puta izasao u susret tu na forumu), okusit zagrebacku menzu, prespavat ili bilo sta.. odosmo u off.
:: :: ma taman posla, boze sacuvaj nego ne razumem, kako da se javim? ako treba nesto tu sa
:: :: :: sorry ako sam te uvredio, nije mi bila namera :
:: :: ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs