Sad da zajmim pare za karticu,stvarno bezveze,a i ovakvih ponuda ce uvek biti,ako ne vise,nista ovde nije extremno jeftino,msm da je realno.
Evo recimo gigabyte gtx 660 oc ja njemu ovu moju hd 6870+6,7k(garancija josh 30 meseci),neki su mi nudili 12k dinara za ovu moju,tako da ono dodam 10k i imam novu hd 7870 ili gtx 660. Msm da je to ok.
Ali otom potom(ako se ovako pise :) )
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
pa da, ako imas tu mogucnost, to jeste realnost.. samo ne mora bas da bude taj Gigabyte samo zato sto je OC:) jeste da je dex proveo lepe trenutke sa Gigabyte-om, but still..
:: Sad da zajmim pare za karticu,stvarno bezveze,a i ovakvih ponuda ce uvek biti,ako ne vise,nista ovde nije extremno jeftino,msm da je realno :: :: Evo recimo gigabyte gtx 660 oc ja njemu ovu moju hd 6870+6,7k(garancija josh 30 meseci),neki su mi nudili 12k dinara za ovu moju,tako da ono dodam 10k i imam novu hd 7870 ili gtx 660 :: Msm da je to ok :: :: Ali otom potom(ako se ovako pise :) :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.