Pravo pitanje je zapravo koliko si spreman da das za kartu? Ne obaziri se na komentarectioa bacas pare, sta fe ti to i sl. Tvoj novac tvoja stvar makar kupio i mrtvi AMD. Takodje predlozi da uzmes R280x i SSD nisu na mestu. Sa SSD ti ne dobijas nista vec zapravo sebi uskracujes performanse. Treba ti snazna karta, zalog za buducnost. Kao sto neko rece GTX 770 ili ti R 280x vec sad nisu dovoljne za odredjene igre. Takodje kada je rec o potrosnji i ako je Misko okacio deklarisani tdp AMD karte pogotovu one bazirane na Tahiti chipu u realnosti mnogo vise trose.
Moj ti je savet da uzmes zver kakva je GTX970 ili da sacekas GM204 u 20nm ili 16nm ali ko zna kad ce to. Dugo si vec cekao, mislim da je vreme da uzmes kartu i da uzivas.
ja sam hteo da uzmem msi gtx970 ali sam saznao da je imala deciju bolest sa ventilatorom (pogledajte na njihovim forumima) pa sam se dugo dvoumio da li da uzmem gigabyte OC verziju. Na kraju sam se ipak odlucio za r9 280x polovnu posto je ogromna razlika u ceni a mogu za godinu dana da za tu razliku uvek uzmem gtx970 ponovo
i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: :: :: sa ALTI , prosle godine reklamirao plocu i dobio drugu, ovog meseca reklamirao 120gb ssd posle 20 dana dobio drugi uz moju doplatu (uzeo 250gb evo :: :: Inace zakonski rok za reklamaciju je 30 dana, tako da pohvala za ALTI :: ::
Sta god kupuvali polovno pazite se oglasa sa bench-a od usera Paradigma, projdaje citav rudnik. Navodno karte nisu ispravne.
:: :: :: :: ja sam hteo da uzmem msi gtx970 ali sam saznao da je imala deciju bolest sa ventilatorom (pogledajte na njihovim forumima) pa sam se dugo dvoumio da li da uzmem gigabyte OC verziju :: Na kraju sam se ipak odlucio za r9 280x polovnu posto je ogromna razlika u ceni a mogu za godinu dana da za tu razliku uvek uzmem gtx970 ponovo
8 dana vazi za `prijem robe koja nije bila ispravna pri pokusaju instalacije, ili kod prvog pustanja u rad (DoA)`, ssd sam poslao i odmah po prispecu proizvoda dobio sam odgovor da je ssd prosledjen u servis i cekao sam resavanje reklamacije...
`Sve ostale reklamacije, sem reklamacije na funkcionisanje proizvoda u trenutku instalacije ili prvog pustanja u rad (DoA), podlezu pod opste i posebne uslove navedene u garantnom listu.`
U mom slucaju rok za isporuku robe od strane prodavca je 30 dana jer sam reklamirao ssd koji je kupljen 2012god.
Maticnu plocu sam reklamirao isti dan po prispecu na moju adresu i dobio drugu , cekao 4-5dana...
:: 8 dana je rok za reklamaciju :: :: :: i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: :: :: :: :: sa ALTI , prosle godine reklamirao plocu i dobio drugu, ovog meseca reklamirao 120gb ssd posle 20 dana dobio drugi uz moju doplatu (uzeo 250gb evo :: :: :: :: Inace zakonski rok za reklamaciju je 30 dana, tako da pohvala za ALTI :: :: :: ::
Druze otkud tebi ta informacija??? Interesuje me posto sam bas u pregovorima sa njim za jednu graficku!!! Ajd odgovori molim te.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
:: Sta god kupuvali polovno pazite se oglasa sa bench-a od usera Paradigma, projdaje citav rudnik. Navodno karte nisu ispravne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja sam hteo da uzmem msi gtx970 ali sam saznao da je imala deciju bolest sa ventilatorom (pogledajte na njihovim forumima) pa sam se dugo dvoumio da li da uzmem gigabyte OC verziju :: :: Na kraju sam se ipak odlucio za r9 280x polovnu posto je ogromna razlika u ceni a mogu za godinu dana da za tu razliku uvek uzmem gtx970 ponovo
:: Sta god kupuvali polovno pazite se oglasa sa bench-a od usera Paradigma, projdaje citav rudnik. Navodno karte nisu ispravne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja sam hteo da uzmem msi gtx970 ali sam saznao da je imala deciju bolest sa ventilatorom (pogledajte na njihovim forumima) pa sam se dugo dvoumio da li da uzmem gigabyte OC verziju :: :: Na kraju sam se ipak odlucio za r9 280x polovnu posto je ogromna razlika u ceni a mogu za godinu dana da za tu razliku uvek uzmem gtx970 ponovo
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.