Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI 770 340 eura gaming edition
STRANA 3 OD 4  
ZooLoo ... 25.06.2013. 00:41 #500980

status: user
broj poruka: 3975
LoL! Ovde narod jedan dan hvali AMD, drugi dan je protiv njega, isto tako i za Nvidia-Intel. :D Jaka stvar koja je graficka jaca od koje (mislim na ove od po 1k evra), kad nikad neces da je imas, zato gledaj slike i uzivaj.

Sky moze jedna karta tipa graficka za poneti, sa Zapada? :D

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 25.06.2013. 00:57 #500992

broj poruka: 18472
@imarkovic
Jel sad shvatas kad ti kazem da je to sekta ? Mislim da ti je sada malo jasnije..
@Zooloo
Sta za poneti, ne razumem?
Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Dejzan Re: ... 25.06.2013. 00:59 #500993

broj poruka: 3730

Sky moras jacu drogu da uzimas ljubi te brat postajes nepodnosljiv :D

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: @imarkovi
:: Jel sad shvatas kad ti kazem da je to sekta ? Mislim da ti je sada malo jasnije.
:: @Zoolo
:: Sta za poneti, ne razumem
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
::
SkyFire ok-ob sa krilcima 25.06.2013. 01:17 #500997

Ako sam ja nepodnosljiv onda tebi predstoje lekovi za smirenje.
Ima debeli jjednu terapiju pa mu se obrati za pomoc..

Sto se tice droze u Amsterdamu na svakom koraku odise poznata
aroma kanabisa, kroz vazduh osecas konstantno.Tek mi se razbistrilo
kad sam dosao u deo gde su ribe u izlozima..Posle toga se niceg vise ne secam :)
I tako uvek biva..:)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bata Dejo.. 25.06.2013. 07:31 #501020

broj poruka: 19078
ajde sad ti meni lepo da objasnis, kao i ostalim ljudima ovde zasto asus nije cak ni priblizno kvalitetan kao sto je eVGA? Ne moze nesto da te `nervira` i da zbog toga tvrdis da je to lose, a Gigabyte ti je omiljeni, kao i Sapphire, toliko velicas te brand-ove da to nije normalno, a vrlo su prosecni.. Po tebi je eVGA firma koja je kvalitetnija od same nvidia-e.. to je isto kao kad bi rekao da je auto kvalitetniji od svojih delova.. nebuloza.. eVGA i ASUS po kvalitetu su rame uz rame, to je cinjenica koju nije hteo da prihvati ni onaj Wlada011 aka Classified koji je isto bio opsednut do bola, ali ti si zajebo njega daleko, on se bockao sa Classified i Corsair i to je u neku ruku ok ajde da kazem.. eVGA ima svoj jedinstven dizajn, kao i ASUS, eVGA pravi fancy karte, unapredjuje dizajn i optimizuje OC i to vrlo dobro radi, asus takodje na svoj jedinstveni nacin dizajnira i unapredjuje karte uspesno, oba branda su na svoj nacin specificni i zanimljivi, ne mozes reci da nisu blizu, ne lupaj.. Ti takodje zivis u tomato republici ili banana ako tako vise volis, hteo to ili ne ili svidelo se to tebi ili ne.. to sto imas apple i ovaj avatar, to ne znaci da si drzavljanin Amerike.. asus je cenjen u celom svetu, a ne samo u Srbiji, ne znaci da su svi ostali mocni brand-ovi nepostovani kao sto je eVGA itd.. MSi je s razlogom jeftiniji, sta ti mislis da se njima isplati da budu jeftiniji od svih? Nije isto MSi i ASUS, sad si i to nasao da uporedjujes kad nemas vise sta..? Jel sad treba da skacemo i na to i da se ubijem da ti i to objasnjavam, ne razumem? Stvarno si nemoguc, ne mozes da shvatis i to je to, ne vredi.. Ako MSi kosta 340eu, netacno je da ce ASUS biti 450, preterao si i to malo vise, asus je obicno skuplji za 20ak eu pa i manje, ali ne zbog imena definitivno, kada bi dao sebi priliku da to proveris, verujem da bi se iznenadio ali takodje i da ne bi nikad priznao iz sujete.

Sapphire, tacno je da pruza dosta, skroz je ok, i ja ga gotivim najvise zbog resenja hladjenja, ali nista specijalno, s razlogom nije precenjen, odnosno ima realnu cenu.. nije precenjen ni asus, nego ti ne znas da prepoznas kvalitet pa mislis da je sve sto je skupo precenjeno.. sta je onda s eVGA, jel i on precenjen kao asus?

@sky, nije sekta, sekta je drugo nesto, ne volim da zalazim u te mracne vode, ovo je nista vise od opasne opsesije, opasne za sebe, a bezopasne za druge..

:: Ja nisam reko da Asus propada vec da nije ni blizu kvaliteta kao sto je EVGA... Asus je solidna firma to jest ime od firme.....Precenjen i extremno postovan u Banana Republic... Msi ceni 340 evra a Asus ce fazon 450 ..... Zasto jer je bolji za 30 % ? ne brate nego ime..
:: A ti lupetas tastatura trpi li trpi.... Idi spavaj sutra je novi dan...
:: Safir je ok firma pruza odlicne performanse za novac i za razliku od ASusa nije precenje,,,
:: Ubi te Nvidia i Asus kapiram da imas ikonu zelene boje sa zlatnim slovima onako bas da te opusti.....
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: sta, sad i ASUS propade? Auuu sunce ti, propade sve.. pa ti sve unisti covece, pardon, sem AMD-a i Sapphire-a.. sve ostalo propade.. bicu samo realan, veze ti nemas sa ovim sto pricas.. baljezgas.. bolje ubijaj vreme necim sto ti lezi, ovde ne ide bas.. sunce ti, za sve ove godine nisam video da se iko ovoliko izlupetao za kratko vreme.. talenat, nema sta.. ovo je propast.. propas
:: ::
:: :: :: Koji bre Asus ? alo gradjanine Banana Republic oduzeta su ti prava protiv EVGA ista da komentarises... Asus ti je ime i nista vise.... i to propalo ime...
:: :: :: Istina boli raspitaj se malo i smanji malo dozivljaje crvenis a to mi je i cilj :D :D AMD AMD
:: :: :: Prazne price ? boli istina kazem ja aj brzo radi domaci ne gubi vreme....
:: :: ::
:: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: :: ::
MaliAbner A jel moze da se rudari sa ovom karticom? 25.06.2013. 08:04 #501023

broj poruka: 7783
Sta kazes?
NE MOZE !!!

E pa nista onda...

Jopet ponavljam nVidia je ovom serijom kartica pucala sebi u nogu, ako su ove brze i jeftinije ima da uskladiste sve od prosle serije... ali u nekom indijanskom skladistu za reciklazu... ili ce da ih rasturaju pa prepakuju za ovo kako bi to nazvali na srpskom `PREPAKIVANJE I PRELEPLJIVANJE ETIKETA`...

Ali svakako ne bi bilo lose kad bi ova cena za ove mogucnosti kartice uticala na cenu crvenog tabora...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

Miskonius ... 25.06.2013. 11:25 #501044

broj poruka: 4420

XFX daje dozivotnu garanciju za neke svoje 7870 koliko ja znam, samo budala ce to daa uradi ako ima los PCB, daj ne lazite aman...
PCB ajde koje to komponente na Nv PCB-u bolje od nego kod AMD-a?
Vi fanboyevi za karte koje sposobne da se klokuje za 50+ skroz stabilno na vazduhu kazete da imaju los PCB?????
Otkad je Nvidija izbacila ovak drajver sto ubija karte, opasno su se nesto raspomamili..
ZooLoo ... 25.06.2013. 11:49 #501046

Ma brate zajebavam se, u fazonu uzmi neku grafu tamo i salji mi.. :)

imarkovic Re: ... 25.06.2013. 15:10 #501073

nisam znao da XFX daje dozivotnu, to je bas dobro, ali niko nije ni rekao da XFX ima los PCB, vec da pravi samo za ATi.

a ti kao ne znas sad.. mnogo si mi naivan
gpu je kljucan za OC, a ne pcb

:: XFX daje dozivotnu garanciju za neke svoje 7870 koliko ja znam, samo budala ce to daa uradi ako ima los PCB, daj ne lazite aman..
:: PCB ajde koje to komponente na Nv PCB-u bolje od nego kod AMD-a
:: Vi fanboyevi za karte koje sposobne da se klokuje za 50+ skroz stabilno na vazduhu kazete da imaju los PCB????
:: Otkad je Nvidija izbacila ovak drajver sto ubija karte, opasno su se nesto raspomamili..
maniac6n3 ahahaha 25.06.2013. 15:14 #501075

broj poruka: 126
Ajde sad vi svi kod lordace94 na terapiju .Njegov broj imate u drugoj temi

imarkovic Re: ahahaha 25.06.2013. 15:24 #501079

hehe, to je ona terapija kao kod Dr. Nedeljkovica zajedno sa letecim dirigentom

:: Ajde sad vi svi kod lordace94 na terapiju .Njegov broj imate u drugoj tem
Miskonius Re: Re: ... 25.06.2013. 15:41 #501084

Jao a ti jadnicak si bas naivan, ccccc...
i opet neces da se potrudis oko diskusije, i udjes u sustinu (a zasto je tako je vrlo tesko da se zakljuci...) nego samo opsirno naklapanje..
Igore tacno je da je gpu kljucan za OC (bez njega ne bi imao sta da klokujes, zaboga ) ali da li ti mene pokusavas da ubedis da PCB nema bitnu sa svojim fazama? A?
Ne mislim na odgovor da ona sluzi da poveze gpu i plocu, cisto da see razumemo...
Jel se ovde porede AMD-ovi referentni modeli PCB-a sa Nvidijinim ili kako bese ?
Ajde jos jednom, lepo pitam koja je razlika izmedju AMD-ovog i Nvidijinog PCB?
Ali nemoj da postujes slikice iz PS sa misem kako gricka PCB 6950, Psihopata jos neki put treba da se javi...

:: nisam znao da XFX daje dozivotnu, to je bas dobro, ali niko nije ni rekao da XFX ima los PCB, vec da pravi samo za ATi
:: a ti kao ne znas sad.. mnogo si mi naivan
:: gpu je kljucan za OC, a ne pc
:: :: XFX daje dozivotnu garanciju za neke svoje 7870 koliko ja znam, samo budala ce to daa uradi ako ima los PCB, daj ne lazite aman..
:: :: PCB ajde koje to komponente na Nv PCB-u bolje od nego kod AMD-a
:: :: Vi fanboyevi za karte koje sposobne da se klokuje za 50+ skroz stabilno na vazduhu kazete da imaju los PCB????
:: :: Otkad je Nvidija izbacila ovak drajver sto ubija karte, opasno su se nesto raspomamili..
imarkovic Re: Re: Re: ... 25.06.2013. 16:34 #501108

naivan ili ne, ja nisam taj koji vidi a ne cuje.. cuje a ne vidi.. sta reci..

misko, sve je to u redu, ali ne zelim da ti odgovaram na retoricka pitanja da bi posle izvrtao moje reci ili kompromitovao ili nesto jos gore, posto sa tobom nemam bas pozitivan zajednicki jezik kada su ovakve `delikatne` stvari u pitanju.. mrzi me da ulazim u diskusiju, smara, a i sa tobom nekako nije diskusija nego dialog, previse si konkretan za sve, a ne moze bas sve da se objasni u 2 reci.

za tebe je izgleda PCB naponska sekcija.. PCB podrazumeva kompletnu stampanu plocu zajedno sa svim komponentama, ukljucujuci i naponsku sekciju i sve ostalo.. tako da izmedju AMD i nVidia-e razlika PCB-a je nebo i zemlja ili dupe i glava, a ne pokusavam da u to ubedim ni tebe ni ikog drugog, jer to se zna, zasto bih ja nesto dokazivao kada se to nesto vec zna.. i nemoj brate sad da me pitas odakle mi to ili nesto slicno, ne zajebavaj, nemam obicaj da postavljam poredjenja niti linkove

:: Jao a ti jadnicak si bas naivan, ccccc..
:: i opet neces da se potrudis oko diskusije, i udjes u sustinu (a zasto je tako je vrlo tesko da se zakljuci...) nego samo opsirno naklapanje.
:: Igore tacno je da je gpu kljucan za OC (bez njega ne bi imao sta da klokujes, zaboga ) ali da li ti mene pokusavas da ubedis da PCB nema bitnu sa svojim fazama? A?
:: Ne mislim na odgovor da ona sluzi da poveze gpu i plocu, cisto da see razumemo..
:: Jel se ovde porede AMD-ovi referentni modeli PCB-a sa Nvidijinim ili kako bese
:: Ajde jos jednom, lepo pitam koja je razlika izmedju AMD-ovog i Nvidijinog PCB
:: Ali nemoj da postujes slikice iz PS sa misem kako gricka PCB 6950, Psihopata jos neki put treba da se javi...
:: :: nisam znao da XFX daje dozivotnu, to je bas dobro, ali niko nije ni rekao da XFX ima los PCB, vec da pravi samo za ATi
:: :: a ti kao ne znas sad.. mnogo si mi naivan
:: :: gpu je kljucan za OC, a ne pc
:: :: :: XFX daje dozivotnu garanciju za neke svoje 7870 koliko ja znam, samo budala ce to daa uradi ako ima los PCB, daj ne lazite aman..
:: :: :: PCB ajde koje to komponente na Nv PCB-u bolje od nego kod AMD-a
:: :: :: Vi fanboyevi za karte koje sposobne da se klokuje za 50+ skroz stabilno na vazduhu kazete da imaju los PCB????
:: :: :: Otkad je Nvidija izbacila ovak drajver sto ubija karte, opasno su se nesto raspomamili..
SkyFire smesno 2 godine! 25.06.2013. 16:41 #501112

Ja koliko znam XFX ne daje life time warranty a poslednje cega se secam je ovo :

http://www.techpowerup.com/159346/xfx-discontinues-double-lifetime-warranty-with-new-radeon-graphics-cards.html

Koliko sve to funkcionise ne znam niti me zanima obzirom da XFX ima najveci broj reklamacija i da crkava u najvecem obimu.Toliko o njihovom kvalitetu..Pisao sam u jednoj temi koliko je kartica crklo u kratkom roku a nabavljene su iz inostranstva.Broj je zastrasujuci!

Kada je uopse i rec o AMD radije sam za Asus,MSI pa cak i Sapphire pre nego li XFX i ako vizuelno izgledaju mocno!

Superior Technology

Miskonius Re: Re: Re: Re: ... 25.06.2013. 17:43 #501127

Pa zar nije za nesto za sto se o cemu toliko dobro zna najlakse naci linkove?
Ajde nadji jedna dokaz link gde je sve to objasnjeno, ili posto se toliko dobro razumes objasni nam ovde. Koliko si se raspisao u ovoj temi, ti kao u najmanju ruku solidan poznavalac AMD-ovog i Nvidijinog PCB-a sa lakocom ces da objasnis kako nvidija ima bolji PCB od AMD-ovog.

Za Poremecenog
http://goo.gl/8dfvF

:: naivan ili ne, ja nisam taj koji vidi a ne cuje.. cuje a ne vidi.. sta reci..
:: misko, sve je to u redu, ali ne zelim da ti odgovaram na retoricka pitanja da bi posle izvrtao moje reci ili kompromitovao ili nesto jos gore, posto sa tobom nemam bas pozitivan zajednicki jezik kada su ovakve `delikatne` stvari u pitanju.. mrzi me da ulazim u diskusiju, smara, a i sa tobom nekako nije diskusija nego dialog, previse si konkretan za sve, a ne moze bas sve da se objasni u 2 reci.
:: za tebe je izgleda PCB naponska sekcija.. PCB podrazumeva kompletnu stampanu plocu zajedno sa svim komponentama, ukljucujuci i naponsku sekciju i sve ostalo.. tako da izmedju AMD i nVidia-e razlika PCB-a je nebo i zemlja ili dupe i glava, a ne pokusavam da u to ubedim ni tebe ni ikog drugog, jer to se zna, zasto bih ja nesto dokazivao kada se to nesto vec zna.. i nemoj brate sad da me pitas odakle mi to ili nesto slicno, ne zajebavaj, nemam obicaj da postavljam poredjenja niti linkov
:
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: ... 25.06.2013. 17:47 #501128

da, evo bas sad cu da se raspisem, nemam pametnija posla.. ne zelim da gubim vreme na nesto sto ce se zaboraviti za 5min.. a i zbog toga sto provociras, providan si

:: Pa zar nije za nesto za sto se o cemu toliko dobro zna najlakse naci linkove
:: Ajde nadji jedna dokaz link gde je sve to objasnjeno, ili posto se toliko dobro razumes objasni nam ovde. Koliko si se raspisao u ovoj temi, ti kao u najmanju ruku solidan poznavalac AMD-ovog i Nvidijinog PCB-a sa lakocom ces da objasnis kako nvidija ima bolji PCB od AMD-ovog
:: Za Poremeceno
:: http://goo.gl/8dfv
:: :: naivan ili ne, ja nisam taj koji vidi a ne cuje.. cuje a ne vidi.. sta reci..
:: :: misko, sve je to u redu, ali ne zelim da ti odgovaram na retoricka pitanja da bi posle izvrtao moje reci ili kompromitovao ili nesto jos gore, posto sa tobom nemam bas pozitivan zajednicki jezik kada su ovakve `delikatne` stvari u pitanju.. mrzi me da ulazim u diskusiju, smara, a i sa tobom nekako nije diskusija nego dialog, previse si konkretan za sve, a ne moze bas sve da se objasni u 2 reci.
:: :: za tebe je izgleda PCB naponska sekcija.. PCB podrazumeva kompletnu stampanu plocu zajedno sa svim komponentama, ukljucujuci i naponsku sekciju i sve ostalo.. tako da izmedju AMD i nVidia-e razlika PCB-a je nebo i zemlja ili dupe i glava, a ne pokusavam da u to ubedim ni tebe ni ikog drugog, jer to se zna, zasto bih ja nesto dokazivao kada se to nesto vec zna.. i nemoj brate sad da me pitas odakle mi to ili nesto slicno, ne zajebavaj, nemam obicaj da postavljam poredjenja niti linkov
:: :
Miskonius Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 25.06.2013. 21:06 #501160

A ja pamtim skoro sve nista se ti ne sekiraj.
Ali ajde ce da cekamo DaSickSys da se javi da razjasni stvar....

:: da, evo bas sad cu da se raspisem, nemam pametnija posla.. ne zelim da gubim vreme na nesto sto ce se zaboraviti za 5min.. a i zbog toga sto provociras, providan si
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 25.06.2013. 21:36 #501164

Misko, ego ti je strasno halapljiv, kao po obicaju, samo sto mene to ne dotice

:: A ja pamtim skoro sve nista se ti ne sekiraj
:: Ali ajde ce da cekamo DaSickSys da se javi da razjasni stvar...
:: :: da, evo bas sad cu da se raspisem, nemam pametnija posla.. ne zelim da gubim vreme na nesto sto ce se zaboraviti za 5min.. a i zbog toga sto provociras, providan si
Miskonius Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 25.06.2013. 23:16 #501193

Ma mani ti mene i moj ego, imas li ijedan jedini dokaz za to sto si rekao ili su to samo tvoja mastanja i lepe zelje?

:: Misko, ego ti je strasno halapljiv, kao po obicaju, samo sto mene to ne dotice
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 26.06.2013. 09:15 #501236

Misko prijatelju, dobar si lik ovako, ali na forumu umes da budes nezgodan, pogotovo sa svojom retorikom, ironijom, i ponekad filozofijom, a ja ne mogu niti zelim da se nosim sa ljudima koji uvek gledaju nesto negativno da izvuku umesto kontre, iz tog razloga nisi mi interesantan da ti nesto dublje dokazujem i prenosim svoja licna iskustva, jer uglavnom tako najbolje i dokazujem bilo sta, najvise zbog toga sto znam da nisi neko ko nije za toliko upucen u materiju i kome treba dokaz takvog tipa.. a hvala bogu, mogu da se pohvalim sa ne tako malim iskustvom.. ovako van foruma sam za svaku akciju uvek..

:: Ma mani ti mene i moj ego, imas li ijedan jedini dokaz za to sto si rekao ili su to samo tvoja mastanja i lepe zelje
:: :: Misko, ego ti je strasno halapljiv, kao po obicaju, samo sto mene to ne dotice
Miskonius Druagre, 26.06.2013. 12:54 #501253

Ja nisam nezgodan, ja sam verovatno jedan od najgorih na ovom sto se pljuvanja tice.
Licno ne podnosim laganje organski i svakog je lupao gluposti (bar od onoga sto sam citao a daleko od toga da citam bas sve) sam napusio. Zato moja totalna zbunjenost tobom i tvojom zeljom da ulazis samnom u raspravu o kojoj ocigledno ne znas nista i gde ni na jedan jedini nacin ne mozes da dokazes to sto tvrdis.
Nisam ti do sad rekao nijednu uvredljiivu rec (a ja retko imam toliko strpljenja) sa mo trazim da objasnis i dokazes to sto tvrdis, i ja ne znam sta ima sporno u ovome sto ja radim?
E sad, ti sebi dozvoljavas da kao duggodisnji clan vec drugi put za vrlo kratko vreme iznosis neko misljsnje za koje nemas nikakvo opravdanje u realnosti a sve u svrhu pljuvanja po AMD-u. Odrastao si cobek, cenim, mojih godinu, imas misli imas reci kad kazes nesto stoji iza toga ili cuti. Ovakva nonsalatnost tebi uopste ne prilici kao nekom o koje dobar deo foruma, pa i ja, ima izuzetno pozitivno misljenje. Greske se desavaju (i ja sam pogresio dosta puta ali niakd i lose namere), ali ti ovo radis namerno. Ako imas neki problem sa AMD-om brate nemoj da kjupujes, ako znas za neki konkretan problem sto se tice AMD-ovih karti ili drajvera obavesti forum ali na argumentovan nacin. u poslednje vreme tvoje postove kad citam, kao da citam postove destogodisnjeg deteta kome se nesto ili ne svidja samo zato sto mu je tako u tom trenutku doslo. i zato sam ti jos u onoj temi rekao da sam ocekivao vise od tebe.
Nisam ja inzenjer elektrotehnike a nisi ni ti za neku dublju raspravu o tome ali ako nemas argumente ili dokaze za nesto sto iz petnih zila pokusavas da dokazes (a sto nema blage veze sa zivotom) i sto nijednom HW sajtu, ma koliko bio objektivan ili ne, nikad nije ni palo na pamet da zucne nesto o kvalitetu PCB- AMD vs NVidia, ti onda znas cime te to cini, zar ne?
A ovo ti nije prvi put...
RazerBE Re: 26.06.2013. 14:15 #501284

broj poruka: 224
Evo ga ovaj sto se edukovao u digitalcu, sad ce on tebi markovicu da objasni zasto nVidia nije dobra, a AMD jeste.

Dexter013 Auuuuu 26.06.2013. 14:23 #501288

broj poruka: 17098
Al se sponuju dupli, samo prshti...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZooLoo ... 26.06.2013. 14:26 #501290

Uzas brate.

RazerBE Re: 26.06.2013. 14:27 #501291

broj poruka: 224
Mozda je dupli, a mozda pratim forum vec godinama... Pa ti sad biraj. :)

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs