Neces dobiti nista a izgubices pare. Ako te svrbi dzep kupi ovo http://goo.gl/zFLGB Link za MSi Afterburner uz pomoc kog ces moci da overklokujes (valjda) http://goo.gl/vxIUn
Jel ti raazumes da browser cita htnl fajl sa tvog kompjutera? Kako ocekujes da mi mozemo da ga vidimo, ali ajde da kazem da ti verujem da je presao Unigine, cisto da sebi (i tebi) skratim muke. Uradi prvo Unigine sa 7870 na defaultu pa onda OC varijanta. I stavi sve na max.
Otvori MSi Afterburner/Settings/General pa checkiraj Unlock voltage control, klikni na OK pa vidi dal mozes da dizes napon... Ako nece probaj sa Sapphire Trixx.
Aha,ja sam mislio da kada podesim funkcije u Catalistu on automatski podesi napon kartice, nisam znao da mora bas to rucno da se radi ili sam mislio ako oces extrenmo overklokujes da moras rucno onda a ne sa manjim vrednostima... :)
:: :: To znaci da je nestabilna sa tin naponom na tom kloku i da napon mora da se poveca :: Objasnio sam ti to negde gore.. :: :: :: :: :: Kada je kartica na normalnim podesavanjima sve je super ok ,kada povecam vrednosti dobijam ovu poruku : http://www.dodaj.rs/f/1R/Js/1KkGCCMx/slika-1.jp :: :: :: :: :: :: Sta to znaci ? :: :: :: ::
Covek su vezba kako da OC karticu koja je na fabrickom kloku dobra i brza...
Onda nesto zajebe i kuka za reklamaciju...
A sto je najgore ima cudaka koji reklamiraju nesto sto radi kako valja ali je nekih 50MHz ispod maksimalno zabelezenog OC rezultata...
Po meni ces vise uzivati u kartici ako je prvih godinu dana vozis na fabrickom kloku a kad dodju novi naslovi ti samo dignes klok i sve je kao kad si je kupio nego da vremenom gubis na brzini...
Inace bas zbog OC ne bi kupio polovnu grafiku i CPU u stbistanu pa ne znam po kojoj ceni da je nude...
Nemoj kriviti nekoga ako kartica moze da se overklokuje,krivi za to kompaniju u ovom slucaju je to Gigabyte njih kudi sto to uopste dozvoljavaju i sve ostsale koji to rade,trebali su lepo zakljucati karticu i reci ako je cackas ode garancija pa se cesaj ti po glavi ...
Kartica mi je sada na normali niti se petljam da nesto sada diram,ali naravno da cu ako se desi da je overklokujem malo da cu je vratiti ako nesto nebude dobro ....
Za druge me ne interesuje njihova stvar sta ce da rade sa necim sto su kupili,ok izneo si svoje misljene.....
Teracu je ovako nista joj ne fali samo sam hteo da vidim da li moze da se overklokuje i video sam da treba za to znati dizati napone i necu vise to raditi...
Mada mi nije jasno kada kazes da ce mi vremenim oslabiti kako je to moguce ?
:: Covek su vezba kako da OC karticu koja je na fabrickom kloku dobra i brza.. :: :: Onda nesto zajebe i kuka za reklamaciju.. :: :: A sto je najgore ima cudaka koji reklamiraju nesto sto radi kako valja ali je nekih 50MHz ispod maksimalno zabelezenog OC rezultata.. :: :: Po meni ces vise uzivati u kartici ako je prvih godinu dana vozis na fabrickom kloku a kad dodju novi naslovi ti samo dignes klok i sve je kao kad si je kupio nego da vremenom gubis na brzini.. :: :: Inace bas zbog OC ne bi kupio polovnu grafiku i CPU u stbistanu pa ne znam po kojoj ceni da je nude.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.