nisi imao 5e za ono programce a ima se za kablove...
E toliko si dosadio sa evga da zamalo kupim napajanje 1000 g2, jeste da je garancija 3 god kod nas ali deluje primamljivo onih +7god posle registracije.
Ja nisam imao da platim preko racuna Steamu. Ja sam za kablove otisao i uplatio coveku na racun. A ovo mi je trebao neko sa racunom da uplati pa i da njemu uplatim pare.
Pa ne mogu samo Beogradu da popisuju imovinu morali bi svima. Neka odu u Novi Pazar dole ljudima u kuce da popisuju, samo im to fali. Ionako dole je uvek polu vanredno stanje i zandarmerija. A vojvidna je ispizdela ali stvarno. Tamo nema vise mi smo za DS, mi smo za SNS, mi smo za ove i one. Zna se da jedan dobar deo je za samostalnost jedino. Za to je najvecim delom kriv dobar odnos sa Rusijom i posmatranje kako im susedi ulaze u EU dok njihova drzava izvoljeva i preganja se. Za mene je dovoljno posmatrati Hrvatske i Srpske izbore da vidis ko su ko, U Hrvatskoj to izgleda kao da se bira covek koji ce da dobije posao a u Srbiji kao da se bira covek koji ce da dobije bunar sa zlatom. Takvo je i ponasanje ljudi naspram zivotinjskog ponasanja. Gledam Josipovica koji gubi izbore i koji mrtav hladan priznaje cestitam na pobedi, borba je bila fer, a kod nas klanica svako je mesija i sa svakim Srbija procveta ako ga izaberu a umire ako onog drugog izaberu. Zaista mislim da se promena mentaliteta desila zato sto je Srpski deo vise se mesao sa Turcima i da su izgubili svoj identitet koji i dalje traze na pogresan nacin. Hteli bi i crkvu i tursku muziku, reci, hranu. Ponasanje bahato, nacin razmisljanja konzervativan. Gledajte samo nedelju dana Hrvatske vesti, ali samo njih, ne obracajte paznju sta govore, i to nego cisto onako, emisije, itd... Oseticete se totalno drugacije, jedan novi ambijent bez tenzije, ako na odmor da ste otisli, pa onda promenite na CNN pa tako i kada se vratite videcete koliko smo nezdrava okolina za naasu decu a mi smo gotovi vec. Nama je ukraden zivot, socijalisticke i komunisticke generacije su nam ukrale zivot, sebicno i podlo.
Сад ми је јасно зашто мрзиш Србе и Србију! Па ти само гледаш хрватске вести и вести са ЦНН-а. Пребаци мало на ДМ-сат, БН-сат, ПИНК фолк, да видиш шта је уживање, немаш ти појма шта ваља.
Хрватска пропаганда на делу. Врбовали Владу да шири њихов начин размишљања и њихове назови вредности али сам га провалио у старту! Они му и купују компоненте, сигуран сам! Права терапија би му била 5 дана слушања горе наведених телевизија па да видиш како би волео мајку Србију.
Да додам, ево Владо како Срби из северне покрајине мрзе остатак Србије: http://goo.gl/XLmFvR
Čovek nema račun u banci jer nema posao i nema zvanična primanja, pa naravno mu mama, tata ili tetka šalju pare kad po ceo dan sedi na forumu i svadja se sam sa sobom.
Ja vam kazem, sada u ovom trenutku u sali glasanje, EU nadzor, cela Vojvodina da se pita 15-20% za pripojenje Hrvatskoj, sada u ovom trenutku. Ukoliko se Srbija posvadja sa EU. Taj broj bi porasao na 30%. Takav bi rezultat bio da ih sve odvedu u salu nezavisnu i postave pitanje da odgovore i da niko ne zna kako je ko odgovorio. To znam i ja i vi.
Sto se tice EVGA i napajanja pricajte vi sta hocete, Super Flower kao sto je Johnny Guru najavio ako bude velika potraznja nece moci da zadovolji celu potraznju zbog toga je Seasonic napravio 2 modela 850 GS Gold i 1050 Gold baziranu na njihovoj zadnjoj platformi i 1000 PS baziranu na XP2 platformi. E sada ona ce imati 5 god garancije.
I tek da vam kazem, ja Srbiju slusam ceo zivot i nije Hrvatska zasluzna zasto volim nju nego Srbija. Strane drzave imaju programe kako da od svog naroda ne naprave neprijatelje a Srpske Institucije ih prave, stancuju, nekaznjeno. Znate li da je u Rusiji sada brojka ljudi koji bi se prikljucili Nacistima presla 100.000. Da se sada ponovi II svetski rat samo bi presli na stranu Vermahta ali Rusija to niti zna niti razmislja, ona ce da placa to kada se nadje u toj situaciji. Ja zbog Hrvatske televizije nisam podpao pod njihov uticaj nego je to pravi primer gde se vidi kultura i kakva je neka nacija. Mi smo nacija koja zaradjuje i bogati se izvlaceci iz ljudi ono najgore i prikazujuci to na TV, najvise se raduju tudjim problemima, patnji, dovodjenju u situaciju da se izblamiraju, takve stvari su u Srbiji profit veliki jer je narod zainteresovan i uviza u tome.
Samo gledam kada na netu Srbi prete Hrvatima ili tako nekome koga brani NATO i sl. Mislim da bi trebalo napraviti realnu simulaciju svih politickih faktora i ekonomskih, vojnih i dati Srbima da igraju kao igricu pa da vide sta bi se desilo ukoliko bi uradili to i to, ukoliko bi pokusali da odcepe Republiku Srpsku, ukoliko bi krenuli na Kosovo, kao sto neki savetuju. E ali svi faktori da su tu i da se to apdejtuje u skladu sa desavanjima i da vide da stvarno nemaju kuda, da Hrvatska ima vise i bolje opremljenih vojnika, da su vece patriote, da se zemlja nije ogresila o njih, da ih nije vodila u samoubilacke komunisticke pohode, da su organizovani, spremni, da imaju zaledjinu, da su pravna drzava da nemaju toliko gradjana koji mogu da se sete groznih stvari koje im je zemlja uradila i da odbiju da mrdnu za nju. U smislu placao sam to porez, krsio si mi ljudska prava a sada sam jos obavezan da branim tvoju politiku sa kojom se ne slazem. Takva vojska nema prosperitet. 1 onda im dati da vode politiku, jer hocete na Kosovo, evo simulacija, i videli bi da bi na kraju igrice koji god potez uradili ovo bila Palestina a ne zemlja civilizovana, nego rusevine po kojima bi ih lovili ko miseve a oni se sakrivali medju nama prozapadnim narodom. Samo za razliku od islamskih fundamentalista koji su navikli na pesak, rusevine, leba i vode i korenje i kojima nije nista da sedne u auto sa 100 kg ekploziva ovde bi zatekli sve te glasne u odbrani kako se kriju iznad ko zna cijih ledja svi sa ko zna kakvim kriminalnim dosijeima navikli na uzivanje, gole pevacice, pink, vasare, vi ne bi opstali mesec dana u uslovima u kojima su Rusi, Iracani, Avganistan ili neko drugi, pa ovde bi komsija komsiju prebio i odveo ga u stab NATO Pakta jer mu je zbog ovoga srusena kuca.
Samo to zamisljam da ima ljudi koji su bili bebe dok je Sloba vladao koji ga velicaju koji bi nas uvalili u ko zna sta. Napasti clanicu NATO je kao ceo NATO da si objavio rat a to ce biti Kosovo i mi nemamo ni kapaciteta ni mogucnosti da pricamo o njihovom ulasku u NATO. I to je najgore sto Srbi se uvale u problem pa posle urade sve sto su mogli bez problema, samo zato sto nisu doziveli pesadiski napad NATO ovde i da crncuge ulaze u sobe kao da je njihovo ovo ovde... A oni ne lupaju kao policija, nego bomba raznosi vrata i ulaze, pa ti samo pokaze sliku koga traze... Mislim da bi poloina kineski progovorila samo da ih uveri da je sve u redu da nema toga koga traze itd. A zasto, zato sto bi neko pokusao da sa policijom ili vojskom predje granicni punkt dole. Srbi mogu da pricaju Kosovo je nase, kao sto Amerikanci pricaju Mesec je nas, cak je veca sansa da Amerikanci se vrate na mesec i nasele nego Srbi na Kosovo ali je najgore sto mentalitet koji je uzrok tome se i dalje cuje kao da nikada nije bio na vlasti i kao da treba prvi put da mu damo sansu i kao da se nama nista lose nije desilo.
Meni je zao, cak i nekim Kosovljanima, Albancima je zao sto Srbi nestaju kao narod. Verovatno jer nemaju sa kim da se zacikavaju, alo to su cinjenice. Nacin razmisljaanja vecine, odluke, stavovi nazalost vode u nestanak i stvaranje mrznje kod dela naroda prema zemlji u kojoj zive. Svako normalan bi rekao da se Srbija sama ponasa kao da je ona taj ciji je plan da mi nestanemo. Pa slusajte price lider na Balkanu, mi bre ne mozemo da primimo pare sa Pay Pal, lider na Balkanu.To je zatupljivanje narodnih masa zbog glasa njihovog. Obracanje procentru ljudi cija inteligencija je kao debela zena koja ce sve da uradi ako joj kazes da to nije debljina nego je samo malo punacka, itd...E tako i taj profil ljudi, vazno sta im govoris i dace ti glas.
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.