naravno da je tako.... ne bih ni rekao da niko ne moze da pogresi sa njom da nije tako.... jer kao sto sam i gore rekao poenta je bila samo da kazem da je to extra graficka ali da naravno za te pare ne ocekuje neku `zver` od kartice..... i tad je krenula rasprava i ode sve u krasni :D..... ja prvi te igrice nisam presao skroz do kraja jer me ne privlace dovoljno jer se ljudi koji ih prave ocigledno najvise fokusiraju na grafiku...... realno i dalje najvise igram dotu, pes i eventualno neki nfs ili dirt , neki dobar rpg..... a te fps-ove samo da pustim malo mozak da odmori i to je to:D
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: Realno gledano, 80% igrica ce 6850 terati na najjacim podesavanjima na +40 FPS-a :: :: Ja ne znam sta je vama, pa kao da igrate samo Crysis, BF3 i Metro :: :: U redu, slazem se da te tri igrice nece raditi najbolje na 6850 pri maksimalnim detaljima ako je FPS prioritet, ali sta cemo sa ostalim igricama :: :: Pa svaki 6850/6870/gtx460/gtx560/5850, ce lagano poterati vecinu igrica :: :: :: :: ::
Discrete: GTX 260, GTX 275, GTX 280, GTX 460 768 MB, GTX 460 SE, GTX 550 Ti ..ako je ovo tacno onda ispade ovde gtx550 ti najjaca...evidentno je da se radi o gresci..
:: Discrete: GTX 260, GTX 275, GTX 280, GTX 460 768 MB, GTX 460 SE, GTX 550 Ti ..ako je ovo tacno onda ispade ovde gtx550 ti najjaca...evidentno je da se radi o gresci. :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama ::
Re: Imam AMD Phenom II X6 1100T i trenutno intergisanu graficku
11.05.2012. 12:09
status: user broj poruka: 486
Haha opet ti? Ne podgrevaj vise atmosferu,rekli su ti ljudi sta su imali,znaci uzmi vise tu 6850 i uzivaj
CIrkuzanti su medju nama
:: imam Phenom II X6 1100T na 4GHz oc i Integrated ATI Radeon™ HD 4290 GPU . :: :: Igram Lol , cod mw3 ... Ali planiram uzmem neku graficku do 100 -110e :: :: Svi mi kazu uzmem ati jel se dobro slaze sa Phenom ali znam da nvidia ili cuo sam da nvidia ima dobre drivere i jos dosta toga :: :: Hvala vam na pomoci za sad : :: ::
Re: Imam AMD Phenom II X6 1100T i trenutno intergisanu graficku
11.05.2012. 12:29
status: user broj poruka: 19084
ja bih dodao jos malo i uzeo GTX560ti, ako to ne uradis grdno si se zaebo:)
:: imam Phenom II X6 1100T na 4GHz oc i Integrated ATI Radeon™ HD 4290 GPU . :: :: Igram Lol , cod mw3 ... Ali planiram uzmem neku graficku do 100 -110e :: :: Svi mi kazu uzmem ati jel se dobro slaze sa Phenom ali znam da nvidia ili cuo sam da nvidia ima dobre drivere i jos dosta toga :: :: Hvala vam na pomoci za sad : :: ::
imarkovic je hteo u stvari da predlozi 570gtx (ako ces da dodas jos 100 evra za 560Ti, dodaj jos 100 za 570gtx) Mare, nemoj ovakve stvari da ti se desavaju, ti si jedna od retkih konstanti na ovom forumu...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
ovo je samo bio podsticaj da bi automatski ti rezimirao na GTX570, tako da se nisam zajebo
:: imarkovic je hteo u stvari da predlozi 570gtx (ako ces da dodas jos 100 evra za 560Ti, dodaj jos 100 za 570gtx :: Mare, nemoj ovakve stvari da ti se desavaju, ti si jedna od retkih konstanti na ovom forumu.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Radi se balansu naseg mikrokosmosa (foruma PC berze), kao i o uticaju istog na makrokosmoms i samim tim Univerzum (a i sire). Jel znas za ono `Leprsanje krila leptira na jednom kraju sveta, izaziva uragan na drugom `? Ustrojstvo sveta upravo se zasniva na balansu stvari i uticaja i jedna najmanja promena moze dovesti do entropije i haosa. Hitler je poceo da se bavi politikom zato sto nisu hteli da ga prime na neki umetnicki/slikarski fakultet, a ti se samo zajebavaj...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
misko, vidim ja da tebi treba malo joge.. kao i meni u zadnje vreme..
:: Radi se balansu naseg mikrokosmosa (foruma PC berze), kao i o uticaju istog na makrokosmoms i samim tim Univerzum (a i sire) :: Jel znas za ono `Leprsanje krila leptira na jednom kraju sveta, izaziva uragan na drugom `? Ustrojstvo sveta upravo se zasniva na balansu stvari i uticaja i jedna najmanja promena moze dovesti do entropije i haosa :: Hitler je poceo da se bavi politikom zato sto nisu hteli da ga prime na neki umetnicki/slikarski fakultet, a ti se samo zajebavaj.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Vidish o tome nisam razmisljao,o toj garanciji na hd 6850.Nesam pametan,taj powercolo hd 6850 ima lose hladjenje,zalio se jedan lik pre neki dan.Gtx 560 je snaznija kartica i taj asus Dc model je jedan od najboljih kod nas na trzustu(ako ne i najbolji)ali opet nema garanciju. Sa druge strane ako kartica radi mesec dana,gotovo sigurno je dobar primerak i radice.Licno msm da sa tim Asusom nece biti problema. E sad ti vidi.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Je kupljeno vani? Mozda je covek glup pa ne zna(ako je izbubio garanciju)da moze preko koda na kutiji kod uvoznika da ostvari garanciju? Mozda...... :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.