Pokusava on i na stranim forumima isto sto i ovde... Umesto da sa nama podeli utiske, zapazanja i poneki bench, covek nas `ladno `radi` da ima kartu, a svi smo mu od reda cestitali kao ljudi, kupovinu ...
Sada kad bih mu rekao da mu je i engleski jezik los, i da na stranim forumima blamira ovu `vukojebinu` u kojoj zivi i iz koje potice, napisao bi kilometarski post sa svojim argumentima...
Tjah, ne vredi...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Dzaba pises bilo sta ozbiljno, on ili ne cita, ili procita pa ignorise bilo sta sto ima veze sa realnoscu...
@Wlada Lepo je ziveti u svetu maste, video igara, kompjutera, veruj mi i ja to volim, oduvek mi je to bio hobi i ljubav, a umem i da preteram ponekad. Ali brate mili ako se vec otkinem recimo dva dana vikendom od kompa, onih ostalih 5 dana radim stvarno odgovorne stvari i posvecen sam obavezama. Devojka/zena, deca, drustvo , posao, kako za koga neke obaveze, bez toga je bilo kakav hobi koji zaokuplja previse vremena veoma losa stvar po tebe/bilo koga...
- - Nikada nisam napisao nesto ovako, ali ti si stvarno za lecenje... Mislis da si najbolji zato sto imam (nazovi imas) najbolju kartu na svetu??? Mislis da ces u nasim ocima biti kralj? ili jos bolje Bog? Mozda neko ko je veci od Boga? Gde ti zivis, o cemu ti razmisljas? Nikada nisam nekoga prozivao niti vredjao, niti tebe vredjam, ali me samo zanima tvoje razmisljanje?
Ja imam HD 6850 i ne treba mi bolje, igram sve igre na max details i uzivam... Nije da ne bih hteo da imam neku jaku graficku i verovatno bih i kupio nesto do 300-400 eura, ali i da imam milione eura i da zaradjujem koliko nasi politicari nikada ALI NIKADA ne bih kupio graficku ili bilo koji deo za komp za te pare.
Svaka tebi cast ako si kupio tu graficku (iako neces da je slikas i dokazes), sve ovo sto si ti postavio lepo moze da se uradi u Photoshop-u, ali ne bitno...
Mene zanima o cemu ti razmisljas? Sta ti zamisljas da si ovde? bog koji ima I7 i glupu graficku od 800+ eura, zamisli molim te, sad si kralj... Ok, kupio si najbolju graficku, pohvalio si se i svi smo ti cestitali, aj sad pali... - -
Ahaaaa.... pa to je komendija...pa hahaha... karta je slabija od GTX760 Mars Dual... Dajte pa vi ste neozbiljni... 2000 poena imam jaci skor na slabijem procesoru... Ne 1900... 2000 poena imam veci skor out of box obe...Jos su uzeli jaci procesor, noviji od mog, klokovali ga na 4.5GHz koji ne moze proci Prime95 tu nikako...300 poena manje u Unigine Valley od moje...Overklokuj kartu na maksimalnim detaljima u Valley da vidim koliko ti treba da predjes 300 poena, 90% vas to i ne moze da napravi razliku od default do klokovane svoje karte do maks. Ali dobro glupo je pricati da sam iznenadjen, da sam se sada obradovao i to jel ja to znam, znam koliko pravi ta karta i znao sam koliko pravi moja pre kupovine. Mogu da vam kazem da je i ovo cudnovato dobar skor za GTX780Ti DC2, sto znaci ko je bude kupio ne treba da zali jel sam vecinu vidjao i losije, ali nedovoljno da me dodirne ni klokovana.
Bolje se ne glupirajte jel ovako binovane cipove kao ja sto imam sada znate da ima neko pa ko zna da li cete ikada vise. Karte su morale i da se odlicno klokuju i da im rezultat odskace od drugih. To govori i cinjenica da je EVGA Europe rekla nekim ljudima da moguce da vise nece dobijati Kingpin Edition. Jel svaki 50ti cip ide ovde ili 100ti, a meni je nekako zapao i ovi od 1/4 boljih nas par imamo tako identicne skorove a neki pa onako ispod nas malo. Samo da vam kazem oseticete ga odmah ako ga dobijete ikada.
Da, ovo je definitivno kompletnija i kvalitetnija karta od bilo koje EVGA. Naponska je daleko kvalitetnija a retail pakovanje je vrhunsko. Nema plastike nigde!
Jeste, jeste, vidi se, nestaju po svim radnjama, ljudi se grabe za njih... Fali mi 150e da uzmem odmah 2 te GTX780Ti DC2 ako prodam nekome od dvoje ljudi koji vec imaju isto Kingpin Edition na overclock.net. Znas kada bi uradio... Nikada. Karta je kompletna, kompletnih 2000 grafickih poena manje ima ASUS GK110 2880 CUDA od EVGA GK110 2880 CUDA. Oduvek sam se pitao kako nekim ljudima toliko veci skorovi a isto imaju HD5870 ili GTX580, a evo sada znam kako... Obe se gledaju i vode pod GK110 Ti. A ako klokujem obe nece biti 2000 nego 3000 vise...Uvek sam se pitao kako takve razlike, sada znam da se verovatno tokom proizvodnje struktura tog silikona razlikuje... Samo kazem nece lose proci onaj ko je bude uzeo, jel ja sto sam gledao jos je i veca razlika Classified modela tako da ili je ovo odlican primerak ili su slagali, verovatno je bolji primerak i sobzirom da ovu ne mozete naci iako bi je platili samo 25e vise ne ostaje vam mnogo izbora. Sada i hocete kasno je 99% za Kingpin Classified.
EVGA,HIS ,Safirkovic,Galaxy, su iznad Asusa ,MSI,Gigabajta milijonima svetlosnih godina... Licno posedujem dva proizvoda od Asusa i nema sta kvalitet odlican i vise nego dovoljne za moje potrebe... ali za Hardverske hobiiste i manijake nema ga nigde.... EVGA ne kosta dzabe znatno skuplje od Asusa... Dzabe se nabedjujes sa njima ovde imas ASuS pa Otac,Majka,porodica itd.... Licno da sam imao mogucnost da pazarim EVGA kartu i plocu nebi trepnuo...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Jeste, jeste, vidi se, nestaju po svim radnjama, ljudi se grabe za njih... Fali mi 150e da uzmem odmah 2 te GTX780Ti DC2 ako prodam nekome od dvoje ljudi koji vec imaju isto Kingpin Edition na overclock.net. Znas kada bi uradio... Nikada. Karta je kompletna, kompletnih 2000 grafickih poena manje ima ASUS GK110 2880 CUDA od EVGA GK110 2880 CUDA. Oduvek sam se pitao kako nekim ljudima toliko veci skorovi a isto imaju HD5870 ili GTX580, a evo sada znam kako... Obe se gledaju i vode pod GK110 Ti. A ako klokujem obe nece biti 2000 nego 3000 vise...Uvek sam se pitao kako takve razlike, sada znam da se verovatno tokom proizvodnje struktura tog silikona razlikuje.. :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Ma nije stvar u tome da to nije dobra grafa, ti ili nisi razumeo sta je fora ili si njegov dobar drugar.
Jeste EVGA dobra kompanija i sve to stoji, i mozda za neke vredi dati te pare (meni licno to ne predstavlja uzivanje i ne bih masturbirao kao neki ovde na nju), ali kada je neko hvalisavac kao neki ovde sta onda reci.
Tebi Vlado svaka cast, zivi u svom svetu gde si bog. Svaka cast i na kupovini EVGA, nisam zavidan, niti sam ikada bio. Imao sam firmu za prodaju i servis racunara u Pancevu, imao sam u neko vreme i najbolje racunare koji su se mogli naci pa se nisam hvalio po skoli i okolini kako je to. Imam gomilu ortaka i svi mogu da potvrde (sem Jovana, on ce da potvrdi i ono sto ne treba) :P
Kao sto ti je i Vodos rekao, umesto da si nam napisao neki TVOJ utisak, dao neki TVOJ screenshot, rekao nam: e ljudi, stigla je, ovo je ludo kako izgleda, ubacicu je, uraditi par testova i reci vase utiske. Instaliracu neku igru, ukljuciti display-on settings i uploadovati to na neki budjavi server i link postaviti ovde, ne, ti nam dajes linkove ka nekim sajtovima, benchmarkovima koje smo i sami mogli da nadjemo. Svaka cast na guglanju, da mi treba google majstor, pitao bih google,
Ti si za sad kod mene Vlada the Search Master, kad god mi nesto bude trebalo, umesto gugla pitacu tebe da mi nadjes...
Ma ne branim ja nikog niti sam iciji drug.... Vec prodjose godine ako ne i decenije ovde Asus br 1... to mi ne ide u glavu nista vise...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ma nije stvar u tome da to nije dobra grafa, ti ili nisi razumeo sta je fora ili si njegov dobar drugar :: :: Jeste EVGA dobra kompanija i sve to stoji, i mozda za neke vredi dati te pare (meni licno to ne predstavlja uzivanje i ne bih masturbirao kao neki ovde na nju), ali kada je neko hvalisavac kao neki ovde sta onda reci :: :: Tebi Vlado svaka cast, zivi u svom svetu gde si bog. Svaka cast i na kupovini EVGA, nisam zavidan, niti sam ikada bio. Imao sam firmu za prodaju i servis racunara u Pancevu, imao sam u neko vreme i najbolje racunare koji su se mogli naci pa se nisam hvalio po skoli i okolini kako je to. Imam gomilu ortaka i svi mogu da potvrde (sem Jovana, on ce da potvrdi i ono sto ne treba) : :: :: Kao sto ti je i Vodos rekao, umesto da si nam napisao neki TVOJ utisak, dao neki TVOJ screenshot, rekao nam: e ljudi, stigla je, ovo je ludo kako izgleda, ubacicu je, uraditi par testova i reci vase utiske. Instaliracu neku igru, ukljuciti display-on settings i uploadovati to na neki budjavi server i link postaviti ovde, ne, ti nam dajes linkove ka nekim sajtovima, benchmarkovima koje smo i sami mogli da nadjemo. Svaka cast na guglanju, da mi treba google majstor, pitao bih google, :: :: Ti si za sad kod mene Vlada the Search Master, kad god mi nesto bude trebalo, umesto gugla pitacu tebe da mi nadjes.. :: :: Cpu: Intel E5700 @3.20h :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: MB: AsRock G41M-VS3 - LGA77 :: Case: Chiefte :: PSU: MSI 500 :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: Mis: Omeg :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` @ 1 :: ::
I od najboljeg ima bolje, pogotovo u svetu kompjutera gde trka neprestano vlada...
Ok, Asus jeste jedan od boljih, slazem se, ali nije najbolji Cpu - AMD vs Intel (ja sam se smorio slusajuci vase komentare vise, nazalost oni nemaju konkurenciju tako da ih zabole, a mi krajnji korisnici smo ovce za sisanje) GPU - isto kao i cpu
jedino gde imas neku konkurenciju od skupljih komponenti su monitori a i tu sada imas samo par kompanija koje se isticu, ovo ostalo sve moj do mojega Kad vidim Asus, Acer, Fox, Vox, Benq,... sere mi se... zato VS, Samsung, Dell delju pare od nas (10-30% ide samo na ime)
sve u svemu, uvek ima bolje, i moze da se hvali ko hoce, za nedelju - dve ce izaci jos jaca graficka i sta onda? Opet lepo ispadnes ovca... BEEEEEE
@ dejzan I ja bih kupio Evga bez pardona, nema zbora o tome da su karte opake i da su vrh. Ali, kako vreme protice, polako se sa Evga promocije baja preselio u domen `self promotion`... Hajde i to ne smeta u umerenoj kolicini, ali onda se `self promotion` pretvara u `king promotion` i mi ispadosmo veverice, a pritom smo ga podrzali u svom njegovom entuzijazmu i cestitali mu, ponavljam jos jednom, cestitali mu kupovinu karte... I sa tobom je bilo zezanja na temu `preletanja` iz jednog tabora u drugi, ali kao sto ti rece, isprsio si se lovom jos kolko je falilo za Intel-NV i cao. I to je to. Malo zezanja, ali nema hejta... Ovaj, brajkane, preterao sve mere...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
:: @ dejzan :: I ja bih kupio Evga bez pardona, nema zbora o tome da su karte opake i da su vrh :: Ali, kako vreme protice, polako se sa Evga promocije baja preselio u domen `self promotion`.. :: Hajde i to ne smeta u umerenoj kolicini, ali onda se `self promotion` pretvara u `king promotion` i mi ispadosmo veverice, a pritom smo ga podrzali u svom njegovom entuzijazmu i cestitali mu, ponavljam jos jednom, cestitali mu kupovinu karte.. :: I sa tobom je bilo zezanja na temu `preletanja` iz jednog tabora u drugi, ali kao sto ti rece, isprsio si se lovom jos kolko je falilo za Intel-NV i cao. I to je to. Malo zezanja, ali nema hejta.. :: Ovaj, brajkane, preterao sve mere.. :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Isuse, 7fps AVG veci od ASUS GTX780Ti DC2 i 310 poena u Valley...
Pa sta pricate onda bezbeze kada i ja znam da bi kupili EVGA. Drugo nije mi jasno sta Kada bi imali pare. Moja karta kosta 25e vise nego ovaj ASUS sto je PCAXE predstavio. Koliko puta sam ja samo do 2010-2011 dao pare ASUSu znajuci takve stvari. A onda sam totalno pobesneo slusajuci Spacemastera i njegove price kada se pojavila ona GTX580 Classified koju si sa video klipa mogao da vidis da je peace of art grafickih karti a ja sedim ovde i natezem se sa poluispravnim samplovima DC2...Koja je bila slozena kao za nekog ko nije otisao da se informise i da vidi o cemu se tu radi i zasto bez obzira koja je maticna, da li je Intel ili AMD, da li je i5 ili i7, mainstream ili extreme, bez obzira na kuler graficka se kupuje NVIDIA od EVGA, to nije slucajno tako. Znaci te DC2 se toliko lose klokuju da to svi znaju sirom sveta. Znaci ako tu ubodes dobru kartu kao da si medju referentnima nasao. Eto tolike su sanse. Desava se nije nemoguce ali jedino to bolje hladjenje i nista vise. Znaci gledao sam je, citao iskustva musterija, do detalja znaci i onda su oni poceli neke price To vise nije ta EVGA, nekada je EVGA bila nesto.... A ona svake godine sve veca dominacija sto se razvija vise entuzijazam... Pa ona pre 10-12 god i nije mogla da dodje do izrazaja toliko kada je sve to u pocetku bilo... Znaci ono nas Benchmark marketing koji nema veze sa realnoscu... E tada sam rekao Sada je dosta. Pa nisu to duplo vece pare i 50% vece pare. Samo mi je zao sto odmah nisam posle onog ASUS EAH6970 presao na EVGA jel bi tacno zakacio tu GTX580 Classified. Ali dobro posedujuci DC2 i gledajuci nju to je za mene bila prekretnica da kazem dosta. Tako da vase price o najboljim kartama koje pricaju dosta i oni koji nisu imali DC2 modele su glupe. Gledam onu debela kao svinja, nakrivila se u kucistu, ova EVGA elegantna, veca, jaca naponska, osetio sam se kao covek koji kupuje pantalone koje mu se ne svidjaju da ne bi isao go...I rekao dosta sranja vise.
Drugo te karte sada su toliko jake i one se toliko greju da ti nema sanse da drzis otvoren panel... To je ubistvo... Mislim mozes ali moras da imas H1 kuciste ili CASELABS i 10-12 Gentle Typhoon na 1800RPM da rade i 10 rupa za izbacivanje vazduha a iz svake ce da siba toplo kao iz radiatora na CPU.
E vidite sada sta dolazi do izrazaja ono sto je rekao Kingpin... Da bi me ASUS GTX780Ti DC2 stigao, tj da bi imao isto ili 50 poena vise nego ja mora da bude klokovan na 1100MHz za GPU i 1950MHz za Memoriju... Sto znaci da je to Boost oko 1250-1270MHz... da bi imao isti rezultat kao ja na 1072/1750MHz... Razliku pravi binovac cip i zategnute latencije na Samsung Memoriji. Znaci to vam je +400 vs 0...na memoriji... To je ono sto je Kingpin pricao zasto su odabrali Samsung, zato sto Hynix ima Cold Boot na minusu i zato sto oni mogu da stave Samsungu opustenije latencije i veci klok ali Hynix ne mogu mnogo da zatezu jel dovodi do nestabilnosti. Inace Kingpin je pokazao na njegovom sajtu posto on ima Kingpin Classified i sa Hynix memorijom i sa Samsung memorijom, jel su testirane pre proizvodnje...I pokazao je test gde karta klokovanja na 1850MHz Samsung memorija dajet isti skor kao ona overklokovana na 1950MHz Hynix Memorija...Jedino sa Elpida ne mogu nista da urade tu su i opustene latencije i slabo klokovanje. Pa vi sada zakljucite da li vredi dati 25e vise ne racunajuci sva ona poboljsanja koja ja imam kroz BIOS na kome karta ne moze nikako da dosegne power limit i sa vecom regulacijom voltaze. A pozete i da tapsete po default i ponavljate sinonime za kartu bez veze.
Vidim da si ostavio komentar na jednom sajtu kako si poslao email `beloj kuci` da bi se ti borio kao dobrovoljac za Ameriku protiv Rusije... c c c ...Jado jadna
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: E vidite sada sta dolazi do izrazaja ono sto je rekao Kingpin.. :: Da bi me ASUS GTX780Ti DC2 stigao, tj da bi imao isto ili 50 poena vise nego ja mora da bude klokovan na 1100MHz za GPU i 1950MHz za Memoriju... Sto znaci da je to Boost oko 1250-1270MHz... da bi imao isti rezultat kao ja na 1072/1750MHz... Razliku pravi binovac cip i zategnute latencije na Samsung Memoriji. Znaci to vam je +400 vs 0...na memoriji... To je ono sto je Kingpin pricao zasto su odabrali Samsung, zato sto Hynix ima Cold Boot na minusu i zato sto oni mogu da stave Samsungu opustenije latencije i veci klok ali Hynix ne mogu mnogo da zatezu jel dovodi do nestabilnosti. Inace Kingpin je pokazao na njegovom sajtu posto on ima Kingpin Classified i sa Hynix memorijom i sa Samsung memorijom, jel su testirane pre proizvodnje...I pokazao je test gde karta klokovanja na 1850MHz Samsung memorija dajet isti skor kao ona overklokovana na 1950MHz Hynix Memorija...Jedino sa Elpida ne mogu nista da urade tu su i opustene latencije i slabo klokovanje. :: Pa vi sada zakljucite da li vredi dati 25e vise ne racunajuci sva ona poboljsanja koja ja imam kroz BIOS na kome karta ne moze nikako da dosegne power limit i sa vecom regulacijom voltaze :: A pozete i da tapsete po default i ponavljate sinonime za kartu bez veze :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Inace prica se da ce MSI R9-290X Lightening kostati oko 650e... Naravno to se misli na cene normalne kao kada se R9-290X pojavio. Ne znam ni sam vise koliko je kostala referentna, ne na ovu papazjaniju sada kada su karte poskupele ko zna koliko. Znaci u Srbiji mozemo ocekivati cenu izmedju 650-700e.
Sumnjam da ce ovaj model biti kupovao zbog bitcoina, a opet ne verujem da ce biti jeftiniji od referentnih. Jel ako gledamo koliko se negde prodaju R9-290X ova karta bi u USA kostala 900$ onda.
Ja sam to stavio ovde a ne na jednom sajtu da bi se borio protiv Rusa i kakve to veze ima. Jadan si sam, nasa politicka ubedjenja nisu ista. Ja se ne zadovoljavam nivoom Kazahstana, Srbistana, Tadzekistana... Moj nacin razmisljanja je blizi Sloveniji, Englezima, Svajcarcima... I da borio bi se protiv Rusa, vracao bi se u bazu samo kada istrosim Javelin projektile...
Sa svakog prozora i ugla bi ih cekali sa tim projektilima, a to kada pogodi izgleda kao da je palaa raketa od 250kg a ne bacas sa ramena. Stingeri bi bili mala beba sta bi im ovo radilo... Za 6 meseci ne bi imali polovinu tenkova koje bi izveli na bojiste, a oni na to odgovor nemaju... Sta na to, dok USA vojnici nose MASSIF opremu koja kosta 2000-3000 dolara samo za oblacenje i imaju 3 vrste dzema sa sobom, i 10 puta vise sati naa terenu Rusi bi za 6 meseci od pocetka sukoba jeli pola sledovanja i razani leb i caj... Stingeri koji su ih oterali iz Avganistana su mala beba sta bi im protivoklopni projektili sada radili.
Hahaha u kojoj ti zabludi zivis. CNN, BBC, Rambo i Cak Noris su tvoje reference.
Eh da je srece pa da stvarno odes u dobrovoljce, da se svi ovde odmorimo.
:: Sa svakog prozora i ugla bi ih cekali sa tim projektilima, a to kada pogodi izgleda kao da je palaa raketa od 250kg a ne bacas sa ramena. Stingeri bi bili mala beba sta bi im ovo radilo... Za 6 meseci ne bi imali polovinu tenkova koje bi izveli na bojiste, a oni na to odgovor nemaju... Sta na to, dok USA vojnici nose MASSIF opremu koja kosta 2000-3000 dolara samo za oblacenje i imaju 3 vrste dzema sa sobom, i 10 puta vise sati naa terenu Rusi bi za 6 meseci od pocetka sukoba jeli pola sledovanja i razani leb i caj.. :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Koji rambo oterali ih pecinski ljudi od 50kg sa stingerima... Sta mislis sta bi uradile male grupe bolje naoruzanih nego oni, dobro obucenih, dobro placenih, sa savremenijih naoruzanjem sa vecim budzetom... Rusija jedva odrzava ekonomiju da ne postane teska beda, oni imaju mogucnost samo da naprave nesto i da stave u kasarnu... I tek da odrzavaju funkcionalnim, inace obucavanje ljudi i manevri su im siromasni prema NATO koji ima divizije koje non stop ratuju... U krajnjoj liniji videli smo pad Sovjetskog Saveza uskoro ce i krah Rusije. Samo Rusa mora da pogine 10-20 miliona nevinih da smene vlast ili da stanu na ivicu rata. Oni ne mogu bez zrtvi nista, takvi su, kao i Srbi, tek posle 72 dana bombardovanja i pogibije nevine dece urade ono sto su mogli i pre toga.
Hahahaha, a kako su tvoji Ameri pobegli iz Vijetnama, pa iz Somalije brze bolje, pa iz Avganistana i Iraka. Tamane ih ko zeceve....isti ti pecinski ljudi.
Ajde CHIBE!
:: Koji rambo oterali ih pecinski ljudi od 50kg sa stingerima.. :: Sta mislis sta bi uradile male grupe bolje naoruzanih nego oni, dobro obucenih, dobro placenih, sa savremenijih naoruzanjem sa vecim budzetom... :: Rusija jedva odrzava ekonomiju da ne postane teska beda, oni imaju mogucnost samo da naprave nesto i da stave u kasarnu... I tek da odrzavaju funkcionalnim, inace obucavanje ljudi i manevri su im siromasni prema NATO koji ima divizije koje non stop ratuju... U krajnjoj liniji videli smo pad Sovjetskog Saveza uskoro ce i krah Rusije. Samo Rusa mora da pogine 10-20 miliona nevinih da smene vlast ili da stanu na ivicu rata :: Oni ne mogu bez zrtvi nista, takvi su, kao i Srbi, tek posle 72 dana bombardovanja i pogibije nevine dece urade ono sto su mogli i pre toga :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Hahahaha, a kako su tvoji Ameri pobegli iz Vijetnama, pa iz Somalije brze bolje, pa iz Avganistana i Iraka. Tamane ih ko zeceve....isti ti pecinski ljudi.
Ajde CHIBE!
:: Koji rambo oterali ih pecinski ljudi od 50kg sa stingerima.. :: Sta mislis sta bi uradile male grupe bolje naoruzanih nego oni, dobro obucenih, dobro placenih, sa savremenijih naoruzanjem sa vecim budzetom... :: Rusija jedva odrzava ekonomiju da ne postane teska beda, oni imaju mogucnost samo da naprave nesto i da stave u kasarnu... I tek da odrzavaju funkcionalnim, inace obucavanje ljudi i manevri su im siromasni prema NATO koji ima divizije koje non stop ratuju... U krajnjoj liniji videli smo pad Sovjetskog Saveza uskoro ce i krah Rusije. Samo Rusa mora da pogine 10-20 miliona nevinih da smene vlast ili da stanu na ivicu rata :: Oni ne mogu bez zrtvi nista, takvi su, kao i Srbi, tek posle 72 dana bombardovanja i pogibije nevine dece urade ono sto su mogli i pre toga :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647715. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.