al su neki ljudi ljubomorni sto imas ovaj perverzan monitor :))) hahahahaha -Srbija batice :) Umesto da kazu nek te dugo sluzi samo se svadjate i prozivate..kukuu gde ja zivim :((( Mad-super ti monitor nek te sluzi godinama :) u zdravlju i veselju
Da li je moguce da ti jos nisi skontala da ovo nema
17.12.2012. 13:14
status: user broj poruka: 7285
nikakve veze sa monitorom ili nekim drugim HW????
Aj citaj malo unazad, trazi MaestroBG/Ultras 1991/Skeletor i ostale nick-ove pa ce ti biti jasnije o cemu se ovde radi, a ne ovako da hranis bolesni um(veliko je pitanje sta uposte ima u glavi) ovog otpada ljudskog roda!
Izgleda da niko nije bio na questu da ti istraži pećinu već duže vreme kad ne znaš ni kome glumiš advokata.
Koja crna ljubomora... __________________ Scourge of PCBerza
:: al su neki ljudi ljubomorni sto imas ovaj perverzan monitor :))) hahahahaha -Srbija batice :) Umesto da kazu nek te dugo sluzi samo se svadjate i prozivate..kukuu gde ja zivim :((( Mad-super ti monitor nek te sluzi godinama :) u zdravlju i veselj :: :: ::
Ostale komentare nisam ni čitao, još samo da uzmem kokice i da se ismejem od srca.
@MadCatz
Ti možeš prijatelju da kupiš i 5 ovakvih, ti si u mojim očima samo jedna muška sponzoruša i gerontofil. Sa monitorom je sve u redu ali sa tobom nije, toliku sujetu u životu nisam video.
Sad kada dođe nova godina umesto jelke okiti lepo kućište jer bolje sija nego ta jelka.
Sad bas gledam njegove neke starije teme Lepi Sale u svakoj temi gde god da kupi nesto najnovije sto je tek izaslo i nije realna cena nego je veoma visoka,
na pitanje koji ce ti to sad kad vec imas nesto sto je samo 10-15% slabije,
UVEK ISTO KAZE: DA ME SLUZI PAR GODINA. Procesore menja kad god izadje neki noviji, Isto i za graficke karte...
U principu nista se kod njega ne zadrzi duze od godinu dana. Sto je cist pokazatelj da mu je komp samo a ukras i igranje video igara...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Kad ga ispunjavaju drugi da i on sebe usput ispuni nepotrebnim hardverom uz nadu da ćemo mi ovde da ga ispunimo divljenjem a ustvari ga ispunimo nečim drugim... __________________ Scourge of PCBerza
Nije poenta dal je kupio nesto sto kosta 300 500 ili 1000e nego sto lik baca pare npr koj ce mu djavo i7 3770k za igrice kada je i5 iz sandy ili ivy bridge i vise nego dovoljno da igra igrice i da ne pravi usko grlo onda ako je vec toliki gejmer i ako hoce da da dosta para za graficku vise bi mu se isplatilo da je uzeo gtx 660 ti sli nego 680 a imaju istu cenu a sli kombinacija razbija naravno to je stvar izbora ali cemu to? Aj ja sad da otvorim temu kolko sam para ove godine dao za komponente i da pricam na forumu kako je drugima krivo nije to lepo .) i to sto pokazuje slike od monitora kao da ja ne znam kako izgleda taj monitor ili kao da je jedini na svetu koji ima taj monitor pa kao e aj da vidim kako izgleda :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
e jbg bas...da je isti `lik-likusa ` lakse bih razumeo taj mozdani sklop...ali ovako...xendzo, ....nije tebi lako i tesko onom ko je proveo 5 min sa tobom u blizini.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung F4 raid 0 + F1 1TB Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w VX 2450-led
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.