Glup je taj previse, da bi se sakrio iza drugog identiteta.
@Macko, priroda te je obogaljila sa nedostatkom testosterona, pa vidim tamo places po stranim forumima(b92) kako se omladina isfolirala i kako ti je tesko da smuvas neku ribicu? U ovom vremenu ako je nekoj muskoj osobi tesko da nadje devojku, pored toliko usamljenih i nesrecnih zena, onda mora da se debelo zapita da li je sa njim bas sve u redu... Pusti sve one postove tamo sto si procitao, sad cu ja da ti objasnim o cemu se radi tu. Ti si jedna obicna pusikarica od dva metra, bez karaktera, bez obraza. Tezak zivot coveku gradi jak i cvrst karakter, od njega pravi fajtera i sposobnu jedinku za ovaj izopacen svet. Tu energiju veruj mi svi prepoznaju, a lepsa polovina prosto odlepi za takvim muskarcima. Ali ti nisi iz te price, ti si jedna cava masna, ona drukara sto bi prvog komsiju otkucala...
Znas, kada sam imao oko 12-13 godina, tada smo u osnovnoj skoli poceli tako rodjendanske zurke da organizujemo, da polako prilazimo devojcicama, da ih pipkamo, upoznajemo se sa njihovim telom, jebiga hormoni i pubertet je cinio svoje... A i to je neko normalno ponasanje bilo za nas klince. Ono sto je nenormalno u celoj prici, su zapravo osobe koje stoje po strani i na nervnoj bazi prozdiru svaku grickalicu, hranu, pice... Tako su se njihove male duse branile, tesuci se sto mozda necemo imati vise nista, posle njihovog alavog izdrkavanja. I sve to dok gledaju tu predstavu ispred svojih ociju, totalno nemocni da nesto urade po tom pitanju i prikljuce se nekoj masnoj foti, kako bi prvi put poljubili devojcicu. :)
Pa sad ti meni stakoru reci da li se pronalazis u ovoj prici, ili te cak nisu ni zvali na rodjendane? Ja necu da ti kazem kako ti je graficka karta sranje, to ce da ti pumpa ego do neba, ja cu da udarim tamo gde te najvise boli. Da ti pokazem kako lecis komplekse pomocu nebitnog hardvera, sve u cilju da makar ovde skrenes paznju i virtuelno preko tastature budes u centru paznje, u toj masnoj foti, u kojoj nekada davno nisi bio... :)
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Ah, nikako da si samo ti u pitanju. Imam ja ovde par pacijenata koje licno poznajem, pa i njima cisto cuskicu da udarim.
Svim tim licemernim smrdama, intelektualno obogaljenim misevima za ceo zivot, dozivotnim autsajderima koji su sefovi i direktori ljudima koji su sto puta pametniji i strucniji od njih... Tim likovima koji su odabrali kompleks za gorivo u daljem skolovanju i naseljavanju MOG Beograda, najjaci moguci pokretac za dalji ``uspeh`` u zivotu. Ti si u istoj grupi onih ljudi, koji nisu bili prvi u redovima za odbranu svoje otadzbine, kada se uzme u obzir istorija u poslednjih 100 godina. E tada su prave glave izginule, a kuci ostali misevi i stakori. Ljudi bez karaktera, bez obraza, bez reci. Zene, ko zene, sta ce jadne same da rade kucama, pa krenule da prave decu sa takvim izrodima, genetika ucinila svoje i gle cuda... Sada imamo ljude kao sto si ti, koji nemaju muda, a ni dovoljnu kolicinu testosterona da prilaze devojkama, pa tamo kukumakaju po forumima, drustvenim mrezama, za mrvicu zenskog tela. A i kad vam neko napakuje zenku na pola metra od vas, vi se izgubite i zajapurite od stida i NEMOCI. Jebiga, seljacko rumenilo isto kao i sida, (ne)izleciva boljka...
I nista ja od ovoga ne bih pisao, da nemam licno problem danas u Beogradu. Prosto ne mogu da zivim od te armije nezadovoljnih devojaka, navalentno me spopadaju na svakom cosku. Beze od takvih cava i traze pravu musku ruku, i onda ja jadan moram da slusam svo to zensko kokodakanje i da im budem rame za plakanje. A ko ce tek da ih zadovolji, tako pohotne i zeljne, ne smem ni da pomislim. Stvarno bre ne znate ni mrvicu posla da odradite, bar trecinu da znate, da nam olaksate ali jok...
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Samo vi zajebavajte coveka a ovamo pola vas se lozi na bakute...
Kako kazu razne sociolosko seksoloske studije u Srbistanu vecina mladje populacije sanja bakice, profesorke hemije, srpskog jezika i sl... a i poznati Niki je mazno baka seru u onom sranju sa andjelima...
Sve GO licemer do licemera...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Jeli, Pretty Sale, jel ti to prodajes tvoje cedo koliko vidim ? Nesto izgleda i nisi bas zadovoljan, ...ili bakuta stegla obruc?
Ahahhahhahah. Jos napisi u postu i proracun napona i deformacoija za dvostrano ukljestenu plocu(karticu) i daj resenje par dif jednacine u obliku dvostrukog Furijevog reda i bice im sve jasno. Koji si ti car :))))
:: Ovo će mali broj ljudi razumeti, ali ću ipak napisati... Centar krutosti i centar mase su na različitim koordinatnim položajima kod grafičkih kartica, odnosno, postoji ekscenticitet usled sopstvene težine karte. Konkretno, tvoja karta se prvog dana deformisala i priraštaj deformacije kroz vreme za takvu kartu je minoran, odnosno red veličine deformacije će ostati nepromenjen. Tehnološkim postupcima, kroz fabričke testove je utvrđeno kolika je dozvoljena deformacija i koliki je prag osetljivosti na deformacije (koja utiče na vodove i ostale komponente na štampanoj ploči). Nemaš razloga za brigu. Ukoliko si iz estetskih razloga razočaran... e to je nešto drugo, nešto u čemu google razbiija mitove poslednjih godina. :: :: Dalje, tvoje percipiranje brenova i hardvera je ciklično... U trenucima interesovanja za Asus, smanjio si tenziju ka istom na obrnuto proporcionalan način kako si je podizao u trenucima dok si jahao AMD. Analogija se može primeniti na ostatak hardvera koji si komentarisao. Čemu nezadovoljstvo? Sve radi kako treba, zar ne :: :: Intel® i7 4820K | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: Ma vazno je da si ti mesaja : :: :: Covece meni se karta prvog dana iskrivila a da stvar bude gora to je vasa ikona ASUS :: :: Jednom sam ga uzeo i vise nika :: :: :: :: jos par ljudi se isto zalilo i to za manje karte ali nebitno je :: :: :: :: bitno je da covek ima super kartu i da ga sluzi u zdravlj :: :: :: :: ML 350CDI makina opaka bez konkurencij :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Dejzane, nikad nećeš naučiti.. posle par meseci, i ova će biti savijena.. Tebi nešto pričati je ravno pričati zidu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: To je proizvodjac karti a ne bangavi ASus koji se savija ko Srbija pred EU :D :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: evo i slicica : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/?1T/OI/4kaJauYr/20141004224101.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/?T/13p/1i0gFl7A/20141004224131.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/?2p/Zx/3nqmcSkv/20141004224226.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: :: :: :: :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: :: :: :: :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: :: :: :: :: MSI GTX970 GAMIN :: :: :: :: :: INTEL SSD 330 60G :: :: :: :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: :: :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: :: :: :: CORSAIR HX85 :: :: :: :: :: ASUS MX27 :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.