Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GTX980
STRANA 3 OD 8  
Dexter013 @Dejzan 30.08.2014. 19:29 #561312

status: user
broj poruka: 17098
WoT = World Of Tanks,
a ne
WoW = World Of Warcraft?

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

::
:: Alo Pajseru WoW (World of Tanks ) World of Warcraft je totalno druga igra... leci se!!
:: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: LC power Archangle 850 W
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
maxxio HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 30.08.2014. 19:33 #561313

broj poruka: 665

:: Alo Pajseru WoW (World of Tanks ) World of Warcraft je totalno druga igra... leci se!!
:: :: Najjače je što misli da su WoW i World of Warcraft različite igre... x
:: :: Legenda foruma, a i šire. :
:: ::
:: :: :: Što Dejzan voli da prosipa proročanstva, zabole me stomak. Koje igre imaju budućnost a koje nemaju. Hahahaha
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: @Dejzan 30.08.2014. 19:36 #561314

broj poruka: 3730
Greska moja World of warplanes i Zaboravio sam World of Tanks do duse to vise nije PC igra ima je i na Xbox 360 tako da opusteno

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: WoT = World Of Tanks,
:: a ne
:: WoW = World Of Warcraft
:: Cpu: FX 6300 @4 Ghz
:: Cooler:CM v8 GT
:: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Keyboard: Logitech iluminate
:: Mouse:Mx 51
:: Screen Dell 2
:: :: Alo Pajseru WoW (World of Tanks ) World of Warcraft je totalno druga igra... leci se!!
:: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: :: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: :: LC power Archangle 850 W
Adzem ahahahaha 30.08.2014. 19:37 #561315

broj poruka: 3797
Jao dejzane kuco :D

AMD FX-8320 4.95 Ghz @ Megahalems red
GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)
Kingston HyperX 2x4 gb 1800
MSI TF3 gtx 660 sli
Samsung 120gb EVO
CM V700
Samsung 2233rz 3D 120hz

Dejzan Re: ahahahaha 30.08.2014. 19:39 #561316

http://worldofwarplanes.com/

ako nisi cuo jebiga kazu da je bolja od World of Tanks (uze ga Xbox 360 )

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Jao dejzane kuco :
:: AMD FX-8320 4.95 Ghz @ Megahalems re
:: GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)
:: Kingston HyperX 2x4 gb 180
:: MSI TF3 gtx 660 sl
:: Samsung 120gb EV
:: CM V70
:: Samsung 2233rz 3D 120h
maxxio Re: Re: ahahahaha 30.08.2014. 19:50 #561319

Izguglao na brzaka WoW na koji je šatro `mislio`...
hahahahahahahahahahahahaha

:: http://worldofwarplanes.com
:: ako nisi cuo jebiga kazu da je bolja od World of Tanks (uze ga Xbox 360
Dejzan Re: Re: Re: ahahahaha 30.08.2014. 20:16 #561321

Koga bole ona stvar sta ti mislis i pises.....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Izguglao na brzaka WoW na koji je šatro `mislio`..
:: hahahahahahahahahahahahah
:: :: http://worldofwarplanes.com
:: :: ako nisi cuo jebiga kazu da je bolja od World of Tanks (uze ga Xbox 360
vladats Gejmeri 30.08.2014. 20:30 #561326

broj poruka: 4537

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.Mozes imati sta hoces u zivotu ali ukus i stil su nasledne kategorije.

@dejzan

Ne igram sandbox igre pa zato ne mogu da ti napravim recenziju GTA V.

Dejzan Re: Gejmeri 30.08.2014. 20:33 #561327

Ninja Gaiden ? jel moze to barem da znam da li da nabavim za Wii U ako mi doleti ?

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.Mozes imati sta hoces u zivotu ali ukus i stil su nasledne kategorije
:: @dejza
:: Ne igram sandbox igre pa zato ne mogu da ti napravim recenziju GTA V
vladats deki 30.08.2014. 21:02 #561330

broj poruka: 4537

Ja sam matori gejmer.Malo iza Simona72.Imam mnogo zivotnih obaveza i privatnu firmu.Vrlo retko ukljucujem i konzolu i PC zato sto mi godine to vise ne dozvoljavaju kao nekada.Uglavnom predao sam stafetu klincima a poigram se nekad izuzetnog nekog remek dela koje sam vec naveo u nekom od postova.Tu su jos Alan Wake,Bioschock i tako neke intrigantne igre.Izvini ali pisem sa fona ako imam neku gram.gresku nisam ovde.

Pozz.

Dejzan Re: deki 30.08.2014. 21:06 #561331

Godine nisu bitne :) Obaveze jesu :D kapiram te :)
Opusteno vide na PS3 lepo izgleda pa velim da ga nabavim ako mi uleti kombinacija :D

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Ja sam matori gejmer.Malo iza Simona72.Imam mnogo zivotnih obaveza i privatnu firmu.Vrlo retko ukljucujem i konzolu i PC zato sto mi godine to vise ne dozvoljavaju kao nekada.Uglavnom predao sam stafetu klincima a poigram se nekad izuzetnog nekog remek dela koje sam vec naveo u nekom od postova.Tu su jos Alan Wake,Bioschock i tako neke intrigantne igre.Izvini ali pisem sa fona ako imam neku gram.gresku nisam ovde
:: Pozz
maxxio Re: Re: Re: Re: ahahahaha 31.08.2014. 00:01 #561342

:: Koga bole ona stvar sta ti mislis i pises....

Znam da tebe to ne boli, jer ne može da te boli ono što nemaš... :)

:: Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.Mozes imati sta hoces u zivotu ali ukus i stil su nasledne kategorije

U suštini tačno, samo kakve to veze ima sa tobom?

p.s.
Našao si kome da se izvinjavaš zbog pravopisa... :D
Kutalion Re: Re: Babe i zabe 31.08.2014. 00:16 #561345

broj poruka: 2480
Da li si ti stvarno to izjavio? Auuuu... ova izjava je ono. Vrh.
Pillars of Eternity konzole nikad nece imati.
Konzole nikad nece imati UFO: enemy unknown :P
Konzole nikad nece imati dusu kao PC igre.

Sto se tice sta ima ``buducnost`` a sta ne, necu ni da ulazim koliko je to subjektivno.
Pravi si predstavnik jabuka.

:: Jedino sto Pc ima a konzole nemaju to su
:: Guild Wars ,Starcraft,World of Warcraft,WoW,LoL,CS i Civilization.....
:: od tih naslova samo Wow i Warcraft imaju buducnost.....

neXus2000 .... 31.08.2014. 00:23 #561346

broj poruka: 3351
Ne verujem koje licemerje ovde postoji.
Odjednom sad svi jure 60+fps, a do juce na istom PC-u su igrali igrice koje su tehnicki razvijale do 30 fps. Ne mislim bukvalno juce. I niko nije imao problema sa vidom.
A jos gore, sto se svi zale na samu konzolu, kao ne moze da isporuci 60fps i HD rez.
Moze, nego glupavi developeri nisu u stanju to da urade. Jer svaka do sada igrica je vrlo lose optimizovana, a sami update-ovi pokazuju to. Pored toga, zbog multi-platformisanja. Cak i za ekskluzive. Inace, samo kodiranje za konzole, upravo zapocinje na PC-u i isto se prilagodjava DEV kitu konzole, tj. samoj konzoli. Te se sve greske upravo dogadjaju na PC-u, pa i samim tim prenosi i na konzolu.

P.S. koliko puta sam odlepljivao zbog bagova na samim igricama na PC-u. A makina je sposobna da izbaci na jakim naslovima fps veci od 60.

Tako da mnoge igrice na konzolama, koje shishaju PC, sto se tice gameplay-a, nikada nece uvideti dan na istom, zbog eto, mi imamo voznje, fps i rts uglavnom. Pa se neko lepo setio da mooozda prebaci i mortal kombat i jos nesto, a onda krecu hvale, kako imamo i mi to na PC. Uraaaaaaa.

P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

imarkovic Re: .... 31.08.2014. 00:27 #561347

broj poruka: 19075
E kolega, nije to nista novo, vec odavno poznato.)
ja furam ovu 660ti dok ne dobije ladne lemove, igre čekaju, ima vremena

:: Ne verujem koje licemerje ovde postoji
:: Odjednom sad svi jure 60+fps, a do juce na istom PC-u su igrali igrice koje su tehnicki razvijale do 30 fps. Ne mislim bukvalno juce. I niko nije imao problema sa vidom
:: A jos gore, sto se svi zale na samu konzolu, kao ne moze da isporuci 60fps i HD rez
:: Moze, nego glupavi developeri nisu u stanju to da urade. Jer svaka do sada igrica je vrlo lose optimizovana, a sami update-ovi pokazuju to. Pored toga, zbog multi-platformisanja. Cak i za ekskluzive. Inace, samo kodiranje za konzole, upravo zapocinje na PC-u i isto se prilagodjava DEV kitu konzole, tj. samoj konzoli. Te se sve greske upravo dogadjaju na PC-u, pa i samim tim prenosi i na konzolu
:: P.S. koliko puta sam odlepljivao zbog bagova na samim igricama na PC-u. A makina je sposobna da izbaci na jakim naslovima fps veci od 60
:: Tako da mnoge igrice na konzolama, koje shishaju PC, sto se tice gameplay-a, nikada nece uvideti dan na istom, zbog eto, mi imamo voznje, fps i rts uglavnom. Pa se neko lepo setio da mooozda prebaci i mortal kombat i jos nesto, a onda krecu hvale, kako imamo i mi to na PC. Uraaaaaaa
:: ____________________________
:: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
SkyFire Re: .... 31.08.2014. 02:10 #561351

broj poruka: 18472
Te detalje koje pominjes sam ja licno izneo tako da se obrati licno meni i reci to sto imas, nemoj izokola da pises jer mi je to kurvanjski! Ok? Cak i da nisi mislio na mene sve to sto si naveo sam JA licno napisao, od mene potice i osecam se sa razlogom prozvan.

Licimerje? Sta je tu licimerje moj dragi kolega sta se standard menja i sto ljudi teze ka boljem? Poenta i bit je u tome da se ljudi prilagodjavaju novim i naprednijim stvarima a ne da zive u proslosti.

A o kakvoj ti proslosti i 30 fps govoris ja nemam pojma? Koliko daleko treba da se vratim? Nemam vremeplov, imas li ti?

I sa 6600 GT recimo sam razlikovao sta je 30 a sta 60 fps? U cemu je problem??? Jesam, tacno je, bilo je igara gde sam odigrao i sa 30+ fps, kao recimo Crysis sa GTX 295 ali i tih 30 fps su bili podnosljivi jer je Cry engine fantastican i dobro optimizovan ali isto tako u tom momentu nije postojala jaca karta! Ali sam zato sa 8800 GTX idigrao Bioshock u 60 fps recimo itd.

A danas postoje dosta jace karte i mogu da isporuce 60 fps+ sto po svim merilima spada i najbolji tj najfluidniji gaming. A realno meni merila ne trebaju jer i bez jebenog frapsa osetim da pogodim malte ne u frejm i strasno mi smeta nizak fps kao sto smeta i svakom jer to nije igrivo. I sa te strane ni tu ne vidim problem? Neko je licimer jer mu 30 fps nije igrivo?

Da ne pominjem koliko je neophodno danas imati veci FPS i to ne samo zbog standarda 60 fps+ vec i zbog samih igara tj zavisno od engine igre jer ni 60 fps nije svugde isto!

Konzole su karina, ja da ti kazem, nikad nece moci da predstavoljaju ozbiljnu platformu za gaming. To je nesto za zabavu, kad ti se digne ona stvarka da se malo izduvas ili zabavis sa drustvom.

A sramota je da danas next gen konzole ne mogu da iznesu HD rezoluciju, to je velika sramota kad se u ovo vreme 4k forsira.

I pre svega danasnje igre, vecinom se prvo rade za konzolu a ne za pc pa se tek onda portuju na pc a ne obratno kako si ti naveo.

A o tim bsodovima sa igrama na PC o kojim govoris ja prosto ne znam o cemu pricas.
Desavalo se i meni po koja greska ali u tolikoj meri nikad. A bagovi nisu zbog pc-a vec zbog devalopera, konkretno Skyrim je prepun bagova ali nisam doziveo ni jedan crush!

I da zavrsimo deciju pricu oko konzola vs pc. Prvo konzole nisu hardversi sposobne da iznesu to sto PC moze i svakim danom zastarevaju i nisu prilagodjene za upgrade. Tu se svaka prica oko koznola vs PC zavrsava. Koliko god da naslova izbace koje nemaju na PC sve ukupno bice smesno u poredjenju sa PC.

Ti ako vise volis konzolu, izvoli pa igraj na ustrojenim igrama sa smanjenom rezolucijom, bez efekata i niskom fps-u. Niko ti ne brani. Izvoli. Ceo svet je tvoj .)

P.S.Prodaj tu lepu masinicu, sta ce ti kad je konzola zakon :)

:: Ne verujem koje licemerje ovde postoji
:: Odjednom sad svi jure 60+fps, a do juce na istom PC-u su igrali igrice koje su tehnicki razvijale do 30 fps. Ne mislim bukvalno juce. I niko nije imao problema sa vidom
:: A jos gore, sto se svi zale na samu konzolu, kao ne moze da isporuci 60fps i HD rez
:: Moze, nego glupavi developeri nisu u stanju to da urade. Jer svaka do sada igrica je vrlo lose optimizovana, a sami update-ovi pokazuju to. Pored toga, zbog multi-platformisanja. Cak i za ekskluzive. Inace, samo kodiranje za konzole, upravo zapocinje na PC-u i isto se prilagodjava DEV kitu konzole, tj. samoj konzoli. Te se sve greske upravo dogadjaju na PC-u, pa i samim tim prenosi i na konzolu
:: P.S. koliko puta sam odlepljivao zbog bagova na samim igricama na PC-u. A makina je sposobna da izbaci na jakim naslovima fps veci od 60
:: Tako da mnoge igrice na konzolama, koje shishaju PC, sto se tice gameplay-a, nikada nece uvideti dan na istom, zbog eto, mi imamo voznje, fps i rts uglavnom. Pa se neko lepo setio da mooozda prebaci i mortal kombat i jos nesto, a onda krecu hvale, kako imamo i mi to na PC. Uraaaaaaa
:: ____________________________
:: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Dejzan Re: Re: .... 31.08.2014. 10:06 #561356

O cemu ti trubis majke ti ? 4K je tek poceo ili ti zazivece za godinu dve...
Programeri za PC igre nemaju pojma de biju...Fizika,Mantle,Open GL,DX10,11,12 koji stize.....
60Frame je po meni maximum jer oko ne moze preko da registruje...
Si svestan kupovne moci ljudi na planeti?
Sta mislis da svi daju pare za Titan ?
nekada je bio Voodoo 2 i to je bilo to danas samo izlecu ko carape....
Naravno da treba da se napreduje ali je BEZPORTREBNO jer NEMA DOVOLJNO igara da potrkepi tu tehnologiju......
Pocni od Windows sistema pa do raspalih drivera koliko se pisu brisu....

Konzole su neprevazidjene PC ima 10X veci pontecijal ali N E S M E da ga prikaze ...
U ostalom svako nek koristi sta hoce .Ja sam presrecan sa GTX770 ali se bojim da ce je vreme progutati u 2015 jer boze moj izlazi DX12 i par igara koje NECE hteti da rade na DX11 i kazu magarac aj opet se otvori 300 eura za kartu.. epa nece moci....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

Adzem e moj dejzi, a i ostali 31.08.2014. 10:46 #561359

baci pogled na sledeci link:

http://benq.rs/product/monitor/3/274/

Znaci svi ovi 3d monitori(144hz) su budalastine i to sto ljudi na njima jure preko 100 fps-a je takodje budalastina? CS:GO je igra koja mora da pici na preko 200 frejmova, ko igra zna o cemu pricam. Gde je u toj prici tih 60-ak slicica koje ti pominjes, ah da ljudsko oko ne vidi vise od 30 frejmova?
To sto ovde niko nije probao neku igricu na jednom ovakvom vrhunskom gejming monitoru i sto ljudi generalno nemaju novac za ovakve egzotike ne daje za pravo nikome da serenda o necemu sto pojma nema. Plus da ne pominjem kakva masina je potrebna da bi se u svakoj igrici jurio taj frejmrejt koji parira osvezenju slike u ovom slucaju 144 puta u sekundi.
Sve to zavisi i od igrice do igrice, krajsis recimo leti i na 80-ak frejmova, dok CS:GO trazi 200+ e sad tu ima i caka da se zna koja igrica koji deo hardvera vuce. Pa se tako CS:GO igra na kombinaciji low-med. detaljima jer protivnika lakse uocavate, sa tim setovanjem procesor je najbitniji u prici jer graficka skoro da ni ne radi nista. Igrica iskoriscava 3 jezgra ja mislim, pa se i tu namece logican izbor Intel jer ja sa ovim govnetom imam identican fps kao i drugar koji ima neki obican i5 na 3ghz!!

GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)
MSI TF3 gtx 660 sli
Samsung 120gb EVO
CM V700
Samsung 2233rz 3D 120hz

solaja777 ... 31.08.2014. 11:00 #561361

broj poruka: 3278
@Adzem
Nemoj to da mi radis sa monitorima, prekljuce oplakah jedan .)

http://www.pcaxe.com/hardver/monitori/asus-swift-pg278q

@Dejzan
Imamo istu graficku kartu, ocekujem da ce GTX770 biti sasvim upotrebljiv 2015 god, licno svoju gtx770 menjam 2016god...
Dejzan Re: e moj dejzi, a i ostali 31.08.2014. 12:10 #561363

Cekaj prijatelju opet brkas babe i zabe...
Niko nije reko da je to nepotrebno samo da nece zaziveti ...
Picas o monitorima koji kostaju preko 500 eura (ako oces kvalitet ) masina 1200 eura oprema 120 eura (periferije) covece jel ti vidis cifru ?
na You tube gledam razne kanale za sad niko ne testira na takvim monitorima (mahom su ameri sa Titan Z i ostalim zverima)

Ma juri ti i 500 fps meni dosta 60...
Ja igram CS GO na 160 FPS full HD i nevidim nikakvu razliku .... detalji su mi svi na max....
Ocito I5 odradjuje posao jako dobro.....

Poenta je da je PC preskup sport i zasluzno odlazi u penziju..... I5 2500K 3570K 4670k napretci su toliko mizerni a cak ima i hendikepa u novijim serijama.....
masa igara ne koristi kompletni pontecijal procesora nego ladno negde i3 odere i7 :D :D jer nije optimizovana igra za vise jezgara :)

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: baci pogled na sledeci link
:: http://benq.rs/product/monitor/3/274
:: Znaci svi ovi 3d monitori(144hz) su budalastine i to sto ljudi na njima jure preko 100 fps-a je takodje budalastina? CS:GO je igra koja mora da pici na preko 200 frejmova, ko igra zna o cemu pricam. Gde je u toj prici tih 60-ak slicica koje ti pominjes, ah da ljudsko oko ne vidi vise od 30 frejmova?
:: To sto ovde niko nije probao neku igricu na jednom ovakvom vrhunskom gejming monitoru i sto ljudi generalno nemaju novac za ovakve egzotike ne daje za pravo nikome da serenda o necemu sto pojma nema. Plus da ne pominjem kakva masina je potrebna da bi se u svakoj igrici jurio taj frejmrejt koji parira osvezenju slike u ovom slucaju 144 puta u sekundi
:: Sve to zavisi i od igrice do igrice, krajsis recimo leti i na 80-ak frejmova, dok CS:GO trazi 200+ e sad tu ima i caka da se zna koja igrica koji deo hardvera vuce. Pa se tako CS:GO igra na kombinaciji low-med. detaljima jer protivnika lakse uocavate, sa tim setovanjem procesor je najbitniji u prici jer graficka skoro da ni ne radi nista. Igrica iskoriscava 3 jezgra ja mislim, pa se i tu namece logican izbor Intel jer ja sa ovim govnetom imam identican fps kao i drugar koji ima neki obican i5 na 3ghz!!
:: AMD FX-8320 4.95 Ghz @ Megahalems re
:: GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)
:: Kingston HyperX 2x4 gb 180
:: MSI TF3 gtx 660 sl
:: Samsung 120gb EV
:: CM V70
:: Samsung 2233rz 3D 120h
Dejzan Re: ... 31.08.2014. 12:13 #561364

Bice upotrebljiva ali ocekujem igre poput Crysis 1 kad je izaso da ti kaze DX 12 na sunce....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: @Adze
:: Nemoj to da mi radis sa monitorima, prekljuce oplakah jedan .
:: http://www.pcaxe.com/hardver/monitori/asus-swift-pg278
:: @Dejza
:: Imamo istu graficku kartu, ocekujem da ce GTX770 biti sasvim upotrebljiv 2015 god, licno svoju gtx770 menjam 2016god...
Dexter013 E jbg... 31.08.2014. 12:33 #561368

broj poruka: 17098
Ovde kao da svi igraju samo te najzahtevnije inace realno glupave igre koje su uz put
i lose optimizovane, naravno da ce gtx 770 biti dobra karta i 2015.

Sta ako nije poslednje generacije iz najace klase onda nije dovoljna nego je djubre?
Gomila igara kad se ogranice na 60 frejmova rade na mojoj karti od prosle godine sa 50% gpu usage-a, ALI KRAJSIS NA ULTRA I METRO NA ULTRA,
vazi, usro sam se od sekiracije...

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 31.08.2014. 12:52 #561371

Fora je u tome da se mora znati trenutak kada se hardver kupuje, takodje se mora znati sta se radi. Inace u suprotnom eto silnih jevrica uzalud, ako covek jednostavno ne zna sta radi. Za sve u zivotu moras da znas sta radis, kad brises dupe takodje moras da znas sta radis i kako to radis.

Evo ti primer, na bencu se jako dugo vuce jedan Viewsonic 3d monitor od 120hz za presmesne pare(7-8 crvenih) i ne moze jako dugo da se proda. A sta mislis koliko je ljudi kupilo kao satro gejming masine, puklo gomilu novca a zapravo ono najvaznije nemaju? Ono u sta gledaju i ono na cemu su im njihove oci i mozak zahvalni?
Tako je zato sto generalno ljudi udju u igre i krenu da resetaju, bitno je samo da im je paznja skrenuta sa svakodnevnice. Retko ko ulazi u sitna crevca, niti zna za koju igru je potreban procesor, visok takt istog i slicno. Mislis da se neko bavio nocima kao ja task menadzerima, afterburnerima i slicnim alatkicama? Jeste, ali uzak obruc ljudi.

Kazes ne vidis razliku u kanteru? Pa ne mozes ni da vidis kad ti je usko grlo monitor, kao i svima ovde. Drugo, cim si ti CS:GO podesio na maksimum kako kazes, znaci da igras tu igru cisto iz zabave, jer je nemoguce da das najbolje rezultate sa tim podesavanjima. Isti primer kao i sa Battlefield-om i tako dalje. To su multi igre koje se igraju na kombinaciji low-med. I eto odlican broj frejmova(100+) sa takvom jednom masinom koju ti imas. Ali dzabe sve to na monitoru od koga ti glava otpada...
Sta vrede vrhunski IPS paneli, kvalitetne boje i tako dalje kada je brzina najbitnija. Mislis da neko u ekstremno brzim situacijama treba da gleda kvalitet panela i ugao vidljivosti? Naravno da ne, bitna je brzina i samo brzina. Lako uocljivi ljudi na mapi(low-med detalji), masina koja daje preko 100 frejmova(za CS:GO preko 200), i naravno brzi monitori koji to prenose ocima i mozgu. Mozak dobija tecniji prikaz, samim tim se manje zamara, neuporedivo bolji rezultati i tako dalje i tako blize...

GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)
MSI TF3 gtx 660 sli
Samsung 120gb EVO
CM V700
Samsung 2233rz 3D 120hz

:: Cekaj prijatelju opet brkas babe i zabe..
:: Niko nije reko da je to nepotrebno samo da nece zaziveti ..
:: Picas o monitorima koji kostaju preko 500 eura (ako oces kvalitet ) masina 1200 eura oprema 120 eura (periferije) covece jel ti vidis cifru
:: na You tube gledam razne kanale za sad niko ne testira na takvim monitorima (mahom su ameri sa Titan Z i ostalim zverima
:: Ma juri ti i 500 fps meni dosta 60...
:: Ja igram CS GO na 160 FPS full HD i nevidim nikakvu razliku .... detalji su mi svi na max...
:: Ocito I5 odradjuje posao jako dobro....
:: Poenta je da je PC preskup sport i zasluzno odlazi u penziju..... I5 2500K 3570K 4670k napretci su toliko mizerni a cak ima i hendikepa u novijim serijama....
:: masa igara ne koristi kompletni pontecijal procesora nego ladno negde i3 odere i7 :D :D jer nije optimizovana igra za vise jezgara :)
Daum Re: Re: Re: ... 31.08.2014. 12:53 #561372

broj poruka: 12805
Čekaj, od kad se World of Tanks piše skraćeno WoW?

HAHAHAHAHAHAHA!!!

Zvanično smo dobili novog Wladu na forumu, nema šta...
:: :: Najjače je što misli da su WoW i World of Warcraft različite igre... x
:: :: Legenda foruma, a i šire. :
:: :: :: Što Dejzan voli da prosipa proročanstva, zabole me stomak. Koje igre imaju budućnost a koje nemaju. Hahahaha
maxxio @Adzem 31.08.2014. 13:13 #561373

Nije valjda da ozbiljno diskutuješ sa NJIM?

Taj nepismeni forumski klovn je nabio par hiljada postova čistog spama, gde je lupao kao otvoren prozor čas jedno, čas drugo: prvo je nasrtao na sve redom i vikao `INTEL FAIL, NVIDIA FAIL, AMD DOMINIRA`, da bi okrenuo priču za 180 stepeni kada je opljačkao roditelje za Intel/nVidia PC. zatim je pisao da je Android `najveći krš` i da je `Šljamsung fail`, da bi mu posle nekog vremena mama kupila na kredit Samsung Android telefon. a gle šta je tek pisao za konzole.

`Prvo PC je miljama ispred konzola i placa danak u tome sto mora 40 % sporiji da plasira grafiku da bi se sugave konzole prodavale.
Decko da li si ti normalan koji crni cysis pa kad bi krenuo da ti nabrajam igre za Pc treba ce mi godine i godine...`

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=31455&forid=26&katid=

Kad već adminima ne smeta da im Dejzani i slični izgubljeni slučajevi zakopavaju forum, onda je najbolje takve ili ignorisati, ili povremeno ubaciti par žetona i uz kokice gledati kako đipaju po kavezu. Zoo vrt ugođaj, samo iz fotelje za dž.

STRANA 3 OD 8  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs