Čovek ima kompleks skretanja pažnje na sebe jer ga niko ne jebe na forumima pa je došao ovde pokunjen u nadi da će neko da obrati pažnju na njegove kupovine.
A njegov odnos IQ koeficijenta i sobne temperature je odavno poznat i van foruma...
Svaka čast za kupovinu (silent applause) __________________ Scourge of PCBerza
Status veze: Komplikovano je O meni: opusten,diskretan,pervezan i smeo! volim lepe parove zene dame...javite se! ))
MNOGI MI SE JAVLJAJU I PRICAJU SVASTA...A NIKO NEMA HRABROSTI ZA UZIVO! MOLIM KUKAVICE DA SE NE JAVLJAJU,JER I PRE NEGO ME NADJETE ZNATE DA STE KUKAVICE, ZATO PALITE!
UZIVO NEMA ALTERNATIVU!
Opis idealnog partnera: devojke, zene, zz par ili mz par otvoreni opusteni i diskretni i smeli! druzimo se ljuddddddddddiiiiiiiiiiiiii
Ukratko,ja sam imao po tom pitanju problema posto sa osobom sa kojom sam ziveo nisam vise mogao da imam seksualni odnos.
Dosta je starija od mene.
Morao sam dobro da se nacucam sa pivom pa da legnem kod nje...
Trpeo sam je zbog para,ali vise nisam mogao.
Sad jurim mladje ali sam kokos sa kintom.
Neda bog 2 dobra...
Eto ipak ispade da si gutao Pfizer Viagru i punio bakutu za Džifors... Brate mili stvarno imaš djon od obraza kad se pojavljuješ na forumima... Ne mogu da verujem...
Još klečiš pred školske drugare, ccc....
@markopvict, ti si jebeni BOG OTAC :D __________________ Scourge of PCBerza
Sexualna orjentacija doticnog lepog Saleta nema veze sa tim sto je kupio MSI GTX680 Lightning pa je dosao na forum da se pohvali,uopste niste evropejci morate da postujete prava Ldzbiti ili kako se vec zove ako hocete u jevropu :-)
sinoc sam uradio voltage hack prema qwwwiz - ovom uputstvu sa overclock.net foruma...
uz pomoc tog artmoney hack-a, uspeo sam jos malo da podignem klokove karte a samim tim i malo bolje rezove...
voltaze na kojima sam testirao kartu bile su 1.3, 1.35 i 1.38 i 1.40v... preko toga moze ali samo uz vodeno hladjenje...
bez ovog hacka, maximalni klokovi sa LN2 bios-om su bili +155 gpu i +580 mem...
sa ovim hack-om maximalni klokovi su +170 gpu i + 580 mem
e sad... karta prolazi testove i sa +180 gpu ali daje manje rezove nego sa +170 gpu.... to je trotlovanje koliko ja shvatam vec na +185 za gpu karta ne prolazi testove pri bilo kojoj voltazi ( cak ni pri 1.4 v )
PA SALE MOJ, KAKVA JE OVO BRUKA PUKLA SINE MOJ ? HAAHAHAHHAHA, JA I DALJE NE VERUJEM SVOJIM OCIMA KAKVA SI TI TRANDZA OD OSOBE! PA SADA IMAM JOS JACI RAZLOG DA TI LOBANJU POMERIM, OD ONOG VREDJANJA! AHAHAHAHAHA, FEGETU RASPALI, REKAO SAM TI DA CU TE NACI KAD-TAD U MLADENOVCU :))))))))))
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.