jeste, znam kad si me uveravao, ali to je tebi nesto drugo smrdelo:) Nek prica ko sta hoce ali starije Gainward graficke su bile stvarno dobre
:: @imarkovi :: :: Ja sam ti davno govorio da Gainward smrdi kad se zagreje.Sad si se uverio i da gori :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ma jasno, činjenica je da danas nisu ono što su nekad bili. Iskreno, sledeća karta mi najverovatnije neće biti Gainward. Do pre par godina Gainward top modeli su bili isključivo nereferentni. Baš kao što kažeš tada su bile izuzetne. Danas kao da ih mrzi da naprave nešto čestito, osim phantom-a naravno. Vidim niko ne pominje Gigabyte a jako su im dobri WindForce modeli.
:: ma slazem se, naravno da ne mora da znaci, nije ovo nikakav dokaz, ovo je cisto razbijanje monotonije:).. imao sam ja gw kartica sa kojima sam se naigrao bas fino, nekad su bili stvarno za primer.. s druge strane losi su, ne bas ovoliko da se zapale ali u drugom nekom smislu, uglavnom sada.. ne bih se usudio ponovo da kupim iskreno.. inace, nebitno uopste da li se radi o top kartama ili low budget, top karte su referentne ::
pozitivan glas za gainward imao sam tj jos uvek je citava i radi perfektno 8600GT GLH, kada sam je kupio 2007 odmah je pao neki klok i to bolje se klokovala nego sto se i pisalo, a i dalje radi, posle svih muka na koje sam je bacao.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB ASUS XONAR DG CM GX550
:: Ti si izgleda pala sa drveta nekulture i udarila svaku granu na putu dole.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Aj nek mi neko dokaze sta sad fali Gainwardu??? da cujem komentare zasto ste toliko protiv gainwarda daj dokaze bre mojne mi pricate napamet :: :: :: :: hahaha upravo to sto si sad rekao je jako nekulturno :) muahaha al ovde ima glupih osoba :
E bas cu da pazarim Gainward ja ga bas gotivim :)
markovicu ta karica je bas neka jeftina sto je izgorela cisto sumnjam da se skupljim tako nesto desava....tako da ti je konstatacija jako losa:) :: ::
da, ove nove nece izgoreti sigurno, tako da valjda sam popravio tu kontracepc..taciju:)
:: :: :: :: :: Ti si izgleda pala sa drveta nekulture i udarila svaku granu na putu dole.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Aj nek mi neko dokaze sta sad fali Gainwardu??? da cujem komentare zasto ste toliko protiv gainwarda daj dokaze bre mojne mi pricate napamet :: :: :: :: :: :: hahaha upravo to sto si sad rekao je jako nekulturno :) muahaha al ovde ima glupih osoba : :: :: E bas cu da pazarim Gainward ja ga bas gotivim :) :: :: markovicu ta karica je bas neka jeftina sto je izgorela cisto sumnjam da se skupljim tako nesto desava....tako da ti je konstatacija jako losa: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60428. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.