Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
bAgSUS ponovo baguje
STRANA 3 OD 5  
ZooLoo ... 02.12.2013. 18:34 #529497

status: user
broj poruka: 3975
Dejzan NOOB!! :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Sinak 02.12.2013. 18:37 #529498

broj poruka: 3730

Jako sam se potresao.... necu moci da spavam....
stvarno si za zaljenje....

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

::
:: Kao Inzenjer i covek u srednjim godinama mogu ti reci da sam dosta budala video i ispratio na ovom forumu
:: Ali ti zasluzujes prvo mesto,pa iz tog razloga ti dajem zlatnu medalju za glupost
:: Ja sam svoje rekao
:: Ov3r and out
:: ________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
Dejzan Re: Re: Re: @Dejzan 02.12.2013. 18:38 #529500

Cekaj moj problem sto je nova platforma novi programi pa moram da znam ?
Na kojim si ti lekovima....
Sto se tice ploce jebiga desava se... Bitno je da masina sad radi i da sam ja zadovoljan a vidim dosta ljudi ovde to zulja ...

SSD 128 Samsung
LC power Archangle 850 W

:: Ti si svoje znanje demonstrirao sjebavanjem matične ploče iz prvog pokušaja
:: I posle sam ja smešan pored tebe eksperta za kupovinu nečujnih procesora koji ne zna ni video igru da podesi
:: Ti ne znaš koliko ne znaš, što je najgore od svega
:: Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU http://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60 http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA
Bobi4ever ... 02.12.2013. 19:22 #529507

broj poruka: 4888
@Dexter013 Fala, zanimalo me zbog odluke da li da krenem od prvog, nista dugo nisam igrao od TR (FM i CS se ne racuna :)

@DmasteRNo1 Kapiram, nesto kao Mass Effect prica, mislim na taj nacin se razvija kroz sva tri dela.

Super, hvala, krenucu sa prvim pa javljam utiske.
matz Re: ... 02.12.2013. 19:29 #529510

broj poruka: 801

report him !!!! x)

:: Dejzan NOOB!! :D
Bobi4ever Re: @Izvini Dejzi, al` oplako sam na post. 02.12.2013. 19:36 #529512

broj poruka: 4888
Iskreno, za necujan procesor i vsync (a bese 3 god si imao Sapphire 6870?) sam oplakao i tu je kolega u pravu, jbga. Shit happens sto bi rekli. Mislim za prvu stavku si lupio a za drugu sam se prosto iznenadio da ne znas. Opet u neku ruku ne poznajes ni Nvidia Control Panel koji je debil friendly pa me onda druga stavka ni ne cudi. Da nemam to neko IT znanje, bio bih bar radoznao toliko da se `poigram` sa tim, ali ti ocigledno ne. To nije problem naravno ako volis IT, ali ako pogresis negde i neko ti na to skrene paznju to nije da te uvredi (ok bice i takvih ali nisu svi takvi) vec da te nauci, da ti pokaze da nisi u pravu. Gledaj to da prihvatas kao savet, a ne kao licni napad i da u tom stilu odgovaras.

:: Ti si svoje znanje pokazao
:: Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom
:: Mene bi bilo sramota da se vise javljam
:: Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise
:: Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju
:: Pokrij se sa usima i cuti
:: Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu
:: ________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
ZooLoo Re: Re: ... 02.12.2013. 19:43 #529516

Nemoj to Matz! :D Da nije naseg beloved Dejzana, forum bi bio po malo smor.. :D A i ne treba da ga osudjujete sto nista ne zna, pomognite mu da nauci nesto.. Tipa `Reset` dugme na kucistu se koristi kada hoces da restartujes svoj racunar.. >.<

:: report him !!!! x
:: :: Dejzan NOOB!! :D
Dejzan Re: Re: @Izvini Dejzi, al` oplako sam na post. 02.12.2013. 20:07 #529529

Ja savete prihvatam dobre i lose.. tu nema greske..
Ali palamudenja i pametovanja zaista....
Pritom covek nema blage veze sa zivotom ali vazno da je sprcao godine.... i pametuje....
Polako javice se kad mu zatreba nesto a bude banalno bice paljba ne od moje strane vec drugih....
Kapiram zajebanciju na svoj racun i tudj ali uvrede i podsmeh iz ciste nemoci (kad mi vidis komponete ne bude ti dobro) a pritom nema pojma kako se podesava nesto sto nisi video 4 godine.... A ono sto si imao i malo cackanje dovodi do blue screen ili zamrazavanja i vracanje driverea..
Kako god Srbi ce ti sve oprostiti ali uspeh nikako....

SSD 128 Samsung
LC power Archangle 850 W

:: Iskreno, za necujan procesor i vsync (a bese 3 god si imao Sapphire 6870?) sam oplakao i tu je kolega u pravu, jbga. Shit happens sto bi rekli. Mislim za prvu stavku si lupio a za drugu sam se prosto iznenadio da ne znas. Opet u neku ruku ne poznajes ni Nvidia Control Panel koji je debil friendly pa me onda druga stavka ni ne cudi. Da nemam to neko IT znanje, bio bih bar radoznao toliko da se `poigram` sa tim, ali ti ocigledno ne. To nije problem naravno ako volis IT, ali ako pogresis negde i neko ti na to skrene paznju to nije da te uvredi (ok bice i takvih ali nisu svi takvi) vec da te nauci, da ti pokaze da nisi u pravu. Gledaj to da prihvatas kao savet, a ne kao licni napad i da u tom stilu odgovaras.
:: ::
:: :: Ti si svoje znanje pokazao
:: :: Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom
:: :: Mene bi bilo sramota da se vise javljam
:: :: Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise
:: :: Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju
:: :: Pokrij se sa usima i cuti
:: :: Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu
:: :: ________________
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
ZooLoo ... 02.12.2013. 20:14 #529531

Neko ima komponente, a neko pravopisne greske.

Jamire Re: Re: Re: Borderlands 02.12.2013. 20:19 #529534

broj poruka: 1123
Haha pa ti koliko se hvalis na Nvidiju nemozes da sredis fps evo vec mesec dana. Sta bi sad to, do sad pljuvao po svemu zelenom i plavom sad okiva u zvezde.

AMD FX-6300, 4228 MHz (21 x 201)
Cooler Master 212 EVO
Motherboard Gigabyte GA-990FXA-D3
Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600
MSI 6850 OC
SSD OCZ Agility 3 60gb
1.5 WD+500gb WD
Chiftec CX-05B-B
Thermatle Purepower 600 Wati

:: Rade posle zajebavanja umesto lepo da uzmes Nvidia i da te ne boli glava... :
:: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: SSD 128 Samsung
:: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: LC power Archangle 850 W
:: :: Ma nema frke. Važno je da nam obojici karte i mašine rade kako treba
:: :: Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU http://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60 http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA
imarkovic Re: Re: Re: @Izvini Dejzi, al` oplako sam na post. 02.12.2013. 21:24 #529555

broj poruka: 19078
(Gidra): `Ma sta vi to mekecete`?
Dejzane, znam da ne vidis, ali palamudio si i pametovao za sve pare, sve za sta si se zalagao, verovao, bacio si u vodu(sem ovog LC power-a:), protracio si necije dragoceno vreme, terajuci da cita i odgovara na tvoje postove i neosnovane kritike i paljbe, sada dobijas zasluzeno, nemoj da se bunis mnogo, nego se nosi sa posledicama
Ne mislim nista lose, vec primecujem da hoces da `zamazes` proslost, kao da to tek tako ide.

Svako ce ti pomoci ako normalno i ljudski zatrazis pomoc.

Ova zadnja recenica govori o tvojoj mani.

:: Ja savete prihvatam dobre i lose.. tu nema greske.
:: Ali palamudenja i pametovanja zaista...
:: Pritom covek nema blage veze sa zivotom ali vazno da je sprcao godine.... i pametuje...
:: Polako javice se kad mu zatreba nesto a bude banalno bice paljba ne od moje strane vec drugih...
:: Kapiram zajebanciju na svoj racun i tudj ali uvrede i podsmeh iz ciste nemoci (kad mi vidis komponete ne bude ti dobro) a pritom nema pojma kako se podesava nesto sto nisi video 4 godine.... A ono sto si imao i malo cackanje dovodi do blue screen ili zamrazavanja i vracanje driverea.
:: Kako god Srbi ce ti sve oprostiti ali uspeh nikako...
:: :: Iskreno, za necujan procesor i vsync (a bese 3 god si imao Sapphire 6870?) sam oplakao i tu je kolega u pravu, jbga. Shit happens sto bi rekli. Mislim za prvu stavku si lupio a za drugu sam se prosto iznenadio da ne znas. Opet u neku ruku ne poznajes ni Nvidia Control Panel koji je debil friendly pa me onda druga stavka ni ne cudi. Da nemam to neko IT znanje, bio bih bar radoznao toliko da se `poigram` sa tim, ali ti ocigledno ne. To nije problem naravno ako volis IT, ali ako pogresis negde i neko ti na to skrene paznju to nije da te uvredi (ok bice i takvih ali nisu svi takvi) vec da te nauci, da ti pokaze da nisi u pravu. Gledaj to da prihvatas kao savet, a ne kao licni napad i da u tom stilu odgovaras.
:: :: ::
:: :: :: Ti si svoje znanje pokazao
:: :: :: Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom
:: :: :: Mene bi bilo sramota da se vise javljam
:: :: :: Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise
:: :: :: Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju
:: :: :: Pokrij se sa usima i cuti
:: :: :: Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu
:: :: :: ________________
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
Dejzan Re: Re: Re: Re: @Izvini Dejzi, al` oplako sam na post. 02.12.2013. 21:39 #529563

Covek znas kako se meni fucka sta ce ko da kaze? Ovde se dolazi po savete i pomoc a uvrede i podsmejavanja sigruno ne...
Sta se pljuvalo pljuvalo se i to stoji... A sto se tice Doticnih stvarno bezveze malteretiram tastaturu...
Poslednja recenica mnoge pogadja...
Pitas pomognem ... pitam pomognes i to je to...
ostalo moze i sala i zezanje ali vredjanje nikako pogotovu od osoba koje blage veze sa zivotom nemaju o problemu koji ja imam to jest imao....
Kako god potresen sam kao USA oko Nemackog spijuniranja eto....

SSD 128 Samsung
LC power Archangle 850 W

:: (Gidra): `Ma sta vi to mekecete`?
:: Dejzane, znam da ne vidis, ali palamudio si i pametovao za sve pare, sve za sta si se zalagao, verovao, bacio si u vodu(sem ovog LC power-a:), protracio si necije dragoceno vreme, terajuci da cita i odgovara na tvoje postove i neosnovane kritike i paljbe, sada dobijas zasluzeno, nemoj da se bunis mnogo, nego se nosi sa posledicama
:: Ne mislim nista lose, vec primecujem da hoces da `zamazes` proslost, kao da to tek tako ide.
:: Svako ce ti pomoci ako normalno i ljudski zatrazis pomoc
:: Ova zadnja recenica govori o tvojoj mani
:: :: Ja savete prihvatam dobre i lose.. tu nema greske.
:: :: Ali palamudenja i pametovanja zaista...
:: :: Pritom covek nema blage veze sa zivotom ali vazno da je sprcao godine.... i pametuje...
:: :: Polako javice se kad mu zatreba nesto a bude banalno bice paljba ne od moje strane vec drugih...
:: :: Kapiram zajebanciju na svoj racun i tudj ali uvrede i podsmeh iz ciste nemoci (kad mi vidis komponete ne bude ti dobro) a pritom nema pojma kako se podesava nesto sto nisi video 4 godine.... A ono sto si imao i malo cackanje dovodi do blue screen ili zamrazavanja i vracanje driverea.
:: :: Kako god Srbi ce ti sve oprostiti ali uspeh nikako...
:: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: :: SSD 128 Samsung
:: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: :: LC power Archangle 850 W
:: :: :: Iskreno, za necujan procesor i vsync (a bese 3 god si imao Sapphire 6870?) sam oplakao i tu je kolega u pravu, jbga. Shit happens sto bi rekli. Mislim za prvu stavku si lupio a za drugu sam se prosto iznenadio da ne znas. Opet u neku ruku ne poznajes ni Nvidia Control Panel koji je debil friendly pa me onda druga stavka ni ne cudi. Da nemam to neko IT znanje, bio bih bar radoznao toliko da se `poigram` sa tim, ali ti ocigledno ne. To nije problem naravno ako volis IT, ali ako pogresis negde i neko ti na to skrene paznju to nije da te uvredi (ok bice i takvih ali nisu svi takvi) vec da te nauci, da ti pokaze da nisi u pravu. Gledaj to da prihvatas kao savet, a ne kao licni napad i da u tom stilu odgovaras.
:: :: :: ::
:: :: :: :: Ti si svoje znanje pokazao
:: :: :: :: Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom
:: :: :: :: Mene bi bilo sramota da se vise javljam
:: :: :: :: Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise
:: :: :: :: Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju
:: :: :: :: Pokrij se sa usima i cuti
:: :: :: :: Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu
:: :: :: :: ________________
:: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: @Dejzan 02.12.2013. 21:57 #529569

broj poruka: 6108
Tvoj problem nije nova platforma nego nepoznavanje osnovnih stvari. Zato te molim da mi ne kvariš dalje temu. Imaš svojih nekoliko, pa tamo demonstriraj svoje poznavanje hardvera i softvera.

Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU http://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60 http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA

imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: @Izvini Dejzi, al` oplako sam na post. 02.12.2013. 22:01 #529570

broj poruka: 19078
pa sad.. potresen si itekako, neces da priznas, razumem i zasto, ali primecuje se. Razumem, pitas, pomognu, ali stvar je u tome sto si ti prvo umesao sve moguce, sto je moglo da se umesa a tek sad na kraju postavljas `konstruktivna` pitanja

Shvati da ne mozes da pljujes pa da se posle izvlacis opet attack-om(bez kajanja).. Ne prozivaju te ljudi bez razloga, sto se mene tice ja sam tu da pomognem uvek, sem ako potegnes kamen:).

USA je spijunirala Nemacku, a ne obrnuto.. i to nece izaci na dobro sigurno, potresali se oni ili ne.

:: Covek znas kako se meni fucka sta ce ko da kaze? Ovde se dolazi po savete i pomoc a uvrede i podsmejavanja sigruno ne..
:: Sta se pljuvalo pljuvalo se i to stoji... A sto se tice Doticnih stvarno bezveze malteretiram tastaturu..
:: Poslednja recenica mnoge pogadja...
:: Pitas pomognem ... pitam pomognes i to je to..
:: ostalo moze i sala i zezanje ali vredjanje nikako pogotovu od osoba koje blage veze sa zivotom nemaju o problemu koji ja imam to jest imao...
:: Kako god potresen sam kao USA oko Nemackog spijuniranja eto...
:: :: (Gidra): `Ma sta vi to mekecete`?
:: :: Dejzane, znam da ne vidis, ali palamudio si i pametovao za sve pare, sve za sta si se zalagao, verovao, bacio si u vodu(sem ovog LC power-a:), protracio si necije dragoceno vreme, terajuci da cita i odgovara na tvoje postove i neosnovane kritike i paljbe, sada dobijas zasluzeno, nemoj da se bunis mnogo, nego se nosi sa posledicama
:: :: Ne mislim nista lose, vec primecujem da hoces da `zamazes` proslost, kao da to tek tako ide.
:: :: Svako ce ti pomoci ako normalno i ljudski zatrazis pomoc
:: :: Ova zadnja recenica govori o tvojoj mani
:: :: :: Ja savete prihvatam dobre i lose.. tu nema greske.
:: :: :: Ali palamudenja i pametovanja zaista...
:: :: :: Pritom covek nema blage veze sa zivotom ali vazno da je sprcao godine.... i pametuje...
:: :: :: Polako javice se kad mu zatreba nesto a bude banalno bice paljba ne od moje strane vec drugih...
:: :: :: Kapiram zajebanciju na svoj racun i tudj ali uvrede i podsmeh iz ciste nemoci (kad mi vidis komponete ne bude ti dobro) a pritom nema pojma kako se podesava nesto sto nisi video 4 godine.... A ono sto si imao i malo cackanje dovodi do blue screen ili zamrazavanja i vracanje driverea.
:: :: :: Kako god Srbi ce ti sve oprostiti ali uspeh nikako...
:: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: :: :: SSD 128 Samsung
:: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: :: :: LC power Archangle 850 W
:: :: :: :: Iskreno, za necujan procesor i vsync (a bese 3 god si imao Sapphire 6870?) sam oplakao i tu je kolega u pravu, jbga. Shit happens sto bi rekli. Mislim za prvu stavku si lupio a za drugu sam se prosto iznenadio da ne znas. Opet u neku ruku ne poznajes ni Nvidia Control Panel koji je debil friendly pa me onda druga stavka ni ne cudi. Da nemam to neko IT znanje, bio bih bar radoznao toliko da se `poigram` sa tim, ali ti ocigledno ne. To nije problem naravno ako volis IT, ali ako pogresis negde i neko ti na to skrene paznju to nije da te uvredi (ok bice i takvih ali nisu svi takvi) vec da te nauci, da ti pokaze da nisi u pravu. Gledaj to da prihvatas kao savet, a ne kao licni napad i da u tom stilu odgovaras.
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Ti si svoje znanje pokazao
:: :: :: :: :: Uzivaj sa necujnim procesorom i Nvidiom
:: :: :: :: :: Mene bi bilo sramota da se vise javljam
:: :: :: :: :: Ako za 3,5 godine nisi provalio gde se u ` catalyst control center-u` iskljucuje vsync sta reci vise
:: :: :: :: :: Nabio si 2xxx postova a od toga si 2xxx postova srao za medalju
:: :: :: :: :: Pokrij se sa usima i cuti
:: :: :: :: :: Takve neznalice i kvare ovaj forum a od njega prave sprdnju i nesto sto ostaje za anale u IT svetu
:: :: :: :: :: ________________
:: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
VMARC NVIDIA+INTEL=AMDovac koji je uspeo u zivotu 02.12.2013. 22:02 #529571

broj poruka: 9440

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

DmasteRNo1 Re: NVIDIA+INTEL=AMDovac koji je uspeo u zivotu 02.12.2013. 22:19 #529575

Ovaj nit je uspeo, a nit je AMD-ovac čim je dao 90 evra više za GTX770 pored R9 280X i Furunu od Intela da mu ne bude hladno u zimskim noćima dok se bude patio sa optimizacijom igara.

Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU http://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60 http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA

ZooLoo Re: Re: NVIDIA+INTEL=AMDovac koji je uspeo u zivotu 02.12.2013. 22:21 #529577

Bas si zao! :D

:: Ovaj nit je uspeo, a nit je AMD-ovac čim je dao 90 evra više za GTX770 pored R9 280X i Furunu od Intela da mu ne bude hladno u zimskim noćima dok se bude patio sa optimizacijom igara
:: Sajko songs: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU http://www.youtube.com/watch?v=kyE8ye8XZ60 http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA
VMARC Ja mislim da vam je svima (AMDovcima) Dejzan uterao da se pusite... 02.12.2013. 22:33 #529581

broj poruka: 9440
On ce da se oporavi od ovih prozivki, ali vi od njegove `izdaje` izgleda necete nikada :)))
Boli, razumem... Zivot ide dalje...
Zalosno je samo, sto bi ogromna vecina vas `crvenih`, ipak negde u podsvesti, uradila isto. Mozda ne sto se tice graficke karte, ali ono malo `i` mami...

Do sledeceg nekog...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

DmasteRNo1 Re: Ja mislim da vam je svima (AMDovcima) Dejzan uterao da se pusite... 02.12.2013. 23:08 #529588

E moj kolega, on ako je nekom uterao, uterao ga je samo sebi. Prvo sjebanom pločom, a ovo što je kasnije usledilo nema potrebe ni da nabrajam.

Igor88 ... 02.12.2013. 23:08 #529589

broj poruka: 509
AMD je furuna koliko se secam :-D
A citajuci postove ovde, ovde kao da su neki ljubomorni na druge, ili ne znam sve je haoticno, prepucava se lik(koji je inace otvorio temu) oko nVIDIE umesto da resava problem... Decko, ne razumem te, jel ti toliko bode oci sto je momak preporucio skuplju nvidu (kao sto kazes ili sta) Ticu radi svoja posla, ne tice te se...

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

DmasteRNo1 @Bustara 02.12.2013. 23:15 #529590

Dejzan je praktično sve do juče vikako kako je nVidija pukla, AMD dizao u nebesa, a onda je kupio grafičku kartu koja je u to vreme bila skuplja 90€ od moje, a imaju praktično iste performanse. A sad ti meni reci, da si neko ko se deklariše kao AMD-ovac, da li bi dao 90€ više za kartu iz suprotnog tabora koja ima iste performanse kao neka iz onog ka kojem naginješ? To po meni nema nikakve logike. Ako po tebi ima svaka vam čast obojici.

Igor88 ^^^ 02.12.2013. 23:19 #529591

broj poruka: 509
Ne znam zasto se opterecujes time? Sta te briga za njega, ti imas svoj probem resavaj ga , ako te nije vredjao, ili na neki nacin prozvao, iskuliras, cepaj dalje kazes kupio sam sta sam kupio, cutis radis svoja posla.
Mene ne zanima dal je i sta je dizao u vazduh, jer se koncentrisem samo na ono sta mene zanima .-)

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

DmasteRNo1 Re: ^^^ 02.12.2013. 23:33 #529598

Upadaš u temu tek tako, a ne čitaš postove. Ja sam moj problem rešio još pre dve nedelje.

Dejzan Re: Re: Ja mislim da vam je svima (AMDovcima) Dejzan uterao da se pusite... 02.12.2013. 23:58 #529609

Utero si ti sam sebi druze moj i to duboko onako ....
Kupio si kartu nisi bio sposoban da je pokrenes ovde si doso da places za pomoc i da se hvalis kako si sam uspeo da resis problem....
Moj problem jednostavno moze i da ne postoji to jest da ne berem brigu oko optimizacije...
Ali to sto AMD nema takav program a slovo O od optimizacije nije video ni u jednom naslovu a da pre toga nije izbacio tuce drivera ....
Sto se tice tvoje teme istom merom kao i ti na mojoj temi tako da opusteno ....

SSD 128 Samsung
LC power Archangle 850 W

:: E moj kolega, on ako je nekom uterao, uterao ga je samo sebi. Prvo sjebanom pločom, a ovo što je kasnije usledilo nema potrebe ni da nabrajam
peki22 Dejzan 03.12.2013. 00:10 #529612

broj poruka: 2936
Jel ti govori nesto ova slika na tvoju konstataciju: http://bit.ly/18idBoc

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647811.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs