U odredjenim situacijama? Kad god je crna na ekranu javlja se IPS glow, presijavanje boja, i to je jedina boljka IPS-a. Nema prave crne nažalost... __________________ Scourge of PCBerza
Pa kad sam rekao `u odredjenim situacijama` onda sam mislio na to da kada preovladava crna boja, ili ti kad je ima dosta na ekranu, da je onda po malo iritantno i primetno. Naravno ako je komplet crna pozadina onda se i te kako vidi i primecuje. Na zalost! :(
:: U odredjenim situacijama? Kad god je crna na ekranu javlja se IPS glow, presijavanje boja, i to je jedina boljka IPS-a. Nema prave crne nažalost.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ma opusteno, ne smeta mnogo. Meni je ionako trebao jos jedan monitor a boljeg za ovaj novac nema, da sam menjao svoj cisto onako pa i da se kajem, ali ovako nema razloga. Ne smeta mi recimo (za sada) kad radim u Auto cad-u iako mi je pozadina crna.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.