Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
BlackOps2 - mama je...GTX680 - The way it is meant to be played!
STRANA 3 OD 3
SkyFire Znaci bruka koja ispala! 14.11.2012. 17:06 #454017

status: user
broj poruka: 18472
Epic fail of the year!

http://www.youtube.com/watch?v=H_a0TzFx5hE&feature=player_embedded

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milos22 Re 14.11.2012. 17:12 #454019

broj poruka: 1720
Nek kupi mass effect dvd 2 i moci ce da instalira black ops :))

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon

Mirko78 @dexter 14.11.2012. 19:16 #454045

broj poruka: 419
Da, nesporazum. Uopste mi nije bila namera da neko ko kupuje svake godine graficku pomisli da je glup zbog toga. Uostalom ako procitas moj prvi post ja sam i rekao da je cenovni rang 100-150e najpametniji. Pa i ja sam to radio i gts je kostao malo vise od 150e kad sam ga uzeo, ali u zadnje vreme se ne igram mnogo pa i ne menjam. Da preformulisem: za kezual gejmera je svakako dovoljan a ali za nekoga kome je bitno da AA, AF i ostali vanzemaljci budu ukljuceni verovatno nije. Izjava da igram nesto na max znaci native rezolucija monitora i high detalji, ne ulazim preterano u podesavanja jer mi nije bitno. Obicno izbegavam da pisem na ovakvim temama, ne znam sta mi bi :)

@formax
Sad kad si mi ti preveo sve mi se razjasnilo.
ForMax re 14.11.2012. 20:25 #454063

broj poruka: 192
@Dexter
Eh, stalno iste price, kao neoptimizovane, i to se stalno prica za one igre koje ujedno i najlepse izgledaju. Ne bih rekao da je to neoptimizovanost, vec jednostavno nesto sa cim moramo da se pomirimo. Valjda znas da ako hoces da neka izgleda extra, moras da imas dobre texture i gomilu poligona, sto utice i te kako na igrivost, odnosno zahtevnost iste. Tako da, ako mislis da Crysis i Metro ne izgledaju dobro, odnosno da su neoptimizovane, ne znam sta da ti kazem. Skini texture, smanji poligone i slicno, i dobices prosecan izgled igre, i preko 60fps-a, sigurno. Definitivno nam je potrebna neka nova tehnologija-novi engine, ocigledno su limiti, sa ovakvim nacinom pravljenja igara, postignuti jos daleke 2007. godine.

@Mirko78
Nema problema, i drugi put. .)
djokosrb re:re 14.11.2012. 20:33 #454065

broj poruka: 6876
Za metro u redu,igra izgleda odlicno.

Ali crysis,grafika jeste dobra,ali igra je samo tako neoptimizovana,znaci moze da prica ko sta hoce sto je mnogo mnogo je.

Meni licno bf 3 i witcher 2 pet puta bolje izgledaju neko crysis a osetno bolje mi i rade.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

ForMax Re: re:re 14.11.2012. 20:44 #454067

broj poruka: 192
Aj ako hoces mogu da ti bar malo docaram mojom analizom igara koje si ti pomenuo. Da zanemarimo to sto su misljenja podeljena, odnosno gotovo svako, normalno, razmislja subjektivno, pa tako za njega jedna igra moze da bude krs, a druga vrh.
Aj da pogledamo recimo BF3 i Crysis.
BF3 ima odlicne svetlosne efekte, tod, koloritet je lepo izbalansiran, odlicne animacije pre svega, i tu je kraj, ako gledamo sa tehnickog aspekta. Ono sto je lose jesu texture, koje su ocajne. Da ne pricam o velicini mape u misijama.
Sa druge strane Crysis ima dosta bolje texture i mape koje su kud i kamo vece, pa samim tim i opravdana zahtevnost(vise poligona itd).

Pokusaj da poredis SP misije jedne i druge igre i shvatices o cemu ti pricam. .)

Pokusaj da pogledas obe igre sa tehnickog aspekta.

Pomenuo si i Metro za koji si rekao, pa dobro aj za njega, ipak igra izgleda odlicno. Sam si vec rekao ovo o cemu sam ti ja pisao gore. .)

:: Za metro u redu,igra izgleda odlicno
::
:: Ali crysis,grafika jeste dobra,ali igra je samo tako neoptimizovana,znaci moze da prica ko sta hoce sto je mnogo mnogo je
:: Meni licno bf 3 i witcher 2 pet puta bolje izgledaju neko crysis a osetno bolje mi i rade
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs