Ja sve nesto razmisljam da uzmem onu Turok-ovu.Vidim da je bila rezervisana,pa kupac odustao.Ubija me sto nema nikakvu garanciju......Zna li ko nesto o doticnoj kartici i prodavcu..... Da cujem misljenja: uzeti ili ne Hvala unapred !!!
Brate kad kupujes kartu (i to high end) kupuj sa garancijom. Period!
:: Ja sve nesto razmisljam da uzmem onu Turok-ovu.Vidim da je bila rezervisana,pa kupac odustao.Ubija me sto nema nikakvu garanciju......Zna li ko nesto o doticnoj kartici i prodavcu.... :: Da cujem misljenja: uzeti ili n :: Hvala unapred !! :: :: ::
Kad kupujes bilo sta skupo i sto moze da se pokvari ili da je u startu polu ispravno (nevezano od prodavca), samo sa zvanicnom pisanom garancijom i racunom uzimaj.
Da je u pitanju CPU ili RAM pa ajde, nije frka, ali graficke nikad bez garancije.
Ma jasno je meni sta zdrav razum kaze,ali 70e jeftinije nego u radnji me baca u razmisljanje.Dakle mene zanima da li neko licno poznaje coveka,tj da moze da kaze ok je decko itd...i da li je kartica stvarno nova ili je neki popravljani skart.... Ako je karta stvarno nova,testirana i radi ok ja bih rizikovao (kad moze scyter sto ne bih i ja :)) Dakle nemam nameru da se izivljavam nad karticom.Kako je po difoltu,tako bi radila i to je to Razmislicu jos malo.Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.