Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI GTX780 Gaming
STRANA 3 OD 3
ENVIDIA ... 31.08.2013. 15:46 #511534

status: user
broj poruka: 562
Ma moze slobodno kada je ja otvorim posle moze da gleda i dira ko hoce.
Ja samo hocu da zastitu skinem ja.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 31.08.2013. 20:40 #511585

broj poruka: 3529
@imarkovic
....a mozda ce odmah na ulazu da ti da skafander, sto je sigurno sigurno, da slike budu sto cistije, znas ono, ko u vakumu da bude prostorija, da nema ni malo prasine dok se prave fotke, da ne bude po koji lens flare na fotkama. Heheh!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 31.08.2013. 21:43 #511591

broj poruka: 18472
Postoji velika mogucnost da uzmem Asus tako da cu otici kod Vlade da mu pokazem silu.
Nadam se da ce da me primi,obuci cu cak i ROG majicu :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

ENVIDIA ... 31.08.2013. 21:44 #511592

Pa znam ja dosta ljudi koji vole ASUS. I kupuju njihove ploce.
OK graficke karte bi rado kupili EVGA da im se nadje u radnji pored ASUSa ali kupuju i ASUS.
Ne gleda sada bas svako na sitnice. Uzmu oni i ASUS GTX660 i sl, priznaju da su EVGA bolje graficke verovatno ali nisu takvi kao ja da nece kupiti radije nego da daju iste pare za nesto sto im se manje svidja i gledaju posle i zale za onim drugim.

ENVIDIA ... 10.09.2013. 21:27 #513306

Blago vama jel vi citate na benchu sta se desava kod nas sa MSI a sada je na redu i ASUS, gledajte dalje samo. Oni mogu da isceniraju nesto ali ne opste stvaari u narodu.
Gledajte samo i bice vam uskoro jasno zasto ja samo EVGA graficke karte.
Kada bi me neko pitao koja karta mi je izgledala najpouzdanija ikada to je ovaj fabric sealed GTX580. Samo za nju mogu da garantujem da nije ostala nikada kao losiji odbaceni izbor izmedju nje i neke druge. Jednostavno karta radi svuda i bez problema i kako treba sto ne znaci nista jel moze sutra da rikne ali necu imati prilike da se akam sa Srbima i da slusam njihoove lazi i zavlacenja kako da pristanem na distributeru najzgodniju opciju a da se ona poklopi i da retaileru bude zgodno a ja...Vama srecno dok vam ne pukne film a onda se vidimo u elitnoj ekipi gde i servis podrzava hard core OC a na spaljeno bi se gledalo kao nedostojno postojanja i zamenilo novim a ne otele pare i okrivio kupac.
Mislim ne morate vi da zurite, polako ima vremena, tu je EVGA kada vam se smuci ovo sto se radi ovde.

-ShonE- ^ 10.09.2013. 21:52 #513314

broj poruka: 3529
Auh, sinko, al je tebi dosadno!
Znas sta, najvise mi se svidja ova recenica: `Vama srecno dok vam ne pukne film a onda se vidimo u elitnoj ekipi...`
Objasnio si, nema sta.

Ne znam da li si sujeveran, ali toliko zvalavis ovih dana o toj tvojoj `fantomskoj` karti da je to prosto neverovatno. Pomisli covek da trebas mozda malo da se utisas i povuces u ilegalu, mislim ono, cisto da ne izbaksuziras celu tu kupovinu i dolazak karte kod tebe na kucnu adresu. Zamisli stigne ti, kad ono maler covece, nesto ne radi kako treba. E to bi bio bas `elitni` zajeb. c c c

Jbga ljudi kupuju i mercedes pa se s vremena na vreme desi po neka reklamacija, neki maler, kapiras.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ENVIDIA ... 11.09.2013. 04:07 #513349

Pa ja sam pre kupovine vec na to i mislio. Za kartu iz USA sam pitao Jacoba i rekao je nema veze sto je kupljena u USA mogu da saljem u Nemacku i za najvise 7 dana ce mi poslati drugu nazad ako je problem neki. Ako njima treba 7 znaci to je otprilike 2 nedelje ukupno.
Necu ostati bez karte sigurno to vreme.
Vama cisto ako dosadi ja kazem da neki cekaju i reklamacije po 2 meseca i da proizvodjaca ne zanimaju ni rokovi ni nista i jednostavno se ne obaziru na tebe cim provale da nesto treba da obezbede ili ispostuju neku garanciju menja se odnos.
Ja ne kupujem coveka pa da kazem ma ziv je 100% hoda.
To su stvari, elektronika, bitno je sta ce se desiti posle i sta cu ja moci da radim sa njom bez obaziranja da ce joj backplate ili menjanje paste unistiti srafove.
Vecina EVGA musterija ima obicaj da otvori karte i promeni pastu i pogleda ih, slika i to.
Takve stvari su nemoguce za neke koji ovde prodaju karte.
Mozda se i vi jednom odlicite da kupite najbolju seriju koja moze da se nadje na svetu, ja samo to kazem.

phoboskv Ljudi... 14.09.2013. 01:15 #513930

broj poruka: 940
... ne znam o cemu se radi.

Nisam zaboravio da se javim, nego meni graficka jos nije stigla. Proslo je 14 dana za rok isporuke.
Juce me zvao drugar iz winw..a i kaze da imaju problem sa predstavnistvom MSI-a iz Holandije. Naime, oni nisu hteli da im posalju 1 kartu, vec moraju da naruce 10 komada. Nudi mi Gigabyte referentnu kartu, koju mogu da mi daju za 2 dana, ali mi ne pada na pamet. Onda kaze kako ce za mene to da srede i da ce mi stici MSI gtx780 Gaming za 7 dana najvise. To je bilo juce.

Elem, ja sad na njihovom sajtu i `ladno u ponudi vise nemaju ni MSI GTX780 Gaming, niti Asus GTX 780 DirectCU II OC, koju su takodje imali pre 15 dana kad sam ja porucio MSI Gaming.
Sad imaju samo neke referentne (Giga..i Asus). Sto je najgore, sada ih niko u Srbiji nema (pcberza `komponente` i Itsvet pretraga). A ja vec zavrsio sve oko kredita i od oktobra mi krece rata Platio sam nesto sto nisam ni uzeo

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

ENVIDIA ... 14.09.2013. 01:34 #513934

Stici ce polako, oni to daju rok ali moramo da sacekamo.
Znas kako su ovoga zvali pre nego sto je uplatio pare i rekli su mu da ce mu karta stici ili za nedelju dana ili za 3 nedelje. A rok je kao 7-15 dana po ugovoru ali ti kazu ako je nesto retko. Zato sto se nabavlja iz Nemacke i zato sto nece slati Nemci nego covek je donosi licno koji to radi svakih 15-20 dana. Kazem mi da su preko njih nabavljaju ljudi neverovatne stvari koje nisu videle ovu zemlju.
Vidis ti si u WinWin koji bi trebao da ima na stanju kartu pa opet cekas.
Stici ce polako, vazno da je izaslo u prodaju, i da imamo karte i da smo platili avans i da smo spremili kes i da imamo da platimo. To su bitne stvari a stici ce svakome ona koju je izabrao.To je to porucis, kazes nesto a oni posle nemaju. Ili uzmes platis, pokvari se a oni ti nude referentnu jel druge nema ili neki drugi hardware koji ti ne treba pa da ga prodajes kao posle.
To su sve stvari na koje morate biti spremni ako kupujete po Srpskim prodavnicama i da se svadjate za vase pare i razlog zato sto je meni ovo sada do jaja.
ZNACI NIKAD MI JE OPUSTENIJE DA CEKAM. PAZITE NISAM NI MALO U FAZONU DA SAM MOGAO DA JE PROPUSTIM, TO SAM ODLUCIO DA GK110 NECU PROPUSTITI NEMA SANSE, ALI PAR DANA, NIKADA OPUSTENIJE. I DA JE IMAM TACNO SAM NA IGRICAMA KOJE NE BI PROVALILE POBOLJSANJE JEL RADE I NA SLABIJIM KARTAMA.

Mogao si da je platis celu i da ti prodaju test sample iz MSI kancelarije i da nije u redu i da se svadjas sa njima jel ti nude neku koju neces. Imaju to obicaj da rade.
Avanti Prevaranti. Bermudski Trougao. Tako ih ja zovem.

Ne moze niko da te zajebe za te sume se robija dok ne otplatis u zatvoru, 1000 din dan.
Najveca mi je muka ovaj space taster sada a nemam kes za tastaturu do sledeceg meseca.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Do not settle for second best...

EVGA IS #1!

imarkovic Re: ... 14.09.2013. 01:49 #513935

broj poruka: 19083
zato je keva licna kupovina, zoves telefonom, imate? Imamo, rezervisite, rezervisu, odes i kupis na licu mesta, gotovo. Nikad nista nisam kupio niti cu u WinWin-u, naziv firme im je kontradiktornost. Danas je ista prica i sa gigatronom, a nekad sam tamo sve zivo kupovao...

@Verujem da taj space moze lako da se resi da bude kao i pre, sem ako nisi nesto polomio.

:: Stici ce polako, oni to daju rok ali moramo da sacekamo
:: Znas kako su ovoga zvali pre nego sto je uplatio pare i rekli su mu da ce mu karta stici ili za nedelju dana ili za 3 nedelje. A rok je kao 7-15 dana po ugovoru ali ti kazu ako je nesto retko. Zato sto se nabavlja iz Nemacke i zato sto nece slati Nemci nego covek je donosi licno koji to radi svakih 15-20 dana. Kazem mi da su preko njih nabavljaju ljudi neverovatne stvari koje nisu videle ovu zemlju
:: Vidis ti si u WinWin koji bi trebao da ima na stanju kartu pa opet cekas
:: Stici ce polako, vazno da je izaslo u prodaju, i da imamo karte i da smo platili avans i da smo spremili kes i da imamo da platimo. To su bitne stvari a stici ce svakome ona koju je izabrao.To je to porucis, kazes nesto a oni posle nemaju. Ili uzmes platis, pokvari se a oni ti nude referentnu jel druge nema ili neki drugi hardware koji ti ne treba pa da ga prodajes kao posle.
:: To su sve stvari na koje morate biti spremni ako kupujete po Srpskim prodavnicama i da se svadjate za vase pare i razlog zato sto je meni ovo sada do jaja
:: ZNACI NIKAD MI JE OPUSTENIJE DA CEKAM. PAZITE NISAM NI MALO U FAZONU DA SAM MOGAO DA JE PROPUSTIM, TO SAM ODLUCIO DA GK110 NECU PROPUSTITI NEMA SANSE, ALI PAR DANA, NIKADA OPUSTENIJE. I DA JE IMAM TACNO SAM NA IGRICAMA KOJE NE BI PROVALILE POBOLJSANJE JEL RADE I NA SLABIJIM KARTAMA
::
:: Mogao si da je platis celu i da ti prodaju test sample iz MSI kancelarije i da nije u redu i da se svadjas sa njima jel ti nude neku koju neces. Imaju to obicaj da rade.
:: Avanti Prevaranti. Bermudski Trougao. Tako ih ja zovem
:: Ne moze niko da te zajebe za te sume se robija dok ne otplatis u zatvoru, 1000 din dan
:: Najveca mi je muka ovaj space taster sada a nemam kes za tastaturu do sledeceg meseca.
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Do not settle for second best..
:: EVGA IS #1
ENVIDIA ... 14.09.2013. 01:55 #513937

Pa o tome ti ja pricam, to odes i kupis ali za 3 meseca oni ih vise nemaju ili mesec dana i nude ti drugo bilo sta sto njima odgovara. Kupio si performanse. Zamisli platis stignu na pocetku GTX580 Classified ti kupis a onaj ti nudi Gainward posle u zamenu. To je hardware ne prodaje EVGA zivotinje, a i zivotinja ugine a ne elektronika, bitno je sta dobije, kako dobijes, kako izgleda i kako te ispostuju i kakve perdormanse daju.
Samo Ja i Proizvodjac. Ukoliko neko ima ovde da ponusi od nasih retailera da prodjem 30-40e jeftinije, ODLICNO IDEMO NA TU VARIJANTU.
Ako nema Do not settle for second...
EMMI zbog svoje doslednosti da ne uvozi ljudima vise sa Casekinga je izgubio dosta u cugu. Oni mozda od Casekinga zarade 5% ili 10% zavisi kakav imaju dogovor o nabavci.
Mogli su da kazu EVGA je malo teze naci mozemo ali ce kostati 750e, i za sada bar 5 ljudi bi platilo tu cifru. Oni su tu imali prostot od 100e zarade po karti.
I onaj ko to propusti ne sme biti sa moje strane nagradjen zaradom na necemu drugom a od drugih kako hoce ljudi jel iz cistog hira i dogovora sa drugim distributerima ne ispunjava zelje ljudima da bi morali da kupe redovnu robu. To se mora kazniti ne nagraditi.
Znaci to je cisti dogovor da se ne ispunjavaju zelje ljudima za neobicnim stvarima i konkurencijom. U fazonu imaju ovde ovo sto nudimo, kada vide da nema drugo pristace i na to, e sada cete da vidite da li cemo pristati od 2011 do vecnosti. Od kada je propustena GTX580 Classified.
Ja ne znam kako je to interpretirano vama ali sigurno nije da su godinu dana binovani cipovi najbolji GF110 da se napravi karta koja ima 75MHz veci klok nego najveca iz konkurenije MSI 580Lightening Extreme 3GB. To sigurno nije objasnjeno i da je karta tako snazna spremljena odmah za LN2 i najaci ikada napravljen PCB.Ko zna sta pre toga je proslo i sta bi jos proslo da sam nastavio ovde da budem `kompromisni entuzijasta`.
To je specijalna vrsta entuzijasta nastala u jajarskoj drzavi, entuzijaste kojima tu titulu da prodavac kada su poslusni i kupuju sve najskuplje sto oni donesu bez pogovora.
Vidite kako je taj i taj pravi entuzijasta samo niko ne zna da je krenuo po neke stvari a da 70% kompa od 2000e nije ono sto je hteo.
STRASNA ZEMLJA.
Onda kada vide da nema sta vise da ti ponude i prodaju onda pocnu da ti objasnjavaju da treba da promenis hobi.
Jbt samo Bog i Turci su spasli ovaj narod od nestajanja.Lepo kaze onaj iz Novog Pazara da Srbija treba da zahvaljuje Turcima jel da su hteli mogli su da nas pociste nego su bili na visem stepenu Inteligencije, kulturniji narod tada, sa boljim izumima, napredniji bar 200 god u vreme Kosovske Bitke tehnicki u izradi svega. Mi ne bi preziveli sami. Tih 300-400 god bi trajali gradjanski ratovi ovde izmedju sebe za krune i prevlast.
Da smo bili sami, pa ne bi nas bilo odavno, sami bi sebe unistili.

EVGA IS #1!

ENVIDIA ... 14.09.2013. 15:13 #513993

I sta su ti rekli na kraju za GTX780???
Ja sam mislio da to sto ima ovde na sajtovima, vi to mozete da odete da kupite, ali izgleda da vi cekate kao i ja donosim iz pizde materine.
Izgleda da cemo samo ja i ti imati stvarno GK110 ovde u stvarnosti.

EVGA IS #1!

vladapsd Re: Ljudi... 14.09.2013. 15:47 #513997

broj poruka: 1015
Ista prica i sa hawk-om - placaju one u call centru da lazu kupce...Da si narucio gume za auto ili agregat verovatno bi ti stiglo...pilicarska posla...

:: ... ne znam o cemu se radi
:: Nisam zaboravio da se javim, nego meni graficka jos nije stigla. Proslo je 14 dana za rok isporuke
:: Juce me zvao drugar iz winw..a i kaze da imaju problem sa predstavnistvom MSI-a iz Holandije. Naime, oni nisu hteli da im posalju 1 kartu, vec moraju da naruce 10 komada. Nudi mi Gigabyte referentnu kartu, koju mogu da mi daju za 2 dana, ali mi ne pada na pamet. Onda kaze kako ce za mene to da srede i da ce mi stici MSI gtx780 Gaming za 7 dana najvise. To je bilo juce
:: Elem, ja sad na njihovom sajtu i `ladno u ponudi vise nemaju ni MSI GTX780 Gaming, niti Asus GTX 780 DirectCU II OC, koju su takodje imali pre 15 dana kad sam ja porucio MSI Gaming.
:: Sad imaju samo neke referentne (Giga..i Asus). Sto je najgore, sada ih niko u Srbiji nema (pcberza `komponente` i Itsvet pretraga). A ja vec zavrsio sve oko kredita i od oktobra mi krece rata Platio sam nesto sto nisam ni uzeo
:: Tell the Spartans, stranger passing by
:: that here obedient to their laws we li
:: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
phoboskv ... 14.09.2013. 15:58 #514000

broj poruka: 940
Drugar mi je rekao danas da ce mi sigurno nabaviti u roku od 7 dana. Juce je bio na sastanku u Cacku i kaze da ce biti sve ok.

Dogovaraju sa jos nekim uvoznikom da uzmu po 5 komada. MSI iz Holandije pravi problem za jednu kartu. Nece da salju samo jednu, vec mora minimum 10 komada.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

ENVIDIA JADNO. 14.09.2013. 17:20 #514010

Da li je moguce. Nas 30 ce imati daj boze GK110 u Srbiji, sa Generalom na celu.
Classified Elita. Ne mogu da verujem imaju kupaca 4 za 780 Classified sa zaradom 70-100e po karti, tacnije imali su i nisu odradili. Neka ako...Neka zovu onoga ko je zasluzan za to da mu traze te pare koje nisu zaradili a mogli su i da samo daju racun, nista vise.
Nikakvu garanciju. Pa dobro kod nas je 7 dana 2 nedelje, a 2 nedelje 30-35dana ali ako su ti rekli da ces dobiti, dobices.
2 uvoznika ogromna se dogovaraju da mogu da uzmu 10 GK110 karti.
Ja imao kupce za 2 + 2 do cifre od 750e. Prodajna u Evropi 670-690$ i nesposobnjakovici ne mogu. Ne pazi da sam ja pitao gazdu gazda bi odradio to, nego ovi sto se muvaju po forumima sto rade za ASUS sprecavaju to, a ubili su sada zaradu. Ovo nije bilo 100e. Cist kes je mogao da se obrne 500e za nedelju dana b ez obaveze.
A verujem da tu ima jos 2-3 koji se neckaju koji bi se nategli i rekli ajde kada je tu u Beogradu da uzmemo i mi EVGA 780 Classified ACX Dual BIOS.
Nego nismo svi u isto vreme pare imali, burazer je tek posle, drug za sebe a ja prvi.
Da je bio jos samo jedan i svi u isto vreme otisli bi nas 5 do GIGATRONA i rekli gazdi odmah...
Slusajte, udjite na sajt Casekinga pod EVGA graficke, e tu vidite 780 Classified koji kosta 670e recimo ili 690 ne znam. Ispod 700 uglavnom. Prvo sto hocemo da vam kazemo pre icega da je to najbolja GTX780 na trzistu i necemo da diskutujemo oko toga.
Ako izadjemo odavde nece uzeti kod vas ili drugih drugi modell, to odmah da budete nacisto. Mi nudimo 750e po karti. Sacekacemo i mesec dana bez frke i 40 samo recite da li mozete da nabavite 5 karti i date racun da smo platiti a mi cemo se snaci ako treba RMA. Moze ili ne moze po ovim cenama da kupujete imate zaradu po 70-80e po karti a Caseking ce vam dati povoljnije. Znaci nit obaveza, niti bilo sta, za uslugu 400-500e.
Malo li je. Ali nismo svi u isto vreme bili organizovani inace bi sigurno kod nas bilo prodato 15-20 EVGA 780 Classified narednih 6 meseci, ja garantujem.

EVGA IS #1!

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs