:: Gde vidis da je `losa` naponska ?? :: da uporedimo naponsku sa eVGA :: :: Evo ovde imas za Toxic :: http://www.techpowerup.com/169148/Sapphire-Debuts-the-Radeon-HD-7970-6-GB-TOXIC-Edition.htm :: :: Evo pise lepo :: `These include a new 8 phase power design for the GPU VDDC, with an additional one phase each for VDDCI and MVDD :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Sve su to efikasni tihi i ruzni ventilatori koji kartu drze hladnu, nazalost 24 meseci garancije i uzasna naponska onemogucuju neki veci overklok. Tako da dzabe to hladjenje :: :: :: :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: :: :: ::
Bog te 17 fazna ??? Da li se stvarno nesto dobija ili je samo marketing, pitanje je za nekog ko je strucan?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Toxic 7970 ima 8faza, a classified 680 ima 14. :: :: :: :: Gde vidis da je `losa` naponska ?? :: :: da uporedimo naponsku sa eVGA :: :: :: :: Evo ovde imas za Toxic :: :: http://www.techpowerup.com/169148/Sapphire-Debuts-the-Radeon-HD-7970-6-GB-TOXIC-Edition.htm :: :: :: :: Evo pise lepo :: :: `These include a new 8 phase power design for the GPU VDDC, with an additional one phase each for VDDCI and MVDD :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Sve su to efikasni tihi i ruzni ventilatori koji kartu drze hladnu, nazalost 24 meseci garancije i uzasna naponska onemogucuju neki veci overklok. Tako da dzabe to hladjenje :: :: :: :: :: :: :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: :: :: :: :: ::
ako je filtriranje napona lose i ima oscilacija, uzmite za primer AsRock ploce, mnogo faza a klok kita u odnosu na ROG koji ima manje faza. Safir pravi najbolje izvedbe AMD grafickih karti, kao sto to verovatno radi EVGA kod Nvidije. Za ovu Toxic, ne bih zalio dve godine garancije jer bi kod mene ostala duze od dve godine sigurno ali za moje potrebe i potrebe vecine nas koji ponekad odigramo nesto, karta je overkill za jedan monitor a savrsena za tri pa ko voli, nek izvoli. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ne pravi Sapphire najbolje svi znaju da je XFX i ASUS najbolji Radeoni. A ovo za faze je tacno EVGA SR-X Classified ima 6+6 faza. Sta mislite kakve su kada na nju ide 2 procesora i 96GB memorije. Workstation i folder crunch a ne za obicne gamere. Bolje to nego 32 na novoj GIGABYTE ploci. EVGA X79 Classified, samo 12+2, ali zato obe nemaju ni jedan jedini onaj valjcic sto se naduje i procvili na njima kao sto imaju ASUS ploce od 300-400e, sve su mnogo skuplji i dugotrajniji koji su se pokazali bolje za visoke frekvencije, ali to kosta ugraditi.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
Koja bre garanicja ? pa jel znas da mozes da imas 5 godina garancije na sve komponete u americi...Nije isto kao kod nas vec se DOKUPLJUJE kao kod Apple-a samo sto ti radnja koja proda daje garanciju i preuzima na sebe odgovornost.U ostalom ko ce da drzi kartu tog ranga duze od dve godine??Pa ja moju cim joj istekne garancija stavljam u drugi slabiji komp i uzimam drugu.Karte se menjaju na dve godine opste poznato.Naravno sve zavisi od love koja te zeza i omogucava,,, I za sad Safirko je zadao domaci zadatak svima koji prave ati karte prihvatite vise HIS XFX Safirkovic su lideri ostalo je za siroke narodne mase
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
:: A gde je tvom `safiru` garancija? 2god. za nesto izuzetno dobro? Za kartu poput ove? Samo dve godine!? C`mon ljudi!!!!! Nemojte da se zezamo, 2god.??? Hahaha.. :: :: :: :: :: :: Gde je sad Asus ? Sapphier je objasnio neke stvari a vi i dalje tvrdite da je Asus bolji.. :: :: Cek samo kad His i XFX odvale .... Ovo ko uzme ima da se igra 4 godine bez frke : :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphier :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: Iphone 3GS 32 G :: :: :: ::
Dokupljuje se znas koliko kosta, 42$ za 10 godine. Eno dobio sam ponudu kada sam registrovao. ASUS je u americi 3 god, Sapphire 2 god. Dokupio ne dokupio, oni ne mogu da stanu garancijom iza proizvoda i ploce od recimo 700$ da ce raditi 10 god kao EVGA i ti hteo nehteo ne mozes da doplatis jel oni nece da rizikuju da ti zbog 40$ daju za 10 god najacu mogucu plocu, grafiku ili refundiraju paare. 20$ je 5 godina, prenos sa 3 na 5. Izvini ako ja imam plocu od 300-400e za Intel koji je posle 3 godine i dalje bomba ja mozda hocu da doplatim jos pisljivih 20$. To mi garantuje da ako ona rikne narednih godina oni mi daju ili novu ili novu seriju ili kupon za nesto drugo. Drugo je i step up program koji se masovno koristi znaci masovno i kada treba i kada ne treba i ja ne znam kako opstaju sa time uopste da ljudi javno mesec dana pred izlazk nve serije kupuju staru i onda koriste i prelaze na novu uz doplatu. Kod ASUSa platis i cao vidimo se ne javljaj se ako se javis odgovoricemoi ti za nedelju dana.
Zato ces lepo ti sada kada ti dodje Sapphire na nju da das lepo 600e a ja na EVGA GTX680 Classified. Za siroke narodne mase, narod nema leba da jede a ne ASUS i ostali. Jel si normalan, kakav Sapphire, ASUS i ostalo, najgora naponska na svetu MSI, Sapphire, GIGABYTE. Za powercolor, HIS ne znam ne ogu da pricam ne znam stvarno, ali ovo su karte koje se zna da su hladne na stock i vrlo malom kloku, da lose skaliraju i daa se slabo klokuju i da kuler mozes da okacis macku o rep posle.
AJDE PRESTANI DA PRICAS O NEBULOZAMA KO TI DAJE GARANCIJU LUDAKU JEDAN, DA SI REGISTOVAO EVGA HW ZNAO BI KO TI DAJE I KOLIKO GARANCIJE SVE TI JE OBJASNJENO KADA UKUCAS S/N KOD ZA HW. NE LUPAJ MOLIM TE. NEMA RADNJA NISTA SA TIME NEGO EVGA NISAM U RADNJI REGISTROVAO NEGO KOD NJIH.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
Sta ti naprica covece...Kad kupis recimo Msi kartu recimo 670 i garancija je 3 godine u radnji ti nude za dodatnih 50 dolara po godini produzenje garancije.I naravno da ne mozes da produzis garanciju fazon godinu dana pre kraja vec samo na samom startu. Moj prijatelj je kupio mac book pro od 3000 dolara garancija 1 godina i jos max 1 od apple e on je i to platio plus 180 dolara za dodatne 3 godine garancije...i na kraju njegova igracka je osigurana 5 godina.. i znas kako ga boli uvo sta ce da mu se desi.. nisi svestan.. Ako nisi informisan gigatron je poceo nesto slicno da radi.To je tvoje misljenje za karte pogledaj sta ameri misle o his-u safiru i xfx za ati karte a oni cene svoj novac nego mi svoje zivote sto cenimo...
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
:: Dokupljuje se znas koliko kosta, 42$ za 10 godine :: Eno dobio sam ponudu kada sam registrovao :: ASUS je u americi 3 god, Sapphire 2 god :: Dokupio ne dokupio, oni ne mogu da stanu garancijom iza proizvoda i ploce od recimo 700$ da ce raditi 10 god kao EVGA i ti hteo nehteo ne mozes da doplatis jel oni nece da rizikuju da ti zbog 40$ daju za 10 god najacu mogucu plocu, grafiku ili refundiraju paare :: 20$ je 5 godina, prenos sa 3 na 5. Izvini ako ja imam plocu od 300-400e za Intel koji je posle 3 godine i dalje bomba ja mozda hocu da doplatim jos pisljivih 20$. To mi garantuje da ako ona rikne narednih godina oni mi daju ili novu ili novu seriju ili kupon za nesto drugo :: Drugo je i step up program koji se masovno koristi znaci masovno i kada treba i kada ne treba i ja ne znam kako opstaju sa time uopste da ljudi javno mesec dana pred izlazk nve serije kupuju staru i onda koriste i prelaze na novu uz doplatu. Kod ASUSa platis i cao vidimo se ne javljaj se ako se javis odgovoricemoi ti za nedelju dana :: :: Zato ces lepo ti sada kada ti dodje Sapphire na nju da das lepo 600e a ja na EVGA GTX680 Classified. Za siroke narodne mase, narod nema leba da jede a ne ASUS i ostali :: Jel si normalan, kakav Sapphire, ASUS i ostalo, najgora naponska na svetu MSI, Sapphire, GIGABYTE. Za powercolor, HIS ne znam ne ogu da pricam ne znam stvarno, ali ovo su karte koje se zna da su hladne na stock i vrlo malom kloku, da lose skaliraju i daa se slabo klokuju i da kuler mozes da okacis macku o rep posle :: :: AJDE PRESTANI DA PRICAS O NEBULOZAMA KO TI DAJE GARANCIJU LUDAKU JEDAN, DA SI REGISTOVAO EVGA HW ZNAO BI KO TI DAJE I KOLIKO GARANCIJE SVE TI JE OBJASNJENO KADA UKUCAS S/N KOD ZA HW. NE LUPAJ MOLIM TE. NEMA RADNJA NISTA SA TIME NEGO EVGA NISAM U RADNJI REGISTROVAO NEGO KOD NJIH :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Kojih 50$ za godinu dana. Pa nije ti to GIGATRON, xexexe. Produzenje garancije. Dobijes cenovnik odmah gde pise koliko je na 5 i nas 10 godina i to dajes proizvodjacu i on ti daje garanciju. Drugo na EVGA kutiji kada je otpakujes plavim slovima pise isto sto i crveni listic za CORSAIR proizvode da saljes proizvodjacu u slucaju bilo cega. Nema tu prodavac nista sa time. Koji trip covece radnja ti daje 5 godina garancije. Nemaju oni nista sa time. Sve se dogovaras sa EVGA i kod njih registrujes i oni daju produzenje na 5 ili 10 god. EVGA je 3 god za sve i to znaju prodavci ostalo se sve dogovaras sa proizvodjacem. Drugi nemaju nista sa time, njemu placas direktno i tebi na profil tvoj stize produzenje. Sa njihovim kodovima se ne igra kao kod ASUSa sto nas 10 mozemo da budemo vlasnici jedne graficke karte.
Pricas prvo jedno sad drugo.. A opet si doso na moje EVGA nema veze sa tobom ? jel ti to jasno ni Asus ni Galaxy niko ako ti uzmes kartu u radnji i napravis produzetak garancije dali si svestan toga??? A ako to neces onda se mlatis sa maticnim kucama.. Shvati to je zapad ali polako dolazi taj sistem ovde .I da 50 dolara ti kosta za safirkovica godina vidim za asus da je 65 dolara i da varira od kategorije i samog proizvoda. U ostalom tema je da je Safir najjaca karta na trzistu a ne garancije
:: Kojih 50$ za godinu dana. Pa nije ti to GIGATRON, xexexe :: Produzenje garancije. Dobijes cenovnik odmah gde pise koliko je na 5 i nas 10 godina i to dajes proizvodjacu i on ti daje garanciju :: Drugo na EVGA kutiji kada je otpakujes plavim slovima pise isto sto i crveni listic za CORSAIR proizvode da saljes proizvodjacu u slucaju bilo cega. Nema tu prodavac nista sa time :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Ma koji sistem dolazi ovde, pa ajde produzi ROG plocu garanciju. Pa to 80% firmi ni na zapadu ne nudi. Nemoj da dovedem ljude na Engleskom da ti pricaju ovde. Pa to nema nigde, to vazi za 5% proizvoda u okviru neke radnje. Znas kada ce da ti da 5 godina za 22$ tj 11$ po godini za maticnu plocu od 300e. Ahaaa hoce, znas kada. Moze da ti da ali za blender. Pa njima GIOGABYTE sam dovoljan da propadni ako to urade bez ostalih, xexe.
koju sam cuo u azdnje vreme je upravo izjava da su ventilatori na grafickoj ruzni.Da li si svestan da kad ta graficka bude stavljena u kuciste ona se vise ne vidi?!?!??!! Da li si svestan da njih boli dupe sto ih ti hvalis? I da li si svestan da 10 osoba prica jedno a ti jedini tupis o necem drugom?
Daj boze da za monitor mozes da produzis ono sto znaju da nije riknulo nikome pa odvoje proizvode proberu nasta mozes a nasta ne mozes da produzis garanciju. Zamisli kupis lepo EVGA SR-X platis 700e a ti kazes evo vam jos 40e a oni ti lepo zapisu 1o god ili das jos 20 a oni ti zapisu jos 5 i ako se desi nesto a oni lepo tebi iskesiraju700e ili daju novu Classified graficku najnoviju. Pa koja radnja ce to da uradi. To u svetu nema. To samo na jednom mestu moze tako i zato i imaju takvu reputaciju u odnosu na druge. Pa svako bi isao u Mikrocentar u okviru cele Amerike i izlazio sa Maximusima na 5 godine. Xexexe iu tvojim snovima.
I posle kada dodju kuci svi zajebavaju proizvodjaca kako njihovo odeljenje za testiranje ne zna nista i kako oni sada imaju 5 godina garancije za maticnu i to im je garantovao prodavac preko specifikacija proizvodjaca i ono sto je on zamislio. I to ni manje ni vise nego maticne i graficke najskuplje i najvise klase. Pa kupovina njih bi se toliko isplatila, da ja ne znam. 30% ljudi kod nas sa ovakvim tajvan proizvodjacima ne bi imali potrebe ni da kupuju nov sistem, oni bi dobijali novo iz godine u godinu bez kupovine. Sto bi to bilo do jaja...Proizvodjac kaaze 3 a prodavac kaze ja dajem 5 da ce ovi caps da izdrze na 5.0GHz narednih 5-6 godina.
Sine ljubi te brat aj sad citaj po stavkama molim te
1 JEDNA GODINA 50 DOLARA 5 GODINA 250 DOLARA za neki proizvod koji prati tu racunicu. Asus rog giga asessin ili bilo koja racuna se isto samo je iznos sigurno veci aman vise ukapiraj PROIZVODJAC JE NEBITAN NA ZAPADU!!!!!!! sve se zavrsava u radnji ili ako oces maticnu garanciju onda to i dobijas bez nadoknade.. Da taj sistem sluzi za ljude koji nece da menjaju stvari na duzi period reko sam ti za mac book pro to vazi i za jebeni frizider a kamoli za ostale stvari.. Jebote koliko si ogranicen to je strasno ajmo googlaj malo .Koga ces da dovedes zivota ti ? aj ja da potegnem celu ameriku moze ? smesan si
:: I posle kada dodju kuci svi zajebavaju proizvodjaca kako njihovo odeljenje za testiranje ne zna nista i kako oni sada imaju 5 godina garancije za maticnu i to im je garantovao prodavac preko specifikacija proizvodjaca i ono sto je on zamislio :: I to ni manje ni vise nego maticne i graficke najskuplje i najvise klase :: Pa kupovina njih bi se toliko isplatila, da ja ne znam. 30% ljudi kod nas sa ovakvim tajvan proizvodjacima ne bi imali potrebe ni da kupuju nov sistem, oni bi dobijali novo iz godine u godinu bez kupovine. Sto bi to bilo do jaja...Proizvodjac kaaze 3 a prodavac kaze ja dajem 5 da ce ovi caps da izdrze na 5.0GHz narednih 5-6 godina :: :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Who cares sto ti drzis karte dve godine max?!? Poenta je 2godine je malo!!! Pogotovo za takvu kartu... Neko ko da 500-600e za kartu, ocekuje duzu garanciju od DVE godine! :)
:: :: Lakse mi je da mi se donese a i reko sam karte drzim max 2 godin :: kad dodje nova 8000 serija ili 700 serija uzecu nesto :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphier :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: Iphone 3GS 32 G :: :: :: Ona idi u ameriku pa tamo kupuj `safir` sa 5god. garancije... Tuga i beda! :: :: :: :: :: ::
A koga briga za garanciju ? mislim realno ti gledas garanciju po toj logici gorenje je bolji od bosha ? ajde molim te odrasti malo....
:: Who cares sto ti drzis karte dve godine max?!? Poenta je 2godine je malo!!! Pogotovo za takvu kartu... Neko ko da 500-600e za kartu, ocekuje duzu garanciju od DVE godine! :) :: :: :: :: :: :: Lakse mi je da mi se donese a i reko sam karte drzim max 2 godin :: :: kad dodje nova 8000 serija ili 700 serija uzecu nesto :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphier :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: Iphone 3GS 32 G :: :: :: :: :: Ona idi u ameriku pa tamo kupuj `safir` sa 5god. garancije... Tuga i beda! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sto si toliko glup? Ja ne govorim o kvalitetu. Ti ga spominjes. Ja govorim o garanciji, o duzini iste. Koga briga za garanciju? Dogovori se ti sam sa sobom, onda se upustaj u neku polemiku...
:: :: A koga briga za garanciju ? mislim realno ti gledas garanciju po toj logici gorenje je bolji od bosha ? ajde molim te odrasti malo... :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphier :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: Iphone 3GS 32 G :: :: :: Who cares sto ti drzis karte dve godine max?!? Poenta je 2godine je malo!!! Pogotovo za takvu kartu... Neko ko da 500-600e za kartu, ocekuje duzu garanciju od DVE godine! :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lakse mi je da mi se donese a i reko sam karte drzim max 2 godin :: :: :: kad dodje nova 8000 serija ili 700 serija uzecu nesto :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: :: HD 6870 Sapphier :: :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: :: LOGITECH G40 :: :: :: Iphone 3GS 32 G :: :: :: :: :: :: :: Ona idi u ameriku pa tamo kupuj `safir` sa 5god. garancije... Tuga i beda! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sta je jedna godina 50$, moja ploca je jedna godina 11$ kod EVGA. Svi idu tamo jel takvu garanciju ne daje niko drugi. Toi se zna, ako ne verujete mogu da dovedem ljude koji biraju EVGA. Pa svi oni menjaju karte na godinu dana ali zele da kada se prenosi garancija moze da se prenese i posle toga. Niko nece da kupi Classified bez garancije nego sa jos 3 godine. Drugo sada pricamo o bolesnim stvarima vec jel ovo samo Srbi ne vide i ne znaju, ja vam prenosim sta se desava u svetu oko vas, kako stoje stvari. Sta je Sapphire a sta EVGA, te dve stvari su smesne za porediti. Zamislite 4x Sapphire pod LN2 ili tako nesto, pa to ne postoji, ja ne znam jel to pokusava neko uopste, naravno da ne, jel sdu naponske prave rec Gejmerske a ne Dizajnirane za Ekstremni overklok.
Ne lupaj majke ti. Najbolje izvedbe AMD karti pravi Sapphire, citaj malo testove karti. Slazem se da je XFX dobar, kao i ASUS, ali Sapphire pravi samo AMD izvedbe, procitaj za 7850 HD test Asusove DC karte i videces da je kita. Vent tandrce, greje se karta, jednostavno su omasili, a ipak su pustili kartu u prodaju... Inace evo neki linkic, vezano za Toxic. http://tinyurl.com/cuydap6
Volim Asus :) ali se u potpunosti slazem sa bobiem , mislim da nema bojeg proizvodjaca sto se ATI-a tice . Ventovi su im stvarno besumni! Trenutno na 580ci su solidni ventovi dok su na 560Ti DC bili ocajni, ispustali su jako iritirajuc zvuk pri niskim obrtajima.
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-E Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
Jok jednom se tvoja mudrost ogleda u ovom postu. Ovako kretencino glupava, niti sam spominjao nVidiu, niti srao po amd-u. Trenutno imam Sapphire, i ne mogu da kazem nista lose o karti, sem sto gadno izgledaju sve... A ti idi seri nekom drugom, lizi muda onom milosu digitalcu.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.