Covek nece polovno, valjda ima misljenje da se prodaje sa razlogom karta koja je tek izasla, neko ne vole polovno, pa cak i sa garancijom.
Neki su ovde otvarali teme kako su dobijali slabije kate u odnosu na crknute , pa svadja i slicno. Mozda se time vodi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Čak ne bi morao ni da čeka i umesto 4 dodao bi 2 hiljade, eno je jedna nova 7850 na benču za 17k, biće ih za koji mesec sigurno još povoljnije :: :: ::
:: Covek nece polovno, valjda ima misljenje da se prodaje sa razlogom karta koja je tek izasla, neko ne vole polovno, pa cak i sa garancijom :: :: Neki su ovde otvarali teme kako su dobijali slabije kate u odnosu na crknute , pa svadja i slicno. Mozda se time vodi :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: Čak ne bi morao ni da čeka i umesto 4 dodao bi 2 hiljade, eno je jedna nova 7850 na benču za 17k, biće ih za koji mesec sigurno još povoljnije :: :: :: :: :: ::
Ako je glanc nova super, nesto sumnjam da neko na benchu dobije kartu koju ne otvori iz kutije i ne proba je bar dan dva. Dobio je na poklon, ali mu ne treba.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Tu si u pravu, iskreno verujem da je nova samo kad vidim da je celofan jos uvek na kutiji, ovo sve ostalo, nova, dobijena, ne treba mi i tako te price, to su price za kupce od prodavaca klasicnih. Inace Dexi... Kako te sluzi Gigashit? br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Ako je glanc nova super, nesto sumnjam da neko na benchu dobije kartu koju ne otvori iz kutije i ne proba je bar dan dva. Dobio je na poklon, ali mu ne treba :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ljudi redovno prodaju nove kartice,samo probane,sa sve garancijom,ima indijanaca moze im se,a ima onih koji imaju vezu pa nabave po uvoznoj ceni,to znam jer poznajem jednog takvog.Ili rade tamo.
Poznanik sa faksa je tako uzeo gtx 460 kad se pojavila od lika sa bencha,karta probana i radila 2 dana,sve uredno,garancija,kutija sve u fullu. Proslo je oko 2 godine,karta radi kao sat i dalje.Ustedeo je tad 3000 dinara. I kad se bolje pogledaju oglasi na benchu sad i od ranije,vidi se da se radi od 2-3 ista coveka,prosto ljudi zive od toga. On nabavi hd 7850 referentnu koja je oko 20k,za 15-16k i proda je 17-18k,prosto.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Pazi, gledam temu i ne mogu da verujem da preporuke idu ozloglasenom djubretu, koji jos zeli staviti na dvojezgarni atlonac, pored 100% proverenog i boljeg proizvoda, kakav je HD6850! Ljudi, ljudi, samo mi molim vas recite da ste se sprdali i bice mi lakse!? @f0rever je takodje imao grubu primedbu, vezano za temu o nekom ``upgrade-u`` koja se motala pre par dana, ali koji sada komentar posle ovoga ???
Pricas nesto iz iskustva ali dzabe je kad opet kupe pogresno. Verovatno neko drugi `pouzdaniji` puni usi i zna bolje? Posle bude jao sto se zajebah. Pa izgube i novac i vreme i zivce.
Umesto da kupi 6850 i da peva sa ovim procesorom , kupuje losiju kartu jos uz to nema ni procesor ??? Dok kupi procesor ode vrednost karte na donju granicu i `dobije` cist gubitak. Klasican primer kako ne treba.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Pazi, gledam temu i ne mogu da verujem da preporuke idu ozloglasenom djubretu, koji jos zeli staviti na dvojezgarni atlonac, pored 100% proverenog i boljeg proizvoda, kakav je HD6850 :: Ljudi, ljudi, samo mi molim vas recite da ste se sprdali i bice mi lakse! :: @f0rever je takodje imao grubu primedbu, vezano za temu o nekom ``upgrade-u`` koja se motala pre par dana, ali koji sada komentar posle ovoga ?? :: :: :: :: :: :: kad upariš GTX-a sa tim X2 Atlonom :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp ::
Klasican primer, kako se vise ne mesati u tudju kupovinu i samo gledati pcb kao vid zabave(kako kaze torta, pijaca, luna park) :DDD Mogu da razumem da su se neki `random` likovi javili, ali ovde vidim dugogodisnje clanove kako lupetaju gluposti i savetuju coveka u totalno pogresnom pravcu?! Ma, samo ici onom varijantom ZNAM ZA SEBE I TO JE TO!
:: Pricas nesto iz iskustva ali dzabe je kad opet kupe pogresno. :: Verovatno neko drugi `pouzdaniji` puni usi i zna bolje :: Posle bude jao sto se zajebah. Pa izgube i novac i vreme i zivce :: :: Umesto da kupi 6850 i da peva sa ovim procesorom , kupuje losiju kartu jos uz to nema ni procesor ?? :: Dok kupi procesor ode vrednost karte na donju granicu i `dobije` cist gubitak :: Klasican primer kako ne treba
Giga radi extra ladna ko zmaj, evo darksidersi radi sa 40-50% snage za 60 fps-a a temp ne prelazi 42 stepena, inace idle je 30c.
:: Tu si u pravu, iskreno verujem da je nova samo kad vidim da je celofan jos uvek na kutiji, ovo sve ostalo, nova, dobijena, ne treba mi i tako te price, to su price za kupce od prodavaca klasicnih :: Inace Dexi.. :: Kako te sluzi Gigashit? :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: Ako je glanc nova super, nesto sumnjam da neko na benchu dobije kartu koju ne otvori iz kutije i ne proba je bar dan dva. Dobio je na poklon, ali mu ne treba :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Aj provrti Furmark na 15 min pa mi reci max temp, fan na auto, kad budes imao vremena naravno. Inace jel si probao OC? br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Giga radi extra :: ladna ko zmaj, evo darksidersi radi sa 40-50% snag :: za 60 fps-a :: a temp ne prelazi 42 stepena, inace idle je 30c :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: Tu si u pravu, iskreno verujem da je nova samo kad vidim da je celofan jos uvek na kutiji, ovo sve ostalo, nova, dobijena, ne treba mi i tako te price, to su price za kupce od prodavaca klasicnih :: :: Inace Dexi.. :: :: Kako te sluzi Gigashit? :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: Ako je glanc nova super, nesto sumnjam da neko na benchu dobije kartu koju ne otvori iz kutije i ne proba je bar dan dva. Dobio je na poklon, ali mu ne treba :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Dell 22 :: :: :: :: :: ::
Aj ukratko, dvoumio se izmedju najgore/najjeftinije 6850 i gtx 460 1gb msi twin frizer 3, po istoj ceni.
Covek nece polovno, samo novo.
Neko kaze idi na polovno, neko 6850 neko gtx 460 i tako.
@Adzem/Gliga
lgpu usage moze da ima a i ne mora, vidjao sam par racunara sa c 2 duo , athlon II x2, p II x2 i gtx 460 sto od 1 gb, sto sa 768, 60 frejmova su sve izvlacile u radu sa tim procesorima.
A i da mu se desi sutra odmah moze da je zameni za 6850 bez ikakvih problema jer kupuje online.
Pazario sam tu `famoznu` graficku MSI GTX460 Hawk TA i zabo u (da podsetim) konfiguraciju: MB Asus M4A77 CPU AMD Athlon II X2 250 RAM KHX 4X1GB na1066 TFT LG 2240S-PN PSU LC 6650GP3 i posle mnogo muka oko instalacije igre Darksiders II i uz pomoc MSI Afterburnera i Windows Task Managera (Performance) a sve to po savetu drugara Dexter013 dosao do sledecih rezultata. CPU usage u toku igranja kreatao se od 84-92% a par puta je izleteo na 96%, Memory 1,49GB, GPU usage 74-95%, GPU temperatura max 59 C, Fun speed max 56%. To ja onako recima a posto slika govori vise od reci molio bih da mi neko pomogne i objasni kako da to sve snimim. Inace radim na dva monitora. Na ViewSonic VX2433WM se igram a na ViewSonic VX1940W mi stoje Afterburner i Task Manager. Inace igru sam podesio na rezoluciju 1920X1080 i ukljucio vsync.
Sve radi ok kako treba, cim procesor nije zakucan na 100% nema problema, a tebi varira oko 85% sto je skroz ok. samo vsync ne radi u igri cak i sa update 2, bar kod mene nije.
Upali vsunc u nvidija control panelu!
Cisto da grafika+cpu ne rade vise nego sto mora za tih 60 frejmova.
Udaris print screen na tastaturi, zatim otvoris paint, i kliknes misem da dobije fokus na praznoj slici u paintu pa kliknes ctrl+v i eto tebi screenshoota sa cime god oces!
2. Eventualni LGU, ali, covek vec rece da bi menjao CPU...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Klasican primer, kako se vise ne mesati u tudju kupovinu i samo gledati pcb kao vid zabave(kako kaze torta, pijaca, luna park) :DD :: Mogu da razumem da su se neki `random` likovi javili, ali ovde vidim dugogodisnje clanove kako lupetaju gluposti i savetuju coveka u totalno pogresnom pravcu? :: Ma, samo ici onom varijantom ZNAM ZA SEBE I TO JE TO! :: :: :: :: :: Pricas nesto iz iskustva ali dzabe je kad opet kupe pogresno. :: :: Verovatno neko drugi `pouzdaniji` puni usi i zna bolje :: :: Posle bude jao sto se zajebah. Pa izgube i novac i vreme i zivce :: :: :: :: Umesto da kupi 6850 i da peva sa ovim procesorom , kupuje losiju kartu jos uz to nema ni procesor ?? :: :: Dok kupi procesor ode vrednost karte na donju granicu i `dobije` cist gubitak :: :: Klasican primer kako ne treba ::
Odradio sam malo i sam malo i sa `update speeed` na low i nista se bitno ne menja osim sto je CPU usage postojaniji odnosno ne oscilira mnogo. Drzi se na 90% a ostali parametri su isti. Sada cu da pokusam da uradim i koju sliku.
Kako bre ne radi V-Sync sa drugim pečom? Pre će biti da ti nešto nisi odradio kako treba, čim imaš tolike probleme, ili možda ipak treba da se stavi prvi peč pre drugog (mada čisto sumnjam). Sve glavne ispravke se nalaze u drugom peču, zato i jeste onoliki.
P.S. A možda bi trebalo da probaš sa nekom slabijom grafičkom.
Lepo deluje, pa ako nisi Dexi silovao Furmark, mora da jesi neki bench, jer kako bi drugacije testirao grafu na tim klokovima? Mislim na stabilnost grafike. Inace lepe cifre, nema sta. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Probao oc, slao sam nekome na mejl :: evo copy/past :: :: GPU default: 980 mhz :: GPU OC : 1080mhz :: :: GPU Boots default: 1059 mh :: GPU boost OC: 116 :: :: Memorija: 6 00 :: Memorija OC : 1552/6 20 :: :: TOP gpu boost u igri: 1280 mh :: :: Sve to na power limitu + 11% do panja :: :: Furmark nisam silovao, :: probam danas/sutra na default i OC pa javim temperature :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Najbolja verzija GTX460 su dva cipa u jednom. Ta karta je jedna od najboljih SLI karata a ovo je jos bolje, pravi zna se ko. EVGA i zove se GTX460 2Win
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da je red VS green. Dobro da nema zrtava x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Aj ukratko, dvoumio se izmedju najgore/najjeftinije 6850 :: i gtx 460 1gb msi twin frizer 3, po istoj ceni :: :: Covek nece polovno, samo novo :: :: Neko kaze idi na polovno, neko 6850 :: neko gtx 460 i tako :: ::
O cemu ti to? Za nezahtevne igrice? A sta se igra Vlado po tvom misljenju sa GTX460 x2, GTA San Andreas?
Niko ovde ne prica o dvoglavim azdajama, vec i single chipovima.
GTX460 HAWK jeste jedna od najboljih, ako ne i najbolja. U ovom momentu, ja ne mogu da se setim bolje.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Sta je Hawk najbolja GTX460. Xex :: :: Najbolja verzija GTX460 su dva cipa u jednom. Ta karta je jedna od najboljih SLI karata a ovo je jos bolje, pravi zna se ko. EVGA i zove se GTX460 2Wi :: :: http://i.imgur.com/3Ui7Y.jp :: :: :: To je najbolje sto je moglo da se izabere sa GTX460 i bolje mnogo nego SLI varijanta :: 3 ventilatora 8+8 pin konektori. Meni se ne svidja ali dobro. :: :: :: Bila je ova kao s :: 336 CUDA Core :: 867 MHz GPU :: 1734MHz Shader Clock :: 1024 MB, 192 bit :: 4050 MH :: :: http://i.imgur.com/KC7yt.jp :: :: Dobra je to bila kartica i sada sluzi ljude koji ne igraju zahtevne igre :: 460 Hawk...cc :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2G :: CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750 :: CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C31 :: EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.pn :: ::
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647754. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.