Nije takav zakon, već se tako interpretira, a u praksi ponekad primenjuje. Robu možeš da vratiš u roku od 14 dana isključivo u slučajevima kad je ugovor o kupoprodaji zaključen van poslovnog prostora firme koja je prodavac ili u slučaju web kupovine. Navedeni rok ne važi u slučaju ličnog preuzimanja.
Što se tiče teme... @autor Za tvoje potrebe je odnos strana 16:10, odnosno pomenuti U2412 nepraktičan, probija ti budžet i nećeš znati da ga iskoristiš na pravi način. Pored predloga koje si dobio, pogledaj i razmotri i ovaj: http://goo.gl/NwgXX
:: Nista sinko sve to lepo spakujes nazad u kutiju, odes u radnju i kazes dajte mi drugi ovaj ne odgovara i ne objasnjavas zasto.. :: :: Takav je zakon do 14 dana se vraca ako ne odgovara i uzima nazad ono sto ti odgovara.. :: :: Uverio sam se pre cetiri godine... popunis neki formular upisu broj LK ti potpises uzmes novac nazad i to je to... ko kaze suprotno je lazov ili budala koju su prejebali... ali zemlja dembelija je to.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Ne kazem da ti nisi uporedio, nego masa noobova koji kupuju samo zato sto neko kaze da tako treba :: :: Ne moze svako da pogleda monitor koji dobija pre kupovine. To je redak izuzetak i ko moze blago njemu :: :: I zamisli sad, kupis monitor, ukljucis, kad ono tri pokojnika a garancije za to nema :: :: :: :: A i sta ti smeta okvir? Sta ima veze da li je mat ili se malo sjaji. Gledas sliku a ne ram :: :: Po meni je cak bolje jer malo ublazava svetlo ekrana reflektujuci okolinu. Zvuci glupo, ali svaka sitnica koja ima veze s vidom nije za bacanje :: ::
Licno preuzeo, licno vratio, licno potpisao potvrdu o vracanju novca i licno uzeo novac nazad...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nije takav zakon, već se tako interpretira, a u praksi ponekad primenjuje. Robu možeš da vratiš u roku od 14 dana isključivo u slučajevima kad je ugovor o kupoprodaji zaključen van poslovnog prostora firme koja je prodavac ili u slučaju web kupovine. Navedeni rok ne važi u slučaju ličnog preuzimanja. :: :: Što se tiče teme.. :: @auto :: Za tvoje potrebe je odnos strana 16:10, odnosno pomenuti U2412 nepraktičan, probija ti budžet i nećeš znati da ga iskoristiš na pravi način. :: Pored predloga koje si dobio, pogledaj i razmotri i ovaj :: http://goo.gl/NwgX :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: Nista sinko sve to lepo spakujes nazad u kutiju, odes u radnju i kazes dajte mi drugi ovaj ne odgovara i ne objasnjavas zasto.. :: :: :: :: Takav je zakon do 14 dana se vraca ako ne odgovara i uzima nazad ono sto ti odgovara.. :: :: :: :: Uverio sam se pre cetiri godine... popunis neki formular upisu broj LK ti potpises uzmes novac nazad i to je to... ko kaze suprotno je lazov ili budala koju su prejebali... ali zemlja dembelija je to.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: Ne kazem da ti nisi uporedio, nego masa noobova koji kupuju samo zato sto neko kaze da tako treba :: :: :: Ne moze svako da pogleda monitor koji dobija pre kupovine. To je redak izuzetak i ko moze blago njemu :: :: :: I zamisli sad, kupis monitor, ukljucis, kad ono tri pokojnika a garancije za to nema :: :: :: :: :: :: A i sta ti smeta okvir? Sta ima veze da li je mat ili se malo sjaji. Gledas sliku a ne ram :: :: :: Po meni je cak bolje jer malo ublazava svetlo ekrana reflektujuci okolinu. Zvuci glupo, ali svaka sitnica koja ima veze s vidom nije za bacanje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.