Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD Radeon R9 390X rumored to have truly next 4096-bit memory bus
STRANA 3 OD 3
Kwaki @maxxio 17.11.2014. 13:58 #571524

status: user
broj poruka: 17
Mogu da zakljucim da ima istorije iza ovoga, ali sta se to tice ostalih ljudi koji su ovde zbog naslova? Sto se tice prozivanja nazad ili prozivanja, opet si propustio sustinu da prozivanje uopsteno nije doliceno temi. Ako covek pokusava da se pravi pametan, dovoljno je to smo iskazati kroz argumentaciju. Koliko pogresnu sliku ja mogu da imam? Prozivali su se i pre, pa su tu bitku pretvorili u rat na vise bojista, ovaj threadova? Nista ja ne zameram njegovoj argumentaciji o samoj grafickoj, niti mislim da je elitista, trol, mislim da je Sky potpuno u pravu. Samo mi smeta sto se zasere (i to zameram svakome koji je nastavio s time, ne samo Sky-u) svaka realna diskusija. Thread se pretvori u zidove teksta o necemu sto nema veze sa onime zbog cega sam dosao.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 17.11.2014. 15:52 #571533

broj poruka: 18472
Haha evo javio se onaj iz mog posta #571470
Koja smejurija.

@Kwaki

Kao sto sam ti rekao u prethodnom postu, da nema ljudi koji temu isforsiraju na drugi oblik nikad do trovanja i jednog threada ne bi doslo.
Nazalost to se ne moze izbeci nikad jer odredjeni ljudi imaju problem u svojoj glavi.

Bez mog ulazenja u diskusije uvek ce biti bespotrebnih komentara koji ce da zapraljaju svaki thread.
Prati pa ces i sam da se uveris.

MaliAbner Samo da primetim... 18.11.2014. 12:24 #571686

broj poruka: 7779
Ova ce da bude jos jedana u nizu koju necu ni da pogledam a kamo li da kupim...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

DmasteRNo1 Re: Samo da primetim... 18.11.2014. 13:21 #571690

broj poruka: 6106
Pa nisi valjda lud da kupiš to đubre iz AMD-a. Titan II, e to će biti prava kupovina po 1000-1500 evrića.

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs