AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Niko ne zeli da se ukrca na brod koji tone nego ce svi da pohrl :: na avion.Em bezbednije (pouzdanost), em brze (tehnologija). :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Kazi koga treba da overim za ovo :D Ovo remek delo mi nediraj ..EVGA ima moju postovanje samo tako..... I ploce i hladjenje i napajanje.... Da imam pare sve od njih bez razmisljanja....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
kako Nvidija pravi spejs satlove za NASU? Gpu biznis je za njih nebitan sitnis, nesto s cime se njeni inzenjeri i bave tokom kracih coffee breaks. Kakva onda to tehnologija to moze biti ako ne vanzemaljska? A Psycho sve to zna, ali nikako da nam, jos jedared, isprica...
nVidia uveliko saradjuje sa NASA, i to nije nista novo....
A razumem da je kul nekog nazvati fanbojem, neznalicom, ostrascenim likom, zaludjenikom, cudakom, odnosno, prepucavati se sto iz zabave, sto iz ubedjenja, sto ih dokolice, ali nazivati psihopatom???
Nekako mi to trulo.
Ako se vas dvojica tako cascavate danima, mesecima, godinama, ajde i da covek razume... ovako... ne znam...
:: :: :: kako Nvidija pravi spejs satlove za NASU? :: Gpu biznis je za njih nebitan sitnis, nesto s cime se njeni inzenjeri i bave tokom kracih coffee breaks. :: Kakva onda to tehnologija to moze biti ako ne vanzemaljska :: A Psycho sve to zna, ali nikako da nam, jos jedared, isprica.. ::
Rekao sam pravi spejs satlove, mojne da se pravis blesav sad, svi znaju da Nvidija pravi gpu-ove i to nisam ni poricao. Posto vidim da ne znas, idi na vikipediju i procitaj sta psihopata zapravo znaci. http://goo.gl/g4J8S I obavezno skroluj jos nadole procitaj ` „Ček-lista“ za provjeru psihopatije`
Nema na cemu!
:: http://blogs.nvidia.com/2011/07/drexel-university-blasts-off-to-big-science-with-new-nvidia-gpu-computing-cluster-for-stellar-simulations :: :: nVidia uveliko saradjuje sa NASA, i to nije nista novo... :: :: A razumem da je kul nekog nazvati fanbojem, neznalicom, ostrascenim likom, zaludjenikom, cudakom, odnosno, prepucavati se sto iz zabave, sto iz ubedjenja, sto ih dokolice, ali nazivati psihopatom?? :: :: Nekako mi to trulo :: :: Ako se vas dvojica tako cascavate danima, mesecima, godinama, ajde i da covek razume... ovako... ne znam.. :: :: :: :: :: :: :: kako Nvidija pravi spejs satlove za NASU? :: :: Gpu biznis je za njih nebitan sitnis, nesto s cime se njeni inzenjeri i bave tokom kracih coffee breaks. :: :: Kakva onda to tehnologija to moze biti ako ne vanzemaljska :: :: A Psycho sve to zna, ali nikako da nam, jos jedared, isprica.. :: ::
Ne diraj me u malog Miska. Da njega nema pc berza bi mi bila dosadna jer pored stalnih marioneta on je jedini koji se malo istice sa malo vecim iq.Vidis i sam da koristi napredne izraze :-) Danas je to Psiho,sutra ko zna :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - A sto se tice svemira,svemirske tehnologije pa tako ce i biti jos malo,eh kad krene ta nova serija ima dzigericu da pojedem fanbojeima.. Kada god sam iznosio detalje i nagovestavao sta ce se desiti obicno je DrFlomaster govorio Kako je to nauncna fantastika Ali nezadugo taj SF uvek postane realnost. Draga moja gospodo budite strpljivi i sacekajte novi nm proces i novu seriju a do tad se pdihicki pripremite da ne bude masovnih samoubistava :-):-):-):-)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Hitler je svojevremeno trebio Jevreje. Neki su ga smatrali psihopatom dok su ga drugi dozivljavali drugacije.. Danas je jevrejski lobi najjaci na svetu .
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ma samo ti meni budi ziv i zdrav, tol`ko kol`ko jesi...
:: Hitler je svojevremeno trebio Jevreje :: Neki su ga smatrali psihopatom dok su ga drugi dozivljavali drugacije. :: Danas je jevrejski lobi najjaci na svetu :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Kao da gledam da ces ti uzeti kartu .-) Reci da li gresim :-) P.S.Nadam se da ces da se pohvalis javno na berzi,da se neces skrivati od AMD sektasa da nebi bio zigosan i ocrnjen :-P Samo hrabro i pokazi zube tj Ge Silu,protiv Ge Sile se ne moze .-)
Ako ista budem kupovao uopste, mozda na kraju godine, kad se svedu racuni...
U ovom momentu, nerezonski i nepotrebno.
A ako me pitas da li bih imao ovo u racunaru... da sam narodni poslanik, stavio bih 2 :)
:: Kao da gledam da ces ti uzeti kartu .- :: Reci da li gresim :- :: P.S.Nadam se da ces da se pohvalis javno na berzi,da se nece :: skrivati od AMD sektasa da nebi bio zigosan i ocrnjen :- :: Samo hrabro i pokazi zube tj Ge Silu,protiv Ge Sile se ne moze .- :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ajde bre ne kaki.Meni prodajes te pricice? Nemas 200 eur da dodas?! Koliko si platio 3960X?! Za te pare sam fakticki mogao da ti nabavim 3x 3930K. I opet kad svedes nemas brzi setup od mene osim ako ne nabavis neko profi vodeno pa dignes klokove kao ja,tek tad ce razlika biti i to minimalisticka. A gledaj sad,stize Ivy Bridge E koji cu da ubodem na moju plocicu uz minimalna ulaganja. Kapiras?Ulozeno-dobijeno,racionalnije sam rasporedio novac.
Ako se prikrivas iza lazne skromnosti i zbog zaostale percepcije ljubomornih dusmana razumecu donekle.Ali jedno treba da ti bude jasno da treba da te boli q za ostale i sta ce ko da misli,ti pare nisinasao na putu i tvoja je stvar sta ces da radis sa njima a ljubomornih pavijana ce uvek da bude i ostace pavijani ceo svoj zivot .-)
:: Ako ista budem kupovao uopste, mozda na kraju godine, kad se svedu racuni.. :: :: U ovom momentu, nerezonski i nepotrebno :: :: A ako me pitas da li bih imao ovo u racunaru... da sam narodni poslanik, stavio bih 2 : :: :: :: :: Kao da gledam da ces ti uzeti kartu .- :: :: Reci da li gresim :- :: :: P.S.Nadam se da ces da se pohvalis javno na berzi,da se nece :: :: skrivati od AMD sektasa da nebi bio zigosan i ocrnjen :- :: :: Samo hrabro i pokazi zube tj Ge Silu,protiv Ge Sile se ne moze .- :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
@Bobisa Sad me razocaravas.Pa upgrade pravim zbog kurcenja kako ne razumes?! Pih kakav si,vidi se da ne pripadas odabranoj pavijanskoj grupi :-D
Sad ozbiljno.. Postoji vise razloga od te razlike u performansama. Prvo ti procesori rade na manjem naponu,samim tim se i manje greju. Veci je OC potencijal,ja ocekujem 5Ghz za svaki dan i pored svega ne ulazem mnogo sto je bitno! Ono najbitnije jeste da ce mi tu biti poslednja stanica.Na Huswell necu ici,kapiram da me platforma sluzi bar 2 godine najmanje.Menjacu samo graficke. Ne volim da pisem po ovoj berzi o svojim planovima i razmisljanjima (razlozima) ali kad si me vec pitao da te udostojim odgovora.
@Borovnica Videcemo koliko ces moci da izdrzis :-)
Takodje isti sistem hladjenja ce da ima i GTX770 koji ce se bazirati na novoj reviziji GK104 chipa uz nesto bolje performanse i karakteristike same kartice..
`The card has a lot of overclocking headroom, due to 6+8-pin power connectors, TDP of 250W (note that the GTX 680 has the TDP of 195W), and a default voltage above 1.3V. It looks like the PCB, at least the one used by this very model (probably engineering sample), has more similarities to TITAN’s than GTX 680′s board`
Karta kao stvorena za kolegu Dejzana :)))
Na istom linku postavljene su i neke cene koje jos nisu potvrdjene ali kako sad stvari stoje opravdane su.
Sve u svemu napredak za refresh seriju ce biti i vise nego opravdan .. Po mom ukusu voleo bih da cene idu jos malo nize ali uz nedostatak konkurencije i ovo je `dobro` !
Ali ja zaista pocinjem da verujem da je lik placen od Nwidije za trolovanje po forumima,sto je po meni i vrlo verovatno jer lik nije glup a da neko moze da bude ovakav profil coveka se kosi sa zdravim razumom....tolliko od mene ....samo vas pratim i posmatram :)
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Se pise odvojeno..Prvo to.. Drugo ja iznosim vesti,prenosim znanje,upucujem ljude sve sto je u sklopu kodeksa jedne zdrave forumske zajednice..
Oduzmes,saberes,podelis,dodjes na isto,problem je u VAMA korisnicima (pojedincima) koji sve ovo dozivljavate na emotivnom nivou jer ISTINA boli a to morate da resite u svojim `pametnim` glavicama..
Da nebi trolovali vise i bilo slicnih ispada,nadam se da smo ovo resili pa zato back to topic :
Nesto vise o GTX770 ..PCB karte je iste duzine kao kod Titana ..
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.