Meni nista nije palo ispod 30fps .-) to mi je MIN! u onom delu gde je trava i full detalji, aa saxaa i te stvari ne secam se na sta sam stavljao, jer trenutno nemam igre.
Tvoja karta od 150e moze da tera na 30 tu igru a padace ti taj fps dosta ispod 30 vecinu vremena. Mada nebitno ti si zadovoljan kupovinom i 30 fps-a ti ne smeta, uzivaj.
Ja imam GTX660 i Crysis 3 se ne moze da se igra na ultra na 1080p. Jer fps pada i do 15 a u nekim slucajevima bude i 40-50. Ali ne moze da se igra jer kad je veca mapa sa puno detalja fps je obicno oko 20-25.
Ja stvarno ne znam sta ovaj fantazira ja sa gtx770 (naklokovanom do daske) is i7 4770 k imam svega 50-60 fps na 1920 x 1080 it sa SMAA low (1x), Texture Resolution-Medium podesavanjima... Da bi igrao na ultra podesavanjima u full hd trebaju ti 2gtx780 koje perfektno rade u SLI
Jao dobar je... NE POSTOJI SINGLE GPU KARTA KOJA MOZE DA TERA CRYSIS 3 U FULL HD NA MAX SETOVANJIMA SA PRIHVATLJIVIN FREJMREJTOM!. Sebe lazi koliko hoces, ali to radi na drugom mestu....
:: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: Teksture i senke i sva OSNOVNA podesavanja bila su na ultra... Ponavljam se x puta, citajte ljudi!
Klokovana GTX 780 ne moze terati na ultra podesavanjima, bez drop-a u performansama.
Naravno, GTX 650ti boost je odlicna karta za dobijeno, ulozeno.. ali... mogu li i 3 ove karte da teraju na ultra? Mislim da ne...
:: Jao dobar je.. :: NE POSTOJI SINGLE GPU KARTA KOJA MOZE DA TERA CRYSIS 3 U FULL HD NA MAX SETOVANJIMA! :: Sebe lazi koliko hoces, ali to radi na drugom mestu... :: :: :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: :: Teksture i senke i sva OSNOVNA podesavanja bila su na ultra... Ponavljam se x puta, citajte ljudi!
Može ja sam igro malo sa ovom kartom krizu na ultra.Na ivici je i igra nije baš tecna kako treba ali lepo radi.Na fenomu II nije htela ni na high da radi baš kako treba iako je imala mnogo veci fps. Do pre godinu dana vecinu igri sam igrao sa gtx 460 na maximalna podešenja.Evo sad od tih novih stoji hitman i lepo radi na najvece podešenje.I to ne da se vuce nego ide poprilicno tecno tj nisam imao ni u jendom trenutku razlog da spuštam podešenje.
:: Može ja sam igro malo sa ovom kartom krizu na ultra.Na ivici je i igra nije baš tecna kako treba ali lepo radi.Na fenomu II nije htela ni na high da radi baš kako treba iako je imala mnogo veci fps :: Do pre godinu dana vecinu igri sam igrao sa gtx 460 na maximalna podešenja.Evo sad od tih novih stoji hitman i lepo radi na najvece podešenje.I to ne da se vuce nego ide poprilicno tecno tj nisam imao ni u jendom trenutku razlog da spuštam podešenje ::
Aman ljudi šta vam je sa tim grafickim kartama koda nikad niste imali neku srednju klasu.Sa gtx 460 na high sam imao 40 fps u krizi ali je bilo neigrivo.Igrao sam na midium.Sa gtx 650ti boost ide na ultra po mom ukusu jedva igrivo ali nekim ocito to ne smeta i imao je dobar fps nesecam se koliki.Na high bez problema al je covek odigro celu krizu na ultra.
:: Aman ljudi šta vam je sa tim grafickim kartama koda nikad niste imali neku srednju klasu.Sa gtx 460 na high sam imao 40 fps u krizi ali je bilo neigrivo.Igrao sam na midium.Sa gtx 650ti boost ide na ultra po mom ukusu jedva igrivo ali nekim ocito to ne smeta i imao je dobar fps nesecam se koliki.Na high bez problema al je covek odigro celu krizu na ultra :: :: Minut guglanja i evo ovog klip :: http://www.youtube.com/watch?v=czzt8ZKkLv :: :: Ovde vam je sve bolje objašnjeno :: http://www.youtube.com/watch?v=i17QDWW9SS
Ma pajseri za njih je 120FPS dovoljno... Laprdaju kojesta , a covecije oko ne primecije nista preko 25 fps(konstantnih) makar tako naucnici kazu, kao i za nijanse boje... No nebitno je,meni je bitno da mi igra do sada nije zakucavala nikada, da ne mogu u akciji da se izvucem, malo sam igrao online u pocetku, bilo je totalno igrivo, i zanimljivo, nikada probelma nisam imao sa C3. Ali ok Nevermind, ljudima smeta sto bacaju pare za karte tipa 780 , ok je to , docice vreme kada ce ona biti mid kao sto je sada GTX 480 (rang GTX 650TIB)
:: Aman ljudi šta vam je sa tim grafickim kartama koda nikad niste imali neku srednju klasu.Sa gtx 460 na high sam imao 40 fps u krizi ali je bilo neigrivo.Igrao sam na midium.Sa gtx 650ti boost ide na ultra po mom ukusu jedva igrivo ali nekim ocito to ne smeta i imao je dobar fps nesecam se koliki.Na high bez problema al je covek odigro celu krizu na ultra :: :: Minut guglanja i evo ovog klip :: http://www.youtube.com/watch?v=czzt8ZKkLv :: :: Ovde vam je sve bolje objašnjeno :: http://www.youtube.com/watch?v=i17QDWW9SSE
24-35fps je vama OK za igranje? Pa na samom snimku se vidi da se igra vuče ko prebijena. Prvih 5-6 metaka maši protivnika, jer ne može da nanišani kako treba. A i sama podešavanja nisu videla Ultre.
Ne znam sta ste vi igrali ali ja sam na full detaljima sa FXAA imao stabilnih 40 fps-a sa GTX 660 Ti mada je bila overklokovana na 1267 Mhz!Sa GTX680 desetak fps-a preko 1170 Mhz OC i to referentna,Lightning je prosto leteo ! I ovde sam pricao ranije i kacio negde shoot,sad ne mogu da ga nadjem ali naci cu! U zatvorenim prostorijama sam imao preko 60 fps-a .. Mozda nisam u toku , da nije izasao neki Ultra patch posto Crysis 3 ima max Very Hi setovanja na kojim sam i igrao?!
update:
Ovo sam nasao na berzi sto sam postovao..Evo setovanja..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Jao dobar je.. :: NE POSTOJI SINGLE GPU KARTA KOJA MOZE DA TERA CRYSIS 3 U FULL HD NA MAX SETOVANJIMA SA PRIHVATLJIVIN FREJMREJTOM! :: Sebe lazi koliko hoces, ali to radi na drugom mestu... :: :: :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: :: Teksture i senke i sva OSNOVNA podesavanja bila su na ultra... Ponavljam se x puta, citajte ljudi!
To je, ajde da se tako izrazim, `Ultra`... I Motion Blur na High...
:: Ne znam sta ste vi igrali ali ja sam na full detaljima sa FXAA imao stabilnih 40 fps-a sa GTX 660 Ti mada je bila overklokovana na 1267 Mhz!Sa GTX680 desetak fps-a preko 1170 Mhz OC i to referentna,Lightning je prosto leteo :: I ovde sam pricao ranije i kacio negde shoot,sad ne mogu da ga nadjem ali naci cu :: U zatvorenim prostorijama sam imao preko 60 fps-a . :: Mozda nisam u toku , da nije izasao neki Ultra patch posto Crysis 3 ima max Very Hi setovanja na kojim sam i igrao? :: :: update : :: Ovo sam nasao na berzi sto sam postovao..Evo setovanja. :: :: http://oi50.tinypic.com/autugy.jp :: :: Naci cu i shoot iz igre. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda ::
Aha sad mi je jasno..Probao sam to kao i sa TXAA kombinacije..To ubija grafiku.. Ja sam nasao kompromis sa FXAA i odlican FPS a nista specijalno losiji AA tako da sam tako igrao..Ok sad smo se razumeli..Na tim setovanjima se i Titan znoji.. Doduse moja rezolucija je malo jaca a i CPU nosi malo vise fps-a ..No..To je to..
P.S.Motion mi nije skidao fps,probao sam ali sam ga drzao na midle jer mi previse zamuti sliku!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Stavo ova setovanja pa javi kako si prosao... :: http://imageshack.us/f/19/pcwi.jpg :: :: To je, ajde da se tako izrazim, `Ultra`.. :: :: :: Ne znam sta ste vi igrali ali ja sam na full detaljima sa FXAA imao stabilnih 40 fps-a sa GTX 660 Ti mada je bila overklokovana na 1267 Mhz!Sa GTX680 desetak fps-a preko 1170 Mhz OC i to referentna,Lightning je prosto leteo :: :: I ovde sam pricao ranije i kacio negde shoot,sad ne mogu da ga nadjem ali naci cu :: :: U zatvorenim prostorijama sam imao preko 60 fps-a . :: :: Mozda nisam u toku , da nije izasao neki Ultra patch posto Crysis 3 ima max Very Hi setovanja na kojim sam i igrao? :: :: :: :: update :: : :: :: Ovo sam nasao na berzi sto sam postovao..Evo setovanja. :: :: :: :: http://oi50.tinypic.com/autugy.jp :: :: :: :: Naci cu i shoot iz igre. :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: ::
Nisam govorio o filterima vec samo o very high (ultra) podešenjima. O igrivosti sam vec reko.Meni nije to bilo kako treba njemu je bilo super ali je ta ista graficka karta na phenomu neuporedivo lošija u ovoj igri nego na intelu. Ljudi sve ovo igraju na mnogo slabijim kartama.Ne vidim šta sad treba da dokazujemo sa 8x aa.
Ima bolji efekt sa MSAA nego sa TXAA dok je FXAA zlatna sredina. Jedno vreme sam igrao sa 4XMSAA i GTX680 se fino drzao..Padao je fps nije da nije ali je uglavnom bio visok.Ok ja moje karte uvek zestoko overklokujem tako da i performanse su osetno bolje.. Opet kasnije mi je FXAA delovao kao razuman kompromis i tu sam imao odlican FPS .. Probacu opet Crysis 3 i onako ga nisam do kraja zavrsio..
Ne radi se o dokazivanju vec sta su ultra settings... To sto ste vi igrali nije Ulltra ni izbliza
:: Nisam govorio o filterima vec samo o very high (ultra) podešenjima :: O igrivosti sam vec reko.Meni nije to bilo kako treba njemu je bilo super ali je ta ista graficka karta na phenomu neuporedivo lošija u ovoj igri nego na intelu :: Ljudi sve ovo igraju na mnogo slabijim kartama.Ne vidim šta sad treba da dokazujemo sa 8x aa :: :: ::
Koliki ti je CPu usage u C3 sa tim procesorom? Ne samo generalno nego i individualno po jezgrima/threadovima?
:: Ima bolji efekt sa MSAA nego sa TXAA dok je FXAA zlatna sredina :: Jedno vreme sam igrao sa 4XMSAA i GTX680 se fino drzao..Padao je fps nije da nije ali je uglavnom bio visok.Ok ja moje karte uvek zestoko overklokujem tako da i performanse su osetno bolje. :: Opet kasnije mi je FXAA delovao kao razuman kompromis i tu sam imao odlican FPS . :: Probacu opet Crysis 3 i onako ga nisam do kraja zavrsio. :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ako je nekome ok 30 fps-a i da ponekad padne na 25, nekome eto nije.
I tu je ta razlika radi mi lepo (njemu je ok 30 fps-a) on tu ne vidi problem, on ne vidi problem ni sa 25 fps-a, jedini problem takvi ljudi vide ako igra stuca tj. secne ili zablokira skroz. A fps im je u principu nebitan. Tu gluv slepom ne moze da objasni nista...
Ako titan ima 50 fps-a toliko o prici da karta od 150e ima samo par procenata manji fps- od titana...
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.