Ne kapiram to ubijanje cene, sa izjavama kao kartica ne valja ili tako nesto. Ja nisam preprodavac ili muljator, kao vecina ovde. Izjavis da kartica servisirana i propraljvnja a kartica u garanciji, pa da se pokvarila u garanciji dobio bih drugu karticu, zar ne? Ajd kazi jedan valjan dokaz toj tvojoj tvrdnji?
Pa mozda toliko vredi, ali nema kupaca, drzao sam je 2 nedelje za 210 i niko se nije javio. Pa sam spustao i stigao na ovu cenu, jer grafika mi stoji u kompu, a slabo imam vremena za igru, i onda mi je bolje da je prodam nego da mi stoji u kompu i gubi na vrednosti jos vise. Da karta u redu racun + garancija.
:: 6970 kosta oko 300e ti je dajes za 180-190 :: Kako ti se to isplati, ako je sve u redu sa kartom+ima racun i garanciju :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja sam pomislio da prodavnica valja te karte po toj ceni kao `nove` tj pc prakTik, automatski je logicno da su reparirane i da ce da drze vodu dok majstori odu + bije ih los glas sto se tice ostvarenja garancije.
Sve kad se sabere iz tog ugla ja bih zaobisao kupovinu.
E sad, ako ti to prodajes polovno (kao obican lik) i karta moze da se siluje pre kupovine tj. testira i jos ima racun i garanciju onda je ok kupovina sto se mene tice.
Pomislio sam da si neko iz pc praktika, izinjavam se na nesporazumu sa moje strane.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ok, opusteno.Ja sam kupio i platio 32000din, a i garancija je iz Direct Linka, Nije reparirana, i ima 3 godine garancije. Naravno da moze da se proba i testira. Imam osecaj da si i dalje ubedjen da 6970 moze da se proda za vece pare, to sam i ja mislio ali ne vredi, ne ide.
:: Ja sam pomislio da prodavnica valja te karte po toj ceni kao `nove` tj pc prakTik :: automatski je logicno da su reparirane i da ce da drze vodu dok majstori od :: + bije ih los glas sto se tice ostvarenja garancije. :: :: Sve kad se sabere iz tog ugla ja bih zaobisao kupovinu :: :: E sad, ako ti to prodajes polovno (kao obican lik) i karta moze da se siluje pre kupovine tj. testira i jos ima racun i garanciju onda je ok kupovina sto se mene tice :: :: Pomislio sam da si neko iz pc praktika, izinjavam se na nesporazumu sa moje strane :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Pa to su i neke realne cene za 6970 jer ako se 560Ti prodaje po 150 a tik je ispod GTX570 koji je u rangu sa 6970 onda je cena od 180-200 realna sasvim. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Pa da to su neke realne cene. Ja sam prodao moju za 185e.
:: Pa to su i neke realne cene za 6970 jer ako se 560Ti prodaje po 150 a tik je ispod GTX570 koji je u rangu sa 6970 onda je cena od 180-200 realna sasvim :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.