Eto vidiš, Direct Link, za koga je kolega potvrdio da su jedni od retkih koji su još uvek korektni.. kod tebe je na listi najgorih. Za sve sitnije stvari, svako može da izgura ljubaznost, ali kada je u pitanju nesto malo krupnije, tu mora da bude bar malo povuci-potegni, nema boga.
Nije ista branša, ali tako isto, kada sam reklamirao neke cipele sveze kupljene, nije bilo drugih u zameni, ostaje povracaj novca koji je izvršen, ali matora guska je morala da džvanjka dok je vadila pare.. hteo sam sve i svašta da joj kažem ali nisam takav tip i samo sam izašao kad sam dobio pare nazad.. ne možeš više ni cipele da kupiš dok ih dobro ne proveriš, u pitanju je ugledna robna marka.
Nokia i njihov zvanični servis, distributer u Požeškoj imaju politiku da ne mogu da ti prodaju samo deo (po bilo kojoj ceni), već moraš da platiš deo+njihove ruke, npr. rezervni deo košta 1.800din, i njihove ruke 2.500din. Sjajna politika za otimanje čistih para od ugrađivanja za delove i ruke..
Kažem, nije naravno kod svih tako, plus, sa firmama je potpuno drugačija saradnja zbog toga što se godinama uzima masovno za korisnike i onda se naravno ne pravi problem ni oko čega..
:: Naravno da nije sve ista bagra. Ovde pričamo o najgorim. Kod mene za sad :: 1. Neposy :: 2. System :: 3. Direct Link servis :: :: :: :: :: Mislis da su svi ostali bolji..? Ne, to je sve ista bagra. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: +1 i da dodam System One koji je ko zna kako postao ovlašćeni servis za HP, DELL i još neke brandove :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @zago :: :: :: :: druze, zato nemoj uzimati msi ili uzimaj komponente gde vidis da garanciju ne daje EWE :: :: :: :: :: :: :: :: CM HAF 932+Seasonic SS-750 :: :: :: :: INTEL i5 4670k@4.2 GHz+RAIJINTEK Nemesi :: :: :: :: Gigabyte Z97X-SL :: :: :: :: Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LE :: :: :: :: Seagate 1TB+Samsung 2 TB F :: :: :: :: ASUS GTX770 2GB DDR :: :: :: :: Dell U2412 :: :: :: :: Logitech G105+MX51 :: :: :: :: :: :: :: ::
3. Ako kupujes kompjuterske komponente, znaci ne gotov racunar nego komponente, podrazumeva se da si vican sastavljanju i pustanju u rad istih ili da ces dati nekom strucnom da to uradi umesto tebe. to je komponenta, isto kao i deo za kola, bas prodavca autodelova zanima da li ti umes da promenis lamelu. Ako hoces garancije na ispravnost i dobro funkcionisanje kompletnog sistema kupi kompletan proizvod, ondosno brand (domaci ili strani) racunar. 4. Sto se njih tice ti graficku mozes da drizis i u spajzu narednih 10 godina ako je ona ispravna, a tvoje ostale komponente nisu kompatibilne sa njom. Ali postoji zakonski rok za vracanje komponenti. Licno sam ga igrom slucaja isprobao i dva puta vracao zaredom bez posebno zamorno objasnjenja koje je bilo tipa - ne odgovara mi. 5. Isto kao pod 3. Ako se stvar pokaze kao ispravna i problem je u tvojim ostalim komponentama u ovo slucaju ploci/biosu to se njih ne tice, ti imas veru u svoje IT sposobnosti i resio si da sam sastavis racunar iz komponenti. Van zakonskog roka za vracanje tehnicke robe cista je njihova dobra volja da ti izadju u susret jer si sam sebe zeznuo.
:: Cek, cek, ako sam te dobro razumeo :: :: 1. Postupanje je u potpunosti opravdano i korektn :: 2. Dobices sta ti dam, a ne sta stoji u garancij :: 3. Moras da znas pojedinosti 2.0, 3.0 pci-e, jer se to ocekuje od tebe kao krajnjeg kupc :: 4. bilo kakva nekompatibilnost hardvera se ne ni u ludilu ne razmatr :: 5. Flesh-ovanje ploce je normalna stvar, koja nikako ne moze da krene po zlu i koju svaki Srbenda zna ki azbuk :: :: p.s :: :: sto se zakona tice, jedno pise drugo se sprovodi - nista nov :: Mislim da `buve` bolje zvuce, bar imas razloga da se `ceses` :)...
Kako neko za gtx570 dobije gtx770, a neko za 6970 koja pacena 42000 din dobije za zameni 7870 koja kosta oko 25000-30000 din. http://postimg.org/image/q0f1zueff/
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.