Uzmi u razmatranje i neko necujno, jer ce ti se verovatno i na Seasonicu cuti zavojnice, drugar ima seas. 1050w i cuju se kad se optereti
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
:: Ovaj SF saljem u sredu , uzimam pare nazad i moram se smiriti 7 dana da me ne bije maler . :: :: A sta mi drugo ostaje seasonic , za model cu jos videti, ali ne ispod 750W :: :: :: :: @solaja77 :: :: :: :: Nisi morao da ides na sekiru. Mogao si i mene da pitas. SkyFire enciklopedia : :: :: :: :: Sta si odlucio koje ces napajanje da uzmes?
E da ga izem, da li ima napajanje koje je 100% bez cvrcanja/zujanja ?
Ma meni bi bilo idealno da je zamenjen ventilator na prvom SF 750w , tiho, hladno bez ikakvog zvuka ( sem tandrkavog ventilatora). Drugi SF zuji tiho , deluje da je topliji i cesce se pali ventilator (pod opterecenjem).
Ovo sa seasonic-om izgleda da je ista prica kao sa SF = zavisi sta ti zapadne .
:: Uzmi u razmatranje i neko necujno, jer ce ti se verovatno i na Seasonicu cuti zavojnice, drugar ima seas. 1050w i cuju se kad se opteret :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: :: :: Ovaj SF saljem u sredu , uzimam pare nazad i moram se smiriti 7 dana da me ne bije maler . :: :: :: :: A sta mi drugo ostaje seasonic , za model cu jos videti, ali ne ispod 750W :: :: :: :: :: :: :: @solaja77 :: :: :: :: :: :: Nisi morao da ides na sekiru. Mogao si i mene da pitas. SkyFire enciklopedia : :: :: :: :: :: :: Sta si odlucio koje ces napajanje da uzmes?
@CrowBgd Razlika je ogromna, ako si koristio i jedno i drugo. Imao sam do prije neki dan TT od 900w i ni jednog trenutka nisam zažalio što sam ga zamjenio za Enermax. Cpu: AMD PII955 Cooler: Omicron HG-232 Mbo: Gigabyte GA-770T-D3L GPU: AMD Sapphire Radeon R9 285 2 GB GDDR5 HDD: 3xRed WD30EFRX,4xWDC WD10EALX Ram:2x4 GB PC 2400 Kingston Case:Cube Merlok PSU:Enermax EPM750AWT
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.